Ecooking Men Beard & Body Oil Recension

Man brukar säga att Danskarna är ett av världens lyckligaste folk. Och oavsett hur man definierar lycka, så hamnar vårt södra grannland alltid högt upp i resultaten när man rankar världens lyckligaste länder. Så därför har det blivit hög tid för Herr Glamazon att testa om Ecooking Men Beard & Body Oil gör en lyckligare. Vad innehåller denna danska universalolja? Hur doftar den? Hur fungerar den som skäggolja? Hur fungerar den som kroppsolja? Hur fungerar den som som rakolja? Och vad ger den för resultat? Läs vidare nedan och se vad Herr Glamazon tycker om den ekologiska universaloljan från Ecooking i sitt test och recension.

Ecooking Men Beard & Body Oil Recension

Ecooking Men Beard & Body Oil Recension

Ecooking har gjort sig kända för sina naturliga och ekologiska produkter som inte kompromissar när det kommer till resultat, så just därför har det vart extra kul att få stifta bekantskap med Ecooking Men Beard & Body Oil. Det här är en olja som fungerar som skäggolja, kroppsolja och rakolja plus flertalet andra användningsområden. I Danmark gillar de att säga hygge titt som tätt. Själva ordet hygge är helt unikt för det danska språket och beskriver en mysig, skön känsla av att hänga med andra människor eller rå om sig själv. Det betyder således att det är avslappnat och att man mår bra i sitt eget eller andra människors sällskap. Ecooking Men Beard & Body Oil är hygge! Den här universaloljan får en att bli lite lyckligare helt enkelt, jag kommer gå in på det lite senare i min recension. men tänkte först börja med att gå igenom vad Ecooking Men Beard & Body Oil innehåller för nyttigheter och vad ingredienserna gör för hud och hårväxt?

Vad Innehåller Ecooking Men Beard & Body Oil?

Ecooking Men Beard & Body Oil är uppbyggd på fyra naturliga oljor med utgångspunkten en för alla, alla för en. Tanken är att varje olja ska agera för hela kompositionens bästa och alla oljor tillsammans ska agera för att få ut maximal effekt av varje enskild olja. Den första oljan i formulan är sesamolja vilken är tillsatt för att den är en av de allra nyttigaste oljorna för vår kropp. Den tas upp ganska långsamt av huden, slår ifrån sig vatten bra och är mjukgörande och skyddande. Sesamolja innehåller många nyttiga näringsämnen som exempelvis zink som bidrar till att öka hudens elasticitet medan linolsyra och fettsyror gör att sesamoljan är rikligt återfuktande för huden. När det kommer till skägg och hår stimulerar sesamoljan blodcirkulationen i skägg och hårbotten vilket bidrar till att producera hår snabbare. Oljan tränger lätt ner i hårsäckarna och porerna och stimulerar dessa med hjälp av sitt höga innehåll på nyttiga mineraler och vitaminer. Vilket gör att Ecooking Men Beard & Body Oil med fördel kan användas av personer som tappat hår eller skägg på grund av stress. En annan fördel med sesamolja är att den verkar lugnande på huden och hjälper hårsäckarna att komma igång med att producera friskt starkt skägg eller hår igen. Det vi på Glamazon gillar lite extra med just sesamolja är dess förmåga att reparera skadat skägg och hår, men även för dess långsiktiga förmåga att få håret eller skägget att växa ut friskare och starkare.

Den andra oljan vi hittar i Ecooking Men Beard & Body Oil är aprikoskärnolja, som är tillsatt för dess förmåga att lindra känslig och inflammerad hud. Det är en halvfet olja som absorberas ganska långsamt och inte känns särskilt kladdig. Aprikoskärnolja passa utmärkt till både ansikte och kropp då den gör huden smidig, mjuk och håller den återfuktad under lång tid efter att man smörjt in sig. Andra fördelar för huden med aprikoskärnolja är att den ger näring, skyddar och hjälper till att förbättra elasticiteten, minska uppkomst av tidiga ålderstecken, rynkor och fina linjer. När det kommer till hår och skägg så bidrar aprikoskärnoljan till att stimulera hårets eller skäggets naturliga tillväxt tack vare sina många näringsämnen som exempelvis E-vitamin. Genom att använda Ecooking Men Beard & Body Oil så får hår eller skägg även en skyddande barriär mot exempelvis skadliga föroreningar i luften samtidigt som oljan stänger in och håller kvar fukten i skägg eller hår för ett friskare resultat. Vi på Glamazon gillar aprikoskärnolja för dess utmärkta förmåga att motverka torr hårbotten och mjäll.

Ecooking Men Beard & Body Oil Recension

Jojobaolja är den tredje oljan och är tillsatt för sina egenskaper att hjälpa övriga ingredienser i formulan att nå sin maximala potential. Men förutom att vara en hjälpande hand så har oljan även många fina egenskaper som uppskatas i hudvård. Konsistensen är halvfet vilket gör att oljan absorberas relativt långsamt. Trots att den är tjock är den ändå samtidigt lätt och kladdfri vilket är uppskattat som massageolja då den erbjuder bra glid för kroppsmassage. Jojobaolja är mjukgörande, fuktighetsbevarande och skyddande för huden. När det kommer till skägg och hår så har den positiv effekt på mjäll och torra eksem i hårbotten. Den hjälper även skägget och håret att se tjockare ut samt få volym och glans. Vi på Glamazon gillar jojobaolja för dess egenskap att återupprätta hudens naturliga skyddsbarriär och att den bidrar till att minska håravfall genom att ge den näring som hårsäckarna behöver för att producera mer skägg eller hår samt dess fantastiska förmåga att får tunt skägg och hår att se tjockare ut.

Slutligen innehåller Ecooking Men Beard & Body Oil arganolja. Denna superolja har bra egenskaper för vård och skydd av hud, hår och naglar tack vare sitt höga innehåll av E-vitamin. Arganolja främjar elasticitet och hjälper till att förebygga och motverka åldrande och miljöpåverkan på huden. Andra bra egenskaper för arganolja är att den hjälper till att reglera talgproduktionen så huden förblir återfuktad utan att det uppstår överskott som täpper till porerna, detta är särskilt viktigt för dig med oljig hud. När det kommer till hår och skägg så är det här en riktig superhjälte som hjälper till att hålla hår och skägg återfuktat genom att låsa in fukt i stråna. Den mjukgör, stärker upp hårstråna, tämjer frissigt och statiskt skägg eller hår och ökar glansen. Arganolja har en fantastisk förmåga att mjuka upp hård hud, återuppbygga och skydda skadad och irriterad hud.

Hur Är Konsistensen På Ecooking Men Beard & Body Oil?

Ecooking Men Beard & Body Oil har en trevlig och bra konsistens. Den är rätt lätt i formulan men inte för rinnig och helt perfekt skulle man kunna säga. Beroende lite på vad man tänker använda oljan till så har den sina fördelar. För hår, skägg, naglar och som badolja är konsistensen på Ecooking Men Beard & Body Oil riktigt, riktigt bra. Även som serum eller ansiktsolja gör konsistensen sig rättvis. Som kroppsolja eller massageolja hade jag däremot önskat att konsistensen var lite tjockare men däremot så är den helt kladdfri vilket är ett stort plus om man tänkt klä på sig direkt efter man smörja in sig. fyra komma fem Glamazon av fem möjliga för konsistensen

Hur Är Doften?

Ecooking beskriver doften som citrus. Det håller jag inte riktigt med om. Visst citrusnoterna finns där men det är så mycket mer. Om du förväntar dig en produkt som ska skrika citrus lär du bli grymt besviken. Kompositionen är mörk, lite träig, blommig och manlig. Detta är en trevlig doft som får en att klura och fundera vad det är för noter man känner. Det är bergamott, det är träig patchouli, lite pelargon. Allt mixas till en fantastisk doft. Ska även tillägga att den är kraftig särskilt i hår och skägg.

Hur Är Ecooking Men Beard & Body Oil Flaskan?

Flaskan på Ecooking Men Beard & Body Oil är rejäl. Det är en stor glaspjäs på 100ml. Den ligger perfekt i handen och är enkel att jobba med. Jag som är storkonsument av skäggolja upplevde pipettkorken i början som lite svår. Inte för att funktionen skiljer sig från andra pipetter utan för längden på den vilket påverkar mängden olja som sugs upp. Den är runt nio centimeter lång. Ja du läste rätt. Nio centimeter pipett blir mycket olja så beroende på ändamål får man anpassa sig. Men när man vant sig finns det inget som stör utan det är en bra flaska som även är enkelt att ta med sig utan risk för oljespill.

Ecooking Men Beard & Body Oil Recension

Till Produkten >>>

Vem Passar Ecooking Men Beard & Body Oil För?

Vem passar inte Ecooking Men Beard & Body Oil för? Den här super oljan passa precis alla som vill ha riktigt bra produkt. Är du känslig mot starka dofter så bör du kanske titta efter en annan produkt. Ecooking Men Beard & Body Oil gör sig utmärkt som nagelbandsolja, badolja, kroppsolja, hårolja, skäggolja, massageolja, fotolja. Detta är en universalprodukt som man kan använda exakt som man vill det finns inga rätt eller fel utan bara fördelar. Fem Glamazon av fem möjliga för Ecooking Men Beard & Body Oils mångsidighet.

Hur är Ecooking Men Beard & Body Oil som skäggolja?

Ecooking Men Beard & Body Oil är en vinnare när det kommer till skäggolja test. Formulan gör sig riktigt bra. Återfuktar och vårdar huden under skägget med perfektion. Skägget får en snygg lyster, känns mjukare och fylligare. Doften förstärker hela upplevelsen och när det kommer till doften så är det skäggolja bäst i test, det är en skäggparfym som förhöjer vilken dag som helst och gör en riktigt nöjd med livet. Ecooking Men Beard & Body Oil rekommenderas starkt som skäggolja.

Hur är Ecooking Men Beard & Body Oil som kroppsolja?

Kompositionen gör sig bra som kroppsolja, dock är konsistensen lite väl lätt. Det positiva med det, är att den går in extremt fort i huden utan att lämna en oljig känsla efter sig. Vilket gör att man kan dra på sig kläderna direkt efter man smörja in sig. Vill du ha nått fetare och mer kladdigt är inte det här oljan för dig. Personligen tycker jag den är lite för kraftigt parfymerad som kroppsolja men om man gillar starka dofter så är den ett bra val. Huden blir härligt återfuktad, mjuk och smidig och det här är ett bra kompliment till hudlotion. Jag använder den numera på knän, armbågar och hälar där den gör exakt det jag vill. Ingen hård eller skrovlig hud här. Endast mjuk, fräsch hud.

Hur är Ecooking Men Beard & Body Oil som rakolja?

Ecooking Men Beard & Body Oil fungerar utmärkt som rakolja. Man smörjer bara in området som ska rakas med oljan på fuktig hud. Låter den få verka någon minut och därefter är det bara gå loss med sin rakhyvel. Jag har prövat att raka mig med min Edwin Jagger DE89 rakhyvel och med Gillette Fusion rakhyvel. För säkerhetshyvel upplever jag oljan som lite klen, och vill gärna ha lite mer skydd för huden däremot fungerar den som en bra pre shave före rakkräm eller raktvål. I kombination med Gillette Fusion rakhyvel fungerar Ecooking Men Beard & Body Oil helt perfekt. Den ger utmärkt glid till rakbladet, man ser vart man rakar sig och konsistensen är utmärkt för detta ändamål då den inte kloggar igen rakbladet.

Behöver Man Komplettera Ecooking Men Beard & Body Oil med nått annat?

Beroende lite på vad man tänker använda produkten till så behövs det kompletteras med lite produkter. Samtidigt är oljan bra som den är. Titta gärna in Ecooking Men Hair & Body Shampoo som är en utmärkt två i ett rengöring för kropp och hår i samma trevliga doft. Även Ecooking Men Cleansing Gel och Ecooking Men Face Cream är två bra produkter att stärka upp ansiktsvården med. Genom att komplettera Ecooking Men Beard & Body Oil med dessa tre produkter så får du en snudd på komplett rutin. Då behövs det bara en ögonkräm och stylingprodukter för håret och man är på topp. Fördelen med Ecooking är att det finns hur mycket produkter som helst att välja på.

När det kommer till skägg så behöver man alltid ett skäggschampo och en kam eller skäggborste utöver oljan. Till naglarna behövs det ett manikyrset eller de verktyg som krävs för att hålla klorna acceptabla. Som sagt beroende på vilket ändamål oljan ska användas till så finns det alltid kompleterande produkter efter önskemål.

Återfuktande Effekt Av Ecooking Men Beard & Body Oil?

Oavsett användningsområde så kommer Ecooking Men Beard & Body Oil återfukta och se till att hår, skägg, hud, naglar, nagelband, fötter, armbågar, knän med mera blir rikligt återfuktade och återställda till fornstora dagar.

Hur blir resultatet med Ecooking Men Beard & Body Oil?

Resultatet blir utmärkt med Ecooking Men Beard & Body Oil särskilt hår och skägg gillar den här produkten lite extra. Beroende på användningsområde så fyller den sin funktion med råge. Torra armbågar blir mjuka och smidiga. Som badolja ger den ett trevligt väldoftande bad som mjukgör hela kroppen. Som en del i manikyr fixar den nagelband och naglarna galant. Som fotolja gör den allt man vill. Skägget blir mjukt, följsamt och får snygg lyster. Användningsområdena är många och Ecooking Men Beard & Body Oil är en grovjobbare med stil som fixar biffen.

Är Ecooking Men Beard & Body Oil Bästa oljan?

Ecooking Men Beard & Body Oil är en mångsysslare av rang som med lätthet skulle ta en topplacering på alla bäst i test listor oavsett kategori. Vill man ha bästa skäggolja, ja då är den i toppen, vill man ha bästa rakolja, ja då är den i toppen, vill man ha bästa hårolja, eller kroppsolja ja då är Ecooking Men Beard & Body Oil med i matchen. Den enda nackdelen är den kraftiga doften. Men gillar man starkt parfymerade produkter som doftar riktigt manligt så är inte det heller ett hinder. Ecooking Men Beard & Body Oil är uppbyggd på fyra dunderoljor som ger det resultat man vill ha oavsett användningsområde. Personligen älskar jag den som skäggolja, nagelbandsolja och badolja. Plus att jag numera smörjer mina armbågar och knän en gång i veckan med oljan för att hålla dem mjuka och smidiga. Ecooking Men Beard & Body Oil är en vinnare för alla män.

Till Ecooking >>>