Triumph & Disaster A + R Soap Recension

En kvalitativ fast tvål bör inte bara vara en rengöringsprodukt; den bör vara en helhetsupplevelse som vårdar huden. Den bör dessutom vara så mångsidig att den kan användas både i duschen och vid handfatet. Triumph & Disaster A + R Soap uppfyller precis dessa kriterier, och det är därför dags för Herr Glamazon att utforska och recensera denna favorit. Är den här tvålen verkligen en triumf? Lugnar och stärker den huden? Tvättar den rent utan att torka ut? Hur är löddret och doften? Kan den användas dagligen? Frågorna är många, så läs vidare här nedan för att ta reda på Herr Glamazons åsikter om Triumph & Disaster A + R Soap i hans test och recension.

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

Hårdtvål test - Triumph & Disaster A + R Soap

Jag har alltid varit ett fan av naturlig hudvård, så det har varit ett nöje att få chansen att testa och recensera denna fasta tvål från Nya Zeeland. Triumph & Disaster har blivit ett uppskattat varumärke bland medvetna herrar sedan lanseringen 2011 tack vare sina omsorgsfullt producerade produkter med så ekologiska och naturliga ingredienser som möjligt. Utan att prata alltför mycket strunt så är Triumph & Disaster A + R Soap lätt att använda och så effektiv att du kan släppa oron för din hud och istället njuta av allt det goda som livet har att erbjuda. Varför? Jag tänkte börja med att gå igenom vad denna fasta tvål innehåller och vilka fördelar dess ingredienser gör i din rengörande hudvård.

Vad Innehåller Triumph & Disaster A + R Soap?

Denna högkvalitativa naturliga tvål har en mild återfuktande formula med glycerin som hjälper till att förbättra fuktbalansen i hudbarriären, medan lugnande nyponolja motverkar inflammation, klåda och torrhet samt skyddar huden från yttre miljöfaktorer. Triumph & Disaster A + R Soap innehåller även återfuktande mandelmjölk som mjukgör utan att ta bort hudens naturliga fukt. Lätt exfolierande havreflingor rengör och mjukgör huden. Triumph & Disasters hårda tvål har en bra formula som tvättar rent huden med enkelhet. Den gör vad den ska utan att rubba pH-balansen samtidigt som huden blir mjuk och återfuktad.

Hur är formulan och förpackningen på tvålen?

Triumph & Disaster tvålen kommer inslagen i orange miljövänligt papper på klassiskt vis. Det är inga konstigheter där, utan bara en traditionell, snygg paketering av fast tvål. Själva konsistensen däremot kändes hård när jag öppnade tvålen första gången. Men då detta är en glycerintvål så har den blivit mjukare och mjukare för varje gång jag använt tvålen. Det är inget dåligt på något vis, men det kan vara bra att känna till, så man låter tvålen få torka mellan användningarna och att man förvarar den på ett bra sätt. Själva löddret blir väldigt krämigt och mjukt smörjande när formulan blir våt. Vilket gör tvålen mycket behaglig att tvätta händer och kropp med, samtidigt som tvålen även återfuktar och säkerställer att huden förblir mjuk efter själva rengöringen.

Triumph & Disaster A + R Soap

Till Produkten >>>

Hur doftar Triumph & Disaster A + R Soap?

Tvålen har en inbjudande doft som fångar essensen av Aucklands naturliga skönhet. Det är värt att notera att det inte finns någon syntetisk parfym i den, utan att själva doften kommer från de naturliga ingredienserna i formulan. Det ger en väldigt speciell komposition med noter av cederträ, enbär, cypress och bergamott som väcker intresse och skapar en avkopplande atmosfär. Triumph & Disaster A + R Soap är inspirerad av det orörda landskapet i Whatipu vilket även gör den diskreta doften till en naturupplevelse varje gång man använder tvålen. Doften är som mest framträdande när man använder tvålen, men är väldigt flyktig när man är klar med sin rengöring.

Tvättar Triumph & Disaster tvål rent?

Ja, det gör den! De lätt exfolierande havreflingorna i tvålen hjälper till att rengöra huden effektivt utan att vara för aggressiva. Trots deras exfolierande egenskaper känns de knappt mot huden. Efter användning lämnar tvålen en ren och fräsch känsla på både händer och hud.

Triumph & Disaster A + R Soap känns behaglig mot huden

Hur känns tvålen på huden?

Triumph & Disaster A + R Soap känns väldigt behaglig mot huden! Denna helt naturliga glycerintvål smörjer och återfuktar mycket effektivt utan att lämna en klibbig eller oljig känsla efter sig. Istället blir min hud ren, mjuk och återfuktad, vilket gör den perfekt för daglig användning utan att orsaka irritation eller torka ut min hud. Jag ger den här tvålen 10 Glamazon av 10 möjliga för känslan på huden!

Hur känns huden efter man sköljt av tvålen?

Det här är det bästa med att använda Triumph & Disaster A + R Soap! Huden känns fantastiskt mjuk och behaglig direkt efter man sköljt av det mjuka löddret. Den naturliga formulan lämnar ingen stramhet eller torrhet efter sig, utan ger istället en behaglig skön känsla. Jag säger bara mjuk hud! Det är som att få en liten välgörande behandling för huden varje gång man använder denna tvål.

test av Triumph & Disaster A + R Soap

Behöver man komplettera tvålen med nått annat?

Det absolut viktigaste att komplettera med är ett bra tvålfat, eftersom detta är en glycerintvål som börjar lösas upp om den läggs direkt på en våt yta. Ett tvålfat hjälper till att hålla tvålen torr mellan användningarna, vilket förlänger dess livslängd och håller den i bästa skick. Förutom ett tvålfat kan det även vara fördelaktigt att använda en fuktgivande handkräm eller body lotion efter rengöringen för att återfukta huden. Även om Triumph & Disaster A + R Soap är fuktgivande i sig själv, kan man behöva lite extra återfuktning, särskilt under vissa perioder av året. Exempelvis är Triumph & Disaster Restoration Body Balm ett utmärkt komplement för att behålla hudens mjukhet och smidighet.

Jag skulle även vilja rekommendera Triumph & Disaster Blanco Deodorant, speciellt för dig som upplever att det fortfarande luktar svett efter dusch, eftersom denna aluminiumfria roll-on deodorant arbetar med kroppens egen process för att reglera fukt och lukt. Dess milda formula med ingredienser som kawakawa, bergamott och lime, tillsammans med organisk lavendel, ger en behaglig doft samtidigt som den vårdar och lugnar huden.

Är Triumph & Disaster A + R Soap en återfuktande tvål?

Ja, här pratar vi om återfuktande tvål bäst i test alla dagar i veckan! Triumph & Disaster A + R Soap är en tvål med hög glycerinhalt, vilket gör den exceptionellt återfuktande och vårdande för huden. Med sin naturliga och milda formula med återfuktande mandelmjölk, lugnande nyponolja och exfolierande havreflingor, lämnar denna glycerintvål huden mjuk, smidig och återfuktad efter varje användning. Det här är återigen 10 Glamazon av 10 möjliga!

Är Triumph & Disaster A + R Soap bästa fasta tvålen för kroppen?

Det här är en riktigt bra fast tvål särskilt för de med känslig eller torr hud. Känslan att inte bli helt uttorkad efter rengöringen gör det här till bästa fasta tvålen för kroppen. Jag älskar att jag kan tvätta hela kroppen med tvålen, och även när jag gjort det flera dagar i rad utan bodylotion, är jag ändå inte uttorkad. Det är ett riktigt bra betyg för en återfuktande tvål. Så vill du ha bästa tvålen för torr hud så är Triumph & Disaster A + R Soap definitivt värd att prova.

Är Triumph & Disaster A + R Soap bästa hårda tvålen för händerna?

Triumph & Disaster A + R Soap är en utmärkt tvål mot torra händer tack vare sitt höga innehåll av glycerin. Det går supersnabbt att tvätta händerna med den, då jag bara behöver nudda tvålen för att för att få upp ett tillräckligt rengörande lödder. För att vara en tvål med glycerin så är det här verkligen en koncentrerad tvål, vilket gör att man inte behöver stå och gnugga på den för att få ett smörjande lödder. Vilket gör detta till en stark kandidat som bästa fasta tvålen för händerna. Denna glycerintvål är speciellt utformad för att ge maximal återfuktning, så det är bara bocka och buga för detta naturliga mästerverk och konstatera att Triumph & Disaster A + R Soap är en av de bästa hårda tvålar man kan ha för händerna.

Till Triumph & Disaster >>>