Fixa stilen på fula jultröjans dag

Den 16 december är det Christmas Jumper Day eller den fula jultröjans dag som vi kallar dagen till ära här i Sverige. Detta är dagen där den som bär galnast jultröja vinner, men hur galen vågar du bli, det är trots allt en fredag i år och med lite tur så sammanfaller dagen till ära med den årliga julfesten på ditt jobb. Våga gå utan för ramarna i år och se till att styla dig till tänderna för att balansera ditt val av stilsäker, snygg, ful eller rolig jultröja.

När är jultröjans dag

Fredagen den 16 december infinner sig jultröjans dag och om du inte hittat den snyggaste jultröjan eller fulaste, beror ju lite på hur man ser på saken, så har vi valt ut några av våra favoriter för julen 2024 och tipsar om vilka produkter du behöver för att bära upp jultröjan med stil och bli julfesternas mittpunkt.

5 Jultröjor och produkterna som fixar stilen

Jultröja herr med ölhållare

Jultröja herr med ölhållare

OM du väljer att gå på den här jultröjan med ölhållare från tipsyelves så kommer du behöva en hel del produkter framförallt dagen efter för att dölja spåren från lite för många julöl. Själva stylingen till din Jultröja herr med ölhållare är enkel bara i med lite saltvattenspray och ett strukturvax i håret för att få en busig framtoning på frisyren som matchar jultröjans stil.

Vårt val av doft för tröjvalet blir Les Destinations Cuba EdP 50ml som är en attityd till livet! Karibiska ljud, cigarrer, rom. Julfesten bli garanterat en succé och dagen efter produkterna här nedan kommer se till att det inte finns några spår efter gårdagens vilda julfirande.

Barber Pro Gentlemen's Sheet Mask

Barber Pro Gentlemens Sheet Mask

En 15 minuters quick fix som trollar fram ett piggt och fräscht utseende direkt. Barber Pro Gentlemen's Sheet Mask är perfekt med sin formula av marint kollagen, grönt te, frankincense och granatäpple med mera som återfuktar och reducerar trötthetstecken.

Till Produkten >>>

Depot N° 805 No Hangover Face Gel

Depot N° 805 No Hangover Face Gel

Måste produkten för alla festglada tomtenissar! Depot No Hangover Face Gel bidrar med vitalitet, fasthet och en behaglig känsla av fräschör. Resultatet blir en hud som omedelbart verkar mer vaken och mindre uttröttad efter en natt med för lite sömn.

Till Produkten >>>

Stickad jultröja från Ralph Lauren

Stickad jultröja från Ralph Lauren

Vi skulle kunna göra en hel lista enbart med Ralph Laurens jultröjor med deras varumärkesnalle. Så här är vår favorit för julen. Diskret, klassiskt och ändå maximal julkänsla. För den här stickade jultröjan från Ralph Lauren behövs det en kvalitativ pomada som JS Sloane 1947 Superior Hold som ger frisyren en klassisk stil. Med preppy stilen så är det helheten som räknas så glöm inte naglarna.

Doften skulle man lätt kunna tro att det är Ralph Lauren som gäller men det är bara jul en gång om året så The Merchant of Venice Nobil Ottoman Amber är ett bättre val på doft. En herrparfym med majestätisk och djärv känsla för vinterns kalla månader. Öppen spis, sprakande ved och jul. Klockrent!

Taylor of Old Bond Street Manicure Set

Taylor of Old Bond Street Manicure Set

Matcha din jultröja med detta röda manikyrset för män från Taylor of Old Bond Street. Mer stil kan det inte bli än med ett handgjort etui i rött skinn fyllt med fem olika manikyrverktyg som ser till att naglarna alltid är snygga och matchar preppy stilen.

Till Produkten >>>

Star Wars jultröja herr

Star Wars jultröja herr

Må kraften vara med dig om du ska ge dig ut på julfirande med baby yoda på magen. Ja vi vet att den lilla krabaten heter Grogu, men Baby Yoda är så mycket roligare att säga. Denna Star Wars jultröja herr från H&M ger den rätta julkänslan och fungerar för familjemiddagar, till julfesten på jobbet och partykvällar med kompisarna.

Med en Star Wars jultröja vill man ha glow så man strålar som en hel galax. Satsa på en bra ansiktsrengöring herr som exempelvis Brickell Glycolic Acid Face Wash och även en peeling mask. Vårt val är Recipe for men Peeling Mask kom bara i håg att använda den kvällen innan du ska på galej. Ansiktskräm är ett måste och särskilt under vintermånaderna.

Recipe for men Facial Moisturizer+

Recipe for men Facial Moisturizer+

Ansiktskräm med maximal fukteffekt är helt rätt under vintern och Recipe for men Facial Moisturizer+ är bäst för ändamålet. Huden blir djupt återfuktad och skyddad när Kung Bore löper amok under vintern.

Till Produkten >>>

Christmas Movies Jultröja Herr

Christmas Movies Jultröja Herr

Är du killen som tänkt tillbringa så mycket tid som möjligt i soffan under jul för att titta på alla de bästa julfilmerna så är Christmas Movies Jultröja Herr från sillysanta det självklara valet. Passa på att förena nytta med nöje medan du plöjer, Elf, Die Hard, Ensam Hemma, Dödligt vapen och Ett päron till farsa firar jul med flera. Exfolierande fotstrumpa fixar fötterna till nyår, Ögonmask som hjälper ögonen koppla av efter för många timmars tittande på julfilm. Ansiktsmask för att återfukta och ge huden lite kvalitetstid. Doftljus som ger en mysig känsla till alla romantiska julfilmer och höjer stämningen. Helt enkelt hemma-spa och julfilm är en perfekt kombo.

Barber Pro Warming Eye Mask

Barber Pro Warming Eye Mask

För att inte få fyrkantiga ögon av för mycket skärmtid med alla julfilmer så kan det vara bra med en 20 minuters digitala detox då och då. Barber Pro Warming Eye Mask är räddningen för skärmtrötta ögon. Enkel att sätta på, mjuk och behaglig mot huden och skön värme som hjälper ögonområdet att slappna av efter timmar av tvtittande varvat med mobilen och surfplattan.

Till Produkten >>>

Voluspa Classic Maison Candle Burning Woods

Voluspa Classic Maison Candle Burning Woods

Doften från en mysig sprakande julbrasa höjer stämningen medan julfilmerna avlöser varandra. Voluspa Classic Maison Candle Burning Woods ger en rik, varm känsla som skapar stämningsfull atmosfär i rummet. Nyhugget granträ, enbär och brinnande trä förstärkt med noter av glödande kol, varm patchouli och cederträ. Häll upp glöggen, kalasa på julgodiset och njut av de bästa julfilmerna. Mer jul än så här blir det inte.

Till Produkten >>>

The Rudolph Julkostym

The Rudolph Julkostym

Vill du skippa jultröjan på årets julfest med jobbet men ändå hinta om jultröjans dag. Så är The Rudolph Julkostym från Partykungen den rätta outfiten för dig. Den tar festligheterna ett steg längre. Även om trenden med fula jultröjor kanske startade som ett skämt, anses den nu vara en av säsongens roligaste traditioner, eftersom den tillåter människor att koppla av och ha kul i säsongens anda.

Faktum är att trenden har blivit så populär att det till och med finns en fula jultröjans dag, som infaller den tredje fredagen i december. Men varför gå på en ful jultröja när du kan stoltsera med The Rudolph Julkostym. Bara fixa håret med JS Sloane Heavyweight Brilliantine så du får rätta stilen på frisyren och komplettera med en bra julparfym som Floris Santal EdT och julstilen är fixad.

Recipe for men Energizing Bronze Cream

Recipe for men Energizing Bronze Cream

Trött, lysterlös och glåmig vinterhud ger inte direkt den där festkänslan för de kommande högtiderna. Recipe for men Energizing Bronze Cream är lösningen som piggar upp och ger en fräsch, tonad lyster. En lätt färgad ansiktskräm som ger dig en fräsch färgantydan och trollar bort trött, lysterlös och glåmig vinterhud på direkten.

Till Produkten >>>

Fira jultröjans dag

Jultröjans dag är en härlig högtid som firas tredje fredagen i december varje år. Det är en dag då människor klär sig i färgglada jultröjor och samlas för att fira in julen. Faktum är att dagen har blivit så populär att det numera har blivit en hel vecka som firas som Jultröjans vecka och även fram till nyår. I den här delen av inlägget tänkte vi prata lite vad jultröjans dag är, varför det är kul att fira den, hur man kan göra det, och vad man ska tänka på när man väljer rätt jultröja.

Introduktion till jultröjans dag

Jultröjans dag är en härlig högtid (anledning att festa) som firas den tredje fredagen i december varje år. Ordet "jultröja" är en sammansättning av "jul" och "tröja". Det är helt enkelt en tröja som är utsmyckad med trevliga julmotiv som tomtar, granar, snögubbar och julkulor med mera som har en anknytning till just julen. Idén bakom jultröjans dag är att samla människor från hela världen för att fira in julen.

Dagen har sitt ursprung i USA men har med åren blivit populärare och populärare över hela världen. Hela idén för dagen har sitt ursprung i den amerikanska traditionen som kallas "Ugly Christmas Sweater Party". Det är en fest som man har för att fira in julen med färgglada och fula jultröjor.

Det är en härlig dag som får oss att känna oss glada och förväntansfulla inför de kommande högtiderna. Genom att fira jultröjans dag har vi möjlighet att koppla av en stund och njuta av julens magi. Det är en dag som får oss att känna oss speciella och får oss att förhoppningsvis glömma alla måsten och julstressen.

Fördelar med att fira jultröjans dag

Att fira jultröjans dag har för många fördelar. För det första är det en dag som sammanför människor. Det är även en dag då man kan samlas med sin familj och vänner och fira in julen tillsammans. Det är också en dag då man kan koppla av och börja njuta av julens magi.

För det andra uppmuntrar dagen till ära kreativitet. Det är ett utmärkt tillfälle för människor att uttrycka sig kreativt genom att designa sina egna jultröjor. Det är också ett utmärkt tillfälle att visa upp sina skapelser och få uppskattning från andra.

Berättelsen bakom jultröjans dag

Jultröjans dag har sitt ursprung i USA där det är en gammal tradition att ha ett "Ugly Christmas Sweater Party" varje år. Det är en fest som man har för att fira in julen där alla har på sig färgglada och fula jultröjor. Dessa fester blir allt mer populära även här i Sverige.

Idén med jultröjans dag kommer från en person som heter Mark Malkin som startade en tävling kallad "Ugly Christmas Sweater Contest" år 2002. Tävlingen var en stor framgång och ledde till att folk började fira jul med fula och färgglada jultröjor.

Sedan dess har jultröjans dag blivit en världsomspännande högtid som firas över hela världen. Helt enkelt en fest där människor samlas för att ha kul och umgås med färgglada jultröjor på sig och fira in julen tillsammans. Det har blivit så populärt att det numera har blivit en hel vecka som firas som Jultröjans vecka.

Hur man firar jultröjans dag

Det finns många olika sätt att fira jultröjans dag på den tredje fredagen i December. Det är bara samlas och fira dagen till ära och det behöver inte ens vara fredagen, det är bara startskottet på en hel veckas firande. Här bjuder vi på några tips på hur du kan fira jultröjans dag:

Ha en jultröjans fest.

Bjud in dina vänner och familj och ha en jultröjans fest. Be alla att klä sig i sina finaste jultröjor och ha sedan en trevlig kväll tillsammans.

Gå på julmarknad.

Köp en färgglad, stickad jultröja och gå på en julmarknad i din närhet. Det är ett utmärkt tillfälle att njuta av julens magi och leta efter de övriga perfekta julklapparna som inte kommer från Glamazon.

De 20 bästa julmarknaderna i Europa >>>

Gör en jultröjs utmaning.

Skapa en utmaning med dina vänner och familj och se vem som har den mest kreativa jultröjan.

Organisera en jultröjans dag tävling.

Bjud in dina vänner och familj och organisera en jultröjans dag tävling. Varje person ska ta med sig en jultröja och tävla om vem som har den bästa.

Visa upp din jultröja

När du har hittat din perfekta jultröja är det dags att visa upp den. Det finns många sätt att göra det. Här är några sätt som du kan visa upp din jultröja:

Fotografera dig själv i din jultröja och posta det på sociala medier.

Det är ett utmärkt sätt att visa upp din jultröja och få uppskattning från andra.

Gå i en parad.

Det finns många parader som hålls varje år runt om i världen endast för jultröjor. Gå med i någon av dem och visa upp din jultröja eller arrangera din egen lokala parad för att fira dagen. Vem har bästa jultröjan i staden?

Gör en jultröjans dag video.

Skapa en video där du visas upp din jultröja och posta den på sociala medier. Det är ett utmärkt sätt att dela med sig av din kreativa jultröja.

Arrangera din egen jultröjans fest.

Bjud in dina vänner och familj och arrangera din egna jultröjans fest. Det är ett utmärkt sätt att visa upp din jultröja och samtidigt få fira in julen tillsammans med nära och kära.

Tips för att välja den perfekta jultröjan

När du letar efter den perfekta jultröjan är det viktigt att ta hänsyn till flera olika faktorer. Här är några tips som du kan använda för att hitta den perfekta jultröjan för just dig:

Fundera på vilken stil du letar efter.

Vill du ha en stilfull jultröja eller en mer löjlig eller ful jultröja? Det är viktigt att välja en jultröja som passar din personlighet och en som du trivs med. Är det text på tröjan så försök välj en med ett budskap som du står för och speglar din personlighet.

Se till att jultröjan är bekväm.

Det är viktigt att välja en jultröja som är bekväm och inte för trång eller stickig. Se även till att jultröjan inte är för stor eller för liten. Tänk på att du ska tillbringa väldigt mycket tid de närmaste två veckorna i tröjan så det är viktigt att den är bekväm.

Välj en jultröja som är lätt att ta på och av.

Trots att det är kul med jultröjor så kommer de tyvärr inte fungera i alla sammanhang fram till nyår så se till att jultröjan är lätt att ta på och av.

Tänk på färg och mönster.

Se till att jultröjan har färg, mönster och eventuellt budskap som matchar din personlighet. Välj med fördel en som är färgglad och som sticker ut från mängden.

Tips på julklapp till mannen med skägg >>>