Fri frakt över 589 kr

Efter mer än 15 år som elitfotbollsspelare har Albin Ekdal blivit expert på snabba hudvårdsknep - från bästa duschgel till att få pigga ögon och fräsch hud på någon minut. Här är hans bästa knep.

Albin Ekdal avslöjar sina bästa hudvårdsprodukter

En bra hudvårdsrutin gör stor skillnad, och det behöver inte vara komplicerat eller tidskrävande. Albin Ekdals aktiva livsstil som professionell fotbollsspelare och småbarnspappa passar perfekt med vår filosofi så vi har bett, den svenska fotbollsstjärnan Albin Ekdal i egenskap av varumärkesambassadör för Recipe for men, att välja ut sina favoritprodukter.

Resultatet är en enkel, daglig rutin som verkligen gör skillnad på bara några minuter. Min hudvårdsrutin är både enkel och snabb, mycket tack vare Recipe for men, säger Albin.

Albin Ekdals hudvårdsrutin i tre snabba steg

Här kommer några tips från Albin Ekdal för att få till en daglig hudvårdrutin i tre steg som är mycket enkel, snabb och smidig.

1. Rengöring

Recipe for men Facial Cleanser

Till Produkten >>>

Börja med att rengöra ansiktet med Recipe for men Facial Cleanser för att effektivt tvätta bort smuts och fett utan att torka huden. Den hjälper till att minska hudens oljighet genom att avlägsna överflödig talg och krymper porerna för att förhindra bakterieangrepp. Jag har den i duschen så att man inte glömmer att tvätta ansiktet på morgonkvisten.

2. Återfuktning

Recipe for men Facial Moisturizer+

Till Produkten >>>

Följ upp rengöringen med Recipe for men Facial Moisturizer+. Det är en super-återfuktande ansiktskräm utvecklad för att hålla huden i ansiktet mjuk och smidig hela dagen. Formulan rekommenderas särskilt till aktiva män med torr eller väderbiten hud som behöver extra fukt och skydd.

3. Pigga upp

Recipe for men Under Eye Gel

Till Produkten >>>

Applicera Recipe for men Under Eye Gel på huden under ögonen för att få en svalkande känsla, minimera uppkomsten av mörka ringar och svullnader för ett piggt och fräscht utseende. Ha den gärna i kylen innan så få du ett ännu bättre resultat.

Tre steg som tar cirka tre minuter en till två gånger om dagen. Att ta hand om sin hud behöver inte vara svårt eller tidskrävande.

För fräsch känsla, hela dagen!

Recipe for men Ultra Clean Shower Gel

Till Produkten >>>

Använd Recipe for men Ultra Clean Shower Gel med grapefrukt och energigivande guarana för ultimat friskhet och för att få den boost du behöver för att komma igång på morgonen.

Recipe for men Antiperspirant Deodorant

Till Produkten >>>

Avsluta med Recipe for men Antiperspirant Deodorant som är en Alkoholfri antiperspirantdeodorant för enastående fuktskydd upp till 24 timmar.

"Grymma produkter och en enkel rutin från Recipe for men" - Albin Ekdal

Albin Ekdal - hudvårdsrutin i tre snabba steg

Frågor och svar med Albin Ekdal

Vad är viktigt för dig när det gäller hudvård?

För det första att produkterna känns bra på min hud och gör jobbet utmärkt. Dessutom att de är lätta att förstå och enkla att använda i vardagen.

Hur mycket tid spenderar du på din dagliga hudvårdsrutin?

Inte mycket alls. Med Recipe for mens produkter går allt snabbt och smidigt. Bara några minuter morgon och kväll samt efter träning och match.

Vad är din favoritprodukt och varför?

Det finns många produkter som jag gillar mycket som Ultra Clean Shower Gel, men om jag måste välja en skulle det vara fuktkrämen Recipe for men Facial Moisturizer+ som jag använder varje dag.

Hur upplever du resultaten av att använda Recipe for men produkter?

Fantastiska resultat. Det tar mig någon minut varje morgon för att känna mig bekväm resten av dagen.

Vad tror du krävs för att män ska komma igång med en hudvårdsrutin?

Inse bara att det inte är mycket arbete som måste göras för att få bättre hud. Recipe for mens produkter är perfekt för de som inte är vana vid hudvård.

Hur påverkas din hud av att träna mycket och resa?

Den behöver lite extra hjälp. Om man som jag tillbringar tid på träning, matcher, landslagssamlingar och resor där i mellan kombinerat med aktivt familjeliv så kan huden lätt torka ut, så duschgelen och fuktkrämen från Recipe for men är mina bästa vänner i dessa fall.

Finns det några produkter som du alltid använder efter en fotbollsträning?

Recipe for men Ultra Clean Shower Gel och efter duschen använder jag alltid någon av de tillgängliga fuktkrämerna, tillsammans med deodoranten och något för mitt hår. Ibland när jag vill att det ska gå lite fortare använder jag ansiktsrengöringen när jag duschar.

Recension av Recipe for men Ultra Clean Shower Gel >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer