Fri frakt över 589 kr

Du behöver använda ett skäggschampo anpassad just för ditt ansiktshår. Men vilket ska man använda? Ett bra skäggschampo ska bidra till renare, starkare och mjukare skägg, bekämpa kluvna hårtroppar, återfukta och ge näring till skägget. Det har blivit dags för Herr Glamazon att göra ett skäggschampo test på Percy Nobleman Beard Wash. Vad innehåller rengöringen? Hur rent blir ansiktshåret? Hur är doften? Hur mycket starkare, mjukare och fräschare blir skägget? Läs vidare här nedan och se vad Herr Glamazon tycker om Percy Nobleman Beard Wash i sin recension och test av skäggschampo.

Percy Nobleman Beard Wash Recension

Recension av Percy Nobleman Beard Wash

Att hitta en bra skäggtvätt som rengör effektivt och samtidigt behåller ansiktshårets och hudens naturliga oljor kan verkligen vara en utmaning. Det är här Percy Nobleman Beard Wash kommer in i bilden. Det har varit en förnäm upplevelse att få göra detta skäggschampo test. Med sin unika formula av 95 procent organiska ingredienser lugnar och stärker rengöringen skägget istället för att skada hårsäckarna och irritera huden. När det kommer till rengöring av mitt älskade skägg är jag extremt kräsen med vad för produkter jag använder eftersom jag har tendens att få väldigt torrt skägg och stramande hud. Jag anser att just skäggschampo är den absolut viktigaste produkten för att ta hand om ansiktshåret, den är för mig vad en målare skulle kalla grundarbetet och fuskar man med grundjobbet så blir resultatet därefter. Att skada sitt skägg med hårda kemikalier hör till det förflutna.

Percy Nobleman Beard Wash är ett förträffligt sulfatfritt skäggschampo som doftar gott, och ger ett resultat man vill adla. Varför? Vi börjar med att gå igenom vad den återfuktande och rengörande formulan innehåller i min recension och vad varje ingrediens gör för ansiktshåret och huden.

Vad innehåller Percy Nobleman Beard Wash?

Det här är ett sulfatfritt skäggschampo med riktigt bra formula som torrt och skört ansiktshåret gillar. Den rengör skonsamt med kokossåpa som ger ett fantastiskt skummande lödder och mjuk känsla. För att bidra med fukt så innehåller även rengöringen intensivt vårdande och antiinflammatoriskt sheasmör som stimulerar tillväxten av nya hudceller.

Sesamolja är tillsatt för att motverka mjäll, reparera skadade skäggstrån, lugna huden och stärka upp överhuden, vilket i sin tur förebygger torrhet. Den hjälper även till att stimulera blodcirkulationen för att förmå skägget att växa snabbare.

Den rika formulan innehåller även cederolja som främjar hälsosamt ansiktshår, stimulerar skäggväxten och hjälper till att motverka bland annat svamp och bakterier. Just cederoljan är en av ingredienserna som gör detta skäggschampo till en bäst i test kandidat. Oljan lugnar kliande, torr hud tack vare sina antiseptiska egenskaper samtidigt som den stimulerar skägget att växa bättre.

För att göra formulan ännu bättre så har Percy Nobleman tillsatt Limeolja som är bra för fet och oren hud. Men här har oljan till uppgift att verka sammandragande och hjälpa till med att ta bort döda hudceller. Fördelen med limeolja i skäggschampo är att den ger skägget riktigt snygg lyster då den uppmuntrar det yttersta skiktet på skäggstråna att ligga slätt, så att mer ljus reflekteras. Hela formulan fungerar i symbios för ett rent, mjukt och fylligt skägg.

Hur använder man Percy Nobleman Beard Wash?

Detta skäggschampo ska användas i fuktigt ansiktshår. Det är smidigt och enkelt att arbeta med. Börja bara med att tvätta kropp och hår för att säkerställa att det inte kommer några uttorkande rester från din duschtvål eller hårschampo i ansiktshåret. Sedan är det bara pumpa ut en liten mängd Percy Nobleman Beard Wash och massera in i skägget och huden under.

Observera att kokossåpa löddrar rikligt så om du använder för mycket så blir det bara ett stort skum av allt. Arbeta in formulan i hela skägget, låt den gärna få verka en liten stund innan du sköljer ur den från ansiktshåret.

Hur ofta du ska tvätta skägget med Percy Nobleman Beard Wash beror helt på den livsstil du lever. Formulan är så bra att den kan användas dagligen men om möjligt ska du försöka hålla nere på tvätten till två till tre gånger i veckan för att hålla skägget rent, mjukt och friskt.

Hur rent blir skägget med Percy Nobleman Beard Wash?

Vill man ha rent och luftigt skägg med extra volym ska man använda Percy Nobleman Beard Wash. Detta är ett mycket bra skäggschampo som rengör ansiktshåret och skäggbotten skonsamt och effektivt. Det jag gillar med just den här rengöringen är hur luftigt och lätt skägget blir efter man tvättat det.

Ansiktshåret blir rent, mjukt, följsamt och fullt med volym. Formulan tvättar med lätthet bort skäggvax, olja, balm och smuts utan att torka ut skägget eller huden under. Percy Nobleman Beard Wash lägger även grunden till riktigt bra skäggvård och ger de efterföljande produkterna bästa möjliga förutsättningarna till ett hälsosamt och välvårdat skägg.

Behöver man mycket eller lite skäggschampo för resultat?

Man behöver mycket lite av detta skäggschampo, det gäller att pröva sig fram till rätt mängd eftersom kokossåpan ger ett så rikligt lödder. Risken är att man tar för mycket och att det då bara blir ett stort rengörande skum i ansiktet och skägget. Pumpflaskan gör det enkelt att dosera. Så applicera efter behov så hela ansiktshåret blir schamponerat och rent.

Älskar att Percy Nobleman Beard Wash är sulfatfri och så dryg att man inte behöver mycket alls för resultat. Stort plus för kokossåpan som är snäll mot skägget och ger ett fantastiskt skummande lödder med mjuk känsla.

Percy Nobleman Beard Wash Recension

Till Produkten >>>

Vad doftar Percy Nobleman Beard Wash?

Denna skäggtvätt doftar som en ny bil. Den första doftnot man känner av Percy Nobleman Beard Wash är en lätt, fräsch bris av citron som sedan blandas med varma rökiga noter av cederträ. Hela kompositionen går enkel att matcha med efterföljande produkter och andas klassisk elegans.

Vem passar Percy Nobleman Beard Wash för?

Detta skäggschampo är utformat för alla längder och modeller på ansiktshår. Percy Nobleman Beard Wash passar särskilt för dig som vill ha ett renare, mjukare, fräschare och starkare skägg med mer volym.

Percy Nobleman Beard Wash Recension

Behöver man komplettera med skäggbalsam, olja eller balm?

Vill du ta ditt skägg till nästa nivå så är Percy Nobleman Beard Softener produkten du ska inkludera i din skäggvård. Det är ett mjukgörande skäggbalsam som du använder direkt efter skäggschampot en till två gånger i veckan för att ge ansiktshåret lite extra omtanke. Säger bara mjukt skägg!

Även Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash är en trevlig bekantskap att använda innan för att tvätta hår och kropp. Jag gillar att den är sls-fri, går i samma doft, och rengör utan att rubba pH-balansen.

När man är klar med skäggtvätten behövs det även kompletteras med skäggolja, balm och en borste. Förslagsvis Percy Nobleman Signature Beard Oil som är en utmärkt olja för skägg och hud.

Om du har grovt, torrt eller längre skägg som behöver lite kraftfullare omvårdnad så är Percy Nobleman Premium Beard Oil ett bra val på skäggolja att följa upp rengöringen med för att säkerställa ansiktshåret.

Även Percy Nobleman Beard Balm är en bra produkt att följa upp skäggtvätten med om man inte vill använda olja. Om du vill få kontroll på ostyriga strån och möjlighet att forma ansiktshåret så är Percy Nobleman Gentlemans Styling Wax ett bra val.

Ingen skäggvård är komplett utan en bra skäggborste. Vill du inte använda en med svinborst så pröva Percy Nobleman Plant Fibre Bristle Beard Brush som är en veganvänlig skäggborste i oljad päronträ och borst av tampicofibrer.

Hur är flaskan på Percy Nobleman Beard Wash?

Flaskan på Percy Nobleman Beard Wash är enkel och smidig att jobba med. Jag hade visserligen önskat att färgen på korken inte varit genomskinlig, då det blir lite krångligt för en 40+ kille som mig att försöka hitta korken om man tappar den. Jag har nu valt att ha min Percy Nobleman Beard Wash stående i duschen utan kork och använder en med kork om jag ska i väg.

Pumpen är smidig, det kommer precis lagom under hela trycket så man kan avbryta om man bara vill ha en halv pump, eller gå hela vägen för att få en full beroende på hur mycket skäggschampo man vill ha. Själva flaskan är inte så mycket att säga om det är en brun liten flaska i plast på 100ml. Det är innehållet på Percy Nobleman Beard Wash som räknas.

Ska även tillägga att om du använder den stora flaskan av Percy Nobleman Signature Beard Oil, så ha inte tvätten ståendes bredvid. Det är samma flaska, snarlik etikett och om man inte är vaksam så blir det skäggolja när det ska vara skäggtvätt och tvärtom. Jag har slängt korken på min Percy Nobleman Beard Wash och har den ståendes i duschen för att undvika missöden med förväxling.

Är Percy Nobleman Beard Wash bästa skäggschampo

Glöm all torrhet, mjäll och irritation. Percy Nobleman Beard Wash arbetar för att stärka, mjukgöra och återfukta varje skäggstrå med perfektion. Detta skäggschampo rengör effektivt och upprätthåller en hälsosam balans av hudens naturliga oljor tack vare den milda, vårdande formulan.

Den veganvänliga blandningen med bland annat kokossåpa, sheasmör, sesamolja fungerar utmärkt i kombination för att tvätta rent, ge näring och skydda huden. Doften andas klassisk elegans med sin fräscha blandning av citron och cederträ.

Vill du ha fylligare, mjukare och friskare skägg så är Percy Nobleman Beard Wash produkten du ska börja tvätta ditt ansiktsår med redan i dag. Den lämpar sig bäst om den får sitta i några minuter innan den sköljs ur. Jakten på bästa skäggschampo som torrt och skört ansiktshår gillar blev precis lite kortare.

Till Percy Nobleman >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

En kvalitativ fast tvål bör inte bara vara en rengöringsprodukt; den bör vara en helhetsupplevelse som vårdar huden. Den bör dessutom vara så mångsidig att den kan användas både i duschen och vid handfatet. Triumph & Disaster A + R...

Läs mer