Bulldog Original Face Scrub Recension

En Face Scrub bör varje man ha i sin hudvårdsrutin och Bulldog Skincare är ett varumärke som gjort sig kända för sina naturliga produkter med syfte att förenkla hudvård för män. Produkter som erbjuder effektiva lösningar för vardagliga behov och är designade för olika hudtyper och åldrar. Just därför ska herr Glamazon noggrant undersöka en av Bulldogs bästsäljande produkter. Han ska testa och recensera Bulldog Face Scrub. Är den bästa ansiktsskrubb för män? Vad innehåller den? Hur är formulan? Vad ger den för resultat? och hur är den rengörande effekten? Läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker om Bulldog Face Scrub efter sitt noggrant utförda test av ansiktspeeling för män.

Bulldog Face Scrub Recension

Bulldog Original Face Scrub Recension

Bulldog är förmodligen ett av de mest populära hudvårdsmärkena för män här i Sverige. Jag är själv ett stort fan av deras naturliga, vegan produkter och jag tycker att de är en jättebra introduktion just för manlig hudvård men även trevliga produkter att ha i badrummet när man vill ha en snabb uppdatering.

Det finns stora fördelar med just Bulldog Skincare och det är ett mycket populärt varumärke, för dig som vill få en komplett hudvårdsrutin. Samt att om man är nyfiken på att inkludera en ny specifik produkt i sin dagliga rutin så kan man alltid kolla med Bulldog först, för att öva och se om det fungerar innan man går till de mer avancerade hudvårdsprodukterna.

Ett exempel på viktiga produkter inom manlig hudvård är just ansiktsskrubb, men jag vet att många män bara använder en ansiktstvätt om knappt det. Så därför har jag bestämt mig för att granska Bulldog Face Scrub i hopp om att att få dig att börja inkludera en ansiktspeeling herr i din dagliga rutin. En peeling har många fördelar först och främst så jobbar den för att få bort gamla döda hudceller från hudytan så att nya celler produceras. Andra fördelar är att den gör din rakning bättre och motverkar inåtväxande hårstrån. Men en ansiktsskrubb är så mycket mer än bara det, så först tänkte jag börja min Bulldog Original Face Scrub Recension med vad denna populära ansiktsskrubb för män innehåller och vad de aktiva ingredienserna faktiskt gör för huden.

Vad Innehåller Bulldog Face Scrub?

Bulldog Face Scrub innehåller endast naturliga ingredienser, inga mikropärlor av plast, inga syntetiska dofter eller konstgjorda färgämnen och är lämplig för veganer. Bulldog vill att män ska må bra inifrån och ut och denna ansiktsskrubb är noggrant formulerad med kraftfulla, effektiva ingredienser som riktar sig mot vanliga problem och arbetar i symbios med att förbättra ditt utseende. Som exfoliering använder Bulldog Original Face Scrub finmalda bitar av havrekärnor, mandelskal och olivfröpulver som skonsamt och försiktigt skrubbar bort gifter och döda hudceller.

Glycerin är tillsatt i formulan för sin goda fuktbindande egenskap och goda förmåga att sprida sig effektivt på huden och bilda en skyddande vätskereservoar som reparerar översta hudlagret. Vi på Glamazon gillar glycerin som ingrediens lite extra just för dess egenskap att förbättra hudbarriärens fuktbalans och funktion. På så sätt dämpas irritation och hudens elasticitet förbättras.

För att återfukta huden ytterligare så har Bulldog även tillsatt sheasmör i denna ansiktsskrubb. Fördelen med sheasmör i Bulldog Face Scrub är att ingrediensen hjälper till att skydda hudens naturliga oljor så den kan behålla sin naturliga fuktnivå. Utöver detta så ger de naturliga fettsyrorna och vitaminerna från smöret intensivt med fukt och näring till huden. Andra fördelar med sheasmör är att det gynnar hudens egna produktion av kollagen.

Genom att bättra på kollagenproduktionen så bidrar ingrediensen till bättre elasticitet, huduppstramning, mjukare hud och förnyelse av nya hudceller. Vi på Glamazon gillar sheasmör för dess skyddande och lindrande egenskaper och för smörets förmåga att reparera skadade hudceller.

Bulldog Original Face Scrub innehåller även aloe vera-gel som låser inne fukt och gör huden mjuk och len. Ingrediensensen är perfekt för känslig hy samt hjälper till att svalka och intensivt återfukta huden. Aloe vera hjälper i förlängningen även till med att sakta ner ålderstecknen. Fördelen med aloe vera i Bulldog Face Scrub är dess antibakteriella egenskaper som bidrar till att rensa porerna vid exfoliering, vilket är fördelaktigt om du har problem med finnar.

