Fri frakt över 589 kr

Exfoliering behöver inte vara krångligt eller ta lång tid. Det har Recipe for men tagit fasta på med sitt motto logisk hudvård. Denna gigant inom ansiktsvård för män har gjort det till vana att alltid leverera bra produkter till våra badrum. Produkter av högsta kvalitet som är enkla och behagliga att använda varje dag. Om man vill förbättra sin huds hälsa är Recipe for men Facial Scrub det perfekta valet av rengöring och just därför har det blivit dags för Herr Glamazon att testa och recensera om denna ansiktsskrubb är ett hemligt recept för bra hudvård. Är det den bästa peeling för nordiskt väder? Vad ger den för resultat? Hur är den rengörande effekten? Läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker om Recipe for men Facial Scrub i sitt test av ansiktspeeling för män.

Recipe for men Facial Scrub Recension

Recension av Recipe for men Facial Scrub

Det sägs att rött står styrka, passion och energi, och det är så jag brukar se på de klassiska röda Recipe for men förpackningarna. Jag har alltid uppskattat att ha ett varumärke nära till hands som fokuserar helhjärtat på problemlösning, resultat och synliga effekter, snarare än på de senaste trenderna inom manlig hudvård. Att produkterna är testade för nordiska klimat gör dem bara mer användarvänliga vinter som sommar.

Grunden till bra ansiktsvård, skäggvård och rakning börjar alltid med exfoliering som jag brukar säga och efter att fått chansen att testa Recipe for men Facial Scrub under en längre tid kan jag bara konstatera att denna ansiktsskrubb för män är en svensk ansiktspeeling av klass. Varför? Det tänkte jag gå in på lite närmare längre ned i min Recipe for men Facial Scrub recension men först så tänkte jag gå igenom de aktiva nyckelingredienserna i denna utmärkta ansiktsskrubb och vad de faktiskt gör för huden.

Vad Innehåller Recipe for men Facial Scrub?

Den första nyckelingrediensen i Recipe for men Facial Scrub är glycerin som även finns naturligt i vår egen hud. Genom att använda en ansiktsskrubb med glycerin, så tillsätter du mer av hudens naturliga fukt samtidigt som du exfolierar. Vi på Glamazon gillar glycerin som ingrediens just för dess utmärkta egenskap att återfukta huden och hjälpa den behålla sin egen fukt.

Ingen peeling utan nått som skrubbar bort de döda hudcellerna och i Recipe for men Facial Scrub är det mjukt rundade mikrosfärer från naturlig kiseldioxid som gör jobbet. De hjälper till att försiktigt skala bort döda hudceller och lämnar ansiktet slätt och fräscht. Om du är ett fan av koreansk hudvård (alias K-beauty) så kommer du garanterat gilla nästa ingrediens.

Ingrediensen jag talar om är den återfuktande hudräddaren Centella asiatica. Detta antibakteriella växtextrakt hjälper effektivt till att öka kollagensyntesen, motverka hyperpigmentering och stärka huden. Vi på Glamazon gillar Centella asiatica lite extra för dess förmåga att hålla huden lugn med synbart minska rodnad medan de övriga aktiva ingredienserna i Recipe for men Facial Scrub går till jobbet. Dessutom är Centella asiaticas förmåga att stärka hudens skyddande barriär en välkommen fördel för huden.

Recipe for men Facial Scrub Recension

För att hjälpa till med exfolieringen lite extra så innehåller även formulan citronsyra. Den fungerar som en AHA-syra för att snabba på cellförnyelsen och lösa upp gamla hudceller. Citronsyran bidrar även till att höja hudens naturliga fuktnivå, bekämpa pigmenteringar och lugnar och förebygger akne. Recipe for men Facial Scrub innehåller noga utvalda ingredienser som passar alla hudtyper och det bästa är att de stärker hudbarriären och efterlämnar en behagligt ren och fräsch känsla oavsett hudtyp.

Hur Är Formulan På Recipe for men Facial Scrub?

Denna ansiktsskrubb från Recipe for men har en behaglig, blå gel formula som löddrar lätt och är fylld med mjuka kiseldioxid mikrosfärer som är snälla mot huden. Konsistensen på formulan förvandlas direkt när den kommer i kontakt med den fuktiga huden. Den går från härligt blå till en oljig vit smörjande formula som känns oljig och härligt återfuktande medan man genomför sin bästa exfoliering. Recipe for men Facial Scrub har en skonsam formula som är exakt vad man vill ha.

Vad Doftar Recipe for men Facial Scrub?

Doften på Recipe for men Facial Scrub är den klassiska fräscha doften som går igen på nästan alla produkter från Recipe for men. Jag skulle beskriva den som en frisk tvåldoft med noter av grapefrukt. Den gör sig utmärkt och går med lätthet att mixa med andra produkter utan att doftnoterna skär sig. Plus att man kan ha vilken herrparfym man vill. Kompositionen stannar kvar på huden en liten stund efter exfolieringen vilket förstärker den fräscha, rena upplevelsen man får.

Recipe for men Facial Scrub Recension

Till Produkten >>>

Hur Är Förpackningen På Recipe for men Facial Scrub?

Recipe for men Facial Scrub kommer i den röda klassiska tuben på 100 milliliter. Det jag menar med klassisk är att det är exakt samma tub som övriga produkter från Recipe for men så det gäller att titta noga vilken man tar om man har flera produkter i serien. Själva tuben är praktisk vilket gör doseringen enkel och smidig. Locket är enkelt att öppna och stänga med en hand, plus att tuben står stadigt när den inte används. Funktionellt och enkelt utan några krusiduller, exakt så som man vill att det ska vara med en ansiktsskrubb från Recipe for men.

Hur Använder Man Recipe for men Facial Scrub?

Det är enkelt att använda Recipe for men Facial Scrub. Man plockar bara fram tuben en till två gånger i veckan. Man börjar med att rengöra och fukta huden i ansiktet och därefter så masserar man varsamt peelingen med mjuka cirkulära rörelser. Tryck inte för hårt och gnugga inte. När man känner sig färdig så är det bara skölja noggrant. Följ upp med en återfuktande sheet mask eller ansiktskräm.

Behöver Man Komplettera Recipe for men Facial Scrub Med Något Annat?

Recipe for men Facial Scrub är en del i din hudvårsrutin och man kan behöva komplettera med ett par produkter för att få full effekt. En ansiktskräm för män bör finnas till hands efter man är klar med sin exfoliering. Exempelvis Recipe for men Facial Moisturizer som mjukgöra och ger maximal fukteffekt. Andra produkter som bör följa efter exfolieringen är ansiktsvatten och serum, om man inkluderar dem så ska de användas före ansiktskrämen.

Skulle även rekommendera att lägga en ansiktsmask för män en gång i veckan direkt efter Recipe for men Facial Scrub för att ge huden lite extra kärlek. Depot N° 808 Deep Hydration Face Mask är ett utmärkt val. Denna sheet ansiktsmask ger huden intensivt med fukt. Även Barber Pro Gentlemen's Sheet Mask är ett bra val som återfuktar och har upplivande effekt på huden.

Om du ägnar dig åt våtrakning så bör du komplettera med en bra rakkräm. Genom att använda Recipe for men Facial Scrub som en pre shave före du applicerar ditt raklödder så hjälper du till att motverka risken för inåtväxande hårstrån samt lägger grunden för en mycket närmare och behagligare rakning. Exempelvis är Recipe for men Shaving Cream en fantastisk introduktion till din rakrutin som jag rekomendera. Den ger en påtaglig svalkande känsla och klarar grovt och kraftigt skägg galant. Vill du veta mer så läs gärna min Recipe for men Shaving Cream Recension där jag går igenom allt vad rakkrämen har att erbjuda.

Hur Känns Recipe for men Facial Scrub I Ansiktet?

Recipe for men Facial Scrub känns mjuk och behaglig i ansiktet. Man kan knappt känna peelingkornen mot huden vilket gör detta till bästa exfoliering känslig hy varje dag i veckan. Det är som en riktigt bra ansiktsrengöring herr som smörjer ansiktet med sin krämiga formula. Det här är 10 Glamazon av tio möjliga. Vill man däremot ha den där riviga peelingen så är inte detta produkten man ska gå på, men om man har känslig hud eller tycker det är obehagligt när det river i ansiktet så är Recipe for men Facial Scrub produkten man ska gå på.

Hur Är Den Rengörande Effekten Av Recipe for men Facial Scrub?

Den rengörande effekten man får med Recipe for men Facial Scrub är bra. Formulan är som en krämig flytande tvål som djuprengör och tvättar bort all smuts smidigt och behagligt. en svensk ansiktspeeling av klass som stärker hudbarriären och efterlämnar en behagligt ren och fräsch känsla oavsett hudtyp.

Hur blir Resultatet med Recipe for men Facial Scrub?

Tack vare den utmärkta formulan så blir resultatet riktigt bra. Man blir helt enkelt den bästa versionen av sig själv med Recipe for men Facial Scrub. Man får en ren, fräsch hud som känns uppdaterad och pigg och det är ju inte helt fel. Glow när det är som bäst. Denna ansiktsskrubb är receptet för ren hy och man märker direkt på resultatet att Recipe for men ligger i framkant när det kommer till manlig gorroming. Rekommenderas.

Recipe for men Facial Scrub Recension

Är Recipe for men Facial Scrub Bästa Ansiktsskrubb?

Recipe for men Facial Scrub har en formula som gör denna ansiktsskrubb till bästa peeling känslig hy varje dag i veckan. Men den är även en stark kandidat för att bli ansiktsskrubb bäst i test för alla övriga hudtyper. Recipe for men Facial Scrub är ett trevligt krutpaket med mjukt rundade mikrosfärer från naturlig kiseldioxid och AHA-syra som gör jobbet förträffligt. Huden blir härligt återfuktad medan peelingen både djuprengör och polerar bort döda hudceller. Resultatet blir jämnare, snyggare och mjukare hy. Detta är receptet för ren hy med synbart mindre porer.

Är Recipe for men Facial Scrub Bästa Ansiktsrengöring?

Recipe for men Facial Scrub är en enastående ansiktsrengöring som ger snabbt resultat. Den fungerar som en mjuk smörjande rengöringsgel anpassad för alla hudtyper, även dig med den mest känsliga huden. Formulan gör verkligen susen på fet t-zon, stora porer och hud som är tilltäppt, men fungerar även toppen på normal och kombinerad hud. Tack vare sin mångsidighet så är detta en stark kandidat till bästa ansiktsskrubb för män. Recipe for men Facial Scrub är enkel att jobba in i huden och gör genast huden mjuk och följsam tack vare bland annat sitt rika innehåll av glycerin. Ett drygt superköp, som dessutom gör huden riktigt ren och sammetsmjuk. Rekommenderas.

Recipe for men >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer