Claus Porto Cerina Liquid Soap Recension

Det är populärare än någonsin att segla och tillbringa sin kvalitetstid uppe på däck med endast vinden som motor. Att segla över Atlanten är ett äventyr som många drömmer om och just därför har det blivit tid för Mr Glamazon att mönstra på och recensera och testa Claus Porto Cerina Liquid Soap. Hur bra rengör tvålen huden? Ger den känslan av en atlantsegling i badrummet? Hur är doften? Torkar tvålen ut huden? Läs vidare här nedan vad Mr Glamazon tycket i sitt test av duschtvål för män

Test av duschtvål Claus Porto Cerina Liquid Soap

Recension av Claus Porto Cerina Liquid Soap

Det behöver inte bara vara en dröm längre att segla över Atlanten. För när man kliver in i duschen och känner de salta stänken från Claus Porto Cerina Liquid Soap så är det lätt att få känslan att man styr en America’s Cup-båt istället för att tvätta sig. Det är vad jag kallar egentid i badrummet. Och det bästa med den här duschtvålen är att den fungerar året om och att man inte behöver invänta rätt förutsättningar för segling.

Vad är Claus Porto Cerina Liquid Soap för produkt?

Det är en flytande tvål som fungerar utmärkt för både händerna och som duschtvål för kroppen. Claus Porto Cerina imponerar med sin lyxiga doft som ger den där eftertraktade Nantucket känslan. Jag har haft nöjet att få testa den här flytande tvålen under en längre tid och få känna atlantens närvaro i badrummet. Det finns mycket som lockar med doften och jag har redan nämnt Nantucket, den idylliska sommarön utanför Cape Cod, Massachusetts. Men det är lika mycket Algarvekusten och Stockholms skärgård. Claus Porto Cerina är hav, skog, salt och mjuk sand med klippor i olika formationer. Allt detta i en enda flaska.

Hur är flaskan på duschtvålen?

Claus Porto Cerina Liquid Soap kommer i en väl tilltagen 300ml flaska med praktisk låsbar pump. Den är enkel att dosera och det kommer exakt mängd tvål vid varje pump. En pump för händerna eller två till tre pump för kroppen är min melodi. Som med alla produkter från Claus Porto är flaskan designad för att stå framme med sin stilrena vita färg och snyggt dekorerad med ett litet skepp från Claus Portos rika grafiska arkiv. En bra flaska som står där den ska utan att glida runt, men det är ingen överraskning med tanke på hur många utmärkelser Claus Porto samlat på sig för sina förpackningar och produkter. De kan sin sak och vet vad de ska användas till. Det här är bra.

Duschtvål test Claus Porto Cerina Liquid Soap

Till Produkten >>>

Vad innehåller Claus Porto Cerina Liquid Soap?

Om flaska är bra så är innehållet desto mer värt att prata om. Claus Porto Cerina Liquid Soap är fylld med naturliga och organiska ingredienser som gör huden glad. Den har en rengörande formula med bland annat aloe vera som lugnar huden. Granatäppleextrakt som är full med antioxidanter och anti-inflammatoriska ämnen som hjälper till att göra huden elastisk och mjuk, vilket i sin tur minimerar rynkor och linjer. Granatäpple bidrar även till att boosta kollagenproduktionen och cellförnyelsen. De salta stänken som jag nämnde i början av min recension kommer från havssalt som hjälper till att avlägsna gifter och smuts samtidigt som det ger en otroligt mjuk och ren hud.

Hydrolyserat veteprotein hjälper till att hålla överhuden återfuktad och bidrar till att göra huden fastare och yngre. Slutligen så innehåller tvålen Glycerin som bidrar till att hudbarriärens funktion och fuktbalans förbättras. Ingrediensen hjälper till att förbättra hudens elasticitet och öka penetrationen av de andra aktiva ingrediensen från formulan. En annan fördel med Glycerin är att den hjälper till att stänga in fukt i huden vilket gör att man inte känner sig torr efter användning.

Hur doftar Claus Porto Cerina Liquid Soap?

Denna flytande tvål har en elegant, lyxig doft som lockar med sin lätta havsnoter av salt och cederträd blandat med peppar, rökelse, citron och gran. Claus Porto Cerina Liquid Soap passar hela familjen då doften värken är maskulin eller feminin utan bara marin och fräsch. Det är Nantucket, Algarvekusten och Stockholms skärgård. En sak är säker, man doftar rent och gott.

Hur är konsistensen på duschtvålen?

Som en bra flytande tvål ska vara. Den är inte för lätt eller rinnig utan har en krämig, mjuk konsistens som smälter mot huden och bildar ett lättarbetat rengörande lödder som är enkelt att tvätta sig med.

Tvättar Claus Porto Cerina Liquid Soap rent?

Om det är något som Claus Porto kan så är det tvål och rengöring av hud. Cerina Liquid Soap tvättar rent effektivt utan att få huden att strama eller kännas torr vilket är ett stort plus. Jag får säga att Claus Portos 130 års erfarenhet av att tillverka tvål visar sig från sin bästa sida här då det här är en av de bästa rengöringar jag använt mig av. En riktig kvalitetsprodukt som huden älskar.

Hur mycket löddrar duschtvålen?

Claus Porto Cerina Liquid Soap har ett lagom lödder. Inte för mycket, inte för lite utan det arbetas enkelt upp till ett skönt smörjande och rengörande skum som är perfekt.

Torkar Claus Porto Cerina Liquid Soap ut huden?

Det här är en kvalitets-rengöring och det märks på huden. Tack vare formulan så blir man ren utan att huden stramar, känns torr och skriker efter akut återfuktning. En av alla punkter som jag gillar med den här duschtvålen. Om huden är torr och behöver mer fukt så är Claus Porto Cerina Body Moisturizer ett bra komplement.

Uppfriskande känsla med Claus Porto Cerina Liquid Soap?

Tio av tio. Man blir ren. Huden doftar fantastiskt och man känner sig uppdaterad och fräsch. Exakt vad man vill ha av en duschtvål.

Behöver jag mycket eller lite av duschtvålen?

Formulan är så dryg att man inte behöver särskilt mycket av duschtvålen för att arbeta upp ett rengörande skum som man kan arbeta med från topp till tå. Återigen tio av tio. Claus Porto Cerina Liquid Soap är dryg och effektiv.

Behöver jag komplettera Claus Porto Cerina Liquid Soap med nått annat?

Cerina Liquid Soap från Claus Porto är en del av en serie så det finns många trevliga produkter att komplettera med. Jag själv gillar att även använda den hårda tvålen Claus Porto Cerina Brise Marine Bath Soap och är en flitig användare av Claus Porto Cerina Body Moisturizer när jag kommer ut ur duschen. Till händerna använder jag Claus Porto Cerina Hand Cream som ser till att de förblir mjuka och mår bra.

Två andra trevliga produkter från samma serie är Claus Porto Cerina Brise Marine Diffuser och Claus Porto Cerina Brise Marine Candle som låter en få en härlig marin känsla i hemmet. Bara att komma hem, öppna ytterdörren och mötas av den här fantastiska doften får en att längta hem.

Sammanfattning av Claus Porto Cerina Liquid Soap

Med 130 års erfarenhet visar Claus Porto vart skåpet ska stå när det kommer till tvål, det är inte många produkter som kan mäta sig med den här duschtvålen. Den finns i sex olika dofter med snarlika formuleringar men det jag verkligen gillar med Claus Porto Cerina Liquid Soap är att den innehåller havssalt som ger en riktigt mjuk och ren hud.

Doften känns fräsch och naturlig. Lätt, marint och uppiggande. Det här är en kvalitets produkt och man blir förvånad över hur långt man kommer med lite, då den är så dryg och effektiv, vilket gör den mycket populär. Att flaskan dessutom är snygg och stilren gör att man kan ha produkterna ståendes framme för allmän beskådan och beundran utan att skämmas.

Claus Porto duschtvål alla dagar i veckan

Det enda misstaget man gör är att inte köpa två flaskor, då man vill ha tvålen både i duschen och på handfatet. Claus Porto Cerina Liquid Soap är en duschtvål som både händer och hud utser till bäst i test alla dagar i veckan. Rekommenderas om man vill ha ren, mjuk och uppdaterad hud. Känslan av segling och långa strandpromenader är bara bonus. Det har varit ett nöje att recensera och testa den här duschtvålen som blivit en personlig favorit för en lång tid framöver.

Till Claus Porto >>>