Fast tvål bäst i test

Fast tvål är en grundläggande del av alla mäns personliga renlighet, och betydelsen av detta behöver vi nog knappt skriva ut. Men en riktigt bra tvål ska gränsa mellan effektiv rengöring, lyxig doft och hudvårdande bekvämlighet. Därför ha vi på Glamazon testat, recenserat och kartlagt marknadens bästa fasta tvålar för män. Vi har tagit fasta på doft, löddret, återfuktande effekt, ingredienser och hur bra formulan rengör. Läs och ta del av Glamazons favoriter!

Bästa fasta tvålen för män 2024

#1 Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Soap

Bästa fasta tvålen Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap

Testvinnare och bäst i test! Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap är en fast tvål som både hud och sinne utser till bäst i test alla dagar i veckan. Den hårda tvålen är fylld med sheasmör och glycerin som gör den till ett utmärkt val för alla hudtyper, men särskilt för dig med känslig eller torr hud. Formulan rengör effektivt, snabbt och samtidigt skonsamt. Den återfuktar huden och dessutom ger den diskreta och eleganta doften den där eftertraktade känslan av historia och tradition. En riktig kvalitets rengöring som huden och händerna älskar. Bästa fasta tvålen 2024.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#2 Tabac Original Luxury Soap

Fast tvål bäst i test Tabac Original Luxury Soap

Tabac Original Luxury Soap är bästa tvålen med absolut kraftigast doft. Den klassiska Tabac kompositionen stannar kvar på huden flera timmar efter man tvättat sig. Formulan är behaglig mot huden och ger en skön smörjande känsla med sitt mjuka lödder som snabbt och effektivt tvättar bort smuts och fett från händerna eller kroppen. En bra hårdtvål framförallt om man gillar kraftiga dofter. Helt enkelt en klassisk fast tvål för män som vill ha ren och väldoftande hud.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#3 Truefitt & Hill Grafton Soap

bäst i test tvål från anrika Truefitt & Hill

En värdig bäst i test tvål från anrika Truefitt & Hill som minskar torrhet och doftar gott. Grafton Soap är en förstklassig trippelmald tvål för män som löser problem och levererar resultat. Oavsett vad du gjort, och oavsett vart du varit, kommer tvålens formula tvätta dig ren och skicka ut dig i världen igen, hungrig för mer. Doften är väldigt trevlig och förhöjer hela känslan av att detta är den bästa fasta tvålen för att känna sig elegant och full av pondus varje dag i veckan.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#4 Dapper Dan Original Vegetable Soap

bäst i test tvål för kropp och händer

Det här är en mycket bra fast tvål för kropp och händer. Det är bara löddra upp Dapper Dan Original Vegetable Soap och skölj av och du blir ren och återfuktad på samma gång. Vad mer kan man önska sig av en hård tvål? Doften av citrongräs och lime gör den till en citrusdoftande skapelse med gröna inslag som ger en fräsch känsla. Det går snabbt att tvätta kropp och händerna rena och med sin förmåga att skapa ett rikt, behagligt lödder räcker den länge, samtidigt som den effektivt rengör och återfuktar.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#5 Mor Emporium Classics Blood Orange Soap

bästa tvålen för torra händer

Letar du efter bästa tvålen för torra händer, så är MOR Emporium Classics Blood Orange Soap rätt val för dig. Den här fasta tvålen är bra på alla sätt du kan tänka dig. Den rengör snabbt, effektivt och samtidigt skonsamt. Den torkar inte ut händerna. Du behöver inte använda handkräm så ofta och dessutom är doften förunderlig. Bara att öppna silkespappret och lägga tvålen på ett tvålfat, tillför en helt ny dimension till ditt badrum.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#6 Victoria Soap Lakritsrot

fast tvål bäst i test för lakritsälskaren

Victoria Soap Lakritsrot är fast tvål bäst i test för lakritsälskaren. Den ger en klassisk tvåldoft med inslag av örtig lakritsrot, samtidigt som den rengör effektivt och återfuktar huden. Stort plus för sin goda förmåga att ge torr hud rikligt med fukt och att den inte lämnar en överväldigande doft efter sig. Att den dessutom är en antibakteriell tvål med bakteriedödande formula är bara bonus.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#7 Scottish Fine Soaps Thistle & Black Pepper Body Bar

Fast tvål bäst i test

Thistle & Black Pepper Body Bar gör allt man kan kräva av en fast tvål. Den tvättar bort smuts, svett och dåliga bakterier, men den gör det så effektivt att hudens naturliga fukt åker med av bara farten. När det gäller konsistensen av löddret, så levererar denna tvål verkligen. Det är mjukt och känns krämigt fluffigt, med ganska små bubblor. vilket gör rengöringen till en riktig njutning. Det mjuka löddret bidrar till en behaglig känsla som gör att Scottish Fine Soaps tvålen känns lyxig.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#8 Gahns Badkloss Ängsblom

bästa fasta tvålen för nostalgi

För många är Gahns Badkloss Ängsblom förknippat med nostalgi. När man ser reptvålen och känner tvåldoften slungas man tillbaka till sina barndoms somrar på landet. Och det är där tvålen hör hemma. När man ska tvätta sig i en tvättbalja eller ute i en sjö. Vi har svårt att utse badklossen till fast tvål bäst i test i annat än nostalgi-kategorin. Den rengörande effekten är rätt svag och tyvärr känns huden alldeles för torr efter rengöring. Så just att den bidrar till torra händer och kropp drar ner helhetsintrycket av denna tvål.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

Hur har Fast tvål bäst i test gått till?

Vi har låtit Herr Glamazon testa fast tvål för män under en längre tid. Regeln har varit att utvärdera varje hårdtvål utifrån flertalet kriterier som konsistens, doft och innehåll. Vem passar varje tvål för, om de passar för torr hud, om det behövs lite eller mycket för bästa resultat, hur bra formulan tvättar rent och hur löddret är. Under testet har även den återfuktande effekten kontrollerats och även om man behöver komplettera med andra produkter och slutligen hur ren huden blev av att använda den fasta tvålen.

Vårt utbud av hård tvål >>>