Fri frakt över 589 kr

Det är inte helt enkelt att hitta bästa hårvax för män som fungerar när man har problem med tunt hår. Just därför har vi låtit Herr Glamazon testa hårvax för att hitta det bästa av de bästa för att få volym i tunt hår. Hur bra fungerar Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax? Vad innehåller detta hårvax för män och hur är stadgan? Ger det volym och hur bra är formulan? Hur är doften? Läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker om Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax i sin recension och hårvax test.

Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax Recension

Hårvax test - Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax

Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax är ett hårvax framtaget för att ge volym i tunt hår. Det är häftigt med ett schampo som är framtaget just för tunt hår och dessutom från Schwarzkopf som vi alla vet är proffs på hår. Schwarzkopf har i över 100 år hängivet försett oss med hårvax och hårprodukter som verkligen fungerar. Schwarzkopf Poly Swing är en serie med stylingprodukter som är särskilt stor i vårt södra grannland. Hårsprayen från Poly Swing är Danmarks mest sålda hårspray.

Schwarzkopf är inte bara ledande på stylingprodukter, utan leder också förändringen och innovationen på marknaden. Allt eftersom kundernas behov förändras, satsar Schwarzkopf på innovation och förändrar produktutbudet så att det passar alla stylingbehov. Schwarzkopf drivs främst med önskan att tillgodose behov när det gäller hårvård och hårstyling. Varje man har sin egna hårstil och Schwarzkopf har som målsättning att med hårprodukter framtagna för män, kunna erbjuda varje man möjligheten att få ett fantastiskt snyggt hår med fantastisk volym, strålande glans och perfekt hållbarhet.

 

Vad Innehåller Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax?

Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax är berikad med niacinamide. Niacinamide kallas även för vitamin B3. Niacinamide börjar bli vanligare och vanligare när man tittar på ingredienser i hårvård och hudvård. Niacinamide förbättrar blodcirkulationen i hårbotten och främjar tillväxten för att på så sätt hjälpa dig få ett längre och starkare hår. Niacinamide gör även att det ser ut som att du har mer hår, genom att det verkar förtjockande på hårstrået.

Panthenol har också tillsatts i detta Schwarzkopf wax. Panthenol kallas även för pro vitamin B5. Panthenol verkar på så sätt att det återfuktar hår och hårbotten och gör håret mer lätthanterligt. Panthenol hjälper även den fukten som finns i hårstået att stanna kvar där, vilket förhindrar uttorkning. Vi på Glamazon gillar även panthenol för dess stärkande egenskaper och för att det har en förmåga att förbättra texturen på skadat hår.

Hur Är Formulan På Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax?

Jag skulle beskriva formulan på Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax som stabbig. Konsistensen är som när man som barn lekte med slajm och slajmet hade börjat torka och bli hårt. Färgen är som ett mellanting mellan vit och genomskinlig, med ett lätt skimmer. Det skimrar lite som en regnbåge. Jag får lite nostalgi känsla av formulan på det här hårvaxet. Men den känns inte så manlig, och inte så Glamazon.

Är Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax Enkel Eller Svår Att Applicera?

Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax är faktiskt lite svår att applicera. Det är hyfsat enkelt att få upp det ur burken, men jag får ta i lite. Att sedan försöka fördela hårvaxet över handflatorna är en utmaning. Formulan känns liksom för tjock, och vill inte alls bre ut sig. När jag väl kämpat en liten stund för att fördela hårvaxet över handflatorna är det dags för håret. Hårvaxet är klistrigare än jag är beredd på. Faktiskt ganska mycket klistrigt och det är lite svårt att applicera. Vi på Glamazon är inte så stora fan av klistriga hårvax.

Ska Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax Appliceras I Torrt Eller Vått Hår?

Ska du applicera Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax i vått hår, se då till att inte ha blöta händer. Jag råkade ha lite blöta händer och det blev bara som en klump hårvax som gled runt. Det är alltså helt omöjligt att fördela hårvaxet över handflatorna när dom är blöta. Jag var tvungen att torka händerna och försöka igen. Bruksanvisningen säger att detta hårvax går bra att applicera i både vått och torrt hår, och vi på Glamazon kan bara hålla med.

Hur Är Resultatet Av Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax?

Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax är inte ett vax som efter ett tag torkar och blir hårt. Utan det behåller sin mjuka och lätt fuktiga känsla hela dagen. Det ger en fin volym, och är ett bra hårvax för tunt hår. Håret blir lite lätt strävt, men jag kompletterar gärna med en saltvattenspray för att förhöja strandkänslan. Vi på Glamazon gillar saltvattenspray och tycker att det är en bra hårstylingprodukt som alla män borde prova.

Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax Recension

Till Produkten >>>

Hur Är Förpackningen På Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax?

Förpackningen på Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax är en knallröd burk. Jag tänker lite Ferrari röd färg. Burken är en stadig plastburk med skruvlock i plast. Den här går enkelt att öppna och stänga även om man är lite kladdig om händerna och klarar dessutom att tappas i badrumsgolvet utan problem. Jag skulle beskriva förpackningen som basic på detta Schwarzkopf wax, även om den Ferrari röda färgen ger lite Glamazon känsla.

Hur Känns Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax I Håret?

När jag känner med händerna i håret känns Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax som en blandning av klistrigt, mjukt och fuktigt. Det känns inte riktigt behagligt, och jag försöker hålla mig ifrån att röra på håret. Men så länge jag låter bli att dra händerna genom håret så känns det här hårvaxet bra. Det känns som att håret har rätt okey studs, det är inte stelt. Är det en mer stel känsla du söker, kan vi på Glamazon rekommendera att du fixerar den färdiga frisyren med en hårspray.

Hur Är Doften På Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax?

Jag skulle beskriva doften på Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax som neutral. Doften är ingenting som direkt sticket ut. Hårvaxet doftar lite som en svagt parfymerad fast tvål eller bodylotion för män. Det här är en doft som är enkel att matcha med andra dofter. Se gärna vårt utbud av herrparfym här på Glamazon, och känn dig trygg med att du kan vara säker på att dofterna inte kommer att krocka.

 

Klarar Frisyren Regn Och Blåst Med Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax?

Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax är ingenting vi på Glamazon kan rekommendera för dig som ska ut i regn och blåst. Det klarar visserligen blåst lite bättre än regn, men det klarar inte blåst särskilt bra. Har du varit ute i blåst och kommit in igen, är det bäst att ta fram din hårkam herr och kamma till frisyren igen. Hårvaxet kan på sin höjd klara lite duggregn, det här är ett vattenbaserat Schwarzkopf hårvax, så regnar det mycket, kommer inte hårvaxet att klara att stå emot.

Behöver Man Styla Om Frisyren Under Dagen?

Här skulle jag säga att ju mer tid du lägger på din Glamazon herrfrisyr, ju bättre håller den sig under dagen. Om du bara gör en liten snabb styling på morgonen med detta Schwarzkopf hårvax, är risken stor att du kommer att behöva styla om frisyren under dagen. Samma sak om du varit ute i regn och blåst. Men det här hårvaxet behåller sin mjukhet under hela dagen, och är väldigt enkelt att arbeta med när du behöver styla om frisyren.

Är Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax Lätt Eller Svår Att Tvätta Ur?

En rolig sak jag upptäckte i mitt hårvax test är att Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax är otroligt lätt att tvätta bort från händerna. Jag behöver nästan inte en någon tvål, varken hård tvål eller flytande tvål, det är som att det räcker med att bara stå och skölja händerna i vattnet. Så det här är ett hårvax vi på Glamazon kan rekommendera för dig som vill ha ett hårvax som är superenkelt att tvätta bort från händerna. Från håret är det också enkelt att tvätta ur med ett bra schampo för män.

Hur Är Glansen Och Stadgan Med Hårvaxet?

Stadgan i Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax skulle jag beskriva som medel. Eller medel-stark. Har du arbetat upp en fin volym i håret så håller det i sig väldigt bra. Men ska du göra exempelvis en man bun, är stadgan inte så kraftfull att den klarar att hålla ordning på alla små hår som vill falla ur. Glansen är neutral. Detta Schwarzkopf wax passar dig som vill ha en Glamazon herrfrisyr som ser naturlig ut, och söker ett hårvax som varken ger matthet eller glans.

Behöver Man Komplettera Hårvaxet Med Något Annat?

Eftersom Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax är ett hårvax för tunt hår, kan det passa bra att fortsätta på samma bana. Spana gärna in vårt utbud av schampo för tunt hår här på Glamazon. För du vet att ett bra schampo kan göra underverk för att få volym i tunt hår. Tunt hår mår även bra av att bli omhändertaget med ett bra balsam för män. Eftersom tunt hår har en tendens att bli skört, vill du gärna vårda de få hårstrån du har.

 

Är Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax Lätt Att Borsta Ur?

Nu har det blivit dags för mig i mitt hårvax test att se om Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax är lätt eller svår att borsta ur. När du ska borsta ur din frisyr är det bra att ha en stadig hårborste herr. Jag upptäcker att det här hårvaxet är förvånansvärt enkelt att borsta ur. Men det här är inte ett hårvax som blir stelt, utan det håller sig mjukt. Har du däremot kompletterat med hårspray eller saltvattenspray så kommer det bli lite tuffare att borsta ur.

Vem Passar Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax För?

Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax passar för dig som vill ha volym i tunt hår och värdesätter att hårvaxet är superenkelt att tvätta ur. Du vill att hårvaxet ska se naturligt ut i håret, och söker ett vax som varken ger matthet eller glans. Du ogillar ett hårvax som gör håret hårt och stelt utan vill hellre ha en mjuk studs i din frisyr. Du gillar att hårvaxet har en neutral doft och att burken går att tappa i badrumsgolvet utan problem.

Är Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax Bästa Hårvaxet För Tunt Hår?

Schwarzkopf Poly Swing Volume Vax är ett hårvax som ger volym, vilket gör att man automatiskt tänker att det är ett hårvax för tunt hår. Det fungerar bra på så sätt att det lyfter håret vid rötterna och ger en bra volym till din herrfrisyr. Vi på Glamazon skulle inte säga att det är bästa hårvaxet för tunt hår. Mest för att formulan och burken inte känns så Glamazon, men också för att det finns bättre hårvax på marknaden när vi tittar på hårvax för tunt hår.

Till Schwarzkopf >>>

 

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer