Fri frakt över 589 kr

Premiumprodukterna inom hudvård och hårvård för män fortsätter att explodera med nya produkter. Oavsett om det är ansiktskräm, balsam eller något som ser ger liv till trötta ögon så finns det grooming som löser alla mäns skönhetsproblem. När paketeringen av produkterna dessutom steppat upp, så är de även schyssta accessoarer för badrummet.

Sommarens hud & hårvård för män

Här är våra favoritprodukter för sommaren 2024 som säkerställer att hela din groomingrutin blir omhändertagen. För fläckfria hudvårdshacks så rekommenderar vi att du använder provad och testad ansiktsrengöring från Depot, en återfuktande ansiktskräm med solskydd från Recipe for Men och en upplivande ansiktsmask från Barber Pro som är perfekt för att dölja trötthetstecken.

Självklart lämnar vi ingenting åt slumpen och för håret rekommenderar vi ett återfuktande schampo från Depot som är i en klass för sig för att ge liv till håret, och även ett bra återfuktande solskydd för håret samt en saltvattenspray som erbjuder kontroll, volym och struktur från Daimon Barber.

Med produkterna nedan täcker du all grooming du behöver för att ta din hud- och hårvårdsrutin till nästa nivå i sommar!

Ge din hud den kärlek den förtjänar denna sommar

Depot N° 801 Daily Skin Cleanser

Depot N° 801 Daily Skin Cleanser

Sommaren kan vara tuff mot huden, med ökad svett och smuts som samlas på ytan. Depot N° 801 Daily Skin Cleanser är en stark favorit som alltid levererar. Denna rengöring för män är skapad för att rengöra på djupet utan att torka ut huden, perfekt för att hålla sommarens orenheter i schack. Den innehåller antioxidanter och naturliga oljor som hjälper till att motverka de fria radikaler som kan skada huden. Efter en dag i solen, kommer din hud att känna sig ren och fräsch.

Till Produkten >>>

Recipe for men SPF 30 Face Cream

Recipe for men SPF 30 Face Cream

Sommaren innebär mer sol, vilket innebär mer exponering för skadliga UV-strålar. Recipe for Men SPF 30 Face Cream är mer än bara en återfuktande ansiktskräm, den erbjuder också betydande solskydd för att skydda din hud mot åldrande och skador. Denna lätta formula absorberas snabbt utan att lämna någon fet känsla på huden, vilket gör den idealisk för de varmare sommardagarna.

Till Produkten >>>

Barber Pro Gentlemen's Sheet Mask

Barber Pro Gentlemen's Sheet Mask

Efter en lång dag i solen, ingenting slår en upplivande ansiktsmask. Barber Pro Gentlemen's Sheet Mask är laddad med naturliga växtextrakt och antioxidanter som hjälper till att lätta upp tecken på trötthet och ge huden en ungdomlig glöd, perfekt för att återfå lyster efter solens uttorkande effekt.

Till Produkten >>>

Boosta ditt hår och få den där sommarlooken du alltid drömt om

Depot N° 103 Hydrating Shampoo

Depot N° 103 Hydrating Shampoo

Sommarsolen kan vara hård mot håret, torkar ut det och lämnar det livlöst. Depot N° 103 Hydrating Shampoo är här för att rädda dagen. Detta fuktgivande schampo återfuktar håret, samtidigt som det rengör skonsamt, vilket gör ditt hår mjukt och hanterbart, redo för sommarens äventyr.

Till Produkten >>>

Depot N° 211 Sun Shield Oil SPF 15

Depot N° 211 Sun Shield Oil SPF 15

Precis som din hud behöver ditt hår skydd mot solens strålar. Depot N° 211 Sun Shield Oil SPF 15 är ett lätt solskyddsolja som inte bara skyddar ditt hår från solens skadliga UV-strålar, utan också förstärker ditt hår med extra glans och mjukhet. Dessutom är det vattenresistent, vilket gör det till din bästa kompis på stranden.

Till Produkten >>>

Daimon Barber Texture Tonic

Daimon Barber Texture Tonic

Sommaren är tiden för avslappnade, naturliga frisyrer. Daimon Barber Texture Tonic ger ditt hår struktur och volym, och låter dig skapa den perfekta beach looken med lätthet. Detta är verkligen den ultimata produkten för att skapa den där sorglösa sommarfrisyren du alltid har drömt om.

Till Produkten >>>

För att summera, sommaren behöver inte innebära torr hud och skadat hår. Med rätt produkter, som de vi på Glamazon har presenterat i den här artikeln, kan du se till att din hud och ditt hår är skyddade, återfuktade och redo att stråla hela säsongen. Depot N° 801 Daily Skin Cleanser och N° 103 Hydrating Shampoo är grundläggande för att hålla huden och håret rena och friska. Recipe for Men SPF 30 Face Cream och Depot N° 211 Sun Shield Oil SPF 15 erbjuder det viktiga skyddet mot solens strålar. Och Barber Pro Gentlemen's Sheet Mask och Daimon Barber Texture Tonic är de där lilla extra som verkligen gör skillnad.

Kom ihåg att din hud och ditt hår är lika unika som du är. Dessa produkter är våra favoriter, men du kanske behöver experimentera lite för att hitta din egen perfekta sommar-groomingrutin. Oavsett vad, investera i din hud och ditt hår – du kommer att tacka dig själv i framtiden!

Gör dig redo att välkomna sommaren med självförtroende och stil. Här kommer sommaren 2024!

Behandla ditt torra sommarhår i 4 enkla steg >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer