Fri frakt över 589 kr

En förstklassig duschgel ska vara behjälplig när man vill ha en energigivande start på dagen. Den ska dofta gott och hjälpa till att rengöra huden utan att torka ut. Det har blivit tid för Mr Glamazon att hoppa in i duschen och testa Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash. Är den bästa duschgel för män? Tvättar den rent huden? Hur är doften? Är den en väckarklocka i duschen? Läs recensionen här nedan om vad Mr Glamazon tycker i sitt test av duschgel för män.

Percy Nobleman Caffeinated Body Wash Recension

Recension av Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

För mig är en bra duschgel viktigt. Jag vill kunna komma ut ur duschen ren och fräsch utan att se ut som en kokt kräfta och med en hud som skriker efter body lotion. Jag vill att duschgelen ska dofta gott, vara mild, ge ett skönt lödder och tvätta rent utan att torka ut huden. Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash har varit en av mina bästa hudinvesteringar. Att den även är riktigt grym som schampo för håret är bara bonus. Känslan att inte bli helt uttorkad efter rengöringen är värd att adla. Varför? Vi börjar med att gå igenom vad den energigivande och rengörande formulan innehåller för bra ingredienser och vad de gör för huden.

Vad innehåller Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash?

Denna multifunktionella duschgel har en mild återfuktande formula med glycerin som hjälper till att förbättra fuktbalansen i hudbarriären, medan antibakteriell kokos rengör, tar bort dålig lukt och tillför näring. Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash innehåller även stimulerande koffein som hjälper till att minska svullnad och ger huden en jämn ton. Deodoriserande eucalyptus och åkermynta ger en skön uppfriskande effekt. Percy Noblemans 2-i-1 rengöring har en bra formula som tvättar rent både hud och hår med enkelhet. Den gör vad den ska utan att rubba pH-balansen samtidigt som huden blir mjuk och återfuktad.

Hur är tuben på Percy Nobleman duschgelen?

Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash anländer i en funktionell svart 200ml tub som gör mängden duschgel enkel att applicera. Den har ett bra lock som är smidigt att öppna och stänga med en hand. Det är bara trycka till locket med tummen. Tuben står stadigt och är även behändig att ta med sig i neccesären utan att riskera läckage. Funktionellt och enkelt utan några invändningar precis som det ska vara när det kommer till Percy Nobleman.

Hur doftar Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash?

Ska det vara en riktig duschgel herr, så ska den dofta manligt. Percy Nobleman är kända för sina manliga dofter och det är så här jag tror George Clooney doftar i reklamen för kaffekapslar. Skulle beskriva kompositionen som en mix av eukalyptus, kaffe och exklusiv herrparfym. Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash doftar elegant och manligt.

Percy Nobleman Caffeinated Body Wash Recension

Till Produkten >>>

Hur är konsistensen på denna duschgel för män?

Som en schysst duschgel för män ska vara. Den är inte för rinnig eller lättflytande utan har en krämig, mjuk konsistens som ligger kvar i handen till man väljer att applicera den i håret eller över huden. Den blir snabbt till ett smörjande lättarbetat lödder som rengör huden. Om man använder den i håret som schampo så löddrar den rikligt. Formulan är koncentrerad och dryg vilket gör Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash mycket populär. Tuben räcker under lång tid, även om man tvättar både håret och kroppen. Det går bra att vara väldigt generös med doseringen av duschgel.

Tvättar Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash rent?

Den här frågan kräver nästa två svar. I håret är den grym, det här är mitt nya schampo. Man behöver dock följa upp med balsam eftersom håret upplevs som strävt men som Kung Henke säger, Först schampo, sedan balsam jag har gjort det här i så många år nu. Håret blir rent, fräsch och lätthanterligt plus att hårbotten får lite extra vård. Som duschgel är den bra. Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash är SLS-fri och tvättar skonsamt rent huden utan att torka ut den. Man känner sig ren och fräsch när man kommer ut ur duschen.

Percy Nobleman Caffeinated Body Wash Recension

Hur mycket löddrar denna duschgel?

För att vara en SLS-fri duschgel så har den ett härligt mjukt och smörjande lödder som man gillar att tvätta sig med. SLS eller Natriumlaurylsulfat som är det korrekta namnet är en tensid som är mycket vanlig i tvål, schampo, duschkräm och även tandkräm. SLS är ett effektivt skummedel som får flytande produkter att löddra men det är även en ytaktiv ingrediens som löser upp och tvättar bort hudens naturliga oljor vilket resulterar i stram fuktfattig hy. Inget av detta är ett problem med Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash den klarar sig galant utan SLS och löddrar rikligt. Det bästa är hur huden mår när man kommer ut ur duschen. Mycket trevligt lödder.

Torkar Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash ut huden?

Jag ser Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash som en av mina bästa hudinvesteringar. Just för att den är SLS-fri så strippar den inte huden på sina naturliga oljor vilket leder till att de återfuktande ingredienserna i formulan kommer till huden istället för att sköljas ner i avloppet som med många andra produkter fulla av hårda tensider. Huden känns mjuk, återfuktad och ren när man kommer ut ur duschen. Det här är en av de bästa egenskaperna med den här två i ett rengöringen från Percy Nobleman. Tio av tio för mjukheten den ger huden.

Hur fungerar Percy Nobleman Caffeinated Shampoo för håret?

Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash är mycket snäll mot håret utan att rubba pH-balansen. Resultatet blir ett rent och fräscht hår. Formulan innehåller deodoriserande eucalyptus och åkermynta som ger en skön uppfriskande och svalkande effekt till hårbotten, medan kokosoljan bidrar till att minska den typ av jästsvamp som kan orsaka mjäll. Det här är ett bra mjällschampo, men även en perfekt varje dag rengöring som tvättar rent håret utan att torka ut eller irritera. Det är sälla två i ett produkter fungerar lika bra för håret som för kroppen men här har Percy Nobleman lyckats och vi säger bara rent, mjukt och fräscht hår.

Uppfriskande känsla med Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash?

Det räcker att säga koffein, eucalyptus och åkermynta så vet man att det här är en energigivande duschgel som fungerar som en väckarklocka. Man får en härlig uppfriskande känsla med Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash. Det här är en bra duschgel för män som får en att känner sig uppdaterad, pigg och fräsch.

Behöver jag mycket eller lite duschgel?

Detta är en mycket populär duschgel som är dryg och räcker länge. Formulan på Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash går att använde både som schampo och duschgel. Man behöver inte mycket av den för att tvåla in hela kroppen och även tvätta håret på samma gång. Lite räcker långt.

Percy Nobleman Caffeinated Body Wash Recension

Behöver jag komplettera Percy Nobleman Body Wash med nått annat?

Om man använder denna två i ett rengöring som schampo behövs det kompletteras med ett balsam. Jag själv använder Depot N° 201 Refreshing Conditioner. När vi även pratar duschgel och rengöring så ska ju även ansiktet bli rent och då är Percy Nobleman Face & Stubble Wash en mycket bra ansiktstvätt att komplettera med. Efter duschen så är även Percy Nobleman Face & Stubble Moisturiser ett trevligt tillskott för att ge ansiktet lite extra välbehövlig fukt. Percy Nobleman Deodorant Stick är bra alkoholfri deodorant som passar utmärkt för att bibehålla den fräscha känslan under dagen.

Sammanfattning av Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

Det här är en naturlig duschgel som ger en mild, men energigivande start på dagen. Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash är en rengörande hudinvestering som även tvättar rent håret, vilket gör att man inte behöver hålla på med flera olika flaskor och tuber i duschen utan det räcker bra med bara denna multirengöring. Den har en bra rengörande förmåga samtidigt som löddret känns skonsam och mjuk mot huden. Doften av eukalyptus, kaffe och exklusiv herrparfym är väldigt trevlig och förhöjer hela känslan. Manligt och fräscht. Denna Percy Nobleman duschgel ger kroppen den väckarklocka den förtjänar. Huden blir ren, mjuk och följsam efter användning.

Det här är en bra duschgel för män särskilt med känslig eller torr hud. Känslan att inte bli helt uttorkad efter rengöringen är värd att adla.

Som schampo är detta ett bra mjällschampo för män men även en perfekt varje dag rengöring för alla hårtyper som tvättar rent utan att torka ut eller irritera hårbotten. Det är sällan två i ett produkter fungerar lika bra för håret som för kroppen men här har Percy Nobleman lyckats och vi säger bara rent, mjukt och fräscht hår.

Till Percy Nobleman >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer