Fri frakt över 589 kr

Att lukta svett är inte bara obehagligt, det kan även skapa osäkerhet och påverka ditt självförtroende. Just därför kommer vi på Glamazon att berätta allt du behöver veta om svett och lukt under armarna, från varför du luktar svett efter dusch, hur du kan bli av med dålig lukt och hur du kan välja rätt deodorant eller antiperspirant som passar dina behov.

Bli av med svett och lukt under armarna

För att bli av med svett och lukt under armarna krävs det mer än att bara duscha regelbundet. Du behöver även förstå hur din kropp fungerar, hur olika faktorer kan påverka din kroppsdoft och vilka metoder som fungerar bäst för att förhindra oönskad lukt. Så låt oss nu börja med att ta en närmare titt på varför du kan lukta svett trots att du just har duschat.

Varför du luktar svett under armarna efter dusch

Att känna svettlukt efter en dusch kan vara väldigt frustrerande och framförallt förbryllande. Men det finns flera faktorer som kan bidra till detta problem, bland annat svettens sammansättning, bakterier på huden och även hormoner. Så vi börjar i rätt ordning och går igenom alla dessa faktorer i detalj för att ge dig en förståelse för varför man luktar svett under armarna efter dusch.

Svettens sammansättning och dess relation till bakterier

Svett i sig själv är faktiskt luktfritt och består av vatten, salter och proteiner. Det är när svett kommer i kontakt med bakterier på huden som den dåliga lukten uppstår. Dessa bakterier bryter ned svettens komponenter och frigör fettsyror som resulterar i en obehaglig lukt. Om man upplever att man luktar svett under armarna efter dusch, så kan det bero på att rengöringen inte lyckats eliminera bakterierna och den dåliga doften stannar kvar.

Hur hormoner påverkar din kroppsdoft

Hormoner kan också påverka hur mycket och hur illa du svettas. Till exempel kan ökade nivåer av stresshormonet kortisol leda till ökad svettning. Hormonella förändringar under puberteten kan också påverka hur mycket du svettas och hur din svett luktar.

Illaluktande svett i armhålan: Orsaker och lösningar

Ibland kan svettlukten bli lite mer intensivare och otrevligare än vanligt. Det är viktigt att förstå de bakomliggande orsakerna till illaluktande svett för att kunna hantera problemet på ett bra och effektivt sätt. Just därför kommer vi nu att titta på några av de vanligaste orsakerna och lösningarna för illaluktande svett i armhålan.

Hygien och hudvårdsrutiner för fräscha armhålor

För att hålla armhålorna fräscha och fria från dålig lukt är det viktigt att upprätthålla en god hygien. Tvätta armhålorna regelbundet med mild tvål och vatten för att minska antalet bakterier och avlägsna döda hudceller. Använd även en bra deodorant herr eller antiperspirant som är anpassad för din hudtyp och behov.

Livsstilsförändringar för att minska illaluktande svett

Din livsstil kan också påverka hur mycket du svettas och hur din svett luktar. För att minska illaluktande svett kan du prova följande livsstilsförändringar:

 1. Ät en balanserad kost: Vissa livsmedel, som vitlök, lök och starka kryddor, kan påverka din kroppsdoft. En balanserad kost rik på frukt och grönsaker kan även hjälpa till att neutralisera dålig lukt.
 2. Drick tillräckligt med vatten: Att dricka tillräckligt med vatten hjälper kroppen att spola ut toxiner och hålla dig hydratiserad, vilket i sin tur kan bidra till att minska dålig lukt.
 3. Undvik tobak och alkohol: Rökning och överdriven alkoholkonsumtion kan försämra din kroppsdoft. Att undvika dessa substanser kan hjälpa till att förbättra din kroppsdoft och hälsa i allmänhet.
 4. Motionera regelbundet: Regelbunden motion hjälper till att rensa ut svettkörtlarna och hålla huden fräsch. Se dock till att duscha och byta kläder efter träning för att förhindra dålig lukt.
 5. Använd kläder av naturliga material: Kläder av naturliga material, som bomull, linne och merinoull, låter huden andas och minskar risken för dålig lukt.

Faktorer som bidrar till svettlukt efter dusch

Det finns flera faktorer som kan påverka hur din svett luktar efter en dusch, inklusive vilken typ av tvål eller duschgel du använder, kvaliteten på vattnet och din duschteknik. Låt oss ta en närmare titt på dessa faktorer för att hjälpa dig att förstå varför du fortfarande kan lukta svett efter att ha duschat.

Hur olika tvål- och duschgelprodukter påverkar svettlukt

Inte alla tvålar och duschgeler är skapade lika. Vissa produkter kan vara mer effektiva för att motverka svettlukt än andra. Det är viktigt att välja en tvål eller duschgel som passar din hudtyp och som innehåller ingredienser som hjälper till att neutralisera dålig lukt och minska antalet bakterier på huden.

Vattenkvalitet och dess effekt på svettlukt efter dusch

Vattenkvaliteten i ditt område kan också påverka hur väl din dusch tar bort svett och lukt. Hårt vatten, som innehåller höga halter av kalcium och magnesium, kan göra det svårare för tvål att löddra och rengöra huden effektivt. Om du har problem med hårt vatten kan du överväga att installera en vattenmjukgörare eller använda en duschgel som är särskilt utformad för att fungera bra i hårt vatten.

Luktar svett efter dusch? Här är vad du kan göra

Om du fortfarande upplever svettlukt efter att ha duschat, finns det flera sätt att hantera problemet och förhindra att det påverkar din dag. Här är några tips för att få bort kvarvarande svettlukt efter att ha duschat och för att förbättra din duschteknik.

Så får du bort kvarvarande svettlukt efter att ha duschat

 1. Exfoliera huden: Använd en kroppsskrubb eller en exfolierande handske för att skrubba bort döda hudceller och bakterier från huden, särskilt i armhålorna.
 2. Använd en antibakteriell tvål eller duschgel: Välj en produkt som innehåller antibakteriella ingredienser för att minska antalet bakterier på huden och minska risken för dålig lukt.
 3. Torka kroppen ordentligt: Se till att torka huden noggrant efter duschen, eftersom fuktig hud kan skapa en grogrund för bakterier som orsakar dålig lukt.
 4. Applicera en effektiv deodorant eller antiperspirant: Använd en deodorant eller antiperspirant som är anpassad för din hudtyp och behov, och som hjälper till att neutralisera dålig lukt och minska svettning.

Optimala duschrutiner för att förebygga svett och lukt

 1. Duscha regelbundet: Duscha dagligen eller varannan dag för att hålla huden ren och fri från bakterier som kan orsaka dålig lukt.
 2. Anpassa vattentemperaturen: Använd ljummet vatten när du duschar, eftersom för varmt vatten kan torka ut huden och öka svettning.
 3. Använd en mild tvål eller duschgel: Välj en produkt som är skonsam mot huden och som innehåller ingredienser som hjälper till att neutralisera dålig lukt och minska antalet bakterier på huden.
 4. Skölj ordentligt: Se till att skölja bort all tvål och duschgel från huden för att undvika rester som kan bidra till dålig lukt.
 5. Var försiktig med parfymerade produkter: Undvik starkt parfymerade tvålar och duschgeler, eftersom de kan irritera huden och göra svettlukt värre.

3 bra duschtvålar för att hålla dig fräsch och luktfri efter duschen

Att välja rätt duschgel är viktigt för att hålla huden ren och fräsch, samt bekämpa svettlukt efter dusch. För att hjälpa dig i jakten på bästa duschtvålen har vi på Glamazon valt ut tre av våra favoriter som inte bara håller dig ren, men även bidrar till att motverka svettlukt efter duschen.

Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

När det kommer till att kickstarta dagen så är Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash en oslagbar medspelare. Denna energigivande duschtvål innehåller koffein, känt för sina stimulerande egenskaper, som ger huden en upplivande känsla. Känn dig ren, fräsch och fylld med energi, redo att ta dig an dagen med självförtroende. Det är den perfekta partnern när man vill slippa lukta svett efter dusch och behålla sin fräschör, oavsett hur intensiv dagen blir.

Till Produkten >>>

Recipe for men Ultra Clean Shower Gel

Bli av med svett och lukt under armarna - Recipe for men Ultra Clean Shower Gel

Recipe for men Ultra Clean Shower Gel är problemlösning, påtagligt resultat och synlig effekt på tub. Med denna effektiva duschgel för män kommer du aldrig mer att behöva oroa dig för att lukta svett efter duschen. Berikad med aloe vera och mentol, bidrar den till att neutralisera lukter samtidigt som den ger en svalkande och uppiggande känsla. Upplev skillnaden - ditt badrum förvandlas till en lyxig spa-upplevelse, och du stiger ut ur duschen med ny energi, redo att möta dagen luktfri och uppfriskad.

Till Produkten >>>

American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash

Bli av med svett och lukt under armarna - American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash

För en känsla av renhet och långvarig fräschhet, välj American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash. Denna effektiva duschgel arbetar hårt för att minimera svettlukt efter duschen och behålla din fräschhet hela dagen. Det är den perfekta partnern för att starta dagen med självförtroende, utan att behöva oroa dig för att lukta svett efter duschen.

Till Produkten >>>

Luktar fortfarande svett efter dusch? Här är lösningen

Om du fortfarande upplever att du luktar svett efter dusch, trots att du följt alla tips och råd som nämnts ovan, kan det finnas ytterligare faktorer som bidrar till problemet. Låt oss därför fortsätta med att undersöka varför vissa människor upplever en ihållande svettlukt och vilka metoder som är effektiva för att eliminera svettlukt efter dusch.

Varför vissa människor upplever ihållande svettlukt

Vissa människor är mer benägna att uppleva dålig lukt än andra på grund av genetiska faktorer, hormonella obalanser eller medicinska tillstånd, såsom hyperhidros (överdriven svettning). I sådana fall kan det krävas mer avancerade metoder för att hantera svett och lukt än de vanliga tipsen och råden som nämnts tidigare.

Effektiva metoder för att eliminera svettlukt efter dusch

Om du upplever ihållande svettlukt trots att du följer de vanliga hygienrutinerna, kan det vara dags att överväga några extra åtgärder för att bekämpa dålig lukt:

 1. Använd en antibakteriell tvål: Byt ut din vanliga tvål eller duschgel mot en antibakteriell tvål som hjälper till att eliminera bakterier som orsakar dålig lukt.
 2. Applicera äppelcidervinäger: Äppelcidervinäger har naturliga antibakteriella och antifungala egenskaper. Blanda en del äppelcidervinäger med tre delar vatten och applicera blandningen under armarna efter dusch för att neutralisera dålig lukt.
 3. Använd bakpulver: Bakpulver är ett naturligt deodoriserande medel som hjälper till att absorbera svett och neutralisera dålig lukt. Applicera en liten mängd bakpulver under armarna efter att du har torkat dig torr efter dusch.
 4. Prova en naturlig deodorant: Välj en deodorant som är fri från aluminium och syntetiska doftämnen, eftersom dessa ingredienser kan vara irriterande och bidra till dålig lukt. Flera naturliga deodoranter innehåller ingredienser som kokosolja och tea tree-olja som har antibakteriella egenskaper och hjälper till att bekämpa dålig lukt.

Luktar svett trots deo? Här är vad du behöver veta

Om du upplever svettlukt trots att du använder deodorant kan det bero på att du inte använder produkten på rätt sätt eller att deodoranten inte är tillräckligt effektiv för att hantera ditt svettproblem. Här är några tips för att hjälpa dig att använda deodorant effektivt och välja den bästa produkten för att bekämpa svettlukt.

Hur man använder deodorant effektivt

 1. Applicera deodorant på ren och torr hud: Se till att huden under armarna är helt torr innan du applicerar deodorant för att säkerställa att produkten absorberas ordentligt och fungerar effektivt.
 2. Använd rätt mängd produkt: Applicera en tunn, jämn lager av deodorant under armarna. Använd inte för mycket produkt, eftersom det kan bli kladdigt och orsaka irritation.
 3. Låt deodoranten torka innan du klär på dig: Ge deodoranten tid att torka och absorberas av huden innan du klär på dig för att förhindra att produkten smetas av på kläderna.

De bästa deodoranterna mot stark svettlukt

Att bekämpa stark svettlukt kräver rätt deodorant. Om du har kämpat med detta problem, är det dags att prova några av våra mest effektiva lösningar. Här är våra toppval när det kommer till de bästa deodoranterna mot stark svettlukt:

Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick

Deodorant mot stark svettlukt - Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick

Om du letar efter en kraftfull försvarare mot svett, är Recipe for Men Antiperspirant Deodorant Stick din bästa bundsförvant. Med sin alkoholfria och skonsamma formula, ger detta deodorant-stick ett långvarigt skydd mot stark svettlukt. Känn dig trygg och fräsch hela dagen, oavsett vad den har att erbjuda.

Till Produkten >>>

Recipe for men Antiperspirant Deodorant Roll-On

Deodorant mot stark svettlukt - Recipe for men Antiperspirant Deodorant Roll-On

Denna roll-on antiperspirant deodorant från Recipe for men är lika effektiv som stickvarianten, men i en lättanvänd roll-on form. Dess alkoholfria formula bekämpar svett effektivt, och ger en behaglig känsla som varar hela dagen. Den är det enkla valet för dig som vill känna dig säker och luktfri.

Till Produkten >>>

Bulldog Original Deodorant

Deodorant mot stark svettlukt - Bulldog Original Deodorant

Bulldog Original Deodorant är ett kraftfullt och naturligt alternativ för dig som behöver en effektiv deodorant mot stark svettlukt. Med sina antibakteriella ingredienser, fungerar denna deodorant som ett starkt försvar mot svettlukt. Känn dig fräsch och komfortabel, med en ökad självförtroende inför dagen då den är designad för att stödja dig och bidra till en fräschare känsla.

Till Produkten >>>

Deodorant vs antiperspirant: Välj den rätta för dig

För att bekämpa svett och lukt effektivt är det viktigt att välja rätt produkt för din hudtyp och behov. Låt oss ta en titt på skillnaden mellan deodorant och antiperspirant och hur man väljer den bästa produkten för dig.

Skillnaden mellan deodorant och antiperspirant

Deodoranter och antiperspiranter har olika funktioner när det gäller att bekämpa svett och lukt:

 1. Deodoranter: En deodorant är utformad för att maskera eller neutralisera dålig lukt som orsakas av svett. De innehåller ofta antibakteriella ingredienser som hjälper till att minska bakterietillväxten på huden och förebygga dålig lukt.
 2. Antiperspiranter: En antiperspirant fungerar genom att minska svettproduktionen. De innehåller vanligtvis aluminiumsalter som täpper till svettkörtlarna och minskar mängden svett som når hudytan.

Hur man väljer rätt produkt för din hudtyp och behov

För att välja rätt produkt för din hudtyp och behov, överväg följande faktorer:

 1. Svettproduktion: Om du svettas mycket och vill minska mängden svett, kan en antiperspirant vara det bästa valet för dig. Om du har normal till låg svettproduktion och främst vill bekämpa dålig lukt, kan en deodorant vara mer lämplig.
 2. Hudkänslighet: Om du har känslig hud, är det viktigt att välja en produkt som är fri från irriterande ämnen, såsom alkohol och parabener. Naturliga deodoranter och antiperspiranter som är fria från syntetiska doftämnen kan vara mer skonsamma mot känslig hud.
 3. Personliga preferenser: Slutligen, välj en produkt som passar dina personliga preferenser när det gäller doft, konsistens och appliceringsmetod. Vissa föredrar en solid stick, medan andra kanske föredrar en roll-on eller spray. Prova olika typer av produkter för att hitta den som fungerar bäst för dig.

Innan vi går vidare är det nödvändigt att vi djupdyker i detaljerna och förstår de grundläggande skillnaderna och fördelarna med antiperspiranter och deodoranter.

Antiperspirant vs deodorant: Förstå skillnaderna och fördelarna

För att hjälpa dig att välja den bästa produkten för dina behov är det viktigt att förstå skillnaderna och fördelarna med både antiperspiranter och deodoranter.

Hur antiperspiranter fungerar för att minska svett

Antiperspiranter innehåller aktiva ingredienser, oftast aluminiumsalter, som fungerar genom att täppa till svettkörtlarna och minska svettproduktionen. Genom att reducera mängden svett som når hudytan, minskar antiperspiranter chansen för dålig lukt att utvecklas. Antiperspiranter är ofta det bästa valet för dem som har överdriven svettning eller hyperhidros.

Deodorantens roll i att bekämpa lukt och hålla dig fräsch

Deodoranter är utformade för att bekämpa dålig lukt genom att döda bakterier på huden och/eller maskera lukten med doftämnen. De innehåller vanligtvis antibakteriella ingredienser som hjälper till att minska bakterietillväxten på huden, vilket i sin tur förhindrar dålig lukt. Deodoranter är ett bra val för dem som har normal till låg svettproduktion och främst vill hålla sig fräscha och luktfria. Men vilka specifika deodoranter borde du överväga? Låt oss ta en titt.

De 3 bästa deodoranterna för att hålla dig fräsch hela dagen

Om du letar efter en effektiv deodorant som hjälper dig att bekämpa dålig lukt och hålla dig fräsch hela dagen, överväg dessa tre produkter:

1. Percy Nobleman Deodorant Stick

Bästa deodoranten mot svettlukt - Percy Nobleman Deodorant Stick

Percy Nobleman Deodorant Stick är mer än bara ett skydd mot svett och lukt. Denna premiumprodukt levererar en diskret, maskulin doft som håller dig fräsch hela dagen. Formulan är snabbtorkande och kladdfri, vilket gör den till en perfekt kombination av daglig bekvämlighet och sofistikerad lyx. Bästa deodoranten mot svettlukt.

Till Produkten >>>

2. Recipe for men Alcohol-Free Deodorant Stick

Bästa deodoranten mot svettlukt - Recipe for men Alcohol-Free Deodorant Stick

För den aktiva mannen som inte vill kompromissa med hudvård, erbjuder Recipe for men Alcohol-Free Deodorant Stick den perfekta balansen. Denna alkoholfria deodorant bekämpar effektivt dålig lukt, samtidigt som den är skonsam mot huden. Dess maskulina och fräscha doft, tillsammans med långvarigt skydd, kommer att hålla dig självsäker genom dagens alla utmaningar.

Till Produkten >>>

3. Baldessarini Classic Deodorant Stick

Bästa deodoranten mot svettlukt - Baldessarini Classic Deodorant Stick

När det gäller att kombinera stil med effektivitet, står Baldessarini Classic Deodorant Stick ut från mängden. Denna deodorant erbjuder en lyxig och elegant doft som bidrar till din fräschör, samtidigt som den effektivt bekämpar dålig lukt. Dess högkvalitativa formula ger en mjuk och behaglig applicering, och garanterar att du känner dig självsäker, oavsett vad dagen innebär. Baldessarini Classic är mer än bara ett skydd mot lukt - det är ett uttryck för sofistikerad manlig elegans.

Till Produkten >>>

Även med dessa utmärkta deodoranter i din dagliga rutin, kan det finnas dagar när du upplever mer intensiv svettning. I dessa situationer finns det ytterligare åtgärder du kan ta för att hålla dig så fräsch som möjligt.

Svett under armarna: Tips för att hantera överdriven svettning

Om du lider av överdriven svettning under armarna kan det vara jobbigt och pinsamt. Här är några tips för att hantera överdriven svettning och hålla dig så fräsch som möjligt:

Så minskar du svettproduktionen

För att minska svettproduktionen kan du försöka applicera en kliniskt stark antiperspirant på kvällen innan du går och lägger dig, eftersom det ger produkten tid att arbeta under natten och ge ett bättre skydd under dagen. Om du har mycket känslig hud kan det vara en bra idé att välja en antiperspirant utan alkohol, då alkohol kan vara uttorkande och irriterande för huden.

Livsstilsförändringar för att minska svett under armarna

Det finns flera livsstilsförändringar som kan hjälpa till att minska svettning under armarna. Till exempel kan du försöka:

 1. Undvika kryddig mat och koffein, eftersom dessa kan öka svettproduktionen.
 2. Träna regelbundet för att förbättra kroppens förmåga att reglera temperaturen och minska stress, vilket kan bidra till svettning.
 3. Hålla en hälsosam vikt, eftersom övervikt kan leda till ökad svettning.
 4. Praktisera stresshanteringstekniker, såsom meditation och avslappningsövningar, för att kontrollera stressrelaterad svettning.

Hårets funktion och inverkan på svett och lukt

Hår under armarna har flera funktioner, bland annat att skydda den känsliga huden och fungera som en barriär mot friktion från kläder. Hår kan dock också hålla kvar fukt och bakterier, vilket kan bidra till dålig lukt. Vissa människor tror att raka armhålorna kan hjälpa till att minska svettning och lukt, men det är mest en personlig preferens.

Att raka eller inte raka armhålorna: Ett personligt val

Om du funderar på att raka armhålorna för att minska svett och lukt, är det viktigt att väga fördelarna och nackdelarna. Att raka armhålorna kan hjälpa till att minska fukt och bakterier, men det kan också orsaka irritation och inåtväxande hårstrån. I slutändan är det upp till dig att bestämma vad som fungerar bäst för din hud och dina behov.

Hudvård och rengöringsrutiner för en fräsch känsla

En bra hudvårdsrutin är viktig för att hålla armhålorna rena och fräscha. Se till att tvätta armhålorna dagligen med en mild tvål eller duschgel, och använd en exfolierande skrubb eller tvättlapp för att ta bort döda hudceller och bakterier som kan orsaka dålig lukt. Efter tvättning, applicera en deodorant eller antiperspirant för att bekämpa svett och lukt under dagen.

Så använder du deodorant och antiperspirant på rätt sätt

För bästa resultat, applicera deodorant eller antiperspirant på torr och ren hud. Om du använder en antiperspirant, är det bäst att applicera den på kvällen innan du går och lägger dig, då det ger produkten tid att arbeta under natten och ge bättre skydd under dagen. Om du använder en deodorant, kan du applicera den på morgonen och även efter behov under dagen för att hålla dig fräsch och luktfri.

Livsstilsförändringar som minskar svett och lukt

Förutom att använda deodorant och antiperspirant, finns det också andra livsstilsförändringar som kan bidra till att minska svett och lukt under armarna:

 1. Bär kläder i andningsbara material: Kläder i naturliga material som bomull och linne tillåter luften att cirkulera och hjälper till att hålla dig sval och torr.
 2. Undvik tajta kläder: Tajta kläder kan göra det svårare för huden att andas och kan förvärra svettning och lukt.
 3. Sköt om din hygien: Tvätta armhålorna dagligen och använd en deodorant eller antiperspirant som passar dina behov.
 4. Håll dig hydratiserad: Drick tillräckligt med vatten för att hjälpa kroppen att reglera temperaturen och eliminera toxiner genom svettning.

Genom att följa dessa råd och använda rätt produkter för dina behov kan du effektivt hantera svett och lukt under armarna, och känna dig fräsch och självsäker hela dagen.

Hur ofta ska man duscha >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer