Fri frakt över 589 kr

Att löddra upp rakkräm är inte bara en högtidlig ceremoni för många. Det är en av våtrakningens viktigaste produkter för att återfukta, skydda huden och ge rakbladet bättre glid med mindre friktion. Men att hitta rätt produkt är svårare än någonsin. Därför har Mr Glamazon kartlagt, testat och recenserat marknadens bästa rakkrämer. Vi har tagit fasta på löddret, ingredienser, dofter och hur bra formulan fungerar med olika modeller på rakhyvlar. Läs och ta del av Glamazons favoriter!

15 BÄSTA RAKKRÄMERNA 2024

#1. The Merchant Of Venice Byzantium Saffron Shaving Cream

Rakkräm bäst i test The Merchant Of Venice Byzantium Saffron Shaving Cream

Testvinnare och bäst i test! Rakkrämen har en doft som gör att man vill raka sig om och om igen. Formulan på The Merchant Of Venice Byzantium Saffron Shaving Cream ger inte bara fantastisk rakning tack vare sin underbara doft, utan den erbjuder även ett rikt, skyddande lödder som ger ett ultimat glid med alla sorters rakhyvlar samt skyddar mot skärsår och hjälper till att motverka rakbränna och inåtväxande hårstrån. Bästa Rakkrämen 2024

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#2. Claus Porto Musgo Real Classic Scent Shaving Cream

Rakkräm bäst i test Musgo Real Classic Scent Shaving Cream

Rakkrämen bevarar fukt, skyddar och mjukgör huden som inget annat. Innehållet av ullfett är genialiskt och gör att löddret blir drygt, stabilt och så där fantastiskt småbubbligt. Kompositionen är en solklar vinnare och ger en doft som man bara älskar. Ska du raka dig med en bra rakkräm se då till att det är Musgo Real Classic Scent Shaving Cream. Den har en formula som imponerar, gör ett fantastiskt jobb både med och utan rakborste och resultatet blir utmärkt oavsett om man rakar sig med säkerhetshyvel eller moderna modeller på hyvlar som Gillette Fusion eller Mach3.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#3. Percy Nobleman Shaving Cream

Rakkräm bäst i test Percy Nobleman Shaving Cream

Vinnare av rakkräm bäst i test förra året med en formula som man uppskattar. Den erbjuder en perfekt rakning som inte torkar ut huden och får en att gå ut och möta världen med ett stort leende. Den veganvänliga formulan och fräscha doften kommer bäst till sin rätt i kombination med rakborste och säkerhetshyvel. Percy Nobleman har tagit en gammal klassiker och gjort den modern utan att ta bort känslan från vad traditionell våtrakning ska vara. Rekommenderas.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#4. Claus Porto Musgo Real Oak Moss Shaving Cream

Rakkräm bäst i test Musgo Real Oak Moss Shaving Cream

En väldigt bra rakkräm med doft som är så bra att din partner kommer låna den regelbundet. Formulan är snart 100 år men varför ska man ändra på ett vinnande koncept. Man köper Claus Porto Musgo Real Oak Moss Shaving Cream för att få resultat och det är det den här rakkrämen ger. Den tillåter rakhyveln komma så nära huden som möjligt, ger bästa löddret och har en förträfflig komposition som förhöjer känslan av rakningen. Har en en fantastisk doft som går hem både hos män och kvinnor.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#5. Floris N° 89 Shaving Cream

Rakkräm bäst i test Floris Shaving Cream

En rakkräm med rätt att raka. Det här är svaret på varför James Bond alltid är renrakad. Bäst i test för doften och ett stort plus för sin rika formula som lämnar huden återfuktad, uppdaterad och fräsch. Floris Shaving Cream är en utmärkt rakkräm som ger ett bra resultat och gör rakningen till en angenäm upplevelse.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#6. Claus Porto Musgo Real Orange Amber Shaving Cream

Rakkräm bäst i test Musgo Real Orange Amber Shaving Cream

Ett krafftpaket till rakkräm som har en av de bästa sommardofter man kan ha. Orange Amber har samma grymma formula med glycerin lanolin kokosolja, trollhassel och mentol som övriga rakkrämer från Musgo Real och en varm, uppfriskande citrusdoft som är kryddad med en hint rosmarin, lavendel och mysk. En mycket sofistikerad och elegant komposition som passar bra till alla tillfällen och på rakkräm gör den sig alldeles ypperligt.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#7. The Merchant of Venice Venetian Blue Shaving Cream

Rakkräm bäst i test The Merchant of Venice Venetian Blue Shaving Cream

Vill man ha medelhavskänsla med modern fougére-struktur så är The Merchant of Venice Venetian Blue en stark kandidat till rakkräm bäst i test. Har en trevlig lättlödrad formula som skyddar huden och ger ett fint, krämigt lödder med utmärkt glid och som sprider en trevlig marin doft som är stilren, elegant, ren, fräsch och sexig. Hela kompositionen är kärlek och ett mästerverk som tar rakningen till en ny nivå.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#8. Claus Porto Musgo Real Spiced Citrus Shaving Cream

Rakkräm bäst i test Musgo Real Spiced Citrus Shaving Cream

Bästa rakkrämen när man vill ha lite krydda och medelhavskänsla. Spiced Citrus ett säkert kort för rakningen med sin välgörande formula som bevarar fukt, skyddar, gör skäggstubben mjukare och ger en närmare, behaglig och mer långvarig rakning. Doften är pigg och upplyftande med sina noter av citrus, ingefära, muskot och träig patchouli som lämnar med en ren, fräsch känsla. Resultatet av rakningen kan inte bli bättre.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#9. Recipe for men Shaving Cream

Rakkräm bäst i test Recipe for men Shaving Cream

Rakkräm bäst i test för nordiskt klimat. Formulan är mycket bra och klarar grovt och kraftigt skägg galant. Löddret ger maximal glidförmåga både till säkerhetshyvel och även till flerbladshyvlar som Gillette Fusion eller Mach3. Huden känns fräsch och uppdaterad efter rakningen och det bästa är att man även känner sig mjuk och återfuktad. Stort plus för den kylande effekten som är så påtaglig att man nästan börjar huttra om kinderna.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#10. The Merchant of Venice Colonia Veneziana Shaving Cream

Rakkräm bäst i test The Merchant of Venice Colonia Veneziana Shaving Cream

En medelhavsdoftande komposition som ger ett krämigt, skyddande och hållbart lödder som skapar extra bra glid för hyveln under rakning. Löddret är så bra att din partner kommer sno rakkrämen från dig för att raka benen. Bästa rakkrämen under sommarmånaderna och The Merchant of Venice Colonia Veneziana Shaving Cream har alla egenskaper man vill ha för att få en lyxig våtrakning med majestätiska doft. Detta är en blivande klassiker.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#11. Edwin Jagger Premium Shaving Cream Limes & Pomegranate

Rakkräm bäst i test Edwin Jagger Premium Shaving Cream Limes & Pomegranate

Bästa rakkrämen för män över fyrtio. Formulan skyddar, lugnar och hjälper även till att boosta kollagenproduktionen och cellförnyelsen vilket gör rakkrämen attraktiv för mogen hud. Anti-age egenskaperna och den pigga känslan gör sig bra vid rakning. Doften bidrar stort till att ge en ungdomlig upplevelse med sin uppfriskande apelsin karaktär. Bra jobbat Edwin Jagger.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#12. Tabac Original Shaving Cream

Rakkräm bäst i test Tabac Original Shaving Cream

Om vi ska utse rakkräm med kraftigast doft, så är Tabac Original Shaving Cream bäst i test, varje dag i veckan. Den klassiska Tabac doften ligger kvar på huden flera timmar efter man rakat sig. Formulan löddrar tillfredställande, erbjuder bra glid till rakbladet och skyddar huden. En bra rakkräm framförallt om man gillar kraftiga dofter. Helt enkelt en klassisk rakkräm som inte går ur tiden.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#13. Edwin Jagger Premium Shaving Cream Aloe Vera

Rakkräm bäst i test Edwin Jagger Premium Shaving Cream Aloe Vera

En bra rakkräm för känslig hud som svalkar, lugnar och ökar hudens syreupptagning. Den fräscha kompositionen med Glycerin, Bivax och ekologisk Aloe Vera förhöjer känslan av rakningen. Det vi gillar lite extra med den här rakkrämen är formulans lätt exfolierande egenskaper som hjälper till att motverka inåtväxande hårstrån och irritationen vid rakningen. Man känner sig mjuk, ren och nytvättad.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#14. Edwin Jagger Premium Shaving Cream Sandalwood

Rakkräm bäst i test Edwin Jagger Premium Shaving Cream Sandalwood

En mångsidig och återfuktande rakkräm som fungerar både morgon och kväll. Det vi uppskattar lite extra är att den är bakteriedödande, antiseptisk och svamphämmande vilket hjälper huden att komma i balans. Formulan med Glycerin, Bivax och Sandelträolja ger en uppfriskande, fräsch rakupplevelse med trevlig, harmonisk doft. Passar alla hudtyper men framförallt är den bästa rakkrämen för hud i obalans.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#15. Bulldog Original Shave Cream

Rakkräm bäst i test Bulldog Original Shave Cream

Bästa rakkrämen för nybörjare som ska göra sitt livs första rakningar med hyvel. Ett utmärkt val för de första tunna fjunen och dig som bara vill göra en snabb rakning. Formulan är tunn och lödderfri så man ser vart man rakar sig och den gör sig även bra för rakning av ben och bröst. En mångsidig och bra rakkräm med fräsch doft. Rekommenderas för nybörjare på rakning.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

 

Hur har rakkräm bäst i test gått till?

Vi har låtit Mr Glamazon testa rakkrämerna under en längre tid med och utan rakborste och med olika modeller på rakhyvlar. Regeln har varit att utvärdera varje rakkräm utifrån olika kriterier som lödder, doft och innehåll. Vem passar varje rakkräm för, om det behövs lite eller mycket för bästa resultat, hur formulan är och om den är lätt eller svår att löddra med rakborste eller direkt med händerna. Under testet har glidförmågan och den återfuktande effekten kontrollerats och även om man behöver komplettera med andra produkter och slutligen hur hudnära blev resultatet av att använda rakkrämen.

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer