Fri frakt över 589 kr

Det har blivit dags för Herr Glamazon att testa och recensera Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime. Hur doftar tvålen? Hur är löddret? Behöver man bodylotion efteråt? Frågorna är många, så läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker om Dapper Dan tvålen i sitt test och recension av fast tvål.

Dapper Dan Original Vegetable Soap Recension

Recension av Dapper Dan Original Vegetable Soap

Alla vill ju vara en Dapper Dan kille varje dag, så just därför har det varit kul att få chansen att testa och utvärdera denna fasta väldoftande kloss till tvål. Anledningen till att jag tyckte detta tvål test var så kul att genomföra, är för att jag vanligtvis gillar att använda pomada och är särskilt förtjust i just hårprodukterna från Dapper Dan. Har du inte prövat Dapper Dan Matt Paste eller Dapper Dan Sea Salt Spray så bör du göra det omgående.

Men nu ska inte den här recensionen handla om hårprodukterna från Dapper Dan utan i stället om Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime som är en vegan fast tvål framtagen för daglig rengöring av händer, ansikte och kropp. Jag kan redan nu säga att den här klassiska tvålen är ett perfekt komplement. Både morgon som kväll. Det är ett nöje att få stå massera upp ett krämigt lödder, skölja av och direkt efteråt känna sig underbart ren, fräsch och väldoftande.

Innehållet av glycerin och sheasmör gör denna tvål till en tvål för alla hudtyper. Löddret är krämigt och du kan vara säker på att huden blir ordentligt återfuktad och skyddad. Varför tänkte jag gå in på här nedan genom att först gå igenom ingredienserna och vad de gör för huden och därefter bocka av varenda punkt man vill veta om Dapper Dan Original Vegetable Soap för att avslutningsvis avgöra om detta är fast tvål bäst i test. Men först är det ingredienserna som gäller.

 

Vad Innehåller Dapper Dan Tvålen?

De första ingredienserna i Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime är förtvålad palmolja och förtvålad palmkärnolja. Dessa ingredienser säkerställer att det här är en hård tvål som verkligen tvättar rent. Just förtvålad palmolja och förtvålad palmkärnolja gör att man blir lite extra ren, och har du för vana att överdosera tvål, kan huden bli så ren att man nästan känner att den gnisslar.

Vidare i innehållsförteckningen hittar vi glycerin. Detta är en av våra favorit ingredienser när det kommer till hårda tvålar och raktvål här på Glamazon. Anledningen till det, är att glycerin tas lätt upp av huden och förhindrar att huden torkas ut. Glycerin är en mycket bra ingrediens oavsett vilken hudtyp du har, och den är särskilt bra om du har problem med torr och stramande hud på kroppen. Även känslig hud mår bra av glycerin.

Den sista ingrediensen i Dapper Dan tvålen som jag kommer prata om är sheasmör. Vi på Glamazon gillar att Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime innehåller denna ingrediens. Sheasmör är mycket hudvänlig och har bra återfuktande, skyddande och lugnande egenskaper som vi uppskattar. Sheasmör tas dessutom upp lätt av huden, är fylld med näring och hjälper till att motverka hudproblem. Några andra positiva egenskaper som sheasmör har, är dess förmåga att hjälpa irriterad och sårig hud att läka och bli bra igen.

Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime har en bra formula som man uppskattar att tvätta både händer och kropp med.

Hur Känns Tvålen från Dapper Dan På Huden?

När jag löddrar upp Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime känner jag direkt att det här är en riktigt bra fast tvål. Om man ser till formulan är detta en av de bästa fasta tvålar jag har provat i egenskap av Herr Glamazon. Löddret är mjukt, krämigt och rikt och känns skönt på huden. Jag blir ren och återfuktad på samma gång. Den här fasta tvålen har varit ett riktigt nöje att använda nu under den period som mitt tvål test har pågått.

Hur Känns Huden Efter Man Sköljt Av Tvålen?

Efter att jag sköljt av Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime, känns huden mjuk och len. Det känns som att jag verkligen har tagit hand om min hud på bästa sätt. Huden känns mjuk som sammet och återfuktad. Jag gillar när man kan tvätta sig med en hård tvål och inte känna sig uttorkad och stramande efteråt. Ett annat stort plus är att jag känner mig väldigt ren och väldoftande. För känslan efteråt ger vi 5 Glamazon av 5 möjliga.

Hur Är Doften På Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime?

Doften på Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime är ren och frisk. Det är en fin citrus doft utan att det bli för mycket VC Anka över den. Doften stannar kvar på huden en stund, men eftersom den är så lätt, är det inget som stör doften från din herrparfym. Doften av citrongräs och lime gör tvålen till en citrusdoftande skapelse med gröna inslag som ger en fräsch känsla. Personligen tycker jag att tvålen doftar mest lime och örter.

Dapper Dan Original Vegetable Soap Recension

Till Dapper Dan tvålen >>>

Hur Ser Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime Ut?

Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime är en lite lätt ljusgul tvål. Jag skulle beskriva färgen som klassisk tvålfärg. Tvålen är rejäl, på 190 gram, och den känns redig när man har den i handen. På tvålen står texten PURE VEGETABLE SOAP MADE IN ENGLAND. Den hårda tvålen kommer inslagen i ett tjockt papper som ser ut som att det är tejpat med vanlig kontorstejp. Pappret är randigt och lite lätt glansigt. Inga krusiduller här inte, utan bara en vanlig manlig tvål som ska öppnas och placeras på handfatet omgående.

Blir Man Ren Av Dapper Dan Original Vegetable Soap?

Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime är en fast tvål man blir otroligt ren av. Om du vanligtvis tvättar dig med duschgel herr, kommer du verkligen uppskatta den rena känslan man får av Dapper Dan tvålen. Jag känner mig så entusiastisk när jag ska prata om den rena känslan. Vi på Glamazon rekommenderar alltid att du kompletterar din fasta tvål med en skrubbvante för att på så sätt även avlägsna all torr och hård hud om du ska använda den som en kroppstvål.

Behöver Man Komplettera Dapper Dan Tvålen Med Något Annat?

Beroende på hur du väljer att använda Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime finns olika produkter som är bra att komplettera med enligt oss på Glamazon. Först och främst, om du använder hård tvål för att tvätta kroppen med är det bra att komplettera med en skrubbvante. Jag personligen föredrar att ta en vante på varje hand när jag tvättar mig. Det går fortare då. Jag blir ren och skrubbad på samma gång, och får bort all skrovlig hud på kroppen, plus att jag inte behöver ha någon tub eller burk med kroppsskrubb (förutsatt att tvålen eller min duschgel innehåller alla nyttigheter huden vill ha).

Du kommer även att behöva komplettera med en bodylotion herr. Även om du inte behöver smörja in dig varje dag, så är grunden till en välmående hud fukt. Och är du en person som solar, så kan din bodylotion herr hjälpa till så att din hud inte åldras så mycket i förtid. Just genom att applicera hudlotion så ger du huden en chans att reparera sig själv, så att ny frisk hud kan komma fram.

 

För dig som använder Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime för att tvätta händerna med rekommenderar vi på Glamazon att du kompletterar med en bra handkräm för män, och även nagelborste och manikyrset herr. För du vet att det första man lägger märke till hos en person, näst efter ansiktet, är händerna. Att regelbundet använda sig av nagelborste och manikyrset herr håller händerna välvårdade och rena.

 

Använder du Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime som fast tvål för ansiktet är det bra att komplettera med en ansiktskräm herr och ögonkräm män. Om du vanligtvis tvättar ansiktet med ansiktsrengöring herr kommer du bli förvånad över hur bra huden känns när man tvättar sig med fast tvål för ansiktet. Har du inga större problem med med din hud i ansiktet, som akne eller eksem, så är den här fasta tvålen fantastiskt bra. Tvålen känns mild, samtidigt som man blir ren, och det är ett plus att det går snabbt att tvätta hela kroppen och ansiktet med samma tvål.

 

Är Dapper Dan Original Vegetable Soap En Återfuktande Tvål?

Vi på Glamazon är otroligt exalterade över den återfuktande effekten hos Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime. Under perioden som jag gjort mitt tvål test kunde jag faktiskt dra ner på mitt användande av handkräm. Jag var inte längre tvungen att smörja in händerna flera gånger om dagen. Och när jag tvättar kroppen med Dapper Dan tvålen är det en skön känsla att slippa känna mig torr och stramande efteråt.

Dapper Dan Original Vegetable Soap Recension

Är Dapper Dan Original Vegetable Soap Bästa Fast Tvål För Kroppen?

Det här är en mycket bra fast tvål för kroppen. Bara löddra upp och skölj av och du blir ren och återfuktad på samma gång. Vad mer kan man önska sig av en fast tvål? Doften är ren och frisk. Det är en fin citrus doft utan att det bli för mycket VC Anka över den. Den här fasta tvålen passar bra för dig som tvättar dig ofta och söker en tvål som inte torkar ut. Vi ger 5 Glamazon av 5 möjliga för den sköna fräscha känslan man får efter att man sköljt av tvålen.

Är Dapper Dan Original Vegetable Soap Bästa Hård Tvål För Händerna?

Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime är en mycket bra hård tvål för händerna. Det går snabbt att tvätta händerna rena och du behöver otroligt lite tvål, så tvålen räcker väldigt länge. Man känner sig återfuktad efteråt. Sen tycker vi på Glamazon att det känns lite lyxigare att tvätta händerna med hård tvål. Det ser även snyggt ut i badrummet med ett fint tvålfat. Tänk att ställa det på handfatet bredvid ett snyggt rakset med borste.

Är Dapper Dan Original Vegetable Soap Bästa Fast Tvål För Ansiktet?

I kategorin fast tvål för ansiktet är det här en av de bästa tvålar jag har provat. Ett stort plus för Dapper Dan Original Vegetable Soap Lemongrass & Lime är att den är mild och skonsam, och att man inte blir torr och stramande efteråt. Den passar alla hudtyper, förutom dig som har större hudproblem som akne och eksem. Man känner sig fräsch, och det är bra att kunna använda samma tvål till att tvätta kroppen och ansiktet med.

Till Dapper Dan >>>

 

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer