Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap Recension

Varje gentleman bör ha en förstklassig tvål i sitt badrum, och Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap är ett utmärkt val. Denna tvål representerar en blandning av tradition och modern elegans som är synonymt med märket. Så just därför har det har blivit dags för Herr Glamazon att utforska denna distinkta vegetabiliska tvål. Vad innehåller formulan? Hur är doften? Tvättar tvålen rent händer och kropp? Hur är löddret? Läs vidare här nedan och se vad Herr Glamazon tycker om Taylor of Old Bond Street Jermyn Street tvålen i sitt test och recension.

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap Recension

Tvål test - Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap

Ända sedan 1854 har Taylor of Old Bond Street skapat klassiska produkter med eleganta dofter för rakning, hår och kropp, och Jermyn Street Vegetable Soap är inget undantag i deras kvalitetsarbete. Detta är en upplevelse för den moderna mannen som uppskattar kvalitet och stil. Att använda denna hårda tvål är som att ta del av en rik historia och samtidigt njuta av en samtida, elegant doft. Den är skapad för män med förkärlek för klassiska produkter, kompletterad med en touch av modernitet.

Att använda Jermyn Street tvålen är som att kliva in på en sofistikerad herreklubb i London under det tidiga 1900-talet. Dess rika, krämiga lödder är lika förtrollande som de historiska gatorna i St James's. Tänk dig att faktiskt få vara en del av en värld där varje detalj räknas, där varje morgonritual är en hyllning till elegans och klass. Jag tänkte därför börja med vad tvålen innehåller och vad ingredienserna i Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap gör för huden på varje gentleman.

Vad Innehåller Jermyn Street Vegetable Soap?

När vi tittar på innehållsförteckningen på Jermyn Street Vegetable Soap så hittar vi först och främst härdat fett som är tillsatt för dess kraftfulla rengöringsegenskaper och förmåga att skapa lödder. Tack vare dessa fetter blir tvålen inte bara hård och hållbar, utan också väldigt effektiv när det kommer till att tvätta rent händer och kropp. Det gör tvålens formula så bra att även hudens egna naturliga oljor riskerar åka med av bara farten.

För att motverka detta så har Taylor of Old Bond Street tillsatt sheasmör i formulan som hjälper till att lugna, återfukta och främja hudförnyelsen. Och för att upprätthålla återfuktningen av huden så innehåller tvålen även fuktighetsbevarande glycerin. Det är en sann välgörare för huden, tack vare dess förmåga att binda fukt. Detta gör Jermyn Street-tvålen till ett utmärkt val för alla hudtyper, men särskilt för dig med torr eller känslig hud.

Hur är formulan och förpackningen på tvålen?

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street tvålen kommer inslagen I dubbla lager papper. Det är inga konstigheter där, utan bara en klassisk paketering av tvål. Själva formulan däremot är hård, vi pratar verkligen hård tvål här! Den är således inte särskilt mjuk eller krämig i sin struktur när den är torr, men det är bra då det hjälper tvålen att få längre livslängd. Däremot så blir löddret, krämigt och mjukt när tvålen blir våt. Formulan är välbalanserad, vilket gör den väldigt behaglig att tvätta händer och kropp med samtidigt som den säkerställer att huden förblir mjuk och återfuktad även efter tvätten.

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection Bath Soap

Till Produkten >>>

Hur doftar Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap?

Jermyn Street Vegetable Soap har en diskret och elegant doft av just tvål. Den är lätt, behaglig och lite pudrig med fräscha noter av citrus, lavendel, trä och blommor. Hela kompositionen är en väldigt trevlig aromatisk, grön och träig fougère-doft som passar utmärkt för just tvål. Doften finns där hela tiden medan man tvättar sig och stanna kvar på huden en liten stund efter man är klar. Men detta är en tvål för känslig hud så den är inte överdrivet parfymerad, men doften är tillräckligt stark för att göra ett intryck. Jag personligen gillar det här väldigt mycket.

Tvättar Taylor of Old Bond Street Jermyn Street tvålen rent?

Ja, Taylor of Old Bond Street Jermyn Street tvålen tvättar rent med ett mjukt och smörjande lödder. Man känner sig verkligen fräsch och ren efter man använt den och det bästa är huden inte känner sig flådd som den lätt kan göra med andra hårda tvålar. Man märker direkt att det här är en bra hård tvål som är framtagen för känslig hud.

Hur känns tvålen på huden?

Har redan nämnt det lite tidigare, men det tål att upprepas. Den här tvålen känns väldigt mjuk och behaglig mot huden. Sheasmöret i formulan hjälper verkligen till att göra så den känns extra behaglig att använda. Löddret bygger upp krämig och skyddande hinna över huden som tvättas vilket ger en skön känsla. Det här är riktigt bra!

Hur känns huden efter man sköljt av tvålen?

Huden känns väldigt mjuk och samtidigt ren och lätt väldoftande. Det jag gillar lite extra med just den här tvålen är att man inte får något skrikande behov av att återfukta huden på direkten, vilket är en skön och uppskattad upplevelse. På det hela är jag mycket positivt överraskad av resultatet.

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street

Behöver man komplettera tvålen med nått annat?

Den stora fördelen med Jermyn Street från Taylor of Old Bond Street är att man kan få en hel serie produkter för känslig hud så jag skulle gärna komplettera med rakkräm och rakbalsam så rakningen blir lika trevlig som upplevelsen av denna tvål. Jag skulle även satsa på Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Deodorant Stick för att ha samma trevliga doft under armarna om man vill vara helt säker på att man inte luktar svett efter dusch.

Vill man ha samma doftbild från topp till tå så är även Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Alcohol Free Cologne en utmärkt produkt att komplettera tvålen med. Du behöver även ett tvålfat av model större att lägga tvålen på när den inte används så den får chans att torka mellan tvättarna.

Är Jermyn Street Vegetable Soap en återfuktande tvål?

Ja, tack vare innehållet av sheasmör i Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap så återfuktas huden samtidigt som man tvättar den. Det finns även fuktighetsbevarande glycerin i formulan, vilket hjälper till att binda fukt och gör tvålen till ett utmärkt val för alla hudtyper, men särskilt för dig med torr eller känslig hud. Det här är en riktigt bra fast tvål som jag verkligen gillar att tvätta mig med.

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap är bästa fasta tvålen för kroppen

Är Jermyn Street Vegetable Soap bästa fasta tvålen för kroppen?

Det är bara konstatera att Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap är ett riktigt mästerverk! Det här är nog den bästa fasta tvålen för kroppen jag prövat. Jag uppskattar väldigt mycket att den passar känslig hy och att huden känns så skönt återfuktad efter man tvättat sig. Den gör ett fantastiskt jobb och resultatet blir riktigt bra. Även den diskreta fougère-doften är en njutning så det är bara ta av sig hatten och buga för detta hantverk och konstatera att Jermyn Street Vegetable Soap är en av de bästa hårda tvålar man kan ha.

Är Jermyn Street Vegetable Soap bästa hårda tvålen för händerna?

Detta är en riktigt bra fast tvål för händerna. Den här tvålen för känslig hud är bra på alla sätt du kan tänka dig. Den rengör effektivt, snabbt och samtidigt skonsamt. Den återfuktar händerna och dessutom är doften väldigt trevlig. Ytterst lite räcker för att tvätta händerna rena. Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Vegetable Soap är bästa hårda tvålen för händerna om man har känslig hy framförallt om man vill ha en tvål som luktar gott varje dag i veckan. Den gör ett fantastiskt jobb och resultatet blir riktigt bra.

Till Taylor of Old Bond Street >>>