Var kan man se "Yellowstone" i Sverige

Yee-haw! I dag är det premiär för säsong 5 av den kritikerrosade Dramaserien ”Yellowstone” här i Sverige. Tittarfavoriten om familjen Dutton med Kevin Costner som familjens överhuvud John Dutton har bara på några få år blivit en riktig snackis som alla pratar om och vill se mer av.

Yellowstone

Det tog visserligen ett tag innan serien slog igenom här hemma i Sverige och lät oss få hoppa upp i sadeln på allvar för att lära känna familjen på riktigt. Men våren 2021 lanserades Paramount+ och vi fick äntligen en streamingtjänst som samlade alla Yellowstone säsonger på ett och samma ställe. Även C More har visat några säsonger så vi kunnat fängslas av slående vackra miljöer och väderbitna män med tre dagars skäggstubb och tuffa coboyhattar. Serien har även blivit så populär att Taylor Sheridan som ligger bakom fenomenet även låtit oss få följa med och se hur familjen Dutton hamnade just i Yellowstone i prequel serien 1883.

Så var kan man egentligen se "Yellowstone" i Sverige?

Om du vill vill se de senaste avsnitten från säsong 5 så är det SkyShowtime som gäller från i dag måndagen den 14, November. Du kan även fräscha upp minnet eller lära känna familjen Dutton då alla de fyra första säsongerna av Yellowstone” och även prequel-serien 1883 finns på SkyShowtime. Alla avsnitt från säsong 5 kommer på måndagar dagen efter de släppts i USA.

Det går även att finna stora delar av utbudet från SkyShowtime på Tele2 Play, och det inkluderar självklart att det går att hitta ”Yellowstone" i appen.

Har du inte lika bråttom med att se allt på en gång så hittar du de tre första ”Yellowstone” säsongerna på C More. Där har just säsong fyra börjat rulla med nya avsnitt varje onsdag. Så det är bara hoppa upp i sadeln och följa med på äventyret!

Yellowstone

Vad handlar "Yellowstone" om?

”Yellowstone" är ett Modernt westerndrama som låter oss följa ranchägaren John Dutton (Kevin Costner) i Yellowstone, Montana, när han gör allt och lite till för att rädda sin mark som gått i generationer. John Duttons barn Kayce (Luke Grimes), Beth (Kelly Reilly) och Jamie (Wes Bentley) är de alla involverade på något vis för att avvärja de ständiga hoten från omgivningen runt om ranchen, eftersom pappas ord är lag. Och det är inte lite hot eftersom ranchen utgör en stor del av hela Montana. Allt från olika politiker, miljardärer och urbefolkning vill ta över marken och göra sig av med familjen Duttons inflytande över delstaten.

"Yellowstone" är skapad av den Oscarsnominerade manusförfattaren och regissören Taylor Sheridan och han ligger även bakom den hyllade serien Mayor of Kingstown med Jeremy Renner (säsong 1 finns på SkyShowtime) och även kommande Tulsa King där Sylvester Stallone gör sin TV-debut.

Yellowstone-1923

Om man inte kan få nog av ”Yellowstone” så kommer det lagom till jul ytterligare en prequel-serie där Harrison Ford och Helen Mirren kommer spela Jacob och Cara Dutton. 1923 tar oss med till ”Yellowstone” under förbudstiden och den stora depressionen. Men först blir det säsong 5 med familjen Dutton som är fylld med cowboys, konflikter och korruption. Alla kommer prata om serien i vinter!