Bulldog Face Scrub Recension

För att öka hudens elasticitet och mjukgöra så innehåller även Bulldog Face Scrub antiinflammatorisk camelinaolja. Oljan ger näring till huden tack vare sitt rika innehåll av e-vitamin, omega 3 och antioxidanter men den fungerar även som en aknebehandling. Camelinaolja är bra att titta efter oavsett hudtyp, då den är bra för att återfukta torr hy, samtidigt som den balanserar oljig hud.

Slutligen så hittar vi superhjälten grönt te, som har många hälsofrämjande effekter. Det är en utmärkt antioxidant som motverkar fet hy och begränsar hudens egen produktion av talg vilket i sin tur hjälper till att motverka finnar och acne. Fördelen med grönt te i Bulldog Face Scrub är dess vårdande och antibakteriella effekt, vilket gör att ingrediensen dödar bakterier och hämmar bakteriers tillväxt på huden. Resultatet med alla dessa ingredienser i denna ansiktsskrubb blir en mjuk, ren hud som förblir klar och fräsch hela dagen oavsett hudtyp.

Hur Är Formulan På Bulldog Face Scrub?

När det kommer till formulan på Bulldog Face Scrub så kan man tro att det ska vara en rinnig och kladdig historia, då det är glycerin, aloe vera gel, och olja bland ingredienserna. Men så är inte fallet. Det är en så stor del sheasmör i formulan att den förblir fast och trögflytande, även om man värmer tuben i händerna innan man trycker ut en klick.

Konsistensen på formulan är som en grynig ljusbeige salva av tjockare modell som i sin tur är fylld med orangea peelingkorn. När formulan kommer i kontakt med den fuktiga huden så smälter den omedelbart till en smörjande genomskinlig gel som känns fantastiskt skön att arbeta med. Lagom rivig och härligt återfuktande, vilket ger en perfekt formula att arbeta med.

Vad Doftar Bulldog Face Scrub?

Jag skulle säga att Bulldog Face Scrub har en rätt diskret och universal herrdoft som är framtagen för att tilltala så många unga män som möjligt. Bulldog Skincare marknadsför själva sin original-komposition som citrus, cederträ och enbär. Jag håller med om citrusnoterna då man först känner en lätt trevlig lime essens när man genomför sin bästa ansiktsskrubb.

Sedan under exfolieringen börjar sakta tränoterna framträda, men dessa skulle jag nog beskriva mer som tall än lyxig cederträ och det går inte ducka för de kraftiga noterna av sheasmör som hela tiden är med under peelingen.

Bulldog Original Face Scrub har en doft som fungerar med merparten av produkterna i badrumsskåpet utan att kompositionen skär sig mot övriga doftnoter. Universal och diskret är ordet. Det är helt enkelt en gnutta citrus och en gnutta tall samt en hel del sheasmör och vips har du Bulldog ansiktsskrubb.

Bulldog Face Scrub

Till Produkten >>>

Hur Är Förpackningen På Bulldog Face Scrub?

Bulldog Face Scrub har samma förpackning som i nästan hela övriga original-sortimentet. Det vill säga en vit plasttub med den mörkbruna Bulldog-logotypen och namnet på produkten i grönt. Det är enkelt, minimalistiskt och det ser snyggt ut.

Själva tuben är på 125 milliliter. Plasten är rätt tjock och det är även formulan inne i tuben vilket gör doseringen lite småkrånglig, men inget som stör. Det som sker är att man får ta i lite för att få ut denna ansiktsskrubb och att formulan tenderar att hänga kvar som en liten daggmask innan den släpper och ramlar ned i handflatan. Detta gör det svårt att få önskad mängd ansiktsskrubb. Locket på tuben är enkelt att öppna och även att stänga med en hand och det är på locket som tuben sedan står stadigt när den inte används.

Hur Använder Man Bulldog Face Scrub?

En ansiktsskrubb är i grunden en ansiktstvätt som exfolierar din hud för att ge dig en bra djuprengöring. Man använder Bulldog Face Scrub på samma vis som med en ansiktsrengöring herr. Första steget är att plocka fram tuben vid behov. Fukta huden i ansiktet och pressa lite ansiktsskrubb i handflatan. Applicera sedan peelingen över hela ansiktet och halsen, var försiktig runt ögonen, massera in produkten med fingrarna. Arbeta med mjuka cirkulära rörelser och skölj sedan noggrant med varmt vatten när du börjar känna dig färdig. Följ upp med en återfuktande ansiktskräm män.

Behöver Man Komplettera Bulldog Face Scrub Med Något Annat?

