Fri frakt över 589 kr

Från snagg till en klassisk sidbena, det här är snygga frisyrer för män som du alltid kan lita på - oavsett hårstil eller säsong

Klassisk herrfrisyr på Brad Pitt från filmen Fury

När du väl sitter där i frisörstolen hos din lokala barberare är möjligheterna för moderna herrfrisyrer oändliga. Men innan du tar och bestämmer dig för att hoppa på den där senaste trenden och väljer ett tufft och modernt alternativ på en snygg frisyr eller kanske nån av alla de andra nya hårstilar för män som dyker upp regelbundet. Bör du ha i tanken att de alla, kanske bara är olika modeller på moderna frisyrer för män som kan vara hoplöst ute inom en vecka eller två. Så innan du låter barberaren sätta saxen i håret, och bestämmer dig för en ny herr hårstil. Bör du först läsa våra Glamazon tips på 7 snygga frisyrer för män som aldrig kommer att gå ur tiden.

Vi vet hår kan både vara helt fantastiskt och samtidigt oerhört frustrerande. Vi har nog alla varit där och vet hur irriterande det är när man ska till jobbet på morgonen, i väg på fest, ut med vänner eller kanske på dejt och förgäves försöker få till en riktigt snygg manlig frisyr. Vi vet även hur snygga frisyrer är när man precis klippt sig och är supernöjd med resultatet när man går från barberaren. Du vet, någon av alla de där olika snygga, manliga frisyrer män kan ha som alltid matchar kläderna perfekt och gör varje kille till den bästa versionen av sig själv. Men nu handlar den här guiden inte om fester och kläder, den handlar om tidlösa snygga frisyrer för pojkar, män, killar, och ja, det är verkligen klassiska frisyrer för alla män!

7 klassiska herrfrisyrer för män, som aldrig går ur tiden

Här nedan har vi samlat 7 klassiska herrfrisyrer för män som har bestått tidens tand och är lika moderna och trendiga idag som de var för 20, 50 och 100 år sedan. Så, om du vill ha en manlig frisyr som du vet kommer fungera idag och fortfarande vara lika modern och trendig om 10 år, så bör du välja en av dessa 7 snygga frisyrer för män.

#1 Buzz cut - Snaggad frisyr

Frisyren Buzz cut eller snagg som vi säger på svenska kan vi tacka den serbiske uppfinnaren Nikola Bizumic för dess popularitet, med hans skapelse av de manuella klippmaskinerna i slutet på 1800-talet.

En snaggad frisyr klipps vanligtvis med hjälp av en hårklippare som trimmar ner håret till en mycket kort längd. Längden på en Buzz cut snagg kan variera lite beroende på vilka preferenser man vill ha på sitt snaggade hår. Men om man som kille vill komma undan med en klassisk frisyr som kräver minsta möjliga ansträngning, så är en snaggad frisyr det absolut smidigaste.

Jason Statham Buzz cut snygg i snaggad frisyr

Men missförstå oss inte, för en snaggad frisyr är inte en helt underhållsfri skapelse. Om du vill ha ett perfekt utseende måste du klippa dig ungefär en gång i veckan. Så största prioritet för en snaggad frisyr är att köpa en riktigt bra hårtrimmer, på så vis slipper du springa till frisören en gång i veckan. Buzz cut är en bra frisyr att ta till om man som kille börjar bli lite tunnhårig som exempelvis Jason Statham som går på den snaggade frisyren fullt ut både privat och i alla sina filmer

Så här stylar du en Snaggad frisyr

Naturligtvis krävs det inte mycket styling efter att håret blivit snaggat. Men med det sagt betyder det inte att det är en helt underhållsfri frisyr som kille. Du kommer att behöva trimma eller raka håret varje vecka eller minst varannan vecka. Just därför vill du satsa på är en riktigt bra trimmer. På grund av den korta längden på den här snygga frisyren finns det väldigt lite att styla, du behöver bara handdukstorka eller så kan du använda hårtorken för att spara tid och sen är du klar. Det är som sagt lite beroende på vilken längd man har på sin snaggade frisyr som avgör hur mycket underhåll stilen kräver. Om man har behållt några millimeter av håret och inte vill se ut som en monchichi apa, så är ett lätt hårvax produkten man vill ha, annars klarar man sig som kille med endast ett bra schampo för män.

#2 Sidbena - Klassisk herrfrisyr

När vi pratar om klassiska manliga frisyrer så är sidbenan alltid rätt och stilen är dessutom en snygg frisyr för tunt hår. Sidbena är en tidlös klassisk herrfrisyr, som kan skapas med valfri hårlängd, vilket säkerställer att du behåller delningen av håret. Denna frisyr är normalt känd som en ren, professionell och klassisk herr look.

Du kommer att vilja se till att du har lite längd uppe på huvudet, så att du kan borsta eller kamma håret åt sidan för att skapa delningen på din sidbena. Vanligtvis utgår många sidbena män från en linje som går från bakhuvudet och fram till tinningen på vänster eller höger sida beroende på vad man föredrar, det viktiga som kille när man skapar sin sidbena frisyr är att man arbetar i hårets riktning.

När du vill ha denna klassiska herrfrisyr har du en del olika alternativ att ta ställning till som sidbena kille för att få perfekt resultat. En del män väljer att ha kortklippt eller snaggad nacke och sidor, andra män föredrar att ha håret i lite längre partier som är saxklippta på sidorna och bakpå för att inte få så markant sidbena. Medan andra väljer att ha långt hår och ha det instoppat bakom örat för att på så vis vara en naturlig sidbena kille. Med en klassisk, snygg herrfrisyr som denna är det viktigt att ha längd på det håret uppe på huvudet, så det inte sticker upp och spretar. Med en sidbena frisyr vill du att ditt hår ska flyta felfritt från ena sidan till den andra.

Captain America med snygg frisyr som klassisk sidbena kille

Captain America (Chris Evans) har utgått från olika klassiska herrfrisyrer med sidbena genom alla Marvel-filmer i MCU. Först i Captain America: The First Avenger så har Chris Evans en snygg herrfrisyr med lite längd på sidorna och en väl markerad sidbena. Själva frisyren är tidlös och elegant och fungerar lika bra idag som den gjorde på 1940-talet. Vilket visar sig i första Avengers filmen då Captain America bara klippt minimalt på sidorna och nacken för att visa att det är nya tider.

I Captain America: The Winter Soldier så väljer Chris Evans att behålla sin sidbena men låter den inte vara lika markant utan drar sin herrfrisyr lite mer bakåt uppe på huvudet. Men oavsett vilken film med Captain America så är frisyren alltid där. Även sista gången vi får se honom gråhårig och åldrad i Avengers: Endgame så är hans herrfrisyr med sidbena kvar. Detta visar på den tidlösa storheten med denna frisyr för män. En sidbena är alltid klassisk och blir bara bättre rätt fönad och med volymgivande produkter!

Så stylar du din sidbena frisyr

Förutom att klippa till håret efter önskemål så finns det flertalet bra hårprodukter för män som man kan komplettera med för att uppnå önskad finish. Börja först med ett nytvättat och lätt fuktigt hår så det blir enklare att arbeta med håret och styla till din sidbena frisyr. Börja med att applicera saltvattenspray herr för att addera volym och textur och massera därefter ditt val av stylingprodukt som exempelvis en bra pomada, hårvax eller hårkräm tills formulan är jämnt fördelad genom hela håret. Applicera alltid bakifrån och fram.

Kamma eller borsta därefter försiktigt hela håret framåt så att du kan se tydliga linjer och du kan se hårbotten. Sikta på en liten diagonal linje från den sida på bakhuvudet till tinningen du föredrar för din ansiktsform. Använd en hårkam för att dela håret längs denna linje i en perfekt sidbena. Föna håret med en hårborste för att få en snygg bena. Tillsätt därefter ett lätt volymgivande hårvax med fingret som du smetar ut över handen och applicera i hårsvallet och styla sedan håret tills du känner att din sidbena frisyr är helt rätt.

#3 Slick Back - Klassisk Bakåtkammad Frisyr

I likhet med sidbena är detta en annan klassisk herrfrisyr, som också är mångsidig med alternativen hur man kan styla håret. Själva frisyren fungerar bra med medium eller långt hår. Men en slick back frisyr bör absolut inte förväxlas med det som vi i Sverige kallar backslick eller kotlettfrilla eftersom en slick back är en mer luftig frisyr ungefär som en lejonman och inte lika hårt bakåtslickad och tajt i sin stil som en backslick frisyr.

Slick back är en snygg frisyr som traditionellt kompletteras med stylingprodukter som ger mycket glans till håret som exempelvis pomada, hårgel och hårvax som hjälper till att hålla frisyren relativt luftig och fräsch men ändå kommer närmare hårbotten, för att säkerställa att håret kan kammas tillbaka ordentligt. Denna klassiska bakåtkammade frisyr som främst bärs av pojkar och män är vanligt förkommande på vita duken där olika varianter på slick back frisyrer har synts i klassiska filmer som The Great Gatsby, Wall Street, Fury och Lawless med flera, där frisyrens tidlösa elegans får visa upp sin storhet genom att alltid vara rätt i tiden.

Om man som kille vill ha en korrekt lejonman och inte gå runt med en tajt kotlettfrilla till backslick så krävs det förstås lite jobb med sin bakåtkammade frisyr. Alla män bör vara medvetna om att en slick back kräver en hel del arbete för att skötas om. Du kommer behöva en hel del stylingprodukter för män och en omsorgsfull hand för att få till en riktigt bra bakåtkammad frisyr. Men när pojkar och män får till sin slick back frisyr och dessutom tar hand om den regelbundet på bästa vis, så blir resultatet alltid exceptionellt, elegant och snyggt.

Michael Douglas som Gordon Gekko med bakåtkammad frisyr

Så låt dig inspireras av Michael Douglas Gordon Gekko frisyr från Wall Street. Karaktären som gjorde slick back ikonisk och sedan 1987 associeras som en snygg herrfrisyr bland brats och stekare. Glöm bara inte ta på dig din skräddarsydda mörka kostym, en elegant skjorta från Turnbull & Asser med kontrasterande krage. Självklart får du inte glömma ett par ikoniska hängslen eller spraya på dig parfymen Floris Turnbull & Asser 71/72 EdP. Med det sagt så vet du att en snygg slick back frisyr är odödlig och aldrig går ur tiden. Du kommer vara rätt oavsett vilken situation du än befinner dig i.

Så stylar du din Slick Back frisyr

Det första du ska fråga dig när du ska styla din slick back frisyr, är om du vill ha håret matt och luftigt eller glansigt och hårt? Medan du funderar på vilken look du vill ha, så börja med att tvätta håret med schampo och balsam eftersom man alltid utgår från ett handdukstorrt eller lätt fuktigt hår när man ska styla en slick back.

Om du bestämt dig för en matt och luftigt stil på din herrfrisyr så behöver du ett bra hårvax eller paste med matt finish som exempelvis Depot N° 301 Matt Paste eller JS Sloane Matte Creme. Börja med att applicera saltvattenspray i håret medan det fortfarande är handdukstorrt eller lätt fuktigt. Kanske eventuellt lite vax eller paste om du vill ha mer stadga till din slick back. Föna därefter med en rundborste som Kent Brushes Cherrywood Half Round Brush för att få till volymen. När du sedan har önskad form applicerar du ditt hårvax eller paste för att fullborda din luftiga slick back.

Om du däremot vill gå på en glansig och hård slick back så är utförandet detsamma bara andra produkter. Börja med att applicera en pomada eller hårgel herr i håret när det är handdukstorrt eller lätt fuktigt, föna håret med Kent Brushes Oversized Quilled Narrow Detangling Brush för att se till att det antingen har mycket volym eller kommer närmare huvudet, sedan när du har den önskade formen, applicera på nytt din pomada för att sätta den efterfrågade slick back stilen.

#4 Strukturerad frisyr för män

Normalt är den här stilen en halvlång frisyr som är klippt med sax för att skapa textur och definition samt bibehålla ungefär en medellängd överallt. En klassisk hårstil för män som gillar att ha ett avslappnat men snyggt utseende på sin herrfrisyr. När du går till frisören för att klippa en strukturerad frisyr för män kommer du således be om att få ett halvlångt hår som är klippt ungefär en centimeter längre än du vill ha det, därefter ska hela frisyren bli hårt uppklippt den sista centimetern för att lägga till extra textur. Det här är en populär klassisk frisyr för män som aldrig kommer att gå ur tiden utan står sig starkt i tuff konkurrens med andra manliga hårstilar.

Robert Downey Jr som Iron Man med snygg halvlång frisyr

Exempelvis gick Robert Downey Jr på den här populära herrfrisyren i Iron Man, Avengers och Spider man filmerna. Just för att det främst är en avslappnad och elegant halvlång frisyr som passar Tony Stark både socialt och privat samt att det är lätt att styla halvlångt hår när man hoppar ut och in i Iron Man dräkten. Det bästa med den här snygga frisyren är att du inte behöver ha ett bankkonto som Tony Stark för att få till stilen. Det är även en bra hårstil som fungerar utmärkt för killar med tunt hår, även äldre herrar med grått hår gör sig fint med en strukturerad frisyr för män och det gör även alla andra herrar med, då det är en enkel och snygg stil.

Så stylar du en strukturerad frisyr

För att förhöja effekten av klippningen så måste man styla halvlångt hår till en strukturerad frisyr. Börja med att applicera saltvattenspray herr eller ett matt lervax i handdukstorrt eller lätt fuktigt hår. Föna sedan och jobba med händerna för att rugga upp håret tills det är torrt, avsluta genom att lägga till lite mer lervax för extra fäste. Om du som kille letar efter bra halvlånga frisyrer som är enkla att styla så är en strukturerad snygg frisyr valet för dig.

#5 Långt hår för män - Hästsvans och Man Bun

Klassiska frisyrer med långt hår har det funnits gott om genom tiderna. Allt från långt viking hår till statussymbol för män med långt och lockigt hår på 1600- och 1700-talet. Under modern tid så är det främst hippies, rockstjärnor, surfare och skejtare som anammat hårstilen, men den går aldrig ur tiden. Fördelen med just långt hår för män är många eftersom det går att variera sin frisyr, vilket märks på den ständigt växande gruppen av killar som tar till sig hårstilen.

Långt hår är snyggt och flexibelt, med stilar som sträcker sig från axelpartiet till nedre delen av ryggen. Du kan vara allt från en hästsvans man, till till en kille med svallet utsläppt och fritt, eller ha håret uppsatt i en man bun frisyr. Det är helt enkelt en av alla snygga klassiska herrfrisyrer för män som aldrig går ur tiden. Långt hår är perfekt för alla tillfällen, oavsett om du bär det fritt, eller uppsatt i en man bun, slarvig hårknut eller hästsvans, så passar frisyren på jobbet, högtidliga tillställningar och alla vardagliga tillfällen.

Bara kolla på en karl med hästsvans som Anders Borg eller hur snyggt Karl Lagerfeld matchade sin hästsvans med grått hår. Jason Momoa, Jared Leto, Chris Hemsworth och Keanu Reeves är bara några av alla kändisar som valt att ha långt hår i alla dess former som uppsatt, slarvig hårknut, utsläppt och i man bun. Här i Sverige så har det på senare tid det blivit mycket populärt att skaffa en Zlatan man bun eller hästsvans bland killar. Men med så många alternativ på hur långt hår för män ska bäras, kan det vara svårt att välja bara en hårstil, men oavsett stil så behöver man som kille lägga en hel del tid på håret för att hålla det snyggt, fräscht och välvårdat.

Toshiro Mifune är man bun kungen när det kommer till hårknut

När det kommer till hårknut så får Zlatan ursäkta för Toshiro Mifune kommer alltid att vara man bun kung. Den legendariska skådespelarens våldsamma prestationer i sina Kurosawa filmer kompletterade frisyrens ursprungliga natur med perfektion.

Normalt när du går till din frisör för denna hårstil, kommer de direkt se att du har långt hår och därför fråga dig om du vill behålla längden. Du ska då bara be att de klipper topparna som normalt är kluvna ändar för att se till att håret är och förblir i bästa skick. Vägen framåt med en lång lejonman kommer inte att vara helt problemfri, men den kommer utan tvekan att vara givande.

Vi ska inte hymla om att du kommer få en del opassande kommentarer från svartsjuka skalliga män och mötas av flertalet avundsjuka blickar när du går nerför gatan och utstrålar stark manlig sexualitet. Men det är vad långt hår för män handlar om. Se bra ut, må bättre och om du tror att du är redo för utmaningen att bära klassiska frisyrer med långt hår, så låt oss på Glamazon vara din guide. Som alla frisörer kan berätta för dig är variationen av killfrisyrer och stilar med långt hår nästan oändlig. Men det finns några beprövade snygga frisyrer med långt hår som aldrig kommer gå ur tiden som hästsvans, slarvig hårknut, utsläppt men stylat och man bun frisyr.

Så stylar du långt hår för män, Hästsvans, Man Bun och Slarvig Hårknut

För att styla långt hår för män kan du knyta upp håret i en slarvig hårknut precis efter en dusch när det fortfarande är lätt fuktig eller så kan du applicera saltvattenspray och föna tillbaka det långa håret, närmare hårbotten och arbeta med formen på ditt huvud och sedan sätta upp det.

Utsläppt med strukturerade vågor och med eller utan utan mittbena är stilen som passar både axel långt hår och varianter till nedre delen av ryggen. Den används med fördel av män som har tjockt hår som gärna lägger sig naturligt rakt eller vågigt. Harry Styles populariserade den här stilen som även inkluderar en modern pompadour med medium textur och en snygg surf look vilket visar hur man kan variera frisyren efter tillfälle.

Det är helt enkelt en klassisk, snygg herrfrisyr för killar med långt eller axellångt hår som är bärbar för nästan alla ansiktsformer, Börja med att applicera en stylingmousse eller saltvattenspary på rent fuktigt hår, arbeta in produkten i håret och låt det antingen lufttorka eller torka med en hårtork som riktar den främre delen av håret bakåt. Vill du ha en surf look så är du klar här. Annars fortsätter du med att borsta igenom den främre delen av håret så det blir mjuk innan du avslutar med en flexibel hårspray herr. Stilen fungerar perfekt oavsett om man vill ha naturligt fall bakom öronen eller bära en avslappnad mittbena.

En ponny eller hästsvans som vi säger är en enkel och snabb teknik för att styla långt hår som kille. Börja med att applicera lite hårolja eller några droppar serum i håret för att säkerställa optimal glans. Dra sedan tillbaka håret, man kan antingen behålla den naturliga delen eller dra håret rakt bakåt för en lite mer rufsig look. När det gäller backslick för denna herrfrisyr så knyt hårsnodden två eller tre gånger för hållfasthet och komfort.

Låt med fördel några hårteser framtill falla ner i ansiktet eller lägg dem fritt bakom öronen för att förhindra att hårstilen ser alltför tajt och hård ut. Du vill ha en elegant och modern variant som Johnny Depp och inte en Anders Borg hästsvans. De viktigaste produkterna en hästsvans man alltid ska ha tillgång till, är en bra hårolja herr eller serum för att säkerställa att håret förblir starkt, friskt och välmående. En hästsvans är designad för långt hår, så du kommer vanligtvis att knyta upp den med ett hårband antingen högt, centrerat eller lågt på baksidan av ditt huvud.

När det kommer till att styla en man bun frisyr så utgår man från hästsvansen men istället för att ha en tofs gör man en hårknut. Det är helt enkelt långt hår i en knut som utmanar manlighet och skapar modern styling för män med långt hår. En frisyr som gått från långt viking hår och relativt ovanlig till att bli en trendig Zlatan man bun.

Denna populära herrfrisyr passar alla ansiktsformer och bäst för vågigt eller rakt hår men fungerar även med lockigt så länge man har långt hår som kan sättas upp i en hårknut. Fördelen med en man bun frisyr är att man slipper ha håret i ansiktet. Applicera några droppar serum eller bra hårolja i din lejonman för att säkerställa optimal lyster. Borsta igenom håret och knyt sedan tofsen på baksidan av huvudet i en hanterbar hårknut. Kom ihåg att hålla den tajt, men inte så hårt att du sliter ut rötterna.

Vill man ha en slarvig hårknut som exempelvis en Jason Momoa eller Chris Hemsworth man bun så börja med att spray håret med en saltvattenspray. Men i stället för att dra bak hela håret, så drar du ungefär bara tillbaka den översta tredjedelen av håret till en slarvig hårknut, vilket ger viss flexibilitet till herrfrisyren. Applicera även lite torrschampo i rötterna, men det viktigaste är att de fria hårteserna som hänger är sprayade med saltspray för att få till den där avslappnade snygga stilen som en slarvig hårknut ger killar med långt hår.

#6 Herrfrisyr för mellanlångt hår med Undercut

Det här är en hårstil för halvlångt hår som ökade starkt 2014 tack vara filmen Fury där Brad Pitt bar en klassisk herrfrisyr med denna manliga stil. Även det genomslag som TV-serierna Peaky Blinders och Vikings fick runt om i världen ökade på populäriteten bland blan män.

Brad Pitt med klassisk herrfrisyr i filmen Fury

Fördelen med en snygg herrfrisyr för mellanlångt hår med undercut är att man kan ha valfri längd på håret och det kommer ändå att se bra ut. Just därför kallar vi det halvlångt hår eftersom det är det, du behåller upp på huvudet. Det är en klassisk hårstil där du tonar ut antingen baksidan och sidorna från den ursprungliga längden till en mycket kort längd, detta ser till att vilken längd du än har uppe på huvudet, så ser den fortfarande skarp ut. Du kan med enkelhet kamma till en snygg Pompadour undercut eller dra håret bakåt för en mer kontrastfullare och slående stil. Om man letar klassiska herrfrisyrer för halvlångt hår så är det här en mer elegant stil med oslipad attityd, så det är inte konstigt varför just den här klassiska frisyren fått ett så kraftigt uppsving bland män och inte går ur tiden.

Så stylar du en snygg herrfrisyr för mellanlångt hår med Undercut

Det kan var lite krångligt i början att få till en snygg herrfrisyr för mellanlångt hår med undercut då hårets naturliga fall eller tjocklek vill annat. Det första du ska göra är att klippa en undercut där du låter baksidan och sidorna av huvudet bli snaggade för att tonar ut. Se bara till att behålla halvlångt hår upp på huvudet så det går att kammas bakåt.

För att styla en klassisk herrfrisyr för mellanlångt hår med undercut och se till att den ligger där den ska hela dagen så börja med att tvätta håret med schampo och balsam herr och därefter låta det självtorka bakåtkammat. När ditt halvlånga hår är lätt fuktigt eller torrt så applicerar du en lagom mängd bra pomada eller hårvax och arbetar in produkten bakifrån och fram ut i längderna.

Därefter så avslutar du din styling med att blåsa hårstråna bakåt med en hårtork och kammar din frisyr på plats. Resultatet blir en elegant och modern herrfrisyr som fungerar i alla lägen. Du ska bli en kille med halvlångt hår uppe på huvudet som är stabilt men ändå har en naturlig, mjuk känsla. Vill du i stället ha en lite mer gammaldags och råbarkad herrfrisyr med halvlångt hår så arbeta in ditt hårvax eller pomada ända ner till rötterna innan du blåser håret på plats. Det kommer skapa en hårdare textur till frisyren.

#7 Skin Fade Frisyr - Snygg hårstil för män med kort hår

Det här är en snygg hårstil som slog igenom på nytt tack vare den ikoniska skäggmodellen Ricki Hall och hans skin fade frisyr. Men även TV serier som Vikings och Peaky Blinders har fått stilen på modet. Varför skin fade frisyr blivit är så populär bland män idag är en ganska svår fråga att svara på. Vi har haft olika trender sedan människan blev självmedveten. Men om vi går tillbaka till tiden efter första världskriget så var det en tid då män var kompletta, stiliga, välskräddade och framförallt snygga i håret.

Cillian Murphy med snygg Peaky Blinders frisyr

Bara kolla på Cillian Murphy och hans fantastiska Peaky Blinders frisyr. Och om vi går på det när det gäller klassiska herrfrisyrer så vill män idag lika mycket som killar förr i tiden vara fräscha och snygga. Helt enkelt en skin fade frisyr ser lika bra ut i modern tid som den gjorde för hundra år sedan.

Det finns två varianter på fade och allt som kommer emellan är bara olika varianter på dessa två. Vi har den mjukare shadow fade där övergången mellan hår och hud är jämn för en elegant frisyr. Och sen har vi skin fade som är en snygg hårstil för män med kort hår. Själva herrfrisyren har en hudnära rakning i nacken och på sidorna. Uppe på hjässan graderas håret i längre längder, eller så har man kort hår beroende på vad man trivs bäst i. Det visar på mångsidigheten med en skin fade frisyr att man med väldigt enkla medel kan gå från en hård och tuff stil till en elegant frisyr.

Hur stylar man en skin fade frisyr

En skin fade frisyr är lätt att få till och kan se riktigt elegant och klassisk ut, så länge du har ansiktsformen. Hårstilen lämpar sig bäst för killar med definierade kindben, som Cillian Murphy eller män med oval form på ansiktet. Om du inte har något av detta så experimentera dig fram med längden, strukturen och olika proportioner på håret för att anpassa frisyren till ditt eget utseende.

För att styla din skin fade frisyr börja med att applicera lite saltvattenspray i håret när det fortfarande är lätt fuktigt efter hårtvätt. Ta sedan och applicera lite lervax eller paste ända ner till rötterna. När stylingprodukterna är inarbetade så blås frisyren på plats med en hårtork. Därefter så arbetar du med fingrarna i håret tills du får den textur du vill ha på din skin fade. Resultatet blir en snygg herr frisyr som kommer fungera för alla tillfällen i livet.

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Noble Isle Shampoo recension

Noble Isle Shampoo recension

Noble Isle Shampoo är synonymt med lyxiga schampon infuserade med ren parfym, där varje doft har tydliga toppnoter, hjärtnoter och basnoter. Noble Isle är starkt övertygade om dofternas kraft att förbättra humör, väcka minnen och skapa en känsla för en...

Läs mer

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer