Fri frakt över 589 kr

Erboristica har tillverkat spa-produkter sedan 1969 i Italien, och tagit hjälp av laboratorier och forskning för att ta fram de absolut bästa produkterna för kroppen. Erboristica Shower Mousse Green Tea är en dermatologiskt testad duschtvål, speciellt framtagen för känslig hud och för den som duschar ofta och lätt blir torr. Ingredienserna ska ge huden ny energi och motverka uttorkning.

Erboristica Shower Mousse Green Tea Recension

Det har således blivit dags för herr Glamazon att testa Erboristica Shower Mousse Green Tea. Kommer man att lukta svett efter dusch? Kommer den att tvätta rent huden? Är doften tung eller lätt? Frågorna är många och herr Glamazon har gjort sitt bästa för att ge dig en så rättvis blid som möjligt. Läs vidare här nedan om vad han tycket om duschtvålen i sitt test och recension av duschtvål.

Erboristica Shower Mousse Green Tea recension

Jag har så länge jag kan minnas älskat att bada. Och jag är ett stort fan av duschgel, badolja och spa-produkter. Jag tycker att det ger en egentid av hög kvalitet, då man får en chans att ro om sig själv. Bara känslan av att krypa ner i badet och tända ett stort doftljus här höjden av vardagslyx. Den stora frågan är alltid vilken duschtvål man ska välja när möjligheterna är så många? Och vilken är bäst för huden? Att få testa Erboristica Shower Mousse Green Tea har varit en väldoftande upplevelse som jag kommer bryta ner i flertalet punkter här nedan i min recension och jag tänkte börja med att gå igenom ingredienserna och vad de för för huden.

Vad innehåller Erboristica Shower Mousse Green Tea?

Den första ingrediensen jag lägger märke till i Erboristica Shower Mousse Green Tea är aloe vera. Det vi på Glamazon gillar med aloe vera i duschtvål är att ingrediensen ger extra fukt till huden och har lugnande egenskaper för dig som har torr och kliande hud. Det är en ingrediens som är särskilt bra att titta efter om du har torr hud eller till och med mycket torr hud. Aloe vera har även kylande och antiinflammatoriska egenskaper.

Erboristica Shower Mousse Green Tea innehåller även havssalt från Döda havet. Detta naturliga salt har en mild rengörande effekt på huden och hjälper till att behandla hudsjukdomar och inflammation. Havssalt är rikt på magnesium som stärker huden tack vare dess svampdödande egenskaper. Vi på Glamazon gillar havssalt från Döda havet för dess mjukgörande effekt på huden och för att saltet hjälper huden att läka sig själv.

Risprotein har tillsatts i Erboristica Shower Mousse Green Tea. Risprotein är rikt på aminosyror som gör mycket gott för huden. Risprotein fyller din hud med näring och har anti-age effekt genom att det hjälper huden att bilda ny hud och stimulerar kollagenproduktionen. Vi på Glamazon gillar risprotein för dess förmåga att strama upp slapp hud och minska stora porer. Så har du ibland problem med akne på kroppen är risprotein en bra ingrediens att titta efter.

Erboristica Shower Mousse Green Tea innehåller även panthenol. Panthenol ger huden fukt och binder sedan fukten i huden. Vi på Glamazon gillar panthenol lite extra för dess förmåga att lindra irriterad hud och för att den hjälper till att förnya hudcellerna. Panthenol har en förmåga att penetrera igenom huden och göra huden mjukare. Detta är en ingrediens med antiinflammatoriska egenskaper som även hjälper bra vid solskadad hud.

Nästa ingrediens vi ska titta på i Erboristica Shower Mousse Green Tea är glycerin. Glycerin är en väldigt bra ingrediens oavsett vad du har för hudtyp. Vi på Glamazon gillar glycerin för dess förmåga att reparera och effektivt binda fukt till huden. Glycerin ger mjukare hud och motverkar torrhet samtidigt som hudens yttersta lager förnyas. Glycerin har antimikrobiella egenskaper vilket gör att det skyddar huden mot skadliga mikroorganismer.

Slutligen har citronsyra tillsatts i Erboristica Shower Mousse Green Tea. Citronsyra är en antioxidant som hjälper till att skydda huden. Citronsyra har anti-age effekt och hjälper åldrad hud att upplevas yngre igen. Har din hud åldrats efter år av solande, är citronsyra en bra ingrediens att titta efter. Vi på Glamazon gillar citronsyra för dess förmåga att jämna ut hudtonen och ge en mjuk, len och jämn hud.

Hur känns erboristica shower mousse green tea på huden?

Konsistensen känns geleaktig och hal. När jag tvålat in mig med Erboristica Shower Mousse Green Tea uppleverar jag en lätt kliande och svidande känsla på huden. Om du som mig har väldigt känslig hud kanske det här inte är duschtvålen för dig. Men den är bara lite lätt svidande och kliande, det är inte så att känslan är outhärdlig. Det här är en duschtvål man tvålar in och sedan sköljer av rätt omgående.

Hur känns huden när man sköljt av erboristica shower mousse green tea?

Den kliande och svidande känslan jag kände av Erboristica Shower Mousse Green Tea, försvinner direkt när jag sköljer av mig. Huden känns riktigt riktigt ren, och mjuk och len. När det gått några minuter känns huden torr, men den stramar inte till en början. Den känns bara torr när jag känner på den. Det här är en duschtvål du kommer behöva komplettera med body lotion män. Och vet du med dig att du slarvar med att smörja in dig, är nog den här duschtvålen inget för dig.

Erboristica Shower Mousse Green Tea Recension

Till Produkten >>>

Hur doftar erboristica shower mousse green tea?

Erboristica Shower Mousse Green Tea har en behaglig och fridfull doft. Jag känner absolut doften av grönt te. Men det är så mycket mer. Doften känns uppfriskande och elegant. Men ändå inte tung på något sätt, och passar dig som gillar lätta diskreta dofter. Den här doften är inget som tar över eller stör ut andra dofter, som exempelvis doften på din herrparfym.

Hur ser erboristica shower mousse green tea ut?

Erboristica Shower Mousse Green Tea har en genomskinlig formula och en lätt gulbrun nyans. Vi på Glamazon gillar att den kommer i en stor 400 ml flaska som räcker riktigt länge. Flaskan är i genomskinlig brun plast med svart plastkork man öppnar likadant som ett lock på en ketchup flaska. Designen är rektangulär och flaskan är så pass smal att den är enkel att hålla i handen när man ska hälla ut duschtvål. Konsistensen är hyfsat lättflytande för smidig dosering.

Behöver man mycket eller lite av erboristica shower mousse green tea?

Man behöver ta ganska mycket av Erboristica Shower Mousse Green Tea för att täcka hela kroppen. På huden löddrar den nästan ingenting alls. Den är så pass sparsamt löddrande att huden blir mer intvålad, med en liten gnutta skum. Men flaskan är så pass stor att det känns helt ok att ta mycket duschtvål, utan att det känns som att man slösar på den. Men för en snabbdusch där man bara tvättar sig lite snabbt, behövs förstås inte så mycket.

Är erboristica shower mousse green tea en duschtvål man blir ren av?

Vi på Glamazon gillar att man blir otroligt ren av Erboristica Shower Mousse Green Tea. Nästan lite för ren. Det känns som att den tvättar rent huden mycket grundligt. Det är perfekt om du behöver vara riktigt ren till exempel innan du lägger på brun utan sol. Det är också bra på så sätt att det går ganska snabbt att tvätta sig eftersom den rengörande effekten är så pass bra. Så ja det här är en duschtvål man blir ren av.

Behöver man komplettera erboristica shower mousse green tea med något annat?

Du kommer behöva komplettera Erboristica Shower Mousse Green Tea med en bodylotion, eftersom den är så pass uttorkande på huden. Men vi på Glamazon tycker att en bodylotion alltid bör stå i var mans badrum och vara en del av dusch och bad rutinen. Har du badkar och gillar att bada, kan det alltid vara trevligt att addera en badolja för att få den där spa-känslan. Att komplettera med en kroppsskrubb eller skrubbvante är också något vi på Glamazon förespråkar.

Är erboristica shower mousse green tea en återfuktande duschtvål?

Erboristica Shower Mousse Green Tea innehåller både aloe vera och glycerin, som har en återfuktande effekt. Samtidigt är den så pass kraftfullt rengörande att det känns mer som att den torkar ut huden mer än den återfuktar. Kanske man skulle kunna säga att det är en mycket sparsamt återfuktande duschtvål. Och bättre för dig som värdesätter att du blir riktigt ren, än att duschtvålen återfuktar.

Är erboristica shower mousse green tea bästa duschtvål?

Om det här testet bara handlade om att man ska tvätta sig riktigt ren, så har Erboristica Shower Mousse Green Tea absolut chans på titeln bästa duschtvål. Men att man känner sig uttorkad efter att man tvättat sig, behöver ju också vägas in när vi på Glamazon utser duschtvål bäst i test. Men det här är absolut en bra duschtvål för dig som vill få bort illaluktande svett i armhålan och bli grundligt rengjord, och som är förberedd på att behöva smörja in dig med bodylotion efteråt. Du behöver aldrig mer oroa dig för att lukta svett efter dusch.

Till Erboristica >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

En kvalitativ fast tvål bör inte bara vara en rengöringsprodukt; den bör vara en helhetsupplevelse som vårdar huden. Den bör dessutom vara så mångsidig att den kan användas både i duschen och vid handfatet. Triumph & Disaster A + R...

Läs mer