Fri frakt över 589 kr

Noble Isle Shampoo är synonymt med lyxiga schampon infuserade med ren parfym, där varje doft har tydliga toppnoter, hjärtnoter och basnoter. Noble Isle är starkt övertygade om dofternas kraft att förbättra humör, väcka minnen och skapa en känsla för en plats, därför återfinns Noble Isle produkter på hotell och gästtoaletter världen över.

Botaniska extrakt av brittiskt ursprung har tillsatts i Noble Isle Shampoo för att uppnå livfullt, återfuktat och subtilt doftande hår. All hårvård från Noble Isle är lämplig för alla hårtyper och säkra för färgat hår. De naturliga extrakten avlägsnar daglig smutsuppbyggnad effektivt utan att torka ut, vilket gör dem perfekta för daglig användning. Nu har tiden kommit för Herr Glamazon att testa varje Noble Isle Shampoo och dela sin upplevelse av dem.

Schampo test - Noble Isle Shampoo

Jag fick den fantastiska möjligheten att testa Noble Isle Shampoo i de förtrollande dofterna Scots Pine, Perry Pear och The Greenhouse, och jag var minst sagt exalterad. Detta är första gången jag provar hårvårdsprodukter med äkta parfym - om vi inte räknar de parfymerade hair & body wash som ofta följer med i diverse parfymset. Det är oerhört fascinerande att varje schampo har en komplex doftkomposition med toppnoter, hjärtnoter och basnoter. Jag var nyfiken på om noterna skulle framträda tydligt, och om upplevelsen skulle vara som att bära en exklusiv hårparfym. Dessutom undrade jag om ett schampo med ren parfym verkligen kan ge håret den vård det behöver. Men först ska vi ta en närmare titt på ingredienserna och deras specifika egenskaper.

Vad innehåller schampona?

Noble Isle Scots Pine Shampoo innehåller pinus sylvestris, mer känt som tallbarkextrakt som har kraftfulla antioxidantegenskaper, samt antiinflammatoriska och antimikrobiella fördelar, vilket gör extraktet effektivt för att lugna irriterad hårbotten och bekämpa problem som mjäll och hårbotteninfektioner. Vi på Glamazon värdesätter tallbarkextrakt lite extra för att det hjälper till att främja en hälsosam blodcirkulation i hårbotten vilket kan stimulera och förbättra hårväxten. Detta gör att Noble Isle Scots Pine Shampoo seglar upp som en kandidat för dig som söker ett schampo för torr och känslig hårbotten, tunt hår eller mjällschampo.

Schampo test - Noble Isle Shampoo

Noble Isle Perry Pear Shampoo är berikat med pyrus communis, vanligtvis känt som päronfruktextrakt. Detta extrakt är en skattkista av vitaminer, antioxidanter och naturliga sockerarter som återfuktar och ger näring till håret, återställer fuktbalansen och förbättrar hårets elasticitet och styrka, vilket är särskilt fördelaktigt för torrt eller skadat hår. På Glamazon älskar vi päronextrakt för dess förmåga att göra håret mjukt, glänsande och förbättra hårets hälsa. Noble Isle Perry Pear Shampoo är ett bra schampo för torrt hår.

Noble Isle The Greenhouse Shampoo innehåller solanum lycopersicum, eller tomatfruktextrakt, som är en rik källa till antioxidanter, särskilt lykopen, känt för att förebygga sjukdom och fördröja åldrandeprocessen, vilket minskar risken för hårförtunning och håravfall. Vi på Glamazon gillar tomatextrakt för dess förmåga att upprätthålla hårbottens hälsa, reglera sebumproduktionen och stärka hårsäckarna för ett hälsosamt, livfullt utseende. Detta gör Noble Isle The Greenhouse Shampoo till ett bra schampo för tunt hår och schampo för fett hår.

Hur är dofterna på Noble Isle schampona? 

Noble Isle Shampoo har som sitt signum att de innehåller äkta parfym, så att beskriva dofterna är en viktig del av min Noble Isle recension. Så låt oss utforska de tre signaturdofterna: 

Noble Isle Perry Pear Shampoo

Noble Isle Perry Pear Shampoo recension

Noble Isle Perry Pear Shampoo erbjuder en söt och fruktig pärondoft som känns uppfriskande och inbjudande. Den kombinerar blommiga och lätt kryddiga inslag, med en varm underton av karamell, vilket skapar en balanserad och delikat doftupplevelse. Denna komposition ger håret en subtil, men ändå påtaglig doft av sommarens fruktträdgårdar, perfekt när man föredrar en mjukare, sötare doftprofil.

Till Produkten >>>

Noble Isle The Greenhouse

Noble Isle The Greenhouse recension

Noble Isle The Greenhouse har enligt mig den kraftfullaste doften av Noble Isle. Hade det varit i parfymvärlden hade det här varit en Eau de Parfum eller Parfum. Doften är så koncentrerad och verkligen luktar länge. Den är ren, fräsch och könsneutral, jag skulle inte beskriva den som varken en herrdoft eller damdoft.

Noble Isle beskriver The Greenhouse som Sussex Country Garden, och det här är en fantastisk trädgårdsdoft som håller mycket hög klass. Det är känslan av att omge sig med en doft som om man stod mitt i en sprudlande slottsträdgård. Jag känner gröna växter, gräs och friska blommor. Det finns också en lite lätt syrlighet i kompositionen, där bergamott balanserar den gröna blomdoften på ett ypperligt sätt.

Till Produkten >>>

Noble Isle Scots Pine

Noble Isle Scots Pine recension

Den enklaste doften att beskriva av alla Noble Isle Shampoo är Noble Isle Scots Pine. Du förväntar dig en doft av tallskog och Noble Isle ger dig en tallskogsparfym, i schampoform. Denna skulle jag beskriva som den mest manliga av schampona, men det är samtidigt "bara" en doft av trä. Så den är inte maskulin på det traditionella sättet.

Det här är mer som att gå runt i skogen på sommaren och omges av träd och gröna växter. Men Noble Isle Scots Pine har också den klassiska tvåldoften, som är så uppskattad och eftertraktad. Och att kombinera den med skog, växter och mossa är en total fullträff! Jag älskar också att den är så långvarig, mitt hår luktar gott i flera dagar när jag tvättat det med den här.

Till Produkten >>>

Behöver man mycket eller lite?

Formulan på Noble Isle Shampoo löddrar mindre än ett schampo med SLS. Så jag behöver använda mer schampo för att få till ett bra lödder, men det är lätt att tro att man måste ha mycket lödder för att håret ska bli rent. Håret blir rent ändå även om schampot inte löddrar så mycket. Och om håret är väldigt lite smutsigt, om man tvättar det varje dag eller varannan dag, behövs inte så mycket schampo.

Hur känns schampot i håret?

Schampot känns mycket bra i håret. Direkt när jag applicerat det känner jag att det här är ett väldigt skonsamt schampo. Det var faktiskt inte den känslan jag hade väntat mig då det är parfymerat med ren parfym, men övriga ingredienser väger upp. Det känns nästan inte ens som att jag har schampo i huvudet, utan mera som att jag är på lite välbehövlig aromterapi.

Hur känns det när man sköljt ur?

Det känns fantastiskt bra när jag sköljt ur schampot och håret börjat torka. Håret har volym och känns luftigt, det ser glansigt och hälsosamt ut, och känns mjukt och lent när jag tar på det. Även när jag inte använt balsam klarar jag mig väldigt bra ifrån tovor. Och hårbotten mår jättebra, ingen klåda, ingen torr känsla. Det här är superbra för känslig hårbotten. Jag har även haft acne och sår i hårbotten som försvunnit helt sen jag började använda det här schampot.

Behöver man komplettera schampot med något?

Du kommer behöva komplettera med en hårborste eller kam. För mig var det så att om jag inte använder balsam, behöver jag vänta tills håret är helt torrt innan jag kan borsta ur det. Men jag föredrar att börja styla håret medan det fortfarande är lite fuktigt, så ett balsam är att rekommendera. Noble Isle har bra hårbalsam i matchande dofter.

Och gillar du doften på Scots Pine eller The Greenhouse, känns det lyxigt att även köpa duschgel, flytande handtvål, body lotion och handlotion i samma doft. Och självklart behöver du även bra stylingprodukter till håret. Spana gärna in topplistorna där vi på Glamazon testar och utser bästa hårvaxet och bästa saltvattensprayen.

Hur ser schampot ut?

