Mjällschampo bäst i test

Mjällschampo är en viktig del av hårtvätten för att bli av med mjäll, och dess betydelse behöver vi knappast skriva ut. Ett riktigt bra schampo mot mjäll gränsar mellan effektiv hårvård, snabbt resultat och tidsbesparande bekvämlighet. Därför ha vi på Glamazon recenserat, testat och kartlagt marknadens bästa mjällschampon för män. Vi har tagit fasta på hur rent håret blir, löddret, doften, ingredienser, hur bra formulan är och om den torkar ut hår och hårbotten. Läs och ta del av Glamazons favoriter!

Bästa mjällschampon 2024

#1 Depot N° 102 Anti-Dandruff & Sebum Control Shampoo

Bästa mjällschampo Depot N° 102 Anti-Dandruff & Sebum Control Shampoo

Testvinnare och bäst i test! Depot N° 102 Anti-Dandruff & Sebum Control Shampoo är en frisör favorit som inte bara bekämpar mjäll, utan det fungerar även utmärkt mot irritation och klåda i hårbotten. Innehållet är förträfflig, formulan likaså, och resultatet är mjällschampo bäst i test varje dag i veckan för alla hårtyper. Att formulan även fixar volym och tar hand om håravfall och nyproduktion av hår på samma gång är bara ren bonus. Bästa mjällschampot 2024.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#2 Brickell Relieving Dandruff Shampoo

Mjällschampo bäst i test Brickell Relieving Dandruff Shampoo

Brickell Relieving Dandruff Shampoo är bästa mjällschampot med naturliga ingredienser alla dagar i veckan. Formulan hjälper till att säga hej då till mjäll, röd kliande hårbotten, hårbotten som är sårig och gör ont, acne i hårbotten och torr stramande hårbotten utan starka kemikalier. Helt enkelt mjällschampo bäst i test för alla som vill ha en ren och fräsch hårbotten i balans.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#3 Recipe for men Anti-Dandruff Shampoo

Mjällschampo bäst i test Recipe for men Anti-Dandruff Shampoo

Ett värdigt bäst i test mjällschampo från svenska Recipe for men som minskar torrhet och lugnar irriterad hårbotten. Anti-Dandruff Shampoo är ett förstklassigt sulfatfritt mjällschampo för män som löser problem och levererar synligt resultat. Det finns inte en tendens till varken klåda eller mjäll efter att ha tvättat håret. Bästa mjällschampo för glansigt, starkt och mer hälsosamt hår.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#4 Schwarzkopf [3D]Men Anti-Dandruff Shampoo

Mjällschampo bäst i test Schwarzkopf [3D]MEN Anti-Dandruff Shampoo

Schwarzkopf [3D]Men Anti-Dandruff Shampoo är ett bra mjällschampo som fungerar. Hårbotten känns märkbart lugnare och mer balanserad. Formulan ger ny energi till hårsäckarna, stärker håret och gör det fritt från mjäll. Innehåller aktiva ingredienser som tillgodoser mäns behov när det gäller hårvård. En stark utmanare för bästa schampo mot mjäll utan klåda i hårbotten.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#5 Lernberger Stafsing Shampoo Anti-Flake & Anti-Itch

Mjällschampo bäst i test Lernberger Stafsing Shampoo Anti-Flake & Anti-Itch

Lernberger Stafsing Shampoo Anti-Flake & Anti-Itch är ett riktigt bra mjällschampo för torr hårbotten. Har en utmärkt återfuktande formula för att bli av med mjäll utan svalkande effekt. Resultatet blir ett otroligt vackert och rent hår, samtidigt som hårbotten känns märkbart mer återfuktad. Ett bra schampo mot mjäll som låter dig säga hej då till en torr hårbotten, och välkomna en mer hälsosam och välmående känsla.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#6 Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

Mjällschampo bäst i test Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

Bra mjällschampo och duschgel i ett. Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash är snäll mot håret utan att rubba pH-balansen. Den återfuktande formulan innehåller deodoriserande eucalyptus som ger en skön uppfriskande effekt till hårbotten medan kokosolja bidrar till att minska den typ av jästsvamp som kan orsaka mjäll. En perfekt varje dag rengöring för alla hårtyper som tvättar rent utan att torka ut eller irritera hårbotten.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

 

Hur har Mjällschampo bäst i test gått till?

Vi har låtit Herr Glamazon göra flertalet olika mjällschampo test under en längre tid. Regeln har varit att utvärdera varje schampo mot mjäll utifrån flertalet kriterier som förpackning, doft och innehåll. Vem passar varje mjällschampo för, om de hjälper mot mjäll i hårbotten, om det behövs lite eller mycket för bästa resultat, hur bra formulan tvättar rent håret och hur löddret är. Under testet har även den återfuktande effekten kontrollerats och även om man behöver komplettera med andra produkter och slutligen hur mjällfritt resultat det blev av att använda mjällschampot.