Fri frakt över 589 kr

JS Sloane Beard Oil är framtagen för att förbättra utseendet på skägget, återfukta huden under ansiktshåret och ge en doft som för tankarna till Hollywoods guldålder. Det har blivit dags för Herr Glamazon att genomföra ett gediget skäggolja test på JS Sloane Beard Oil. Vad innehåller denna livsstilsolja för skägget? Hur lyxig är doften? Säkerställer formulan ett friskare, fylligare och starkare skägg? Her Glamazon kommer svara på alla frågor här nedan och berätta vad han tycker i sin recension och test av skäggolja från JS Sloane.

JS Sloane Beard Oil Recension

Skäggolja test - JS Sloane Beard Oil

Jag har alltid varit ett stort fan av Hollywoods guldålder med sina odödliga stilikoner som Clark Gable, Cary Grant, Fred Astaire, Charlie Chaplin, James Cagney, Gene Kelly, James Stewart och Humphrey Bogart med flera. Tidlösa stjärnor som står sig än i dag och alltid kommer vara säkra källor för inspiration. Dessa klassiska gents uppfann i praktiken manlig grooming. JS Sloane är en förlängning av dessa herrar och har under lång tid varit kända för sina kvalitets pomador och sin ikoniska livsstils skäggolja som får en att just känna sig som en Hollywoodstjärna varje dag.

Det har varit en väldoftande upplevelse att få göra detta skäggolja test och få chansen att sätta lite guldkant på vardagen. Om skägg hade varit på modet under Hollywoods guldålder så hade JS Sloane Beard Oil garanterat varit filmstjärnornas val av skäggolja. Varför? Jag tänkte börjar med att gå igenom vad formulan innehåller i min Glamazon recension av JS Sloane Beard Oil här nedan och sedan checka av allt man behöver veta om just denna olja för ansiktshåret punkt för punkt och slutligen sammanställa om detta är skäggolja bäst i test.

Vad innehåller JS Sloane Beard Oil?

JS Sloane Beard Oil har en inte alltför avancerad innehållsförteckning vilket är bra. De första ingredienserna i skäggoljan är silikonerna cyclopentasiloxane, dimethicone och dimethiconol. Silikonets främsta uppgift är att skapa en barriär, man säger att den har en film-bildande egenskap. Silikoner går på så sätt inte in i huden eller i skägget, utan lägger sig utanpå. Skägget blir på så sätt både resistent mot olja och vattenresistent, och får samma funktion som när man smörjer in sig med vaselin innan man tar ett vinterbad.

Silikon gör skägget otroligt mjukt och följsamt, för mig kändes det som att jag fick århundradets mjukaste Glamazon skägg när jag använde JS Sloane Beard Oil samtidigt som ansiktshåret får en fantastisk glans. Om det händer att du har problem med frissigt skägg när luften blir lite fuktig, kan du slippa det med den här skäggoljan. Det här är en olja för skägget som står emot regn.

Fördelen med barriären som silikonet skapar är att ingenting kommer in, och ingenting kommer ut. Hinnan kapslar på så sätt in fukten i huden, vilket hjälper till att återställa hudens normala balans. Silikonerna skapar också en skyddande barriär mot bakterier. Det som är viktigt att tänka på när du använder en skäggolja med silikon, är att se till att du tvättar skägget regelbundet, och att du då tvättar skägget ordentligt.

En känsla som kan uppstå om du använder skäggolja med silikon, och tvättar skägget lite slarvigt, är att skägget inte blir helt rent. Skägget kan då kännas klibbigt som om någon dragit ett limstift i ditt ansiktshår. I det här fallet behöver du tensider. Skäggtvätt som rengör med hjälp förtvålade oljor, som sodium cocoate, sodium oleate och andra som låter liknande, kommer vara för klena för att tvätta ur en skäggolja med silikon.

När jag läser innehållsförteckningen vidare ser jag att JS Sloane Beard Oil innehåller arganolja. Arganolja är en lätt olja som snabbt absorberas av huden och skägget. Arganolja är en väldigt vanlig olja när vi tittar på skäggoljor hos oss på Glamazon. Arganoljan stärker, mjukgör och återfuktar, och är väldigt rik på vitamin E och antioxidanter. Den förbättrar hudens elasticitet och lämnar skägget silkeslent.

Morotsfröolja har också tillsatts i JS Sloane Beard Oil. Morotsfröolja har en cirkulationsfrämjande effekt som förbättrar blodcirkulationen i skäggbotten. När friskt blod når hårcellerna förbättras skäggets tillväxt. Man kan på så sätt säga att morotsfröoljan gör detta till en skäggolja för mer skägg. Vi på Glamazon är ett stort fan av skäggolja för mer skägg. Vem vill inte ha mer skägg?

JS Sloane Beard Oil innehåller även lavendelolja. Lavendelolja är en eterisk olja som kommer från färska lavendelblommor, vilket gör att denna ingrediens förutom sina hudvårdande egenskaper, även tillför doft till skäggoljan. Lavendelolja balanserar oljeproduktionen, vilket är bra för dig som har lätt för att bli glansig i ansiktet och som kan ha problem med akne under skägget. Ett snyggt Glamazon skägg börjar med en välmående skäggbotten.

Hur är doften på skäggoljan?

Doften på skäggoljan är av högsta klass. Det här är bara så bra! JS Sloane Beard Oil har en diskret komposition som känns riktigt fräsch och jag skulle beskriva den som lätt, tvålig. Den är enkel att matcha med övriga produkter så man behöver inte tänka på doftnoter och liknande utan bara köra på, och sen låta skägget tala för sig eller använda sin favorit cologne så man kan ha sin egen signaturdoft. När jag säger att doften är tvålig så tänker jag på klassisk fast tvål med lite blommig ton av lavendel. Man känner sig helt enkel ren och fräsch. Uppskattar att man slipper massa tunga träiga noter och tjatiga noter av citrus, utan att man får något som känns unikt, rent och eget som andas klass.

JS Sloane Beard Oil Recension

Till Produkten >>>

Hur är flaskan på JS Sloane Beard Oil?

JS Sloane Beard Oil kommer i en brun flaska på sextio milliliter tillverkad i plast som ger lite apoteks känsla. Att den är gjord i plast är lite tråkigt, men även praktiskt om man skulle råka tappa flaskan i golvet. Även korken är praktisk med sitt enkla trycklock. Det är stilrent och enkelt. Krutet ligger på själva innehållet och resultatet skäggoljan ger i stället för själva flaskan.

Är skäggoljan lätt eller svår att tvätta ur?

JS Sloane Beard Oil är ingen lätt sak att tvätta ur skägget eller få bort från händerna. Anledningen till just detta är att formulan innehåller silikoner som jag tidigare nämnt. Just de tre silikonerna i formulan är inte vattenlösliga utan kräver sin skäggtvätt för att få bort dem. På grund av detta så kommer det krävas ett bra skäggschampo som rengör och vårdar skägget, och en flytande tvål för händerna som är kraftig men ändå mild och skonsam.

Behöver man mycket eller lite JS Sloane skäggolja för resultat?

Du behöver inte mycket alls för att få bra Glamazon resultat. Flaskan är lite krånglig att dosera med då det är trycklock. Enklast är att trycka lite lätt lätt på flaska så man får de droppar man vill ha i handflatan och sedan ställa undan flaskan. Sedan är det bara gnugga handflatorna mot varandra och applicera skäggoljan. Formulan täcker snabbt hårstråna och därefter är det bara borsta och forma. Skägget får en helt fantastisk lyster. Vill man ha ett ansiktshår som ser fräscht och friskt ut så är detta skäggoljan, och det krävs inte mycket för att få önskat resultat.

Vem passar JS Sloane Beard Oil för?

JS Sloane Beard Oil passar dig som vill ha ett ansiktshår som ser fräscht, friskt och välmående ut. Den passar specifikt grova och svårhanterliga skägg. Formulan ger rikligt med lyster och en mjukhet till ansiktshåret som är svårslagen. Kompositionen är diskret och gör att den passar alla män. Detta är en skäggolja för stjärnor som vill visa att de är på A-listan. En livsstils olja för ansiktshåret som ger tydliga signaler att man tar sitt skägg på allvar.

Hur är konsistensen på JS Sloane skäggoljan?

Konsistensen På JS Sloane Skäggoljan är väldigt lätt, inte direkt vattning men inte heller särskilt oljig. Lite glycerin känsla över konsistensen vilket gör att den får en härligt smörjande känsla när man jobbar med skäggoljan.

Behöver man komplettera JS Sloane Beard Oil med borste, parfym eller tvål?

Du kommer behöva två saker garanterat. Först så behöver du ett bra skäggschampo då det är den absolut viktigaste produkten när det kommer till skäggvård.

Den andra produkten du kommer behöva är en effektiv flytande eller hård tvål att tvätta händerna med efter applicering. Den ska vara kraftig för att tvätta bort oljan men samtidigt mild och snäll mot huden.

Utöver schampo och tvål så finns det några produkter som kan behövas, jag skulle rekommendera att även inkludera ett skäggbalsam en till två gånger i veckan för att ge skägget lite extra fukt och omvårdnad. Även en skäggborste för att forma skägget till perfektion är att rekommendera.

Om du inte prövat några av pomadorna från JS Sloane så skulle jag direkt rekommendera dig att prova JS Sloane 1947 Superior Hold. Vill du förkovra dig mer om just denna stylingprodukt, kan du spana in vad vår eminente Glamazon Carl tycker om den i sitt test av JS Sloane 1947 Superior Hold. Komplettera gärna med herrparfym eller rakvatten i samma klassiska doft genom att addera JS Sloane 1947 After Shave Splash till ditt badrumsskåp.

Återfuktande effekt av JS Sloane Beard Oil?

Den är bra. Både hud och ansiktshår får en långvarig återfuktande effekt av JS Sloane Beard Oil som håller i sig hela dagen. Man känner direkt att skäggoljan är fuktbevarande och även ett stort plus är att formulan är värmeskyddande, om man skulle få för sig att använda värmeverktyg i sitt älskade skägg.

Hur mycket fräschare blir skägget med JS Sloane skäggolja?

Det kan inte bli annat än tio av tio möjliga på hur mycket fräschare skägget blir med JS Sloane skäggolja. Man blir lite som Narkissos och blir kär i sin egen spegelbild när man använder JS Sloane Beard Oil, Vilket i det här fallet inte är nått dåligt. Narkissos öde var att bli förvandlad till en vacker pingstlilja det kommer inte hända med ansiktshåret men däremot kommer man få ett skägg som kommer avundas av både män och kvinnor vart man än går.

Är JS Sloane Beard Oil bästa skäggoljan?

JS Sloane Beard Oil är en stark kandidat till skäggolja bäst i test, särskilt för stora, grova eller svårhanterliga skägg. Den lätta, tvåliga doften andas klass och gör den unik. Skägget känns fräscht och välmående. Det här är även bästa skäggoljan för ett riktigt mjukt och följsamt skägg. Om filmstjärnorna från Hollywoods guldålder hade haft skägg så skulle nog det här vara skäggoljan de ha hade använt för att förstärka sin stjärnstatus. JS Sloane skäggoljan är en premium olja som gör att skägget kommer beundras av både män och kvinnor.

Till JS Sloane >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

En kvalitativ fast tvål bör inte bara vara en rengöringsprodukt; den bör vara en helhetsupplevelse som vårdar huden. Den bör dessutom vara så mångsidig att den kan användas både i duschen och vid handfatet. Triumph & Disaster A + R...

Läs mer