Noble Isle Shampoo skulle direkt bli utsedd till bästa schampo om det bara gällde att bedöma flaskan och formulan, vilken är förträfflig. Formulan är genomskinlig och lite lätt ljusgrön eller päronfärgad. Den är precis perfekt rinnig och enkel att sprida över hår och hårbotten. Flaskan är en pumpflaska i genomskinlig plast, av samma modell som duschgelen och handtvålen från Noble Isle. Det kommer relativt lite i varje pump, så jag jag brukar få ta några pump för att tvätta håret. Men det är lätt att pumpa ut och flaskan är bara så snygg! Ända nackdelen är att om man öven har duschgel i samma doft så är det extremt lätt att förväxla dem när man står där i duschen.

Noble Isle Shampoo är ett bra schampo

Är det bästa schampo?

Det här är bästa schampo för dig som söker ett skonsamt schampo som doftar gott. Det är ett superbra dagligt schampo, milt nog för att använda varje dag. Eftersom schampot rengör så pass skonsamt, kan det aldrig skada håret trots att du använder det ofta. Det är mer som att håret mår bättre efter varje tvätt med schampot. Det blir rent, luftigt och får en fantastisk doft som håller i sig i flera dagar, bra för dig som vill ha ett schampo som luktar länge.

Är det bästa mjällschampo?

Det som utmärker sig bland Noble Isle Shampoo, är att Noble Isle Scots Pine Shampoo har två ingredienser i sig som bekämpar mjäll, naturliga extrakt från ljung och tall, därför kvalar det in som en stark kandidat till bästa mjällschampo och mjällschampo bäst i test. För den som inte har jättestora problem med mjäll fungerar Noble Isle Scots Pine Shampoo alldeles utmärkt, tack vare dessa naturliga ingredienser med antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper.

Är det bästa schampo för tunt hår?

Noble Isle Shampoo är bra schampo för tunt hår, särskilt vill vi på Glamazon lyfta fram Noble Isle Scots Pine Shampoo och Noble Isle The Greenhouse Shampoo, som båda innehåller bra ingredienser för att motverka håravfall. The Greenhouse Shampoo arbetar med lykopen, känt för att förebygga sjukdom och senarelägga åldrandeprocessen, vilket minskar risken för hårförtunning och håravfall, samtidigt som hårsäckarna stärks. Scots Pine Shampoo med tallbarkextrakt främjar en hälsosam blodcirkulation i hårbotten vilket kan stimulera och förbättra hårväxten.

Är det bästa schampo för irriterad hårbotten?

Tallbarkextrakt som finns i Noble Isle Scots Pine Shampoo, har kraftfulla antiinflammatoriska och antimikrobiella fördelar, vilket gör extraktet effektivt för att lugna irriterad hårbotten och bekämpa problem som hårbotteninfektioner. Och min hårbotten mår jättebra, ingen klåda, ingen torr känsla. Det här är superbra för känslig hårbotten. Jag har även haft acne och sår i hårbotten som försvunnit helt sen jag började använda det här schampot.

Sammanfattning av Noble Isle Shampoona

Efter att ha fördjupat mig i den förtrollande världen av Noble Isle och deras lyxiga schampon – Perry Pear, The Greenhouse och Scots Pine så börjar det bli dags att knyta ihop allt och sammanfatta mina insikter och upplevelser.

Noble Isle Perry Pear Shampoo

Perry Pear Shampoo blev snabbt en favorit

Perry Pear Shampoo blev snabbt en favorit för mig med sin trevliga och fruktiga pärondoft, som omedelbart lyfter mitt humör varje gång jag tvättar håret. Doften, med sina blommiga och lätt kryddiga toner, kombinerad med en varm karamell underton, ger en sofistikerad och balanserad upplevelse som dröjer sig kvar. Päronfruktextraktet återfuktar och stärker mitt hår på djupet, vilket jag verkligen märker då mitt hår nu känns spänstigt, luftigt och hälsosamt. Varje tvätt känns som en lyxig resa.

Till Produkten >>>

Noble Isle The Greenhouse

The Greenhouse Shampoo imponerade med sin kraftfulla doft

The Greenhouse Shampoo imponerade med sin kraftfulla, långvariga och könsneutrala doft som tar mig direkt till en Sussex Country Garden. Den rena och fräscha essensen, fylld av gröna växter, nyklippt gräs och friska blommor, skapar en förtrollande upplevelse varje gång jag använder det. Jag älskar hur tomatfruktextraktet hjälper till att bibehålla min hårbottens hälsa och reglerar sebumproduktionen, vilket är perfekt för mitt hår. Varje tvätt ger en långvarig friskhet som får mig att känna mig återupplivad.

Till Produkten >>>

Noble Isle Scots Pine

Noble Isle Scots Pine recension

Scots Pine Shampoo har en distinkt och naturlig doft av tallskog som väcker minnen av sommarpromenader bland gröna träd och friska växter. Jag älskar den rena känslan som tallbarkextraktets antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper ger, vilket har varit en räddning för min känsliga hårbotten. Kombinationen av trä och den klassiska tvåldoften ger en autentisk och långvarig doft som stannar kvar i mitt hår i flera dagar. Det är en uppfriskande upplevelse som för mig närmare naturen och gör varje tvätt till en njutning.

Till Produkten >>>

Ingrediens-överkurs:

Noble Isle Scots Pine Shampoo innehåller även calluna vulgaris, vanligtvis känd som ljung, ett växtextrakt med lugnande och antiinflammatoriska egenskaper. I hårvård hjälper ljungextrakt till att lugna hårbotten och minska irritation och inflammation som kan orsakas av tillstånd som mjäll eller psoriasis. På Glamazon uppskattar vi ljungextrakt för dess förmåga att balansera hårbotten, vilket gör det idealiskt för känslig eller lättirriterad hud.

Glycerin har också tillsatts i Noble Isle Shampoo. Det är en naturlig humektant, vilket betyder att det drar till sig och håller kvar fukt. Detta hjälper till att förhindra att håret blir torrt och sprött, vilket är särskilt viktigt för att bibehålla hårets elasticitet och mjukhet. Glycerin fungerar även som en skyddande barriär på hårstrået, vilket fungerar som ett värmeskydd och hjälper till att förhindra skador från värmestyling.

Nästa ingrediens i Noble Isle Shampoo är caprylyl/capryl glucoside, en mild ingrediens som rengör håret och hårbotten. Den är tillverkad från naturliga råvaror som kokosolja och socker, vilket gör den till ett skonsamt men effektivt rengöringsmedel. Den avlägsnar smuts och överflödiga oljor utan att torka ut hår eller hårbotten. Dess mildhet gör den lämplig för alla hårtyper, inklusive känslig hårbotten.

ingredienser i Noble Isle Shampoo

Noble Isle Shampoo innehåller också guar hydroxypropyltrimonium chloride, en konditionerande ingrediens som hjälper till att göra håret mjukt och lätt att kamma. Den är härledd från guarbönan och fungerar genom att minska statisk elektricitet och friktion mellan hårstrån, vilket gör håret lättare att hantera och styla. Dessutom hjälper den till att behålla fukt i håret, vilket förbättrar dess struktur och glans. På Glamazon gillar vi guar hydroxypropyltrimonium chloride för att det gör håret silkeslent och förhindrar trassel, vilket ger en jämn och polerad finish.

Avslutningsvis kommer jag nämna att Noble Isle Shampoo innehåller hydrolyzed wheat protein, en stärkande ingrediens som tränger in i hårstrået och binder sig till dess keratin. Detta hjälper till att reparera skador och öka hårets styrka och elasticitet. Det skyddar också håret från framtida skador genom att skapa en skyddande barriär på ytan. Hydrolyzed wheat protein är särskilt fördelaktigt för skadat eller kemiskt behandlat hår, eftersom det hjälper till att återställa hårets naturliga struktur och glans. På Glamazon älskar vi hydrolyzed wheat protein för dess förmåga att stärka och reparera håret, vilket ger ett friskare och mer motståndskraftigt hår med en naturlig lyster.

Slutsats

Sammanfattningsvis levererar Noble Isle enastående schampon som förenar lyxig doft med omsorgsfull hårvård. Perry Pear är en glädje för torrt och skadat hår, med sin mjuka och fruktiga doft. The Greenhouse imponerar med sin intensiva och varaktiga komposition, perfekt för tunt och fett hår. Scots Pine ger en uppfriskande skogspromenad i varje tvätt, idealiskt för känslig hårbotten. Varje schampo från Noble Isle bjuder på en unik och sofistikerad doftresa med ren parfym, som gör varje duschstund till en ren väldoftande njutning.

Besök Noble Isle >>>