Tabac Original Shower Gel Recension

Det tyska varumärket Tabac har sedan lanseringen av sin original doft 1959 varit en ständigt återkommande favorit i var mans badrumsskåp. Det är få dofter bland män som lyckats vara så aktuell från generation till generation som just Tabac. Det har blivit dags för Herr Glamazon att testa och recensera Tabac Original Shower Gel. Vad innehåller formulan? Hur är doften? Hur bra rengör den huden? Läs vidare här nedan och se vad Herr Glamazon tycker om Tabac shower gel i sitt test och recension av duschgel för män.

Tabac Original Shower Gel Recension

Duschgel test - Tabac Original Shower Gel

Det finns klassiska dofter och sen finns det Tabac Original. Kompositionen vi alla har någon form av relation till, vare sig vi vet om det eller inte. Att få tvätta sig med Tabac Original Bath & Shower Gel är ungefär som att få känna sig som de manliga karaktärerna i tv-serien Mad Men. Förutom att använda raktvål och cologne så vill jag gärna tro att reklamkillarna på Madison Avenue i New York tvättade sig med just den här duschgelen varje morgon innan de tog på sig kostymen och åkte till arbetet. Detta är en maskulin, kraftigt parfymerad duschgel för män som är väldigt retro, och det går knappt skydda sig mot doften som kommer med full kraft mot en i samma sekund man flippar upp locket på flaskan. Detta är både duschgel och herrparfym i en och samma flaska.

Vad Innehåller Tabac Original Shower Gel?

Tabac Shower Gel är en klassiker med sin välparfymerade formula som består av sodium laureth sulfate och glycerin. Sodium laureth sulfate är ingrediensen som tvättar bort all smuts. Det gör den så effektivt att även hudens egna naturliga oljor åker med av bara farten. För att motverka detta så Innehåller Tabac Original Shower Gel som tidigare nämnt Glycerin. Det är en bra ingrediens i just duschgel tack vare sina fuktbindande egenskaper. Glycerin hjälper även till att skydda huden, bevara elasticiteten och dämpa irritation.

Hur Är Flaskan På Tabac Original Shower Gel?

Flaskan På Tabac Original Shower Gel är väl tilltagen och innehåller hela 400 milliliter duschgel. Den har den klassiska Tabac formen och är gjord i genomskinlig plast med brun kork. Korken är av flipp modell så den är enkel att öppna och stänga. Hela flaskan är smidig att ta med men däremot mycket stor, så det är enklare att bara ha den stående hemma vid duschen än att bära runt på nästan en halvliter duschgel i väskan. Det här är en flaska man ställer där man vill ha den och använder till den är slut.

Tabac Original Shower Gel Recension

Till Produkten >>>

Hur Doftar Tabac Original Bath & Shower Gel?

Här pratar vi doft! Redan när man öppnar locket så vet man att det är Tabac Original som man ska tvätta sig med. Kompositionen på Tabac shower gel är så kraftig att den sprider sig som ett väldoftande moln i duschen och över hela badrummet, kanske även i hela hemmet och kvarteret. Ingen ska missa att här tvättas kroppen med Tabac duschgel. Doften med noter av neroli, bergamott, lavendel och tobaksblommor stannar kvar på huden en bra stund efter man kommit ut från duschen. Ska det vara Tabac Original så ska det, och det är inget undantag för duschtvålen. En klassiker till herrdoft som inte går ur tiden.

Hur Är Konsistensen På Duschgelen?

Duschgelen har en lätt flytande gel konsistens som ger ett härligt väldoftande lödder. Formulan på denna Tabac duschgel är behaglig mot huden och ger en skön smörjande känsla med sitt lätta lödder som tvättar rent. Formulan är enkel att använda och sköljs av med lätthet.

Tvättar Tabac Shower Gel Rent?

Ja, Tabac shower gel tvättar extremt rent så man inte luktar svett efter dusch. Den är så effektiv att även hudens naturliga oljor åker med av bara farten. Efter man tvättat sig så kommer hela huden att dofta Tabac och man känner sig ren och fräsch långt efter man tvättat sig.

Torkar Tabac Original duschtvål Ut Huden?

Tabac shower gel är förvånansvärt snäll mot huden trots den kraftigt rengörande effekten. Tack vare glycerinet i formulan så lämnar duschgelen huden väldoftande, smidig och mjuk vilket är ovanligt för en så hårt rengörande duschtvål. Tabac Original Shower Gel är ett bra val, men om man har torr hy naturligt så kan en bodylotion för män vara trevlig att ha till hands efter duschen.

Behöver Jag Komplettera Tabac Original Shower Gel Med Nått Annat?

Tabac Original Shower Gel ska användas som som duschgel för kroppen eller som väldoftande badskum men absolut inget annat då den är på tok för kraftig för ansikte, hår och skägg. Så det behövs kompletteras med ansiktsrengöring plus schampo och balsam. Om man dessutom har skägg behövs det även ett rengörande skäggschampo som Tabac Original Beard Shampoo & Conditioner.

Efter duschen behöver man även en bra återfuktande hudlotion och fuktgivande ansiktskräm eller balm som exempelvis Tabac Original After Shave Balm för att motverka torr, stammande hy. Det behövs även en deodorant för män om man vill vara helt säker på att man inte luktar svett efter dusch. Vill du gå på samma doftbild som duschgelen så är Tabac Original Deodorant Stick eller Tabac Original Deodorant Spray klockrena val. Självklart så ska man ju även komplettera med Tabac Original Eau de Toilette Natural Spray så att man kan ha den klassiska Tabac doften från topp till tå hela dagen.

Är Tabac Original Shower Gel bästa duschgel för män?

Om testet skulle handlat om att utse duschgel för män med absolut kraftigast doft, så hade Tabac Original Shower Gel blivit duschtvål bäst i test, varje dag i veckan. Doften stannar kvar på huden långt efter man tvättade sig och ingen kan missa att man är nyduschad. Om man bortser från den kraftiga doften och i stället fokuserar på duschtvålens egenskaper så gör formulan nästan allt man vill att den ska göra. Den rengör huden effektivt men är något uttorkande så det kan stram lite när man är klar med rengöringen, men det är inget som stör. Överlag är Tabac shower gel en bra duschgel framförallt om man gillar kraftiga dofter.

Till Tabac Original >>>