Brickell Renewing Face Scrub Recension

Exfoliering är en av hudvårdens tre grundpelare, vid sidan av rengöring och återfuktning och det är få produkter som slår känslan av att skrubba rent huden med en riktigt bra ansiktsskrubb för män. Men vilken är bäst? Just därför har det blivit hög tid för Herr Glamazon att recensera och testa Brickell Renewing Face Scrub som är en naturlig och kraftfull exfoliering som hjälper till att ta bort död hud och rensa porerna för att återställa huden och möjliggöra för rakning utan irritation. Är den bästa peelingen för män? Hur bra rengör den huden? Hur är formulan? Och för vem passar den och hur blir resultatet? Det finns många frågor, så ta del av detta ansiktsskrubb test och läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker i sin Brickell Renewing Face Scrub recension.

Brickell Renewing Face Scrub Recension

Recension av Brickell Renewing Face Scrub

Ansiktsskrubb för män är en av de bästa produkterna du kan använda i din arsenal av hudvårdsprodukter för att få klar, frisk hud. Men jag vet även att de flesta av oss killar antingen överanvänder peeling eller så använder vi de inte alls. Båda scenarierna är inte det bästa fallet. Men det finns många fördelar med att använda en ansiktsskrubb en till två gånger i veckan och det är inte krångligt. Att få testa Brickell Renewing Face Scrub har varit ett sant nöje och jag tänkte i den här recensionen gå igenom alla frågor som finns gällande denna peeling och hur man använder ansiktsskrubben för att få de bästa fördelarna. Brickell Renewing Face Scrub är en kraftfull, naturlig exfoliering så jag tänkte börja med att titta på vad formulan innehåller och vad varje ingrediens gör för huden innan jag går vidare på resultat och liknade. Så nu kör vi!

Vad innehåller Brickell Renewing Face Scrub?

Den första ingrediensen jag kommer nämna i formulan är aloe vera. Aloe vera är känd för många och även populär som krukväxt i våra hem. Aloe vera har otroligt många bra effekter för huden som att den ger fukt och bleker pigmentfläckar, men det man mest förknippar med aloe vera är dess läkande, bedövande och kylande egenskaper. Vi på Glamazon gillar aloe vera både i ansiktsvård herr och som krukväxt.

Näst på tur i innehållsförteckningen hittar vi pimpsten och jojoba pärlor. Det här är de små kornen i peelingen som ger den där sköna riviga känslan. Jojoba pärlor är jojobaolja som torkats och formats till perfekt små runda kulor. Och i kombination med pimpsten som är krossad lavasten ger de en helt fantastisk exfolierande effekt. Just pimpsten och jojoba pärlor är bra att titta efter för dig som söker en ansiktsskrubb med peelingkorn som kommer från naturen.

Arginin har också tillsatts i Brickell Renewing Face Scrub, vilket är en aminosyra som används främst för sina cirkulationsfrämjande egenskaper men också för att den hjälper huden att tillverka protein. Proteinet i huden är det vi kallar för elastin och kollagen. Elastin behövs för hudens elasticitet och kollagen får huden att se mindre rynkig ut. Spana gärna in vårt sortiment med anti-age produkter som serum män här på Glamazon för att boosta effekten av skrubben lite extra.

Vad innehåller Brickell Renewing Face Scrub

Länderna runt Medelhavet har långa traditioner av att använda olivsmör för hudvård, så självklart hakar vi på. Även olivsmör har bra egenskaper när det kommer till anti-age och är rikt på antioxidanter. Vi på Glamazon gillar olivsmör för att det ger huden fukt och ger en jämnare hudton. Olivsmör är även bra för dig som har torr eller mycket torr hud då det verkligen återfuktar huden på djupet.

Extrakt från tebusken har också en lång historia bakom sig. Brickell Renewing Face Scrub har tillsatt teextrakt för sina välgörande egenskaper på huden, som att verka antiinflammatoriskt och antibakteriellt. Te har en positiv effekt på hudens hälsa och fuktbalans samt är särskilt bra för hud som är benägen till acne. Vi på Glamazon gillar extrakt från tebusken för dess förmåga att återfukta huden både omedelbart och på lång sikt.

Nästa ingrediens i den här bra formulan är avokadosmör som är känt för sin egenskap att lindra hudirritation samtidigt som det motverkar torr hud och acne. För en hud i balans som mår bra helt enkelt. Avokadosmör ger mycket näring och absorberas lätt av huden. Även torr, sprucken och flagnande hud kan dra nytta av avokadosmöret. Användningsområdena för avokadosmör är nästan oändliga.

På Hawaii har man traditionellt sett använt sig av kukuinötsolja för att lindra solbränd hud och andra inflammationer. Kukuinötsoljan reducerar smärta och läker sår. Vi på Glamazon gillar att kukuinötsolja absorberas så lätt av huden så att man kan använda oljan för att återfukta, utan att den lämnar en fet känsla efter sig. Kukuinötsolja är även bra för att dämpa röd hud och hjälper vid hudproblem som eksem och psoriasis.

Brickell Renewing Face Scrub innehåller även extrakt från kaffe. Det är en vanlig ingrediens i hudvårdsprodukter som har en uppiggande effekt som ögonkräm män och duschgel för män. Kaffeextrakt har en föryngrande effekt på mogen hud, läker skador som orsakats av solen och gör huden mer elastisk och starkare.

Vitamin E har tillsatts i Brickell Renewing Face Scrub för att motverka skador på huden och minska tecken på åldrande. Fördelen med vitamin E är att det håller huden i ett bra hälsosamt skick. Huden återfuktas och fukt binds i hudens yttersta lager. E-vitamin har naturligt antiinflammatoriska egenskaper, ger näring till huden och skyddar mot fuktförlust. Vitamin E är även bra för känslig hud och stärker hudbarriären.

Cica är en lugnande ört från Asien som har använts inom traditionell medicin i tusentals år. Den har blivit populär inom hudvård och K-Beauty. Anledningen till att vi på Glamazon gillar att cica är för dess egenskaper att stimulera kollagenbildningen i huden och förbättra elasticiteten. Cica är en stark antioxidant som har tonande och uppstramande effekt, samtidigt som ingrediensen verkar vårdande, är antiinflammatorisk och reparerar irriterad hud.

Formulan på Brickell Renewing Face Scrub

Formulan på Brickell Renewing Face Scrub innehåller även åkerfräken som hjälper till att reparera och stärka hud och hår och är en ingrediens som brukar hittas i bland annat saltvattenspray, schampo och rakbalsam. Åkerfräken har många bra egenskaper för huden, som att den stramar upp slapp hud, har en avgiftande detoxeffekt och förbättrar texturen och hudtonen. Även åkerfräken är en bra ingrediens att titta efter för dig som söker bra ansiktspeeling för känslig hy.

Rosengeranium har också tillsatts i Brickell Renewing Face Scrub. Rosengeranium hjälper dig att få en fin, fräsch Glamazon hud genom att skapa en balans mellan torr och oljig hy. Förutom att verka talgbalanserande är den ingrediens även upplyftande på humöret. Rosengeranium är en populär ingrediens i skäggolja, ansiktskräm och ansiktsrengöring herr. Söker du en produkt som förbättrar hudens elasticitet är rosengeranium bra att titta efter.

Sista ingrediensen i skrubben är maskros. Maskrosen erbjuder detoxeffekt till huden och ger en friskare klarare hy. Den är rik på antioxidanter och har antiinflammatorisk effekt. Vi gillar särskilt den antibakteriella egenskapen samt att maskrosen hjälper till att öppna upp och rensa ut porerna. Tänk att Brickell Renewing Face Scrub är berikad med så mycket bra för huden men så det ju en naturlig ansiktsskrubb med en premium formula därefter.

Hur är formulan på Brickell Renewing Face Scrub?

Formulan är lite som en slemmig gel i burken, och är väldigt hal i konsistensen. Det gör att det är lite krångligt att ta upp önskad mängd ur burken, särskilt om man är våt om händerna. Men när man väl applicerar formulan så är det bara så bra. Den är enkel att använda över hela ansiktet och just för att formulan är hal och tvålig, så glider kornen med lätthet över huden och man behöver inte trycka med fingrarna. Det här har Brickell gjort riktigt bra.

Vad doftar Brickell Renewing Face Scrub?

Doften är även den en trevlig upplevelse. Färsk pressad lime. Inga konstigheter utan det är bra fräscht och rent som gäller. Lime doften känns som om man står och pressar lime och är väldigt uppfriskande och behaglig.

Brickell Renewing Face Scrub

Till Produkten >>>

Hur är förpackningen på Brickell Renewing Face Scrub?

Förpackningen finns det inte så mycket att säga om. Det är en liten burk med bra skruvlock som är enkel att öppna och stänga. Det är inga konstigheter. Däremot kan det bli lite förvirring om, man som jag har väldigt många Brickel produkter hemma i badrummet. Då även deras rakkräm har exakt samma storlek på burken och även deras anti-age nattkräm nästan är lika stor burk och de alla är svarta med liknande etiketter. Så det är lätt hänt att man förväxlar dem när man står i duschen och inte tittar så noga. Men det här är kvalitet och en riktigt bra premium produkt med en bra förpackning.

Hur använder man Brickell Renewing Face Scrub?

En av de vanligaste frågorna som män brukar ställa gällande exfoliering är: "Ska jag använda ansiktsrengöring eller peeling först?" Lyckligtvis är svaret enkelt. Börja alltid med ansiktstvätten och följ därefter upp med ansiktsskrubb. Och när du är klar, avsluta med fuktighetskräm för att få största möjliga fördel.

Hur använder man Brickell Renewing Face Scrub

Nu när du vet att ansiktsrengöringen kommer först, så låt oss gå ner mer på detaljerna hur man använder en ansiktsskrubb. Det är precis som när du tvättar ansiktet, skölj först ansiktet med varmt vatten för att öppna upp porerna innan du applicerar Brickell Renewing Face Scrub.

Ta en liten mängd på din hud och gnugga den försiktigt, särskilt över de områden där dina porer är som mest synliga (vanligtvis din näsa och panna). Kom ihåg att ta det varsamt på den ömtåliga huden i ansiktet. Det krävs inte mycket för att exfoliera den, så skrubba inte för hårt. Lätta cirkulerande rörelser med fingrarna.

Om du ska raka dig efter att ha använt skrubben, koncentrera dig på de områden i ansiktet som du planerar att raka dig på.

När du är klar, skölj ansiktet med kallt vatten för att stänga porerna och förhindra att olja eller föroreningar kommer in i dem igen. Torka (gnugga inte) ansiktet försiktigt med en handduk.

Öppna upp porerna innan du applicerar Brickell Renewing Face Scrub

Beroende på vad för hudtyp du har så bör Brickell Renewing Face Scrub användas olika mycket men i regel en till tre gånger i veckan. För vissa mer och för andra mer sällan.

Om du har normal, fet eller kombinerad hudtyp så har du lyxen att kunna exfoliera ansiktet upp till tre gånger i veckan utan några negativa konsekvenser. För killar med fet hud kan en ansiktsskrubb hjälpa till att förhindra olja från att byggas upp i dina porer. Men överdriv inte, då det i värsta fall kan irritera huden, och det sär aldrig bra ur.

Om du har torr, känslig eller aknebenägen hud rekommenderar vi på Glamazon att du bara exfolierar ansiktet en gång i veckan. Den dagen du använder Brickell Renewing Face Scrub så ta det lugnt på huden, lätta cirkulerande rörelser är det som gäller. Använd även en bra ansiktsrengöring och se till att följa upp med ansiktskräm.

Behöver man komplettera Brickell Renewing Face Scrub med något annat?

För mig har Brickell Renewing Face Scrub blivit en självklar del av min hudvårdsrutin och det finns så klart plats för lite andra produkter som är bra att komplettera skrubben med för att få full effekt.

Först och främst så är en ansiktsrengöring en bra start och även en ansiktskräm för män bör finnas till hands för att återfukta huden med efter man är klar med sin exfoliering. Jag brukar använda skrubben två kvällar i veckan och då följer jag alltid upp rengöringen med Brickell Revitalizing Anti-Aging Cream som är en bra anti-age nattkräm för män som arbetar under natten. Andra produkter som bör följa efter exfolieringen är ett ansiktsvatten som exempelvis Brickell Balancing Toner och även serum, som i min rutin är Brickell Repairing Night Serum. Om man inkluderar ansiktsvatten och serum i rutinen så ska de användas före ansiktskrämen.

Jag skulle även rekommendera lite egentid en kväll i veckan för att lägga en ansiktsmask för män direkt efter Brickell Renewing Face Scrub för att ge huden ännu mer kärlek och omtanke. Barber Pro Gentlemen's Sheet Mask är ett utmärkt val som passar alla killar eller om du har skägg och inte vill att det ska vara i vägen så är Barber Pro Super Eye Mask ett perfekt val då den bara fokuserar på pannan och området runt ögonen (den är även perfekt att använda när man bara vill se lite piggare och fräschare ut). Det är bara skrubba med Brickell Renewing Face Scrub och sedan applicera ansiktsmasken för att därefter parkera sig framför någon skärm för ett avsnitt av favoritserien.

Om du ägnar dig åt våtrakning så bör du komplettera Brickell Renewing Face Scrub med en bra rakgel eller rakkräm. Formulan fungerar som en riktigt bra pre shave och mjukgör stubben, vilket i sin tur motverkar risken för inåtväxande hårstrån, eventuell rakbränna och lägger grunden för en mycket behagligare rakning. Varför inte komplettera denna fantastiska skrubb med bästa rakkrämen för att ta din rakrutin till nya höjder.

Hur känns Brickell Renewing Face Scrub i ansiktet?

Brickell Renewing Face Scrub är skön att använda i ansiktet. Den är lagom rivig men ändå tuff. Man känner hur kornen i skrubben jobbar mot mot huden samtidigt så känns huden oljig och lätt tvålig vilket gör att man får känslan av en exfolierande ansiktsrengöring. Det här är väldigt bra och det är få ansiktsskrubbar för män som kan matcha den här känslan. Tio Glamazon av tio möjliga.

Hur känns det när man sköljt av ansiktsskrubben?

Känslan efter att ha använt Brickell Renewing Face Scrub är lite som att man skrubbar bort några år från sitt utseende och får möta en yngre version av sig själv. Man blir helt enkelt mycket fräschare, får ett piggare utseende och som sagt även en yngre look.

Hur är den rengörande effekten av Brickell Renewing Face Scrub?

Brickell Renewing Face Scrub är som en rengörande fuktboost och ansiktsskrubb i en och samma produkt. Den rengörande effekten är en solklar tia. Peelingen har en behaglig och nästan oljigt rengörande formula med små korn som både återfuktar och lugnar huden, samtidigt som den skrubbar rent. Resultatet blir en jämn och fräsch hud som känns yngre utan att kännas torr.

Hur blir resultatet med Brickell Renewing Face Scrub?

Resultatet med Brickell Renewing Face Scrub blir bra man kan direkt säga hej då till gamla döda hudceller, smuts och överskottstalg. Huden blir omedelbart fräschare med ny trevlig lyster. Man blir helt enkelt en bättre version av sig själv. Det här är åter tio Glamazon av tio möjliga.

Är Brickell Renewing Face Scrub bästa ansiktsskrubb för män?

Brickell Renewing Face Scrub är en stark kandidat till bästa ansiktsskrubb för män då den bockar av i stort sett varenda punkt på vad man vill ha ut av produkten. Formulan är riktigt bra med sitt naturliga innehåll som får huden att bli så mycket fräschare. Konsistensen är väldigt behaglig trots att den är lite slemmig och tvålig.

Doften är trevlig. Det här är en riktigt bra peeling att använda före rakning, börja dagen med eller avsluta dagen med. Just mångsidigheten gör att Brickell Renewing Face Scrub blir en trogen följeslagare som förtjänar sin självklara plats i badrumsskåpet. Det här är väldigt bra och det är få ansiktsskrubbar för män som kan matcha den här produkten när det kommer till känsla och resultat.

Brickell skincare >>>