Fördelen med Bulldog Face Scrub är att den är en del av Original-serien vilket gör att det finns massor av produkter att komplettera med. Direkt skulle jag säga att Bulldog Original Face Wash bör finnas nära till hands som ansiktsrengöring de dagar man inte använder peeling för män. Även Bulldog Original Moisturiser bör finnas till hand så man kan smörja ansiktet varje dag för att återfukta och vitalisera huden. Med dessa två plus Bulldog Face Scrub har du lagt en bra grund för en fungerande hudvårdsrutin. Rengöring peeling och återfuktning.

Vill du gå ett steg längre med din rutin så är det ansiktsmask, toner, serum och ögonkräm som står på tur. Och av dem skulle jag vilja rekommendera ansiktsmask. Att lägga en intensivt återfuktande ansiktsmask en gång i veckan direkt efter Bulldog Original Face Scrub är perfekt för att ge huden det där lilla extra. Exempelvis är Depot N° 808 Deep Hydration Face Mask är ett utmärkt val om man vill ge huden intensivt med fukt.

Depot No.808 Deep Hydration Face Mask

Med Bulldog Original kan man löpa hela linan ut genom att rengöra kroppen med Bulldog Original Shower Gel när man är i duschen och kanske även passa på att tvätta håret med Bulldog Original Shampoo. Självklart så ska en deodorant som Bulldog Original Deodorant appliceras när man kommer ut från duschen så man blir fräsch från topp till tå. Numera är Bulldog Original serien så stor att den även inkluderar stylingprodukter till håret.

Genom att använda Bulldog Face Scrub som en pre shave före du applicerar Bulldog Original Shave Cream så hjälper du till att motverka risken för inåtväxande hårstrån samt lägger grunden för en mycket närmare rakning. Även om du använder rakgel eller borste och raktvål från Bulldog bör du ta som vana att börja med en exfoliering av området som ska rakas.

Hur Känns Bulldog Face Scrub I Ansiktet?

Bulldog Face Scrub känns bra i ansiktet. Formulan är mjuk och behagligt tillfredställande. Man känner att kornen gör jobbet utan att irritera huden. Denna ansiktsskrubb fungerar bra på huden i ansiktet, däremot om man har skägg så bör man undvika de områden då ansikthåret blir lite väl strävt av skubben. Men det fixar ett bra skäggschampo direkt efteråt. I det stora hela så är det nio Glamazon av tio möjliga för hur Bulldog Face Scrub känns i ansiktet.

Hur Är Den Rengörande Effekten Av Bulldog Face Scrub?

Detta är en ansiktsskrubb som i första hand arbetar för att få bort döda hudceller. Men den rengörande effekten av Bulldog Face Scrub är ändå bra. Huden blir ren och samtidigt återfuktad. Peelingen skrubbar bort all smuts behagligt och enkelt och efterlämnar en ren och fräsch känsla.

Hur blir Resultatet med Bulldog Face Scrub?

Resultatet med Bulldog Face Scrub blir bra. Den är framtagen för alla hudtyper och åldrar och gör exakt det man vill. Det här en Bulldog ansiktsskrubb som jobbar effektivt med att peela bort gamla döda hudceller från hudytan så man får en fräsch, ren hy som känns pigg och uppdaterad. Resultatet man får av att använda Bulldog Original Face Scrub blir riktigt bra tack vare den utmärkta återfuktande formulan. Den är mycket uppskattad.

Är Bulldog Face Scrub Bästa Ansiktsskrubb?

Bulldog Face Scrub är helt klart bästa ansiktsskrubb för den som vill testa en ansiktsskrubb. Den är en bra ingångsprodukt för killar som vill prova på exfoliering. Den lämnar huden riktigt mjuk och fräsch. Om du rakar dig varje dag kommer du att märka en betydligt smidigare rakupplevelse! Bulldog Original Face Scrub är en utmärkt produkt som är enkel att använda och ger ett bra resultat oavsett hudtyp. Rekommenderas.

Är Bulldog Face Scrub Bästa Ansiktsrengöring?

Nja detta är nog inte bästa ansiktsrengöring eftersom den är mer fokuserad på exfoliering för män. Däremot så djuprengör den huden tillfredställande och är en mycket bra ansiktsskrubb. Så för rengöring en till två gånger i veckan är den en kandidat till bästa ansiktsrengöring för nybörjaren. För varje dag rengöring är Bulldog Original Face Wash ett bättre val. Formulan på denna Bulldog ansiktsskrubb fungerar bra på fet t-zon, stora porer och hud som är tilltäppt. Den är lätt att arbeta in i huden och peelingen gör huden genast mjuk och följsam tack vare bland annat sitt innehåll av sheasmör. En populär djuprengöring, som dessutom gör huden riktigt mjuk och ren.

Till Bulldog Skincare >>>