Fri frakt över 589 kr

Svenska Recipe for men erbjuder produkter för män under mottot: Logisk hudvård. Alla deras produkter är av hög kvalitet och enkla att använda utan några konstigheter. Så finns det ett svenskt hemligt recept för ren hud? Det har blivit dags för Mr Glamazon att hoppa in i duschen och testa Recipe for men Ultra Clean Shower Gel. Är den bästa duschtvålen för män? Tvättar den huden ultraren? Hur är doften? Läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker i sitt test av duschgel för män

Test av Recipe for men Ultra Clean Shower Gel

Recension av Recipe for men Ultra Clean Shower Gel

Man brukar säga att rött står för energi, passion och styrka, och det är nog det jag associerar de välkända röda Recipe for men förpackningarna med. Jag har alltid gillat att Recipe for men fokuserar på problemlösning, påtagliga resultat och synliga effekter, snarare än på de senaste hudvårdstrenderna. Att produkterna även är testade för att klara vårt svenska klimat är bara bonus.

Det har därför varit ett nöje att få tvätta sig med Recipe for men Ultra Clean Shower Gel. Duschtvålen är energi, passion och styrka på tub. Har du inte sagt ja till Recipe for men än, så gör det snabbt. Ultra Clean Shower Gel är av mycket hög kvalitet, men ändå gjord så att den kan tilltala en stor publik. Den väcker huden till liv, rengör skonsamt men effektivt och ger en ultramjuk hy.

Formulan med glycerin, kokos, guarana, aloe vera och grapefrukt är härligt krämig och ger ett lätt smörjande lödder som är riktigt återfuktande, vilket är en trevlig upplevelse som bibehåller Recipe for mens motto Logisk hudvård. Det vill säga en produkt av hög kvalitet som gör vad den ska och är enkel att använda utan några konstigheter.

Vad innehåller Recipe for men Ultra Clean Shower Gel?

Denna funktionella duschgel har en bra formula med glycerin som bidrar till att hudbarriärens fuktbalans förbättras medan kokos har flera andra positiva effekter på huden. Kokos har en antibakteriell effekt som gör ingrediensen mycket lämplig för oren hy eller akne. Den hjälper till att ta bort dålig lukt och tillför även näring och fukt. Recipe for men Ultra Clean Shower Gel innehåller även rikligt med aloe vera som ger ett mjukt smörjande lödder som lugnar samt tillför mer fukt till huden.

Guarana med dubbelt så mycket koffein som kaffebönor ger en uppiggande effekt vilket gör duschgelen perfekt för morgonduschen. Grapefrukt rik på vitamin A, karoten och lykopen hjälper till att stimulera hudens produktion av kollagen, vilket ger mjukhet och elasticitet till din hy. Även grapefrukt verkar anti-inflammatoriskt, vilket är perfekt vid oren hy eller om du har lätt att få finnar. Recipe for men Ultra Clean Shower Gel har en bra och funktionell formula som tvättar rent och gör vad den ska samtidigt som huden får behålla sin naturliga fukt.

Hur är tuben på Recipe for men duschgelen?

Recipe for men Ultra Clean Shower Gel kommer i en praktisk röd 200ml tub som gör doseringen enkel och smidig. Den har ett bra lock som är enkelt att öppna och stänga med en hand, det är bara flippa till locket med tummen. Tuben står stadig med stängt lock och är även enkel att ta med sig utan att riskera läckage i neccesären. Enkelt och funktionellt utan några konstigheter precis som det ska vara med en produkt från Recipe for men.

Hur doftar Recipe for men Ultra Clean Shower Gel?

Om renhet har en doft så är det nog doften på Recipe for men Ultra Clean Shower Gel. Den har en en flyktig citrusdoft som livar upp och ger en skön fräschhet. Kompositionen har lätt doft av grapefrukt som känns angenäm men försvinner lika fort som vattnet från duschen sköljer bort löddret från huden. Det positiva är att det gör att man kan använda vilken parfym man vill eller efterföljande produkter utan att vara rädd att doftnoter ska mixas och skära sig. En sak är säker, man doftar rent och känner sig fräsch med Recipe for men Ultra Clean Shower Gel.

Duschgel test Recipe for men Ultra Clean Shower Gel

Till Produkten >>>

Hur är konsistensen på denna duschgel för män?

Som en bra duschgel för män ska vara. Den är inte för rinnig eller lätt utan har en mjuk, krämig konsistens som bildar ett lättarbetat rengörande lödder som tvättar rent och smörjer huden. Formulan är mycket dryg och koncentrerad, vilket gör att Recipe for men Ultra Clean Shower Gel, är värd varenda krona. Tuben räcker en evighet, även för den som gillar att vara generös med doseringen av duschgel.

Tvättar Recipe for men Ultra Clean Shower Gel rent?

Den tvättar rent huden på djupet utan att torka ut. Man blir ultraren. Recipe for men Ultra Clean Shower Gel är en utmärkt duschgel för kroppen.

Hur mycket löddrar denna duschgel?

Recipe for men Ultra Clean Shower Gel har ett lödder som gör den till en stark kandidat som bästa duschgelen för män. Den ger ett härligt, mjukt lödder som rengör och mjukgör huden. I håret blir löddret lite väl kraftigt och fluffigt men det här är en duschgel och inte ett schampo och på huden blir löddret skönt smörjande och perfekt.

Torkar Recipe for men Ultra Clean Shower Gel ut huden?

Det första som slog mig första gången jag använde denna duschgel var hur mjuk huden blev. Nu har jag använt Recipe for men Ultra Clean Shower Gel under en längre tid och blir fortfarande lika överraskad varje dag, hur fantastiskt mjuk huden blir när man kommer ut ur duschen. Det finns inget behov av hudlotion alls. Däremot är duschgelen lite för stark för ansiktet, men den här produkten är för kroppen och där gör den ett superjobb. Duschgelen ger en ren och väldoftande hud som känns återfuktad, smidig och i balans. Tio av tio för mjukheten den ger huden.

Uppfriskande känsla med Recipe for men Ultra Clean Shower Gel?

Guarana med dubbelt så mycket koffein som kaffebönor gör duschgelen perfekt för morgonduschen. Både formulan och doften ger en härlig uppfriskande känsla som gör att man känner sig uppdaterad och fräsch. Exakt vad man vill ha för effekt av en bra duschgel för män.

Behöver jag mycket eller lite duschgel?

Har redan nämnt det men det tål att nämnas igen. Recipe for men Ultra Clean Shower Gel är mycket koncentrerad och dryg, vilket gör att denna duschgel är värd varenda krona. Tuben räcker länge även för de smutsigaste killar och oss män som gillar att vara generös med doseringen. Återigen tio av tio. Recipe for men Ultra Clean Shower Gel är effektiv och dryg.

Behöver jag komplettera Recipe for men Ultra Clean Shower Gel med något annat?

Ultra Clean Shower Gel från Recipe for men är en del av en komplett hudvårdsserie för män så det finns många trevliga produkter att komplettera med. Recipe for men fokuserar som sagt på problemlösning, påtagliga resultat och synliga effekter. En ansiktsrengöring, peeling, schampo och balsam bör vara en del av din dagliga duschrutin. Om du har skägg så är även ett skäggschampo att rekommendera. Vill även passa på att lyfta fram Recipe for men Alcohol-Free Deodorant Stick som är en mycket bra deodorant att använda efter duschen.

Sammanfattning av Recipe for men Ultra Clean Shower Gel

Jag kallar numera Recipe for men Ultra Clean Shower Gel för Hot Tub Time Machine, eftersom det känns som man blir tjugo år yngre vid varje dusch. Säger bara mjuk hy! Duschgelen är som en bra hudlotion för män och jag har haft ett livslångt uppdrag med att försöka hitta den perfekta hudlotionen men trodde inte att jag skulle hitta den i form av en duschgel.

Jag är imponerad. Det här är en kvalitets produkt om man vill ha ren, mjuk och uppdaterad hud. Recipe for men Ultra Clean Shower Gel är problemlösning, påtagligt resultat och synlig effekt på tub. Den är receptet som tar ren hud tillbaka till framtiden och lite till. Kan inte annat än att rekommendera denna fräscha duschgel bäst i test för den oslagbara mjukhet som huden får. Vill du ha en ren och lätt doftande hud som känns smidig, återfuktad och i balans, då är det här bästa produkten för dig.

Till Recipe for men >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer