Fri frakt över 589 kr

En vis man sa en gång att odla ett skägg är som att hoppa fallskärm - Det är de mentala hindren som är svårast att ta sig över. Resten går av bara farten!

Skäggstilar för dig med tunt skägg

Nu tänker säkert något “Jag har för dålig skäggväxt” och många män tittar avundsjukt på de med det täta drömskägget som bara ett ytterst fåtal kan få till. Nyckeln till framgången är att sluta jämföra sig med personer som har andra anlag och förutsättningar.

Här är våra bästa tips på skäggstilar för dig med tunt skägg!

Det är inte kört för att skägget växer glest

Många tror att loppet är kört för att skägget växer glest och ger upp hoppet om att odla ett skägg, men det stämmer inte. Även om det kan ta lite längre tid så är det fullt möjligt genom att låta skägget helt enkelt växa över de glesa områdena.

Ett tips är även att använda skäggvårdsprodukter. Det stimulerar skäggväxten så att det växer snabbare samt gör så att det håller sig rent och friskt. Här är några av våra favoriter:

Skäggstilar för dig med tunt hår

Det finns många personer som lyckas alldeles utmärkt med skägget, trots att de som många har tunn skäggväxt. Här kommer några av våra favorit!

Johnny Depp-skägget

Se hur bra Johnny Depp lyckas med skägget trots att han har en gles skäggväxt på kinderna och inte har några polisonger.

Balbo-skägget

Har använts flitigt av såväl Brad Pitt som andra prominenta Hollywood-skådisar eller italienska designers.

Det är en skäggstil som passar perfekt och är dessutom förhållandevis lätt att få till. Vara bara noga med att säkerställa så att skägglinjerna blir symmetriska!

Den franska skäggstilen

Cirkelskägget fungerar utmärkt för dig som inte får så mycket skägg på kinderna. Det är dessutom ett skägg som är riktigt snyggt och som nu är trendigare än någonsin!

Hollywood-skägget

Ett väldigt populärt skägg vars stora hemlighet ligger i att låta skägget växa till sig längs den nedre delen av kinden. Det är en skäggstil som används av många med glest skägg eftersom att det ser tjockare ut än vad det är, samtidigt som det döljer glesa partier på kinderna.

Även om det kan kännas som att en specifik skäggstil inte passar dig så bör du prova! Skägg gör det är ett enkelt att visa världen vem du är. Det ger karaktär - Så våga dig fram att prova olika skäggstilar för att se vilken som passar dig bäst!

Här de 4 gyllene nycklarna:

1. Våga
2. Strunta i andras skäggväxt
3. Ha tålamod!
4. Använd stimulerande skäggvårdsprodukter

Skäggtips för dig med tunn och gles skäggväxt >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Noble Isle Shampoo recension

Noble Isle Shampoo recension

Noble Isle Shampoo är synonymt med lyxiga schampon infuserade med ren parfym, där varje doft har tydliga toppnoter, hjärtnoter och basnoter. Noble Isle är starkt övertygade om dofternas kraft att förbättra humör, väcka minnen och skapa en känsla för en...

Läs mer

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer