Fri frakt över 589 kr

En av de populäraste deodoranterna i Sverige är Recipe for men deo. Och Recipe for men med receptet för manlig hudvård måste ju ha en helt fantastisk deodorant. En del människor har en armsvett som andra människor anser är ganska neutral och inte särskilt obehaglig. Enligt forskare luktar inte en del personers armsvett lika illa som andras. Det rubbar lite på föreställningen att människor skulle lukta illa. Men många är det som är besatta av deodorant och gärna vill försäkra sig om att de luktar gott.

Recipe for men deo test

Det har blivit dags för Herr Glamazon att testa och recensera Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick. Detta är en vårdande och närande antiperspirant deodorant som är effektiv även mot kraftiga svettningar. Den används dagligen under armarna på rengjord hud. Formulan hjälper till att neutralisera bakterier, skydda mot dålig lukt och hålla huden torr i minst 24 timmar. Bisabolol, solros och vitamin E motverkar irritation för känsliga armhålor.

Recipe for men deo test

Låt oss se om det här kan vara en av de mest värdefulla produkterna i ditt badrumsskåp. Hjälper den mot svettlukt? Är den enkel att applicera? Kan du ha en grå melerad t-shirt utan att bli svettig under armarna? Och gör den gula fläckar på vita kläder? Jag kommer återkomma till dessa punkter längre ner i mitt test. Men jag kommer börja med att gå igenom formulan och vad den gör för huden.

Vad innehåller Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick?

Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick innehåller hydrogenated olive oil unsaponifiables vilket är en mjukgörande och fuktgivande ingrediens från olivolja. En fördel denna ingrediens har är att den hjälper till att reglera en produkts viskositet, för att säkerställa att rätt textur blir uppnådd. Unsaponifiables innebär att det är den del av olivoljan som förblivit orörd vid tvåltillverkning och således inte blivit till tvål.

Aluminiumklorhydrat har också tillsatts i Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick. Aluminiumklorhydrat är ett aluminiumsalt som används i kosmetiska produkter som antiperspirant. Således är denna Recipe for men deo en aluminum deodorant. Fördelen med att välja en deo med aluminum är att den hjälper mot svett, vilket är särskilt bra för dig som söker en deo som motverkar svettfläckar under armarna.

Nästa ingrediens i Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick är solros. Solros är en vanlig ingrediens på Glamazon i produkter som till exempel kräm som hjälper mot inåtväxande hårstrån, hårvax och rakolja. Solros är en av de bästa ingredienser som naturen kan erbjuda. Den största fördelen är att solrosoljan ger oss en hud som både känns och ser mycket friskare ut. Den har blivit mer hälsosam helt enkelt.

Recipe for men deo test

Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick är även berikad med Bisabolol. När jag tänker på bisabolol tänker jag direkt på kräm som hjälper mot acne och irriterad hud. Så att tillsätta bisabolol i deodorant kan gör att denna Recipe for men deo hjälper mot röd hud under armarna och även finnliknande utslag i armhålan. Eftersom bisabolol har en lugnande effekt kan den även vara behjälplig för dig som rakar dig under armarna.

Den sista ingrediensen jag kommer berätta om i Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick är vitamin E. Några av våra populära produkter på Glamazon med vitamin E är Ecooking Vitamin E Serum och hårprodukterna OGX Vitamin E Conditioner och Truefitt & Hill Moisturising Vitamin E Shampoo. Vitamin E skyddar hud och hår mot stress och har bra åldersförebyggande och åldersbekämpande egenskaper.

Hur använder man Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick?

Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick appliceras på ren hud direkt efter att du duschat eller badat och tvättat dig med duschgel för män eller vanlig hård tvål. För att deodoranten ska ge bäst effekt se till att du inte luktar svett under armarna efter dusch. Då är det lite som att den får jobba i uppförsbacke. Att tvätta armhålorna regelbundet är det bästa för att inte få en så kraftig lukt att den är svår att tvätta bort.

Recipe for men deo test

Hur känns Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick på huden?

Som den Glamazon jag är har jag testat många deodoranter genom åren och jag måste säga att Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick är en av de bättre när man ser till just känslan den ger. Deodoranten är mjuk och behaglig att använda. Här finns ingen stramande eller klistrig känsla alls. Efter applicering så känns den knappt och om jag rör under armarna så är huden mjuk och len.

Hur är förpackningen och formulan på deodoranten?

Förpackningen är simpel, det är ett platt deodorantstick som skruvas upp i botten, formulan däremot är mer Glamazon. Den känns mjuk, behaglig och exklusiv. Konsistensen på Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick går från att vara fast, till att smälta i kontakt med huden. Det är som att kroppsvärmen får den att bli hal och vattnig. Vilket är helt perfekt för att få till att tunt jämnt lager. Men skruva bara upp den någon millimeter i taget, annars är det lätt att det lossnar bitar från sticket.

Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick

Till Produkten >>>

Är det en deodorant som luktar gott?

När jag i egenskap av Herr Glamazon fick i uppdrag att testa denna Recipe for men deo var jag väldigt nyfiken på doften. Om jag får välja mellan en deodorant som luktar neutralt och en som luktar gott, så väljer jag den som luktar gott. Doften på Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick känns frisk. Jag tänker lite som doften på sköljmedel. Det är en doft jag gärna har under armarna plus att den är lätt att matcha med min parfym herr.

Hjälper Recipe for men deo mot svettlukt?

Denna Recipe for men deo är mycket bra för dig som vill känna dig som en Glamazon och slippa vara rädd för att lukta svett. För när det gäller att motverka lukten av armsvett är Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick fantastisk. Recipe for men rekommenderar att du tvättar dig och applicerar ny deodorant varje dag. Och när jag provat att göra det har jag fått mycket bra resultat.

Motverkar deodoranten svettfläckar under armarna?

Kan man även känna sig som en Glamazon när man har på sig en grå melerad t-shirt eller behöver man vara rädd för att det syns att man är blöt under armarna? Den här delen av testet har jag genomfört genom att endast ha deodorant i ena armhålan och sen jämföra. Efter att ha prövat både träningspass och vanlig arbetsdag så kan jag konstatera att denna Recipe for men deo fungerar alldeles utmärkt. Man klarar sig från att få stora mörka tallrikar under armarna under dagen och även under träningspass med medelhög intensitet, så skyddar den mot svettningar. Bra jobbat Recipe for men!

Recipe for men deo test

Behöver man komplettera Recipe for men deo med något annat?

Några bra produkter att ha i din necessär herr är nagelborste trä och manikyrset för män, för du vet att det första man ser på en person efter ansiktet, är händerna. Är du mer intresserad av livsstilsprodukter är en rakkniv eller ett rakset med rakhyvel och rakborste ett måste. Och för att behålla ditt ungdomliga utseende se gärna vårt Glamazon utbud av serum män, ansiktskräm herr och ögonkräm män.

Gör deodoranten gula fläckar på vita kläder?

Jag kan känna mig trygg med att ha vita t-shirts och skjortor när jag använder Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick. När jag använt den i egenskap av Herr Glamazon har jag inte alls haft några problem med att mina vita kläder blivit gula av deodoranten. Vilket är ett stort plus. Tänk om jag hade känt till detta när jag i min ungdom lät min deodorant förstöra plagg efter plagg.

Är Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick bästa deodorant?

Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick är en mycket bra deodorant. Den är bästa deodorant stick för dig som har känsliga armhålor som ibland får utslag, och för dig som söker ett deodorant stick som inte lämnar gula fläckar på dina vita skjortor. Den är även bästa deodorant för dig som vill ha en deodorant med frisk doft som går bra att kombinera med din parfym. Och självklart kommer du inte lukta svett.

Till Recipe for men >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer