Fri frakt över 589 kr

I en fängslande kollektion av sensuellt doftsatta spa-produkter och livsstilsprodukter för hemmet smälter MOR Emporium Classics ihop det sällsynta med det vardagliga. Det har blivit dags för Herr Glamazon att testa och recensera MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap i sitt tvål test. Är insidan lika underbar som förpackningarna på dessa fasta tvålar? Är det bättre att tvätta sig med hård tvål än duschgel herr? Läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker i sitt tvål test och recension av Blood Orange Triple-Milled Soap från MOR Emporium Classics.

Mor Emporium Classics Blood Orange Soap Recension

Recension av Mor Emporium Classics Blood Orange Soap

MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap är en lyxig trippelmald tvål för klassisk hudrengöring med generöst, mjukt och krämigt lödder. Tvålen har en underbar formula med återfuktande kakaosmör och sheasmör, toppad med välgörande vitamin E. Att man adderat mandelolja gör att denna hård tvål passar alla hudtyper, och gör huden sådär härligt silkeslen och mjuk. Massera upp ett lödder av denna sammetsmjuka tvål fylld med näring och skäm bort dig själv.

Med denna lyxiga och dekadenta tvål skapar du ditt eget hemma-spa. När du sköljt av löddret känns huden skonsamt rengjord och otroligt välmående. Låt den delikata doften få dig i stämning och ge ditt badrum en helt ny atmosfär. Tvålarna från MOR Emporium Classics gjuter samman det vilda med det förunderliga, i utomordentlig design och lyxig förpackning. Tvålen är elegant präglad, utsmyckad och inslagen i delikat silkespapper.

Så hur var tvålen? Blir man ren när man tvättar sig? Läs vidare här nedan vad jag tycker i mitt Glamazon test och recension av MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap. Hur är doften? Är det en återfuktande fast tvål för torr hud? Jag kommer börja med att gå igenom ingredienserna och vad de gör för huden.

 

Vad Innehåller Mor Emporium Classics Tvålen?

När jag tittar på innehållsförteckningen på MOR Emporium Classics tvålen ser jag direkt att den innehåller rätt många ingredienser för att vara en fast tvål. Jag kommer att börja med själva basen i tvålen, vad tvålen är gjord av. Där hittar vi förtvålad palmolja och förtvålad palmkärnolja. Dessa är bra tvålingredienser på så sätt att man blir riktigt grundligt rengjord.

Vidare i innehållsförteckningen hittar vi glycerin. Glycerin bildas i förtvålningsprocessen och finns därför naturligt i fasta tvålar. Vi på Glamazon gillar glycerin av flera anledningar. Dels för att det är ett hudeget ämne, vilket innebär att det redan finns i vår hud, och därför också tas upp lätt av huden. Glycerin hjälper också till att återställa och bibehålla hudens fukt på en optimal nivå.

MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap innehåller även mandelolja eller sötmandelolja som den också kallas. Sötmandelolja skyddar huden och innehåller vitamin A och vitamin E, som ger näring till hud och naglar. Sötmandelolja innehåller även omega 6 och omega 9 som mjukgör och lugnar. Vi på Glamazon gillar mandelolja för att den är så fantastisk för alla hudtyper även dig med torr och känslig hud.

Mor Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap Recension

Kakaosmör har också tillsatts i MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap. När Mayafolket upptäckte kakaon kallade den gudarnas gåva. Låt kakaosmöret i denna hårda tvål bli gudarnas gåva till din hud. Kakaosmör har antiåldringsegenskaper och är bra för dig som söker efter en ungdoms fontän. Kakaosmör är en väldigt populär ingrediens när vi tittar på hudvårdsprodukter på Glamazon som skäggbalm, raklödder och duschgel herr.

Sheasmör är en mycket hudvänlig ingrediens som tillsatts i MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap. Även sheasmör är populärt på Glamazon när vi tittar på produkter som handkräm, mustaschvax och skäggschampo. Sheasmör har återfuktande och skyddande egenskaper samtidigt som det lugnar skadad hud och ger näring. Sheasmör hjälper till att skapa en skyddande barriär på huden som på så sätt förebygger fuktförlust.

Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Vitamin E har mjukgörande egenskaper och fungerar även som en antioxidant. Genom att tillsätta antioxidanter i din hudvård hjälper du huden att skydda sig mot påfrestningar i vår omgivning. Innehållet av antioxidanter gör också att MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap har läkande egenskaper och får åldrande hud att se yngre ut. Vitamin E återfuktar det yttersta hudlagret och främjar bindandet av fukt i huden.

Mor Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap Recension

Hur Känns Mor Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap På Huden?

Löddret från MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap känns mjukt, lent och halt. Väldigt lite tvål räcker för att skapa ett stort fluffigt och krämigt lödder. Vi på Glamazon gillar att tvålen rengör utan att torka ut huden. Formulan känns väldigt lyxig när man tvålar in sig och det har varit ett stort nöje att få genomföra detta tvål test. Det känns verkligen skönt med en hård tvål som inte får huden att strama.

Hur Känns Huden Efter Man Sköljt Av Mor Tvålen?

När jag sköljt av MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap känner jag mig grundligt rengjord och mycket väldoftande. Inte den minsta stramande känsla, och samtidigt så är jag verkligen riktigt ren. Huden känns mjuk och len och jag gillar att Mor tvålen tvättar rent utan att man behöver tvåla in sig och skölja av flera gånger. Jag ger 5 Glamazon av 5 möjliga för den mjuka lena känslan och doften.

Hur Är Doften På Mor Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap?

Doften på MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap är en fantastisk doft. Doften är som en söt frukttårta utan att bli sliskig och gör sig mycket bra som komposition på tvål. MOR beskriver sin Blood Orange doft som saftiga noter av mandarin och rubinröd italiensk blodapelsin med mjuka, blommiga sommarnoter av jasmin, ros och liljekonvalj. Doften känns uppfriskande och vibrerande. Det är en så pass lätt komposition att den går bra att matcha med andra dofter som ditt hårvax för män och din herrparfym med mera.

Tvål Test Mor Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap

Till Produkten >>>

Hur Ser Mor Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap Ut?

MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap är en rund vit fast tvål. Mitt i tvålen står texten MOR och runt omkring EMPORIUM CLASSICS och MODERN APOTHECARY. Tvålen är även dekorerad med ett fint rutmönster. Vi på Glamazon gillar att den fasta tvålen är inslagen i vackert mönstrat papper, i guld, svart vitt och hallonrött som förhöjer känslan flerfaldigt.

Omslagspappret är prytt med stjärnor, blommor och fåglar och förslutet med en rund metallplatta som ser ut som en lyxig sigillstämpel. På plattan står texten MOR och runt omkring EMPORIUM CLASSICS. Den är guldfärgad och även den dekorerad med ett fint rutmönster.

Blir Man Ren Av Mor Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap?

Ja du kommer att bli ren när du tvättar dig med MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap. Jag blev positivt överraskad av den återfuktande effekten tvålen har och att man samtidigt blir väldigt ren och fräsch av den. MOR har lyckats med konststycket att kombinera dessa två egenskaper. Och det är precis det man söker hos en hård tvål. Som handtvål tvättar den med enkelhet bort oljebaserad pomada.

Behöver Man Komplettera Mor Tvålen Med Något Annat?

Vi på Glamazon rekommenderar alltid att du kompletterar med en skrubbvante eller bra kroppsskrubb. På så sätt blir du av med all torr och skrovlig hud, på samma gång som du blir ren. Jag gillar att ha en vante på varje hand, för man tvättar sig snabbare då. Det är även bra att komplettera med en bodylotion herr. Även om många män inte använder bodylotion så ofta som de borde, så är det en produkt som är grundläggande för en välmående hud. Så köp en bodylotion herr och din hud kommer att tacka dig.

 

Använder du den hårda tvålen för att tvätta händerna med, kan det vara bra att komplettera med några handvårdsprodukter. Vi på Glamazon anser att ett professionellt manikyrset herr och en nagelborste bör finnas hos varje man som är mån om sin uppenbarelse. Addera en handkräm män och du har fantastiskt hälsosamma och välmående händer som ser snygga ut. Exempelvis är MOR Emporium Classics Blood Orange Hand Cream ett perfekt komplement.

 

Är Mor Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap En Återfuktande Tvål?

Söker du en bra återfuktande tvål så är MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap ett perfekt val för dig. Trots det lätta löddret är den återfuktande effekten utomordentligt bra. Det är riktigt underbart med en hård tvål som gör att man känner sig mjuk och återfuktad istället för stramande och torr. Den här hårda tvålen är fantastiskt bra att använda innan du applicerar brun utan sol.

Tvål Test Mor Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap

Är Mor Emporium Classics Blood Orange Soap Bästa Fast Tvål För Kroppen?

MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap är en mycket stark kandidat till bästa fasta tvålen för kroppen. Den är fantastisk på så sätt att man kan tvätta sig riktigt riktigt ren utan att känna känslan av torr kliande och stramande hud på kroppen. Tvålen är ett mycket bra val för dig som vanligtvis tvättar dig med duschgel herr och känner att huden skriker efteråt efter bodylotion för män.

Är Mor Emporium Classics Blood Orange Soap Bästa Hård Tvål För Händerna?

Letar du efter bästa hård tvål för händerna, så är MOR Emporium Classics Blood Orange Soap rätt val för dig. Den här hårda tvålen är bra på alla sätt du kan tänka dig. Den rengör snabbt, effektivt och samtidigt skonsamt. Den torkar inte ut händerna. Du behöver inte använda handkräm så ofta och dessutom är doften förunderlig. Bara att öppna silkespappret och lägga tvålen på ett tvålfat, tillför en helt ny dimension till ditt badrum.

Är Mor Emporium Classics Blood Orange Soap Bästa Fast Tvål För Ansiktet?

MOR Emporium Classics Blood Orange Triple-Milled Soap fungerar faktiskt förvånansvärt bra att använda som fast tvål för ansiktet så länge du inte har mycket torr hud. Tvålen tvättar rent bra, utan att man behöver löddra upp och skölja av flera gånger. Dessutom känns huden i ansiktet mjuk och skön efteråt, utan att strama eller klia. Ett stort plus att det går snabbt när man kan tvätta sig med samma tvål från topp till tå.

Till utbudet av Mor tvål >>>

 

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer