Fri frakt över 589 kr

Resor är en oumbärlig del av vårt moderna liv, oavsett om de sker för nöje eller arbete. Men packningen kan ofta kännas som en utmaning. En perfekt organiserad necessär kan vara lösningen, och med rätt produkter kan du ta din reseupplevelse till nästa nivå. Här är våra rekommendationer för att hålla dig elegant och välvårdad på resan.

Necessär håller dig organiserad.

För att packa med finess behöver du en necessär som är både praktisk och chic. Vi rekommenderar Truefitt & Hill Gentleman's Wash Bag, en elegant necessär i brunt skinn med snygga detaljer, både slitstark och vattenavvisande. Perfekt för alla dina äventyr, den här necessären kombinerar funktionalitet och stil.

För den kräsne resenären som vill ha något exklusivt, varför inte satsa på en necessär i premiumkvalitet från Truefitt & Hill? Deras handgjorda necessärer i finaste läder utstrålar både klass och elegans, och erbjuder flera fack för att hålla dina produkter organiserade.

Rakning på resande fot

Att upprätthålla en perfekt rakning på resande fot behöver inte vara svårt. Om du föredrar en klassisk rakupplevelse, prova Edwin Jagger Brown Leather Mach 3 Best Badger Travel Shaving Kit, vårt bästa portabla rakset. Det inkluderar en hopfällbar reserakborste och en lyxig säkerhetshyvel, allt förpackat i ett stilfullt läderetui.

För en modern och smidig rakning, prova Edwin Jagger Travel Case For Razor som passar din rakhyvel om det är en flerbladshyvel som Mach3 eller Fusion. Det är ett praktiskt och elegant fodral i svart kolfiber som skyddar din rakhyvel, perfekt när du ska resa.

Föredrar du traditionell raktvål? Reseförpackning med skyddande lock är ett utmärkt val, vi rekommenderar den från Edwin Jagger. Kombinera den med en portabel rakborste som enkelt kan förslutas för hygienisk förvaring.

Italienska Depot The Male Tools har en rakkräm i tub som blivit en favorit för många. Depot Shave Travel Kit innehåller allt du behöver i små, praktiska förpackningar och kan kombineras med rakhyvel för en fulländad rakupplevelse.

Resekit för ansikte och kropp

Din hudvård är lika viktig på resan som hemma. Ett reseset eller resekit innehåller allt du behöver för att hålla huden strålande – från ansiktsrengöring till återfuktning i form av ansiktskräm, allt i miniatyrformat som är perfekt för handbagaget.

För en uppfriskande dusch, testa shower gel i ikoniska dofter från Urban Apøthecary. De levereras i en elegant flaska med pump. Kombinera med deras body lotion för en komplett upplevelse av lyx och fräschör.

Till dina dagliga rutiner rekommenderar vi praktiska hudvårdskit som finns i flera varianter anpassade efter olika hudtyper. Varje kit innehåller alla nödvändiga steg för att hålla din hud i toppskick.

Ditt skägg på resan

Ditt skägg behöver också uppmärksamhet på resan. Percy Nobleman Travel Beard Starter Kit, är ett resekit för skägget från Percy Nobleman. Ett bra skäggkit som innehåller allt du behöver – skäggolja och skäggschampo. Köp till en liten men kraftfull skäggborste i lyxigt trä. För den ultimata bekvämligheten, prova engångsservetter för skäggvård, perfekta för en snabb uppfräschning när du är på språng. Glamazon rekommenderar Depot N° 504 Beard & Moustache Cleansing Wipes.

För en klassisk touch, testa Plisson Beard and Moustache Set with Comb And Scissors, ett set med skäggkam och skäggsax från anrika Plisson 1808. Setet är tillräckligt litet för att få plats i din necessär men ändå effektivt nog att hålla ditt skägg i toppskick.

Resekit flaskor med parfym

Att bära med sig sin signaturdoft på resan kan vara en utmaning, men med reseflakong kan du enkelt fylla på med din favoritparfym. Flakongen är stöt- och spillresistent, perfekt för resor. Alternativt packa med parfymsamples som är små nog att ta med överallt.

För en uppfriskande doftupplevelse, överväg ett parfymset som innehåller det som är mest populärt att packa med förutom parfym, som body wash och schampo, eller rakbalsam och deodorant.

Oavsett din destination, kan dessa sofistikerade och funktionella produkter hjälpa dig att resa med stil och alltid vara väl förberedd. Med rätt packning blir varje resa en lyxig upplevelse.

7 tips om hur man håller sig fräsch i sommar >>>