Julklapp till pojkvän

Är du på jakt efter en bra julklapp till pojkvän? Det är hög tid att hitta den perfekta gåvan till pojkvännen. Men vad kan man köpa till sin pojkvän i julklapp? Och vad vill killen helst hitta under granen i år? Det kan vara en tuff och utmanande julnöt att knäcka. Därför har vi samlat flera bra Glamazon tips på julklappar till pojkvännen som kommer vara till belåtenhet och få han att le från öra till öra.

julklapp till pojkvän

Julklappstips pojkvän 2024

Låt lycka och välmående stå i fokus när du väljer julklappar till pojkvännen i år. Hos oss på Glamazon kan du handla bästa julklappen till pojkvännen som han kommer uppskatta. Allt från klassisk herrparfym, bra hudvård för män och lyxiga skäggvård till rakprodukter som ger det där lilla extra. Låt oss få guida dig och ge våra bästa Glamazon Julklappstips pojkvän 2024 som passar mannen i ditt liv.

Perfekt julklapp till pojkvän

Parfym är en uppskattad och perfekt julklapp till pojkvän. En tidlös, klassisk doft som han kan njuta av länge. En snygg klassisk herrparfym blir även en väldigt fin inredningsdetalj i badrummet. Är du inte säker på vilken komposition som passar att överraska pojkvännen med? Utgå från vilka doftnoter han brukar bära så blir det i regel alltid rätt när du ska köpa julklapp till pojkvän.

Förhållningsregeln är att utgå från din kärestas personlighet eller hur din pojkvän är i sitt sätt att vara. För den lekfulla och aktiva killen kan du välja en parfym med tydliga citrusnoter, och för den lugna, trygga killen kan du välja en varmare komposition med noter av exotiska träslag. Det finns även tidlösa herrdofter från klassiska märken som Floris London, Truefitt & Hill, The Merchant of Venice och Claus Porto som alltid är en perfekt julklapp till pojkvän som gillar det där lilla extra i livet.

#1 Parfym julklappstips till pojkvän Floris N° 89 EdT

julklappstips pojkvän Floris No 89 EdT

Låt pojkvännen få dofta som självaste James Bond till nyår. Floris N° 89 EdT är en klassisk herrparfym med elegant doft. Den är ikonisk och mer klassisk gentleman än så här kommer din kille inte att bli. Floris N° 89 var James Bonds skapare Ian Flemings absoluta favoritdoft som han tyckte om så mycket om att han även beslutade att just denna herrparfym från Floris London med bland annat bergamott, lavendel och cederträ skulle vara en av anledningarna till den ikoniska agentens framgångar.

Det är bara en smoking och en martini som fattas så är detta en fin julklapp till pojkvän från hans egen bondbrud. En doft som låter pojkvännen bli den hjälte han alltid varit i vått och torrt. Ett litet extra julklappstips till pojkvän är att komplettera med Floris N° 89 Shaving Cream och du har en klassisk julgåva som killen kommer njuta av varje dag.

Till Produkten >>>

#2 Parfym julklappstips till pojkvän - Baldessarini Cool Force EdT

julklappstips pojkvän Baldessarini Cool Force EdT

Baldessarini Cool Force EdT är en uppfriskande julklapp till pojkvännen som är fylld med vitaliserande energi. Fungerar bra under vintern och utvecklas till en succé när våren och sommaren gör sig påmind. Detta julklappstips till pojkvän med bland annat bergamott, rosenträ, vattenackord, cederträ och sandelträ passar den aktiva och sportiga killen som vill ha imponerande självsäkerhet, pondus och elegans.

Till Produkten >>>

#3 Parfym julklappstips till pojkvän - The Merchant of Venice Nobil Ottoman Amber EdP

julklapp till pojkvän The Merchant of Venice Nobil Ottoman Amber EdP

The Merchant of Venice Nobil Ottoman Amber EdP handlar mindre om doften och mer om andan. Denna ikoniska herrparfym hämtar sin inspiration från en fjärran och drömliknande värld - En orientalisk julklapp till pojkvän med majestätisk och djärv känsla. Om du har en blivande äventyrare till kille är denna The Merchant of Venice parfym med bergamott, söta blommor, sandelträ och oud ett julklappstips till pojkvän som blir den perfekta gåvan i jul.

Till Produkten >>>

Hudvård i julklapp till pojkvän

Ett hudvårdstillägg är kan vara den bästa julklappen din pojkvän kan få! Något som killar ofta inte tänker på är att när kallare väder anländer så påverkar det huden negativt. Isande vind, snö, och andra miljöfaktorer kommer att skada huden, så det är en god gärning att justera killens rutin med hudvård i julklapp till pojkvän för att skydda honom mot detta.

Med rätt hudvårdsprodukter för män kommer han få en återfuktad hud som känns mjukare och så mycket bättre, plus att han kommer känna sig snyggare. Ansiktskräm för killar, ögonkräm, serum, peeling för män eller andra produkter som ger mycket fukt till huden i vinter! Varför inte investera i en ansiktsmask för män till killen så ni kan njuta av en trevlig spa kväll tillsammans i mellandagarna? Introducera honom för nya hudvårdsrutiner under julen och han kommer upptäcka fördelarna med att lägga en ansiktsmask varje vecka framöver.

#1 hudvårds julklappstips till pojkvän - Recipe for men Facial Moisturizer

julklapp till pojkvän Recipe for men Facial Moisturizer

Svenska Recipe for men erbjuder bra produkter anpassade för nordiskt klimat och om din kille brukar bli som Rudolf med röda mulen när temperaturen sjunker så är Recipe for men Facial Moisturizer ett bra julklappstips till pojkvän som har sitt dimmljus på, Detta är en närande ansiktskräm som ger maximal fukteffekt anpassad för svenskt väder. En perfekt julklapp till pojkvän som vill ha omedelbar lindring och smidig, mjuk hy varje dag.

Till Produkten >>>

#2 hudvårds julklappstips till pojkvän - Bulldog Skincare Oil Control Face Mask

julklapp till pojkvännen Bulldog Skincare Oil Control Face Mask

Bjud pojkvännen på en spadag i mellandagarna med mannens bästa vän för fräsch, ren hud. Bulldog Skincare Oil Control Face Mask är en trevlig julklapp till pojkvännen som kommer se till att killens porer blir mindre synliga. Helt klart bästa djuprengörande lermask för pojkvännen, särskilt för resultatet, men även för att den inte får killens hud att strama av torrhet efter att masken tvättats av.

Detta är en perfekt julklapp till pojkvän som vill ha egentid av hög kvalitet. Låt din älskling få stänga av bruset en stund och hitta balans i tillvaron med Bulldog hudvård. En rengörande julklapp som är dubbelt fördelaktig. Den ger pojkvännen en anledning till att få ta hand om sig själv och koppla av en stund samtidigt som din killes hud får en hjälpande hand.

Varför inte passa på att lägga en ansiktsmask på dig själv samtidigt och tillbringa lite kvalitetstid tillsammans med din älskling under mellandagarna.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#3 hudvårds julklappstips till pojkvän - Barber Pro Super Eye Mask

julklapp till pojkvän Barber Pro Super Eye Mask

Vilken kille vill inte vara superhjälte i jul? Med denna uppiggande sheet ansiktsmask från Barber Pro kan pojkvännen koppla av i soffan med sina favorit hjältar från Marvel, DC Comics med flera. En julklapp till pojkvän som vill få en superhjälte behandling mot trötta ögon. Svullna, trötta ögon efter julstressen kommer att kännas pigga och vitaliserade med en fräsch lyster. Barber Pro Super Eye Mask är även ett bra julklappstips till pojkvän med skägg då den bara jobbar runt ögonen med sina naturliga ingredienser.

Till Produkten >>>

Väldoftande lyx till badrummet i julklapp till pojkvän

Låt killen få sakta ned en stund med väldoftande och lyxiga bad- och kroppsvårdsprodukter. Förhöj pojkvännens badupplevelse i jul med härligt badskum och avkopplande badolja. Han förtjänar en återfuktande och näringsgivande behandling!

Har han som vana att använda din duschtvål? Ge han en egen lyxig duschgel herr! Passa på att välja en flaska som ser bra ut i badrummet när du väljer julklapp till pojkvän. Komplettera med matchande body lotion för män och deodorant och killen kommer må bra från topp till tå.

#1 Dusch & bad julklapp till pojkvän - Floris Stephanotis Bath Essence

julklapp till pojkvän Floris Stephanotis Bath Essence

En perfekt julklapp till pojkvän som vill ha en lyxig känsla och ro för både kropp och själ. Floris Stephanotis Bath Essence är en väldoftande och mjukgörande badolja som ger uttryck för det goda livet. Med sin spännande doft av apelsinblomma, doftranka, ylang ylang och cederträ blir detta en romantisk julklapp till pojkvän som vill runda av den värsta julstressen och bara njuta av livet och göra badet ännu mer njutningsfullt.

Till Produkten >>>

#2 Dusch & bad julklapp till pojkvän - Claus Porto Cerina Liquid Soap

julklapp till pojkvän Claus Porto Cerina Liquid Soap

En riktig kvalitets rengöring som huden älskar. Claus Porto Cerina Liquid Soap är en perfekt julklapp till pojkvän som både händer och hud utser till duschtvål bäst i test alla dagar i veckan. Den stora flaskan är fylld med organiska och naturliga ingredienser som rekommenderas om killen vill ha mjuk, ren och uppdaterad hud.

En julklapp till pojkvän som imponerar med sin lyxiga doft som ger den där eftertraktade Nantucket känslan av segling och långa romantiska strandpromenader. Ett julklappstips till pojkvän är att även komplettera med Claus Porto Cerina Body Moisturizer så killen även kan smörja in sig med lyxig lätt hudlotion i samma eleganta doft efter dusch och bad.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#3 Dusch & bad julklapp till pojkvän - Percy Nobleman Shampoo & Body Wash

julklapp till pojkvän Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

En rengörande hudinvestering i julklapp till pojkvännen som inte vill bli helt uttorkad efter dusch och bad. Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash har fin doft av eukalyptus, kaffe och exklusiv herrparfym som förhöjer hela rengöringen och tillför väldoftande lyx till badrummet.

Kompositionen från Percy Nobleman är så bra att många män anser den vara den bästa doften på duschkräm för män. Att den även tvättar rent håret gör detta till ett julklappstips till pojkvän som inte vill hålla på med flera olika flaskor och tuber, utan bara tvåla in sig med en multirengöring.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

Bra hårvård och stylingprodukter i julklapp till pojkvän

Vinterhår behöver extra kärlek, speciellt fukt. Det finns alltid mer plats för bra hårvård och professionella stylingprodukter i badrumsskåpet. Kanske har din pojkvän redan en favoritprodukt, den kan du utgå i från för att se vad som behöver kompletteras att fylla badrumsskåpet med!

Om inte annat kan hans hår behöva minst en stylingprodukt. Behöver du tips på julklapp till pojkvän så spana in vårt hårvax bäst i test för att hitta vaxet som få killens frisyr att bli snyggast i staden. Schampo och balsam för män är även två bra produkter han kommer gilla så han inte behöver tvätta håret med duschgel.

Ytterligare en perfekt julklapp till pojkvän är en egen, lyxig hårborste för män. En snygg accessoar som han garanterat kommer uppskatta och hålla kär.

#1 Hårvårds julklapp till pojkvän - Recipe for men Deep Clean Hair Shampoo

julklapp till pojkvän Recipe for men Deep Clean Hair Shampoo

En perfekt julklapp till pojkvän som låter han surfa på en våg av gröna äpplen medan han tvättar håret. Recipe for men Deep Clean Hair Shampoo är ett bra schampo för män anpassat för nordiskt klimat som går att använda året om. Men det bästa är såklart att detta schampo från svenska Recipe for men verkligen rengör hår och hårbotten på djupet. Och den lätta känslan din pojkvän kommer känna efteråt kommer göra alla hans dagar till bra hårdagar. En fin julklapp till pojkvän som vill att håret känns mjukt och luftigt utan trassel.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#2 Stylingprodukt julklapp till pojkvän - Daimon Barber Original Pomade

julklapp till pojkvän Daimon Barber Original Pomade

Daimon Barber Original Pomade är en perfekt julklapp till pojkvännen som vill ha absolut bästa hårvaxet för tunt hår och kortklippta frisyrer. Ska din kille äga en riktigt bra stylingprodukt för håret se då till att det är detta hårvax från Daimon Barber. En julklapp till pojkvän som gör ett fenomenalt jobb, doftar bäst och resultatet blir förträffligt oavsett hårtyp men särskilt för killen med tunt hår.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#3 Stylingprodukt julklapp till pojkvän - JS Sloane 1947 Superior Hold

julklapp till pojkvän JS Sloane 1947 Superior Hold

Det här är en julklapp till pojkvännen som överträffar på i princip alla punkter. JS Sloane 1947 Superior Hold är bästa hårvaxet för killen som värdesätter att under morgonen eller kvällen bygga en frisyr som håller hela dagen – detta tack vare den riktigt härliga styrkan. En perfekt julklapp till pojkvän som passar både kort hår, längre hår – likväl som tjockare och tunnare hår.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

julklappar till pojkvännen med skägg

Ansiktshåret är här för att stanna och många killar uppskattar att ta hand om sitt älskade skägg med rätt skäggprodukter. Om din pojkvän har odlat ut skägg och inte redan använder skäggschampo så är det den bästa julklapp du kan köpa till honom. Det är den absolut viktigaste produkten i hela rutinen för skäggvård. Tyvärr är det alldeles för många skäggiga killar som struntar i att använda skäggschampo och balsam.

Vill pojkvännen ha snyggt skägg så börjar det med rätt sorts rengöring plus att det kommer bli så mycket trevligare att gosa med pojkvännen när han inte har stickigt och torrt skägg. Även skäggolja är ett bra tips på julklapp till pojkvän med ansiktshår, så han kan återfukta huden under och mjukgöra skägget. Det finns både skäggolja med och utan doft och ett tips är att titta in vårt skäggolja bäst i test när du ska köpa julklapp till pojkvän med skägg.

Slutligen så är en skäggborste julklappen för snyggt skägg. Den komme hjälpa killen att bli kyssvänlig genom att fördela den mjukgörande skäggoljan och hålla ordning på skägget. Med dessa tre skäggprodukter har killen i ditt liv en komplett rutin. Tvätta, återfukta och forma.

Men det absolut bästa är att pojkvännen kommer bli så mycket gosigare när han inte längre har något torrt, stickigt skägg som känns som stålull. Så rätt produkter som julklappar till pojkvännen med skägg är en win-win för er båda.

#1 Skäggvårds julklapp till pojkvän - JS Sloane Beard Oil

julklapp till pojkvän JS Sloane Beard Oil

JS Sloane Beard Oil är en skäggolja som sätter guldkant på vardagen. särskilt för stora, svårhanterliga eller grova skägg. En perfekt julklapp till pojkvän med skägg! Den lätta, tvåliga doften andas klass och gör den unik. Killens skägg kommer kännas fräscht och välmående.

JS Sloane skäggoljan är julklappen för ett riktigt mjukt och följsamt skägg. Om filmstjärnorna från Hollywoods guldålder hade haft skägg så skulle det här varit skäggoljan de ha hade använt för att förstärka sin stjärnstatus. Din pojkvän förtjänar det bästa i julklapp och det här är skäggolja bäst i test.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#2 Skäggvårds julklapp till pojkvän - Percy Nobleman Beard Softener

julklapp till pojkvän Percy Nobleman Beard Softener

En perfekt julklapp till pojkvän som vill ha mjukare, friskare och snyggare skägg Percy Nobleman Beard Softener tar din killes skäggvård till en helt ny nivå. Vi säger bara mjukt skägg! Din skäggiga pojkvän kommer vara dig evigt tacksam efter att ha fått chansen att inkludera detta skäggbalsam i sin skäggvårdsrutin en till två gånger i veckan för att ge ansiktshåret den kärlek och omtanke hans skägg förtjänar.

Han behöver bara använda denna superladdade mjukgörare i duschen efter sin skäggtvätt och följa upp med sin skäggolja eller skäggbalm som vanligt. Ett bra julklappstips till pojkvän med skägg som är designad för alla skägglängder och hårtyper.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#3 Skäggvårds julklapp till pojkvän - Mr Natty Beard Brush

julklapp till pojkvän Mr Natty Beard Brush

Om du letar efter en julklapp till pojkvän med skägg så är Mr Natty Beard Brush en bra julgåva. Detta är en kvalitets skäggborste i bokträ försedd med styva borst av svinhår. Borsten distribuerar hudens naturliga oljor genom skäggstråna, fördelar skäggoljan jämnt och motverkar kliande ansiktshår. Det som gör att din kille kommer älska att borsta skägget med den här borsten är för att stråna är klippta lite ojämnt så de lättare kommer igenom hela skägget och gör det mjukt och följsamt.

Till Produkten >>>

julklappar till pojkvännen utan skägg

Gör hans rakning lyxigare! Ett exklusivt rakset med rakhyvel, skål och rakborste gör inte bara badrummet snyggare utan även själva rakningen så mycket trevligare. klassiska rakprodukter för män är alltid rätt som julklappar till pojkvännen utan skägg. De ger killen bästa förutsättningarna att få en felfri rakning med jämnt resultat.

Ett bra tips på julklapp till pojkvän utan skägg är en lyxig rakhyvel eller rakborste att löddra med samt även en återfuktande after shave balm att smörja in huden med efter rakningen. Hos oss på Glamazon finns rakkit med alla de produkter din pojkvän behöver för att få en perfekt rakning varje dag.

Ytterligare ett bra tips på julklapp till pojkvän är en kvalitets rakkräm. Spana in vår rakkräm bäst i test för att hitta en väldoftande favorit som kommer se till att killens kinder blir de mjukaste och snyggaste i jul. Vi på Glamazon tycker rakprodukter alltid är rätt när du tittar på julklapp till pojkvän, äkta make eller julklapp till pappa.

#1 Raknings julklapp till pojkvän - Edwin Jagger Diffusion Shaving Set

julklapp till pojkvän Edwin Jagger Diffusion Shaving Set

Ett exklusivt och elegant rakset är en fin julklapp till pojkvän som är mån om sitt yttre. Detta rakset i 3 delar från Edwin Jagger består av säkerhetshyvel, rakborste och ställ som blir en snygg accessoar till badrummet. Unna killen en rakupplevelse utöver det vanliga med säkerhetshyvel av hög kvalitet och handgjord rakborste med äkta grävlingshår.

Detta julklappstips till pojkvän gör sig bäst med en klassisk rakkräm så löddret blir så där härligt fluffigt. Rakhyveln har fin tyngd och är vackert utformad i nattsvart ebenholtsimitation med förkromad krage och ändkåpa. Rakborsten ligger bekvämt i handen och kommer göra det till en nöje att raka sig för killen som kräver det bästa. Edwin Jagger Diffusion Shaving Set är en julgåva för livet om den behandlas med kärlek.

Till Produkten >>>

#2 Raknings julklapp till pojkvän - Musgo Real Oak Moss Shaving Cream

julklapp till pojkvän Musgo Real Oak Moss Shaving Cream

En ny rakkräm som julklapp till pojkvän, är ett välkommet julklappstips som alltid fungerar. Att den dessutom mjukgör huden, skyddar och bevarar fukt som inget annat kommer göra din pojkvän gott. Musgo Real rakkrämen har en lyxig formula med ullfett som gör att löddret blir drygt, stabilt och så där fantastiskt småbubbligt.

Claus Porto Musgo Real Oak Moss Shaving Cream har en doft som är så bra att risken är stor att du själv kommer låna den regelbundet. Detta är en perfekt julklapp till pojkvän. Formulan på rakkrämen imponerar, gör ett fantastiskt jobb både med och utan rakborste och resultatet blir utmärkt oavsett om killen rakar sig med säkerhetshyvel eller en modern Fusion eller Gillette mach3 rakhyvel.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#3 Raknings julklapp till pojkvän - Musgo Real Classic Scent After Shave Balsam

julklapp till pojkvän Musgo Real Classic Scent After Shave Balsam

En bra julklapp till pojkvännen är Musgo Real Classic Scent After Shave Balsam som hjäper killen ta hand om huden efter han rakat sig. Detta är ett helt fantastiskt rakbalsam som låter alla röda prickar och all klåda avta som ett magiskt trolleritrick. En julklapp till pojkvän som helt enkelt är bäst alla dagar i veckan oavsett om killen rakat ansiktet, bröstet, eller andra delar av kroppen.

Få dofter är så klassiska och manliga som musgo real kompositionen med sina varma och uppfriskande noter av vetiver, patchouli, sandelträ och kardemumma med inslag av gräs. Alla dessa noter skapar en majestätisk, uppfriskande och manlig doft av högsta kvalitet. Ett litet extra julklappstips till pojkvän är att komplettera med rakkräm och fast tvål i samma härliga doft så killen får en komplett doftbild.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

Tips på julklappar för romantisk jul tillsammans med pojkvännen

Investera i något du kan dela eller uppleva tillsammans med pojkvännen, som även gör hemmet mysigare och mer bekvämt. Några tips på julklappar för romantisk jul tillsammans med pojkvännen är väldoftande doftljus eller doftpinnar. Fluffigt badskum, mjukgörande massageolja, matchande ansiktsmasker och manikyrset är exempel på romantisk julklapp till pojkvän som passar till ert hemmaspa. Helt enkelt romantiska julgåvor att njuta av tillsammans under vinterns mörka månader.

#1 Romantisk julklapp till pojkvän - Claus Porto Voga Acacia Tuberose Candle

Romantisk julklapp till pojkvän Claus Porto Voga Acacia Tuberose Candle

Få detaljer sätter avkopplande stämning i vårt hem som ett lyxigt doftljus. Detta är en romantisk julklapp till pojkvän som vill ha en touch av elegans och komfort. Claus Porto Voga Acacia Tuberose Candle skapar stämningen för perfekta stunder. Kompositionen med apelsinblomma, gröna blad, mandelblom, tuberos och mysk bäddar in hemmet i en romantisk och mjuk känsla. En julklapp till pojkvän som sprider lika mycket värme som kärlek.

Till Produkten >>>

#2 Romantisk julklapp till pojkvän - Smith & Co Dry Body Oil

Romantisk julklapp till pojkvän Smith & Co Dry Body Oil

Smith & Co Dry Body Oil är en romantisk julklapp till pojkvän som vill bli ompysslad en stund. En parfymfri olja som skapar förutsättningar för en speciell, avkopplande stund. Välj musik som känns lugnande. tänd ett doftljus för att skapa en förförisk glöd och ge killen en välgörande massage under mellandagarna. Smith & Co oljan är en perfekt romantisk julklapp till pojkvän som även lugnar och mjukgör huden med sin naturlig blandning av macadamia och kokosolja.

Till Produkten >>>

#3 Romantisk julklapp till pojkvän - Ecooking Men Beard & Body Oil

Romantisk julklapp till pojkvän Ecooking Men Beard & Body Oil

Överraska med en romantisk julklapp till pojkvän som kommer ge oförglömliga stunder. Ecooking Men Beard & Body Oil är en mångsysslare av rang som med lätthet skulle ta en topplacering på alla bäst i test listor oavsett kategori. Den är perfekt som romantisk massageolja till killen med sin maskulina doft eller varför inte som badolja.

Ta chansen att introducera pojkvännen för manikyrens ädla konst under mellandagarna då den även fungerar utmärkt som nagelbandsolja. Ecooking Men Beard & Body Oil är uppbyggd på fyra dunderoljor som ger det resultat man vill ha oavsett användningsområde.

En romantisk julklapp till pojkvän från Ecooking som även går att använda för fotbad, rakning, som skäggolja, hårolja och kroppsolja. Detta är en vinnare för alla män som skapar oförglömliga stunder i jul.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>