Julklapp till pappa

Letar du julklapp till pappa? Vi håller med, det är ingen enkel sak att göra för oftast om man frågar sin far vad han önskar sig i julklapp så blir svaret nästan alltid ”snälla barn”. Men du vet ju redan att du ätit din gröt var dag och att du uppfyller denna önskan året om. Så vi tänkte tipsa om lite andra julklappar som garanterat kommer göra farsgubben glad när han hittar dem under granen.

Julklapp till pappa

Våra tips på julklappar till din far - 2023

Rakprodukter för mjuka kinder

Något som alltid kommer behövas i pappas badrumsskåp är bra rakprodukter som gör skäggstubben mjukare och tillåter en närmare, långvarigare och mer behaglig rakning. Produkter som ger pappa den egentid han så väl förtjänar. En pre shave för att förbereda huden inför rakning är ett bra tips, för om han inte använt en pre-shave tidigare kommer det bli den bästa julklapp pappa någonsin fått. Komplettera med en av våra rakkrämer så han får ett riktigt lödder att arbeta med. Då slipper farsgubben raka sig med vattniga saker från den lokala matbutiken vars lödder mer kan liknas vid badskum. Låt pappa raka sig med krämigt, fluffigt raklödder av hög kvalitet.

Uppgradera och doftsätt pappa till jul

Är din far som så många andra fäder, en man som doftat likadant seden han var i övre tonåren (troligtvis Tabac). Då är en herrparfym den perfekta julklappen till pappa. En gåva som räcker länge och gör fler än din far glad. Utgå från vad du själv gillar när du ska uppgradera doften på din pappa och försök minnas doftnoter från stunder med din far som ligger dig varmt om hjärtat, då blir det rätt och en bra julklapp till pappa.

Skägg - Din pappas viktigaste accessoar

Om du har en pappa med skägg så vet du vid det här laget att det är hans viktigaste accessoar som han vårdar och tar hand om som om det vore ett syskon till dig. Bli inte svartsjuk, för skägg är så mycket mer än bara hårväxt. Handen på hjärtat skulle du känna igen din far om han rakade av sig skägget? Just därför är produkter som ser till att pappa fortsätter ha snyggare skägg än grannen en perfekt julklapp till pappa. Skäggolja, skäggschampo, borste och kam är alla uppskattade produkter som hjälper till att ta hand om skägget.

Ingen jul utan Tabac

Ett av de säkraste korten man ta till när man vill hitta en uppskattad och bra julklapp till pappa, är självklart produkterna från Tabac. Varför? Tabac Original har varit en av världens mest populära herrdofter sedan 1959, och har varit en stadig favorit i var mans badrumsskåp genom åren. Det är stor chans att det är denna doft med bergamott, neroli, lavendel och tobaksblommor din far använt sedan han var i övre tonåren. Annars kommer han garanterat få nostalgiska minnen eftersom antagligen hans far, farfar och morfar använde doften. Alla har en relation till Tabac Original. Det bästa är att det finns produkter för alla stilar. Det finns bra rakprodukter som ger det rätta löddret, skäggprodukter som fixar ansiktshåret och parfymer för att bara lukta gott. Tabac Original är julklappen som alltid är rätt till pappa oavsett ålder.

Fler julklappstips till honom >>>