JS Sloane 1947 Luxury Body Wash Recension

JS Sloane 1947 Luxury Body Wash är framtagen för att matcha 1947 serien från JS Sloane. 1947 produkterna går alla i samma doft och är en hyllning till Hollywoods guldålder, därav det guldfärgade utförandet. JS Sloane 1947 låter varje man få uppleva den ultimata spa-känslan och groomingupplevelsen i sitt eget badrum. Hur är formulan? Blir man mjuk i huden? Och är det den lyxigaste duschtvålen för män? Läs vidare vad Herr Glamazon tycker i sitt test av duschtvål.

JS Sloane 1947 Luxury Body Wash Recension

Recension av JS Sloane 1947 Luxury Body Wash

Jag har alltid älskat stilen från Hollywoods guldålder och hur filmstjärnor som Fred Astaire, Humphrey Bogart, Cary Grant, James Stewart, Clark Gable, James Cagney, Charlie Chaplin och Gene Kelly med flera i stort uppfann manlig grooming och blev enorma stilikoner som står sig starkt än i dag. JS Sloane har länge varit kända för deras kvalitets pomador och lyxiga skäggolja som fått en att just känna sig som en Hollywoodstjärna varje dag.

Att få tvätta sig med JS Sloane 1947 Luxury Body Wash är en väldoftande upplevelse som ger en känsla av just Hollywoods guldålder. Att den även är riktigt trevlig som duschtvål har bara varit bonus medan jag fått äran att göra detta test av duschtvål. Varför? Vi börjar med att gå igenom vad formulan innehåller i min recension av Js Sloane 1947 Luxury Body Wash här nedan och sedan checkar av allt man behöver veta punkt för punkt för att slutligen sammanställa allt om denna lyxiga duschtvål.

Vad innehåller JS Sloane 1947 Luxury Body Wash?

JS Sloane 1947 Luxury Body Wash har en hudvårdande formula med panthenol, även känd som pro-vitamin B5. Panthenol är en bra ingrediens att titta efter när du ska köpa duschtvål. Den hjälper din hud att binda fukt, vilket är bra för att din hud hålls återfuktad längre, i och med att fukten stannar kvar. Den lindrar och lugnar även irriterad hud. Inom hudvård är det en så kallad aktiv ingrediens som förbättrar hudens utseende. Panthenol är även bra för torr hud och hjälper till att dämpa röd hud. Panthenol finns naturligt i vår hy och genom att tillsätta extra panthenol i din hudvård, hjälper du din hud att läka sig själv.

JS Sloane har även tillsatt kokosolja i sin lyxiga duschtvål. Och genom att använda JS Sloane 1947 Luxury Body Wash kan du låta din hud upptäcka alla fördelarna med kokosolja. Denna olja återfuktar och stärker hudens skyddsbarriär samtidigt som den ger näring åt torr och sprucken hud. Lipiderna i kokosolja är så lika huden egna lipider, att vår hud har väldigt lätt för att ta upp dom. På så sätt absorberas oljan istället för att lägga sig ovanpå huden som en fet hinna. Kokosolja hjälper till att reparera bindväven vilket gör den särskilt bra för mogen hud. Den lämpar sig även väl för kroppsakne och eksem där den ger en balanserande effekt samtidigt som den har naturligt desinficerande och antimikrobiella egenskaper.

Hur är flaskan på JS Sloane 1947 Luxury Body Wash?

Det är en genomskinlig flaska i plast. Korken är en sådan du öppnar genom att trycka den nedåt. Formulan på duschtvålen är ändå så pass tjock i förhållande till storleken på hålet på korken, att du inte riskerar att trycka ut för mycket duschtvål för män. Den trögflytande konsistensen gör det även praktiskt att förvara JS Sloane 1947 Luxury Body Wash upp och ner, när den börjar ta slut, för att på så sätt snabbare få ut duschtvålen.

Hur doftar JS Sloane 1947 Luxury Body Wash?

Det här är en frisk, blommig doft. Den här doften andas semestertider för mig. Jag luktar på den och direkt vandrar tankarna iväg. Jag befinner mig på en lyxkryssare, i morgonrock och njuter av utsikten.

JS Sloane 1947 Luxury Body Wash

Till Produkten >>>

Hur är konsistensen på duschtvålen?

Att ta den här duschtvålen i händerna känns som att tvätta sig med flytande guld. Den guldiga färgen med skimrande effekt är höjden av en lyxig känsla. Formulan känns len och hal och det är ett rent nöje att låta den glida över huden. Konsistensen är så pass fast att den inte rinner ur händerna.

Tvättar JS Sloane 1947 Luxury Body Wash rent?

Jag skulle säga att den tvättar rent förutsatt att du inte är så väldigt smutsig. Det här är en duschtvål du köper mer för känslan och doften, än för den rengörande effekten. Vill du bli mer rengjord på djupet, kan det vara bra att komplettera med en skrubbkräm för män.

Hur mycket löddrar duschtvålen?

Duschtvålen ger ett mjukt lätt lödder. Man behöver ta ganska mycket duschtvål för att den ska löddra mycket.

Behöver jag mycket eller lite av duschtvålen?

En liten klick duschtvål räcker bra för att bara tvätta sig lite snabbt under armarna. För en mer grundlig rengöring och för den optimala spa-känslan tillsammans med badborste, behövs lite mer duschtvål.

Behöver jag komplettera JS Sloane 1947 Luxury Body Wash med nått annat?

Komplettera gärna med herrparfym eller rakvatten i samma doft genom att addera JS Sloane 1947 After Shave Splash till ditt badrumsskåp. Jag skulle även rekommendera att komplettera med en bodylotion för män. Och är du en man som använder pomada, spana även in JS Sloane 1947 Superior Hold, och matcha din guldfärgade duschtvål med en guldfärgad pomada i samma doft. Vill du förkovra dig mer, läs vad vår eminente Glamazon Carl tycker om pomadan i sitt test av JS Sloane 1947 Superior Hold.

Är JS Sloane 1947 Luxury Body Wash lyxigaste duschtvålen för män?

JS Sloane 1947 Luxury Body Wash är en hyllning till fyrtiotalets gentlemen och lyckas kombinera mjukheten med kryddiga och sensuella noter för en klassisk finish. Perfekt för gentlemannen som vill dofta exemplariskt och få en stimulerande, fräsch känsla hela dagen. Doften matchas med fördel, med en elegant outfit och känslan av att världen står redo att erövras utanför badrumsdörren.

Till JS Sloane >>>