Fri frakt över 589 kr

När det kommer till att hålla både kropp, hår och skägg i toppskick är det viktigt att välja rätt produkter. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att testa effektiviteten på Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard. Är detta den ultimata allt-i-ett-rengöringen för den moderne mannen? Denna duschgel rengör inte bara kroppen från topp till tå, utan tvättar även skonsamt rent håret och skägget. Men hur bra fungerar formulan egentligen? Bidrar den till ett mjukare och mer välvårdat skägg? Hur känns håret efter användning? Och inte minst, hur fräsch och uppiggande är doften? Följ med i Herr Glamazons detaljerade test och recension för att få reda på om Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard verkligen lever upp till förväntningarna.

Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard Recension

Recension av Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard

Historiskt sett är Plisson en del av den franska traditionen av lyx och varumärket var en gång i tiden Napoleons officiella leverantör av rakborstar. Så jag ska erkänna att jag var väldigt nyfiken på att få prova Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard. Dels för att jag gillar produkter och varumärken som har en historia att berätta och att få känna mig som en del av den. Och på den punkten så är Plisson nått extra då de har levererat hygienprodukter till män i över 200 år.

Den andra anledningen till att jag var väldigt nyfiken på att få prova och testa Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard är att det är en allt i ett produkt, vilket är tilltalande då man som jag har en flaska för duschgel, sedan en annan med schampo och även en tredje för skägget. Det blir väldigt många flaskor att hålla reda på medan man tvättar sig. Så att få använda endast EN flaska var något som verkligen lockade mig och särkilt för alla mina arbetsresor då en flaska är lättare att ta med än tre stycken.

Så här efteråt kan jag konstatera att jag uppskattade denna multirengöring från Plisson väldigt mycket, särskilt för skägget och att den förtjänar helt klart sin plats på badrumshyllan, Jag kommer gå in på varför lite senare men först tänkte jag börja med att gå igenom vad rengöringen innehåller och vad ingredienserna gör för hud, hår och skägg.

Vad innehåller Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard?

Den första nyckelingrediensen i Plisson Shower Gel är ginkgo biloba. Denna ingrediens som låter som en exotisk ödla är känd för att återställa hudens lyster och skydda den mot skadliga faktorer såsom UV-strålar, föroreningar och andra miljöpåverkande element. Dessutom stärker ginkgo biloba kapillärmotståndet genom att främja vävnadsspolning, vilket bidrar till en effektiv avgiftning av hud, hår och skägg. Denna mångsidiga ingrediens hjälper till att föryngra och skydda huden och ger en känsla av fräschör och renhet.

Den andra nyckelingrediensen i denna multirengöring är ginseng. Denna kraftfulla ingrediens har en uppstramande och tonande effekt på huden, vilket ger en ungdomlig och vitaliserad känsla. Ginseng är även känt för att stärka och ge energi åt hårbotten, stimulera hårväxten och främja ett friskare och tjockare hår och skägg. Dessutom har ginseng egenskaper som kan förbättra skäggets textur och kvalitet, för ett hälsosamt och välmående Glamazon skägg.

Nyckelingredienser I Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard

Den sista nyckelingrediensen jag kommer nämna i Plisson 3-in-1 Shower Gel är huslökextrakt. Detta naturliga extrakt är känt för sina läkande och lugnande egenskaper som hjälper till att skydda och regenerera både hud och hårbotten. Huslökextrakt är en utmärkt ingrediens för att behandla stressad och irriterad hud, eftersom det bidrar till att återställa hudens naturliga balans och främjar läkning. Vill du veta vad de övriga ingredienserna i formulan bidrar med så har jag satt ihop en liten överkurs längst ner i min recension, men nu går vi vidare med testet och betar av punkt för punkt.

Hur är konsistensen på duschtvålen?

Man märker direkt att konsistensen på Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard är koncentrerad. Det är en gel som påminner mer om hur ett riktigt bra skäggtvätt är i formulan mer än en hur en duschgel eller ett schampo är. En liten mängd av denna genomskinliga body wash räcker bra för att rengöra kroppen från topp till tå och ge ny energi till huden. Jag applicerar dock lite extra på områden som armhålorna och andra delar av kroppen som är mer benägna att lukta svett. Dess koncentrerade formula garanterar en effektiv och lyxig rengöringsupplevelse för både kropp och hår.

Hur doftar Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard?

Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard

Doften av Plisson Shower Gel kan beskrivas som en uppfriskande kombination av mint och tvål, vilket skapar en lätt doftupplevelse, som en fräsch parfym. Den här rengöringen är idealisk för dig som föredrar en subtil, ren doft som inte överväldigar eller konkurrerar med din herrparfym. Den diskreta, friska doften gör att denna produkt fungerar utmärkt som duschgel, schampo och skäggschampo.

Till Produkten >>>

Blir man ren av Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard?

Formulan fungerar allra bäst för kroppen i kombination med en skrubbvante på varje hand. Genom att applicera lite extra av produkten på områden som armhålorna, fötterna och ljumskarna får jag en djupgående rengöring som lämnar huden otroligt ren, fräsch och full av energi. Skrubbvantarna hjälper till att exfoliera och avlägsna döda hudceller, vilket resulterar i en mjukare och mer hälsosam hud. När det kommer till håret och skägget så tvättar den rent skonsamt men effektivt och gör sitt jobb med bravur.

Hur mycket löddrar duschtvålen?

Den ger ett lyxigt, mjukt och skönt lödder i både skägg och hår som är enkelt att transportera ner för rengöring av kroppen. På huden ger den ett något mindre lödder.

Torkar duschtvålen ut kroppen, hårbotten och skäggbotten?

Denna duschtvål är fantastisk på så sätt att den rengör utan att torka ut. Istället lämnar den min hud mjuk och återfuktad. Även som schampo och skäggschampo verkar den återfuktande och det är häftigt med en duschcreme som är så mild att den fungerar bra till skägget. Det här är nog den fösta multiprodukt jag upplevt detta med. Bara en sån sak att du kan använda din duschcreme som skäggtvätt gör att den till duschtvål bäst i test för oss stressade män som vill ha en flaska istället för tre medan vi tvättar oss.

Hur fungerar Plisson 3-in-1 Shower Gel som schampo?

Efter att ha tvättat håret med Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard känns håret jätterent och fullt av volym. Detta är ett mycket bra schampo för dig som vill ha volym i hårbotten. Under tiden jag använt det här schampot har min hårbotten blivit lugnad och jag har inte haft problem med klåda i hårbotten. Ett stort plus också för att håret luktar så gott långt efter att jag har tvättat det.

Hur fungerar Plisson 3-in-1 Shower Gel som skäggschampo?

Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard har verkligen imponerat mig när det kommer till att vårda och förbättra mitt skägg. Det är fantastiskt att hitta en produkt som skapar ett rikt och härligt duschskum, samtidigt som den har en mild formula som passar perfekt för användning som skäggschampo. Dessutom är den mycket återfuktande för huden under skägget, vilket är viktigt för att bibehålla en frisk och välmående skäggbotten. Formulan fungerar riktigt bra för skägget!

Som skäggschampo är Plisson Shower Gel en produkt jag gärna använder varje dag, tack vare dess effektiva och skonsamma egenskaper. Den får mitt skägg att se starkare och glansigare ut, vilket gör mig mer självsäker och stolt över min ansiktsbehåring. Även om jag ibland prövar andra produkter för att rengöra kroppen och håret, återvänder jag alltid till den här produkten för att vårda mitt skägg, eftersom den verkligen levererar resultat.

Behöver jag komplettera multirengöringen med något annat?

För att bli en riktig Glamazon och dessutom få ett fantastiskt Glamazon hår och Glamazon skägg, behöver du absolut komplettera Plisson 3-in-1 Shower Gel med lite andra produkter. Om vi börjar med att titta på kroppsvårdsprodukter så har jag redan nämnt att jag tycker att denna duschgel gör sig bäst med skrubbvantar på händerna. Genom att använda skrubbvantar får du en exfolierande effekt, vilket ger en känsla av en kroppsskrubb och förvandlar din dagliga dusch till en lyxig spabehandling.

St Tropez Exfoliating Mitt ger dig lyxig hemma-spa-upplevelse

St Tropez Exfoliating Mitt

St Tropez Exfoliating Mitt är en effektiv skrubbvante som förvandlar din hudvårdsrutin till en lyxig spabehandling. Med sitt fantastiska riv tar skrubbvanten enkelt och smidigt bort döda hudceller och stimulerar både cellförnyelsen och blodcirkulationen, vilket resulterar i en otroligt mjuk och fräsch hud. Unna dig själv en St Tropez Exfoliating Mitt och upplev hur din hud återfår sin naturliga mjukhet och ger dig en ren och hälsosam hud.

Till Produkten >>>

Dessutom tycker vi på Glamazon att alla duschtvål män även bör vara bodylotion män. När du använder en riktigt bra duschcreme herr behöver du oftast inte använda en bodylotion varje dag. Eftersom en duschprodukt av bättre kvalitet sannolikt inte kommer torka ut din hud och få den att strama och därmed uppstår inte behovet att bodylotion på samma sätt. Men använd gärna en återfuktning åtminstone en eller två gånger i veckan, och mer när det behövs, som på vintern.

Under de senaste åren har vi på Glamazon observerat en ökande trend där allt fler män väljer att förbättra sin dagliga hudvårdsrutin genom att använda en duschkräm som luktar gott, följt av applicering av kroppspuder. Många uppskattar den uppfriskande känslan och den långvariga, fräscha doften som ger en boost i självförtroende och välmående. Satsa på en premium duschkräm och kroppspuder för en lyxig och väldoftande upplevelse varje dag.

Brickell Stay Fresh Body Powder är det ultimata talkfria kroppspudret

Brickell Stay Fresh Body Powder

Upptäck Brickell Stay Fresh Body Powder, det naturliga och talkfria kroppspudret som garanterar en lugn, torr och fräsch hud hela dagen. Särskilt utformad för att ge omedelbar lindring på områden där svett och friktion orsakar irritation, absorberar denna unika formula fukt, svalkar och mjukgör huden. Idealisk att använda efter dusch, bad och träning för att ta hand om eftersvettning, samt efter hårborttagning och rakning av kroppen.

Till Produkten >>>

När du använt Plisson 3-in-1 Shower Gel som skäggschampo behöver du avsluta rengöringen med ett skäggbalsam. Vi på Glamazon rekommenderar alltid att du använder en separat produkt för att rengöra skägget och en separat för att återfukta, istället för en två i ett som är kombinerad skäggschampo och skäggbalsam. Detta ger dig möjlighet att anpassa din skäggvårdsrutin efter dina specifika behov och förutsättningar.

Och självklart vill vi lyfta fram skäggolja bäst i test där du hittar bästa skäggoljan. Där beskriver vi ingående vad du ska tänka på när du ska köpa skäggolja och vilken skäggolja som passar bäst för vilken typ av skägg. Vi diskuterar ingredienser, dofter, konsistenser och hur skäggoljan kan användas för att maximera fördelarna för ditt skägg och din hud. Välj kvalitetsprodukter och njut av ett friskt välmående skägg som du kan vara stolt över.

Percy Nobleman Beard Softener för ett mjukt skägg

Percy Nobleman Beard Softener

Förvandla ditt skägg med Percy Nobleman Beard Softener, ett djupgående skäggbalsam som effektivt lugnar irritation, återställer fuktbalansen och ger mjukt skägg. Berikad med koffein, grönt te, vitpilsbark, sheasmör, kokos och arganolja, ger denna unika formula en mild rengöring och omedelbar mjukhet samt främjar starkare skäggväxt. Särskilt utformad för skägg som behöver extra kärlek och omvårdnad. Upplev skillnaden med Percy Nobleman Beard Softener idag!

Till Produkten >>>

Till Recensionen >>>

Plisson Beard Oil lyxig skäggolja för livsnjutaren

Plisson Beard Oil

Plisson Beard Oil är skäggoljan för livsnjutaren som värdesätter kvalitet och stil. Denna lyxiga och kraftfulla skäggolja ger näring, återfuktning och form åt ditt skägg, med en unik blandning av sex högkvalitativa oljor. Resultatet är ett tätt, mjukt och återfuktat skägg som känns underbart vid beröring. Unna dig känslan av en lyxig spa-upplevelse hemma och förvandla din skäggvård till en stund av ren njutning med Plisson Beard Oil.

Till Produkten >>>

När du tvättat håret med Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard behöver du ett hårbalsam. Vi på Glamazon har både vanliga balsam du sköljer ut och leave in balsam som du låter sitta kvar i håret. Vi rekommenderar även en lyxig hårborste och kam för att reda ut och forma ditt hår. Våra noggrant utvalda hårprodukter ger dig en komplett hårvårdslösning för friskt, glansigt och välvårdat hår.

Plisson Hairbrush Large Size ger dig lyxig hårvård

Plisson Hairbrush Large Size

Plisson Hairbrush Large Size är en lyxig oval kuddborste designad för att ge ditt hår enastående vård och glans. Med äkta vildsvinsborst och en ram av europeiskt trä skapar borsten en skonsam och effektiv borstning. Den antistatiska borsten fördelar hårets naturliga oljor jämnt och stimulerar hårbotten för en fantastisk lyster och vitalitet. Handtillverkad enligt fransk tradition, är Plisson Hairbrush den ultimata investeringen för vackert, friskt hår.

Till Produkten >>>

Uppercut Deluxe CT7 Flip Comb är elegans för perfekt hårvård

Uppercut Deluxe CT7 Flip Comb

Uppercut Deluxe CT7 Flip Comb, en elegant och praktisk ihopfällbar kam för både hår och skägg, skapad för den moderna mannen som värdesätter stil och funktion. Tillverkad av högkvalitativ cellulosa säkerställer kammen en optimal upplevelse. De smala tänderna gör det enkelt att reda ut och forma hår och skägg för en perfekt look. 11 cm ihopfälld och liten nog att ta med överallt, är CT7 Flip Comb den ultimata accessoaren för daglig grooming.

Till Produkten >>>

Behöver jag mycket eller lite av duschtvålen?

Du behöver inte alls mycket av duschtvålen vilket är bra med tanke på att flaskan är rätt liten. Förstagången jag såg den tänkte jag att det här räcker ju bar en vecka eller två, men ack så fel jag hade. Den är riktigt dryg och för hår och skägg så behöver man minimalt.

Hur är flaskan på Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard?

Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard kommer i en smart och praktisk flaska utrustad med en kork som har en vridbar öppning. Genom att enkelt vrida korken åt sidan får du snabb och enkel tillgång till din multirengöring. Plisson 1808 får högsta betyg, 10 Glamazon av 10 möjliga, för sin innovativa förpackning. I mitt test av shower gel står denna flaska ut som den absolut bästa, tack vare dess användarvänliga design som gör det enkelt att dosera.

Är Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard bästa duschtvål?

Detta är en perfekt daglig produkt för alla hårtyper, hudtyper och skägg, bara det att du kan använda den för kroppen, skägget och håret vilket gör den till en bäst i test duschgel. Dessutom ger den dig energi när du startar din dag, samt en mjuk återfuktad hud. Eftersom formulan även är anpassad för håret och skägget så kan den tendera att vara lite klen när det kommer till rengöring. Men om du tvättar dig regelbundet så är formulan bra, däremot om du hoppar över någon dusch så behövs det nått som djuprengör huden.

Är Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard bästa schampo?

Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard är ett praktiskt schampo eftersom det är en 3-i-1-produkt som fungerar för kropp, hår och skägg. Jag rekommenderar det varmt och skulle säga att det är bästa schampo för alla som vill ha en effektiv och mångsidig rengöring. Flaskan är lätt att ta med och ger dig ett starkt, rent hår som luktar gott och med en lugnad hårbotten. Håret är fullt av volym vilket gör att det ser tjockare och mer livfullt ut.

Är Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard bästa skäggschampo?

Formulan ger dig starkare och glansigare skägg. Det är fantastiskt med en produkt som ger ett härligt duschskum och som samtidigt har tillräckligt mild formula för att användas som skäggschampo varje dag. Dessutom är den återfuktande för huden under skägget. Som skäggschampo älskar jag den här produkten sju dagar i veckan. Och även om jag använt andra produkter för att tvätta kroppen och håret med, fortsätter jag att använda den här till skägget. Det här är en riktigt bra skäggtvätt som faktiskt slår många renodlade skäggschmpon på fingrarna när det kommer till kvalitet och resultat.

Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard innehålls-överkurs

Nu har vi kommit till punkten i min recension som jag kallar för innehålls-överkurs. Den första ingrediensen jag kommer prata om är inulin. Inulin är ett naturligt prebiotiskt ämne som fungerar fuktighetsgivande och hjälper till att förbättra hudens elasticitet. För håret och skägget bidrar inulin till att återställa fuktbalansen och lugna på både hårbotten och skäggbotten, vilket minskar irritation och klåda, samt stärka hårstråna och främja hälsosam hårväxt.

Pepparmynta har tillsatts i Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard för dess uppfriskande och kylande egenskaper. Mynta ger en omedelbar känsla av fräschör och lindrar klåda orsakad av irritation i både hårbotten och skäggbotten. Pepparmynta stimulerar även blodcirkulationen, vilket främjar en hälsosam hårväxt och stärker hårstråna, samt ger näring åt skägget. För huden verkar Mentha Piperita renande samt ger en frisk och ren känsla som varar hela dagen.

Plisson Shower Gel ger dig naturlig skäggvård, hårvård & hudvård

Glycerin är en naturlig fuktgivare som hjälper till att återfukta och förbättra hår, hårbotten, skägg, skäggbotten och hud. Glycerinet binder fukt, vilket ger långvarig återfuktning och förhindrar torrhet och sprött hår och skägg. För hårbotten och skäggbotten bidrar glycerin till att motverka irritation, klåda och mjäll, samtidigt som det främjar en hälsosam och balanserad miljö för hårväxt.

Plisson Shower Gel ger dig naturlig skäggvård, hårvård & hudvård

Rosmarin har antiinflammatoriska egenskaper, stärker håret och främjar hårväxt genom att stimulera blodcirkulationen i hårbotten och skäggbotten. Rosmarin hjälper även till att rensa hårsäckar, vilket kan förebygga mjäll, skäggmjäll och klåda. För skäggvård bidrar rosmarin till att mjuka upp och ge näring åt skäggstråna, förbättra skäggets textur och lyster. När det gäller hudvård, erbjuder rosmarin antiseptiska och sammandragande egenskaper balanserar huden.

Plisson Shower Gel innehåller fruktos, glukos och sackaros, naturliga sockerarter som fungerar fuktighetsbevarande genom att binda fukt till hårstråna, skäggstråna och huden, vilket resulterar i en förbättrad återfuktning och elasticitet. De stärker och återställer hår- och skäggstrukturen genom att ge näring och skydda mot påfrestningar. De verkar lugnande, vilket minskar klåda och irritation samt bidrar till en frisk och balanserad hudbarriär.

Plisson Shower Gel For Body, Hair & Beard innehåll

Plisson Shower Gel innehåller även opuntia ficus-indica, en högkvalitativ kaktusfikonolja som är rik på fettsyror, antioxidanter och vitaminer. Oljan ger hårvård, hjälper till att återfukta, återställa och skydda håret och skäggstråna, samtidigt som den gör dem mjukare och mer hanterbara. Kaktusfikonolja lugnar och återfuktar hårbotten och skäggbotten, vilket minskar klåda och irritation.

Upplev lyxigt schampo, skäggschampo och lyxig duschtvål rik på vitaminer

Ginseng är ett växtextrakt som stimulerar hårsäckarna, vilket gör detta till ett schampo som främjar hårväxt och stärker hårstråna. Det förbättrar även blodcirkulationen i hårbotten och skäggbotten, vilket kan minska håravfall och ge en hälsosammare grund för skäggväxt. I denna duschkräm herr ger ginseng även huden en uppstramande och tonande effekt, förbättrar hudens elasticitet och återfuktning, samt skyddar huden mot för tidigt åldrande.

Plisson 3-in-1 Shower Gel innehåller vitamin E

Avslutningsvis vill vi på Glamazon nämna att Plisson 3-in-1 Shower Gel innehåller vitamin E, som är en kraftfull antioxidant. Vitamin E skyddar hårstråna och hårbotten mot skador vilket bidrar till starkare och friskare hår. I ett skäggschampo ger vitamin E näring och stärkta skäggstrån, vilket resulterar i ett tjockare och mer välmående skägg. I denna återfuktande duschkräm fungerar vitamin E även som en fuktighetsbevarande ingrediens.

Vi på Glamazon hoppas att du gillar lyxig duschtvål lika mycket som vi gör. Och kom ihåg att duschtvål kan man gärna ha flera stycken av hemma, det går åt. Strosa gärna runt här på Glamazon och läs gärna våra guider och recensioner. Ring oss om du vill veta mer om duschprodukter, hår och skägg, och vilka produkter som passar bäst för dig och som kan ge dig en bättre självförtroende och få dig att känna dig som en Glamazon!

Till Plisson 1808 >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer