Depot Daily Skin Cleanser recension

En bra hudvårdsrutin börjar alltid med ansiktsrengöring, och just därför har det blivit dags att herr Glamazon att testa Depot Daily Skin Cleanser, en mild daglig ansiktsrengöring som hjälper till att förfina hudstrukturen och effektivt avlägsna orenheter. Är det den bästa ansiktsrengöring för män? Hur effektiv är rengöringen? Hur är formulan? Vem passar denna rengöring för? Hur är doften? Och hur blir resultatet? Frågorna är många, så ta del av detta ansiktsrengörings test och läs vidare vad Herr Glamazon tycker i sin Depot Daily Skin Cleanser recension här nedan.

Depot Daily Skin Cleanser Recension

Recension av Depot N° 801 Daily Skin Cleanser

Min hudvårdsrutin börjar alltid med ansiktsrengöring. Helt enkelt av den anledningen att en bra ansiktsrengöring herr effektivt tvättar bort döda hudceller och orenheter som huden har samlat på sig under dagen. Kort sagt, man behöver alltid en ansiktsrengöring. Just därför blev jag mycket glad över att få chansen att få testa Depot N° 801 Daily Skin Cleanser eftersom en ansiktsrengöring för män är grunden i våra dagliga hudvårdsrutiner.

Oavsett om vi ägnar oss åt rakning eller skäggvård så börjar det alltid med rengöring av ansiktet. Men även om du inte har rakat dig eller använt skäggprodukter under dagen så är det fortfarande ändå viktigt att rengöra ansiktet för att få bort smuts, olja och bakterier som samlats på huden och även förhindra pormaskar. Vill man helt enkelt se lite fräschare och bättre ut så är Depot N° 801 Daily Skin Cleanser ett bra val på ansiktsrengöring.

Varför? Det tänkte jag gå in på en bit ner i min recension men först så tänkte jag börja med att gå igenom vad denna utmärkta ansiktsrengöring innehåller och vad de effektiva ingredienserna faktiskt gör för huden.

Vad innehåller Depot Daily Skin Cleanser?

N° 801 Daily Skin Cleanser från Depot The male tools & Co är berikad med ett rengörande komplex som effektivt och omedelbart eliminerar orenheter och ger en känsla av komfort och mjukhet när formulan kommer i kontakt med huden medan vulkanisk aska avlägsnar döda hudceller för ett jämnare och slätare resultat. Inte nog med att rengöringen ger en lätt exfoliering så innehåller den även aktivt kol som rengör på djupet, får porerna att öppna sig och suger åt sig smuts, talg och döda hudceller som en dammsugare för att uppnå renare och friskare hud.

Redan här så kan vi konstatera att Depot Daily Skin Cleanser är en mycket effektiv ansiktsrengöring när det kommer till att tvätta bort olja, smuts och gamla döda hudceller för att få en ungdomlig, jämn och ren hudyta som ser fräsch ut. Men Depot N° 801 Daily Skin Cleanser innehåller ännu mer bra ingredienser, så vi fortsätter ett litet litet tag till med att gå igenom nyttigheterna.

Nästa ingrediens i rengöringen är baobab som är en superhjälte med flertalet fördelar för huden. Förutom att denna fantastiska mjukgörare främjar hudens elasticitet och cellförnyelse så bidrar ingrediensen med näring tack vare sitt rika innehåll av omega 3, 6 och 9 plus vitamin E, D och A. Baobab går även snabbt in i huden utan att täppa till porerna. Vi på Glamazon uppskattar baobab lite extra för dess lugnande, lindrande och mjukgörande egenskaper.

Depot Daily Skin Cleanser Recension

Vi hittar även Druvbladsextrakt i formulan som är uppskattad för sina egenskaper att motverka oxidativ stress och sin förmåga att göra huden slätare och mjukare. För att återställa balansen i huden under rengöringen så innehåller Depot Daily Skin Cleanser havreextrakt som lugnar och skyddar. Slutligen så ska en bra ansiktsrengöring även ha lite anti-age fördelar och självklart hittar vi granatäpple här som gör huden elastisk, mjuk och hjälper kollagenproduktionen. Resultatet blir en mjuk, fräsch och ren känsla oavsett hudtyp

Hur är formulan på Depot Daily Skin Cleanser?

Denna ansiktsrengöring har en trevlig kolsvart gel formula som är svartare än natten, men så fort den kommer i kontakt med vatten förvandlas formulan till ett ljusgrått behagligt smörjande lödder som är snudd på vitt. Själva konsistensen känns väldigt mjuk och behaglig mot huden, snudd på lite lätt oljig men det är exakt som en riktigt bra ansiktsrengöring för män bör vara.

Hur ren blir huden med Depot Daily Skin Cleanser?

Depot Daily Skin Cleanser är tio Glamazon av tio möjliga för den rengörande effekten. Huden blir ordentligt rengjord och all olja och smuts tvättas bort med enkelhet på bara några sekunder. Resultatet blir ren, fräsch och väldigt mjuk hy i ansiktet.

Depot Daily Skin Cleanser

Till Produkten >>>

Hur mycket fräschare blev huden?

Återigen tio Glamazon av tio möjliga. Huden blir väldigt pigg och fräsch av rengöringen och den ser till att eliminera alla trötthetstecken vilket är en stor fördel. Samtidigt mattar rengöringen ner huden så man får en väldigt tilltalande fräsch lyster.

Hur känns Depot No.801 Daily Skin Cleanser på huden?

Depot No.801 Daily Skin Cleanser känns mjuk och behaglig på huden. Den svarta formulan förvandlas till ett silkeslent fint lödder som smörjer huden utan att rinna eller droppa. Det är ett rent nöje att få tvätta ansiktet med den här ansiktsrengöringen.

Behöver man mycket eller lite Depot ansiktsrengöring för resultat?

Du behöver inte alls mycket av Depot ansiktsrengöringen för resultat. Det räcker med en eller två pumpar i ena handflatan. Formulan är så tjock och dryg före den kommer i kontakt med vatten. Därefter expanderar den till ett fantastiskt rengörande och smörjande lödder som rengör huden med bravur. Rengöringen är dryg och räcker länge.

Behöver man komplettera Depot Daily Skin Cleanser med något annat?

Du behöver inte komplettera med något för själva rengöringen. Det är bara applicera en pump eller två i handen, sprid sedan ut Depot Daily Skin Cleanser mellan handflatorna och massera sedan in ordentligt i ansiktet. Tänk på att huden ska vara fuktig! Jobba in produkten lite extra så att ansiktsrengöringen verkligen får chans att lösa upp alla orenheter ordentligt och skölj sedan av med ljummet vatten. Enkelt och smidigt.

Vill man ta rengöringen ett steg längre så kan man komplettera med en tvättsvamp till ansiktet som Depot No758 Face Sponge för att försiktigt massera huden vid rengöringen.

Däremot när man är klar med rengöringen så finns det en del produkter att komplettera Depot Daily Skin Cleanser med. Jag själv använder ansiktsrengöringen varje morgon och kväll. Förutom två kvällar i veckan då jag byter ut den mot Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser för en djupare rengöring. Det är en dubbelverkande ansiktspeeling som förbättrar hudtonen, stärker hudbarriären och stimulerar cellförnyelsen.

Efter rengöringen på morgonen brukar jag applicera Depot N° 803 Daily Face Moisturizer för att få lite extra fukt. Det är en bra ansiktskräm för män som väcker upp en trött och tråkig hud, vilket är perfekt på morgonen. Jag brukar även komplettera med Depot N° 804 Multi-Action Eye Contour för att få en yngre och piggare blick. Det är en ögonkräm som piggar upp trötta och svullna ögon.

På kvällen så brukar jag komplettera Depot Daily Skin Cleanser med en ansiktsmask en gång i veckan som exempelvis Depot N° 807 Deep Relaxing Face Mask och det sista jag gör på kvällen är att smörja ansiktet med Depot N° 809 Nightly Face Moisturizer som är en utmärkt nattkräm för män.

Hur är doften på Depot Daily Skin Cleanser?

Depot Daily Skin Cleanser har en fräsch, tvålig doft av sandelträ som gör rengöringen till ett nöje och förhöjer känslan. Själva doften är en riktigt bra herrdoft som stannar kvar på huden ett tag efter rengöringen vilket förhöjer den rena fräscha känslan man får efter att ha tvättat sig.

Vem passar Depot Daily Skin Cleanser för?

Det som är bra med Depot Daily Skin Cleanser är att den verkligen passar alla. Däremot om du har fet eller oljig hy så är det här en riktig fullträff. Innehållet av vulkanisk aska och aktivt kol kommer suga åt sig all olja från huden och lämna den fräsch och fin. Har man däremot naturligt torr hud så bör man alltid ha tillgång till en återfuktande fuktkräm efter rengöringen så inte huden börjar strama och kännas obehaglig.

Depot Daily Skin Cleanser Recension

Hur är förpackningen på Depot Daily Skin Cleanser?

Förpackningen på Depot Daily Skin Cleanser är bra. Det är en stor platt flaska på tvåhundra milliter försedd med praktisk pump vilket gör doseringen exakt och enkel. Det är aldrig risk för att man tar för mycket. Pumpen går att låsa genom att man vrider den åt ena sidan vilket även det är bra. Rent designmässigt så matchar ansiktsrengöringen övriga produkter från Depot om man valt att gå på hela serien gällande deras ansiktsvård för män. Det finns inget att klaga på när det kommer till den här förpackningen.

Är Depot N° 801 Daily Skin Cleanser bäst ansiktsrengöring för män?

Som ansiktsrengöring för män är Depot N° 801 Daily Skin Cleanser väldigt bra. Den är perfekt som en varje dag rengöring för morgon och kväll alla dagar i veckan. Formulan med aktivt kol får en att bli den bästa versionen av sig själv och gör alla dagar till en bra dag.

Aktivt kol, baobab och granatäpple gör att Depot Daily Skin Cleanser bjuder på en härlig cocktail som rengör på djupet. Ansiktsrengöringen gör susen på stora porer, fet t-zon och hud som är tilltäppt, men fungerar även perfekt på normal och kombinerad hud. All smuts och olja försvinner i ett svep och huden känns ren, klar och fräsch.

Det är en enastående ansiktsrengöring bäst i test för män som ger snabbt resultat. Det är även plus för innehållet av vulkanisk aska och dess exfolierande egenskap som snällt polerar huden och lämnar en felfri fasad. Rekommenderas.

Depot - The Male Tools & Co >>>