Hudvårdsprodukter män - Vilka ska du använda?

Alla kan inte vara experter. För vissa av oss är det svårt att veta vilka hudvårdsprodukter män vi faktiskt ska använda, och i vilken ordning vi ska använda dem. Om du lägger dina funderingar åt sidan ett tag så förser vi på Glamazon dig med grunderna för manlig hudvård.

Som en del i en grundläggande rutin bör du överväga att använda en ansiktsrengöring, toner och fuktkräm. Dessa tre produkter kommer att lägga en bra grund för din hudvårdsrutin och därifrån kan du enkelt lägga till fler hudvårdsprodukter som riktar sig mot dina specifika behov. Här nedan går vi igenom vilka hudvårdsprodukter män du ska använda och varför.

Hudvårdsprodukter män - Vilka ska du använda?

Grunden för hudvård: Vilka produkter för män ska du använda?

I den här guiden kommer vi på Glamazon ge dig all information du behöver på enklaste sättet. Om du letar efter en mer detaljerad eller avancerad hudvårdsrutin för män, fortsätt läsa vårt magasin för att ta reda på vilka fler hudvårdsprodukter män du ska använda och varför.

Steg 1: Börja med en ansiktsrengöring

Att rengöra huden regelbundet hjälper till att ta bort smuts och överflödig olja. Detta är möjligen ett av de viktigaste stegen, eftersom din hud dagligen utsätts för yttre påfrestningar. Föroreningar i luften, UVA-strålar och bara vardagen i allmänhet kan sätta spår på din hud. Genom att börja använda en ansiktsrengöring för män både morgon och kväll hjälper du till att avlägsna all denna uppbyggnad och bidrar till att förhindra utbrott och irritation.

Steg 2: Använd en toner

Toner är förmodligen det steg i hudvårdsrutinen som män alltid tenderar att hoppa över. Främst för att många faktiskt inte förstår fördelarna med att använda toner. Ansiktsvatten för män hjälper till att avlägsna eventuella rester som finns kvar från din ansiktsrengöring. Den hjälper också till att stänga porerna efter att din rengöring har öppnat dem och rengjort dem. Varför är det här viktigt? Om dina porer lämnas öppna ger du olja och smuts en plats att bosätta sig i. Stäng dina porer och förhindra framtida utbrott med en toner. Många ansiktsvatten har också vårdande egenskaper för att lugna huden.

Steg 3: Avsluta med fuktkräm

Återfuktning är något vi tror att alla känner till. Du får många omedelbara resultat av att använda en bra ansiktskräm för män så de flesta tenderar att redan ha en fuktkräm i sin dagliga rutin. Att smörja in ansiktet både morgon och kväll hjälper till att återfukta de övre hudlagren, så att ditt ansikte får näring och känns smidigt hela tiden. Många fuktgivare kommer också med ytterligare fördelar, inklusive anti-age och lugnande.

Albin Ekdal avslöjar sina bästa hudvårdsprodukter >>>