Fri frakt över 589 kr

Med en saltvattenspray är det enkelt att få till den där jag vaknade så här snygg i håret stilen, även när håret är nytvättat. Genom att använda sprayen som stylingprodukt får ditt hår den perfekta texturen och du får den bästa beachlooken varje dag. För att hitta den bästa för håret så har det nu blivit dags för Herr Glamazon att testa och recensera Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray. Ger den optimal strandlook? vad innehåller denna saltvattenspray för män? Hur är doften och hur blir resultatet? Man vill ha svar på dessa frågor så man får den textur och volym man efterfrågar. Är Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray bästa produkten för dig? Läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker i sitt saltvattenspray test.

Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray Recension

Saltvattenspray Test - Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray

Det engelska varumärket Dear Barber har ett tydligt arv med rötter djupt förankrade inom lyxig grooming. De har länge legat i framkant för en revolution inom moderna hårstylingprodukter för män. Varumärket har som motto att tradition förändras aldrig; den utvecklas, och det stämmer mycket bra på denna förträffliga saltvattenspray. Redan nu i min recension kan jag säga att salt sprayen är den perfekta följeslagaren för moderna gentlemän.

Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray är skapad i samarbete med branschledande frisörer och tillverkad enligt högsta kvalitetsstandard, vilket man märker på resultatet. Det här är bra och det har varit ett nöje att använda saltvattensprayen från Dear Barber, den har gett mitt hår exakt den textur och volym jag vill ha med riktigt bra resultat plus att doften är helt fantastisk. NU när vi är inne på doft och formula så tänkte jag börja mitt saltvattenspray test med vad Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray innehåller och varför innehållet gör detta till bästa valet för alla hårtyper.

 

Vad Innehåller Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray?

Dear Barber har gjort sig kända för att ligga i framkant inom modern hårstyling och att alltid ha ett innehåll enligt högsta kvalitetsstandard på sina produkter, så även på Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray. Första ingrediensen i formulan är vegetabilisk stearinsyra som är en mättad fettsyra. Den hjälper till att mjukgöra håret och framför allt skyddar det genom att hålla inne fukt. Det vi på Glamazon gillar med vegetabilisk stearinsyra är att ingrediensen även har rengörande egenskaper som rensar bort överbliven talg, smuts och svett från hårbotten. Saltvattensprayen innehåller även magnesium sulfate som tillför textur, stadga och volym till håret.

Detta utmärkta organiska salt som är vattenlösligt bidrar även till att rengöra och mjukgöra hårbotten medan desinfekterande koksalt motarbetar bakterier och gör formulan lite mindre rinnig. För att tillföra fukt till håret så har Dear Barber tillsatt pro-vitamin B5 i formulan för att binda fukt och motverka grått hår, vilket är bra så att hårbotten och håret hålls återfuktade under dagen.

Slutligen innehåller även Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray ricinolja som boostar hårväxten och bidrar starkt till ett fylligare och friskare hår. Vi på Glamazon gillar ricinolja i saltvattenspray för dess egenskaper att ge snygg glans till håret och förmågan att erbjuda ett vattentätt skydd.

Hur Är Konsistensen På Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray?

Konsistensen på Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray är lätt och trevlig att arbeta med. Formulan sprider sig som en tunt dimmigt moln över håret. Konsistensen är lite oljig men fortfarande tunn som vatten vilket gör den till en prefekt saltvattenspray.

Hur Är Doften På Saltvattensprayen?

Doften på saltvattensprayen är helt fantastisk. Redan vid första misten så sprider sig de tilltalande doftnoterna i badrummet som en riktigt bra herrparfym. Det är en lätt blommig doft som andas fräschör och manlighet. Kompositionen på Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray hänger sig kvar så man kommer känna doften en bra stund efter man fixat håret, men det är bara uppskattat. Doften är fem Glamazon av fem möjliga och det är inte många sprayer som kan toppa denna.

Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray Recension

Till Produkten >>>

Hur Är Flaskan På Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray?

Själva flaskan på Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray är enkel, generös och användarvänlig. Det är inga konstigheter eller avancerad design, utan det är endast fokus på enkelhet och funktion. Flaskan är tillverkad i plast, innehåller hundra milliliter och försedd med ett perfekt munstycke som ger ett väldoftande moln som sprider sig fantastiskt över håret vid varje pump.

Behöver Man Mycket Eller Lite Dear Barber Saltvattenspray För Resultat?

Allt handlar om längden på håret. Beroende på frisyr så kommer det behövas olika mängder pumpar Dear Barber Saltvattenspray för önskat resultat. Vill man ha en avslappnad - jag vaknade så här snygg i håret stil, inga problem. Grunden till en quiff eller pompadour så är inte det några problem. Det här är bästa saltvattenspray för att få resultat med önskad textur och volym. Det är bara att pröva sig fram med Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray för att få önskat resultat. Börja lite och bygg på tills du är nöjd. Resultatet kommer tala för sig själv.

Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray Recension

Ska Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray Appliceras I Torrt Eller Vått Hår?

Återigen handlar det lite om vilken stil och resultat du vill uppnå med Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray. Den fungerar utmärkt att appliceras i både vått och torrt hår. Jag föredrar att använda den i torrt, då jag vill ha mer textur. Det är bara spraya, ruffsa till håret och gå ut och möta världen.

Men även i vått eller fuktigt hår är den fenomenal att arbeta med både genom att applicera slatvattensprayen och sedan låta håret självtorka och framförallt genom att först spraya Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray i fuktigt hår och därefter använda hårtork. Kom bara ihåg att saltspray alltid är det sista steget i din stylingrutin oavsett om håret är torrt eller fuktigt.

Hur Är Stadgan, Volymen Och Hållfastheten På Saltvattensprayen?

Hållfastheten På saltvattensprayen är vad man förväntar sig att den ska vara. Den är lagom lätt, med bra volym och naturlig hållfasthet till håret. Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray fungerar utmärkt på alla hår och längder för att ge önskad textur och är behaglig att borsta ur.

Behöver Man Komplettera Med Hårtork, Kam, Borste, Hårspray Eller Något Annat?

När det kommer till hårstyling så behövs det alltid lite produkter att komplettera med. Grunden för en bra hårdag börjar alltid med rengöringen. Så jag skulle verkligen rekommendera Dear Barber Sulphate Free Shampoo som är ett riktigt bra sulfatfritt schampo eller Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo som är ett varje dag schampo för alla hårtyper, särskilt tunt och fint hår. Ett balsam bör även inkluderas i hårtvätten exempelvis Dear Barber Conditioner som mjukgör, återfuktar och stärker håret.

 

Sedan är det lite beroende på stil och frisyr vad man behöver komplettera med. En hårfön kan vara bra att ha nära till hands för att få till önskad volym på håret. Även kam och hårborste för män är bra komplement utöver uppbyggande stylingprodukter. Annars kör på med Dear Barber i håret fullt ut med alla deras grymma produkter som är skapade i samarbete med branschledande frisörer.

 

Är Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray Lätt Eller Svår Att Tvätta Ur Håret?

Japp, Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray är mycket enkel att tvätta ur. Det är bara skölja håret, applicera lagom mängd bra schampo för män och massera lätt och slutligen skölja ur. Inga konstigheter eller kvarvarande rester i håret. Glöm bara inte att applicera salltvattensprayen på nytt när du är färdig med hårtvätten eller direkt på morgonen när du vaknar för att bli den bästa versionen av dig själv.

Behöver Man Styla Om Under Dagen?

Återigen handlar det om vad för frisyr man skapat. Går man på jag vaknade så här snygg i håret stilen så behöver man inte styla om frisyren under dagen eftersom resultatet är världsklass.

Men om man förväntar sig att håret ska ligga som det gjorde när man kammade det på morgonen efter man applicerade Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray så kommer det garanterat behövas fixas med håret flertalet gånger under dagen. Det här är helt enkelt en saltvattenspray och man får stadga därefter.

År Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray Bästa Saltvattenspray För Män?

Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray är saltvattenspray bäst i test som rekommenderas starkt. Den kommer i en generös flaska, har en fantastisk doft och är enkel att dosera. Resultatet är även det, bästa saltvattenspray män med sin behagliga, precis lagom matta finish och tilltalande textur.

Hållfastheten är helt klart godkänd. Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray arbetar för alla längder och hårtyper samt innehåller förutom massa bra salter även ricinolja som hjälper till att främja hårväxten och bidrar till ett fylligare och friskare hår.

Det här en riktig superprodukt och stapelvara i mitt badrumsskåp. Dear Barber Sea Salt Texturizing Spray ställer sig till kandidaterna för bästa saltvattenspray för män och är en vinnare som rekommenderas.

Till Dear Barber >>>

 

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer