Fri frakt över 589 kr

Hårvax kommer i flera olika varianter anpassade efter hårtyp och preferens. Det är en av hårstylingens viktigaste och bästa produkter för att ge frisyren stadga, textur, volym eller vad du söker. Men att hitta rätt produkt är svårare än någonsin. Därför har vi på Glamazon testat och recenserat marknadens bästa hårvax. Det har tagits fasta på hållfasthet, resultat, doft och om man behöver styla om frisyren under dagen. Läs och ta del av våra Glamazon favoriter.

Bästa hårvaxen 2024

#1 Daimon Barber Original Pomade

Hårvax bäst i test Daimon Barber Original Pomade

Testvinnare och bäst i test! Daimon Barber Original Pomade är en kvalitetsprodukt som är hårvax bäst i test alla dagar i veckan och absolut bästa hårvaxet för tunt hår och kortklippta frisyrer. Ska du äga en riktigt bra stylingprodukt för håret se då till att det är Daimon Barber Original Pomade. Den gör ett fenomenalt jobb, doftar bäst och resultatet blir förträffligt oavsett hårtyp men särskilt för dig med tunt hår. Bästa hårvaxet 2024.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#2 Depot N° 312 Charcoal Paste

Hårvax bäst i test Depot N° 312 Charcoal Paste

Ett mycket bra matt hårvax som får håret att kännas tjockare och fyllt med mer volym samtidigt som det ger en riktigt snygg matt finish. Depot N° 312 Charcoal Paste är bästa matta hårvaxet för tjockt hår. Det här är även superprodukten om man har tunt hår och börjat få lite antydan till kalhet uppe på hjässan och vill göra en snygg överkamning. Helt klart bästa hårvaxet för ändamålet! Resultatet kommer bli så bra att det inte ens kommer gå att ana att det finns lite tunnhårighet uppe på hjässan. Ett mycket bra matt hårvax för män som säkerställer en snygg frisyr oavsett tjockt eller tunt hår.Rekommenderas.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#3 Percy Nobleman Matt Clay

Hårvax bäst i test Percy Nobleman Matt Clay

Att Percy Nobleman gör klassiska och kvalitativa produkter för den moderna gentlemannen förefaller knappast som en nyhet – och Matt Clay är inget undantag. Ett riktigt robust och bra lervax som är en självklarhet i badrumsskåpet. Den gör ett fantastiskt jobb och är ett bra hårvax för dig som har kort hår och vill bygga en klassisk frisyr.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#4 JS Sloane 1947 Superior Hold

Hårvax bäst i test JS Sloane 1947 Superior Hold

Det här är en riktigt kvalitativ pomada från JS Sloane som överträffar på i princip alla punkter. Bästa hårvaxet för dig som värdesätter att under morgonen eller kvällen bygga en frisyr som håller hela dagen – detta tack vare den riktigt härliga styrkan. Passar både kort hår, längre hår – likväl som tjockare och tunnare hår.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#5 Lernberger Stafsing Soft Wax

Hårvax bäst i test Lernberger Stafsing Soft Wax

Överlag ett riktigt bra hårvax. Det märks att hårvaxet är gjort med kärlek. Betydligt lättare att hantera än klassisk pomada, och inte alls lika klibbigt som dom mer traditionella hårvaxen kan upplevas vara, såsom ett clay. Det flyter på smidigt att bygga en frisyr med Soft Wax från Lernberger Stafsing. Bästa hårvaxet för killar med kortare hår som vill ha en kombination av volym, textur och en gnutta glans.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#6 Oil Can Grooming Crafting Clay

Hårvax bäst i test Oil Can Grooming Crafting Clay

Oil Can Grooming Crafting Clay är ett vax som inte kompromissar med varken bang for the buck eller kvalité och styrka. Bra hårvax för kort hår, oavsett om det är tunt eller tjockt. Med det här vaxet kan du säga farväl till andra volymbyggande produkter och sprayer - utan du kan lugnt förlita dig på att vaxet gör jobbet åt dig på bästa sätt.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#7 Dapper Dan Matt Paste

Bästa hårvaxet Dapper Dan Matt Paste

Dapper Dan Matt Paste är bästa hårvaxet för dig som vill ha en rejäl styrka i din frisyr – men att frisyren i sig ska kunna se sådär lekfull och naturlig ut. Ett bra hårvax som hör hemma i den moderna gentlemannens badrumsskåp om styrka och en naturlig look är av intresse. Kvalitet rakt igenom, i allt från burk till produkt och utförande i frisyren. Ett grymt hårvax och hatten av till Dapper Dan.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#8 D:fi Matte Clay

Hårvax bäst i test D:fi Matte Clay

D:fi Matte Clay är ett hårvax för dig med tjockt hår som vill undvika glans eller för dig som vill ha ett hårvax som håller hela dagen (och natten). Du får mycket vax för pengarna och får möjligheten att bygga en frisyr med matt finish som håller under hela arbetsdagen och under fredagens afterwork. Ett riktigt bra hårvax, helt enkelt.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#9 Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax

Bästa hårvaxet för män

Ett hårvax som passar för dig som vill ha volym i tunt hår och värdesätter att hårvaxet är superenkelt att tvätta ur. Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax fungerar bra på så sätt att det lyfter håret vid rötterna och ger frisyren extra volym. Vi skulle inte säga att det är hårvax bäst i test, men ett bra alternativ om du vill att frisyren ska se naturlig ut, och få ett vax som varken ger matthet eller glans. Plus för att formulan har en neutral doft och att burken går att tappa i badrumsgolvet utan problem.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#10 Recipe for men Silver Crystal Pomade

Hårvax bäst i test Recipe for men Silver Crystal Pomade

Svenska Recipe for men har som vanligt tänkt på det mesta i sin framtagning av en kvalitativ pomada till den moderna mannen. Imponerad. Recipe for men kan sin grej! passar dig som vill bygga en modern och stilig look med en enkel applicering och hög glans.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#11 Groomed Texture sculpting Wax Natural Hold

Hårvax bäst i test Groomed Texture sculpting Wax Natural Hold

Groomed Texture sculpting Wax Natural Hold är ett bra vax för att skapa den där busiga frisyren med mycket volym och en lite avslappnad strandkänsla. Det är inte bästa hårvaxet för tunt hår men resultatet blir snyggt i både rakt och lite självlockigt hår. Och har du lite längre hår och vill göra en man bun, hjälper vaxet till att hålla alla hårstrån på plats, så du slipper dom små irriterande hårstråna i nacken och runt öronen som vill falla ut.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

Hur har hårvax bäst i test gått till?

Hårvax! Så många modeller och utföranden att välja på, men vilket passar dig, vilket är bästa hårvaxet för tunt hår, vilket passar tjockt hår och finns det nån formula som ser till att frisyren ligger perfekt, även när dagen närmar sig sitt slut? För att hitta det bästa hårvaxet för män så har vi skickat ut vår hårfantast Mr Glamazon att pröva och testa hårvaxen i de tuffaste miljöerna från Sveriges sydligaste punkt upp till vår nordligaste, Vi har låtit Mr Glamazon agera försökskanin och han har hittills testat 11 stycken olika vax för håret.

Bästa hårvaxet för män

I sin jakt jakt på det bästa hårvaxet för män har Mr Glamazon fått pröva barhäng på Stureplan och blöta (men städade) after works. Han har fått testa om sin älskade frisyr klarat heldagar på centercourten i Båstad och vilket vax som gjorde sig bäst under stockholmsveckan i Visby.

Hårvaxen har fått arbeta sig igenom dansanta sommarnätter, vilda after beach partyn i Tylösand, blåsiga picknickar i Torekov och krävande golfrundor i Falsterbo. Vi har låtit Mr Glamazon ge sig ut på osäker mark och pröva rondell-cruising i Piteå och han har fått testa frisyren till max genom att glida runt under de stora bilträffarna i Västerås och Lidköping. Kraven har varit många och förväntningarna höga. Hårvaxen har även testats under långa vandringar längs lederna uppe i Kilpisjärvi för att se om frisyren håller stilen, de har även genomgått noggranna utvärderingar under hårda gympass, padelmatcher, vanliga arbetsdagar och familjehögtider. Vi har låtit Mr Glamazon göra precis vad han velat i sin jakt på att finna det bästa hårvaxet för män.

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Noble Isle Shampoo recension

Noble Isle Shampoo recension

Noble Isle Shampoo är synonymt med lyxiga schampon infuserade med ren parfym, där varje doft har tydliga toppnoter, hjärtnoter och basnoter. Noble Isle är starkt övertygade om dofternas kraft att förbättra humör, väcka minnen och skapa en känsla för en...

Läs mer

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer