Dear Barber Beard Oil Recension

Det är många som funderar på att börja odla skägg och just därför har vi låtit Mr Glamazon få testa och recensera Dear Barber Beard Oil. Vi brukar ofta få följande frågor om skägg. Vad man ska göra om vill börja odla skägg? Hur snabbt växer skägg? Hur får jag skägget att växa? Kan man göra nått för att öka skäggväxten? Vad ska man göra för att få mer skägg? Svaret är i regel att det är genetiskt. Ett skäggstrå växer ungefär bara 1mm per dag hos en genomsnittlig man. Dear Barber Beard Oil är i grund och botten inget skäggväxt-medel som bara hux flux trollar fram ett stort ståtligt tomteskägg över en natt. Den är däremot ett bra hjälpmedel för att främja tillväxten.

Skäggolja test - Dear Barber Beard Oil

Skäggolja test - Dear Barber Beard Oil

Dear Barber har som motto att tradition förändras aldrig; den utvecklas, och det stämmer rätt bra på denna skäggolja, då de flesta oljor är inriktade på redan befintliga och färdiga skägg. Dear Barber Beard Oil fokuserar däremot på att hjälpa till med att få bättre skäggväxt och bra förutsättningar när man ska börja odla skägg.

Jag ska erkänna att jag under inga omständigheter gick med på att raka av mig mitt eget skägg när jag fick uppdraget att testa den här oljan, men jag struntade däremot under några veckor att se efter linjerna på hals och kinder. Det gav mig möjligheten att testa oljan både på stubb, kort och långt skägg. Det har varit ett nöje att använda skäggoljan från Dear Barber, den har gett mitt ansiktshår en härlig mjukhet, stubb var inga problem och doften på oljan är mycket trevlig och angenäm.

Innehållet:

Dear Barber skäggoljan innehåller mandelolja som förebygger slitage och hjälper skägget växa ut fortare. Kan vara bra att veta om man precis har börjat odla och vill ge ansiktshåret en liten boost. Formulan är även berikad med vårdande arganolja som mjukgör och även den sägs stimulera skäggväxten.

Hur är doften på Dear Barber Beard Oil?

Mycket trevlig och angenäm. Skäggoljan doftar diskret av vanilj och mandel, man börjar omedelbart tänka på glass, närmare bestämt 88:an. Jag gillar glassen och jag gillar den här doften på skäggoljan. Den är söt utan att bli sliskig eller påträngande på något sett. Kul med en doft på skäggolja som vågar vara lite egensinnig och unik. Stort plus.

Flaska/förpackning:

Dear Barber Beard Oil

Till Produkten >>>

Dear Barber Beard Oil kommer i en svart, mönstrad förpackning och själva flaskan är en stilren historia i glas. Den har säkerhetskork och droppinsats för enkel dosering. Smidigt, avskalat och klassiskt.

Lätt eller svår att tvätta ur?

Skäggoljan är mycket enkel att tvätta ur med en bra skäggtvätt, man märker knappt att man har olja i skägget.

Vem passar Dear Barber Beard Oil för?

Den passar mycket bra olja för nybörjare, korta skägg och de som nyss börjat odla eftersom formulan bidrar till att få bättre skäggväxt och hjälper till att eliminera klådan som lätt kan uppstå när hårstråna börjar växa till sig.

Behöver man mycket eller lite för resultat?

2 till 5 droppar räcker långt för att uppnå resultat och få god smörjning av ansiktshåren och huden under.

Konsistens:

Formulan på Dear Barber Beard Oil är lätt, tunn och snudd på kladdfri. Skäggoljan går in i hårstråna direkt och lämnar knappt några spår efter sig, men syftet är att den ska bearbeta huden under skägget för att tillfredsställa talgkörtlarna och säkerställa en frisk skäggväxt. Trots att konsistensen är så tunn är den ändå väldigt smidig att arbeta med och det är enkelt att få till en bra täckning.

Behöver man komplettera med kam, borste, vax eller skäggbalsam?

För den här oljan bör man ha en skäggborste som distribuerar oljan ända ner till huden eftersom formulan är så lätt och tunn, annars är risken att man bara smörjer topparna på skägget. Dear Barber skäggoljan ska ner i huden under ansiktshåret för det är där den gör bäst nytta. När man ska köpa skäggolja kan det vara bra att komplettera med de produkter man behöver för att få ut maximalt av skäggvården. Det behövs en skäggtvätt, och milda produkter för ansiktet som inte skadar skägget.

Återfuktande effekt:

Inte så mycket för själva skägget men desto mer för huden under. Det här är som sagt en skäggolja för stubb och kortare skägg och oljan har bra återfuktande effekt på huden och penetrerar hårsäcken för maximal påverkan av tillväxten. Huden känns genast mycket mjukare och smidigare med ihållande effekt.

Hur mycket fräschare blev skägget?

Dear Barber Beard Oil ger resultat, skägget blir mjukt, följsamt och får en lätt diskret lyster. Den fungerar även bra om man vill ha en snabb uppfräschning utan att behöva lägga massa extra tid på skägget då formulan är så tunn men ändå effektiv.

Helhetskänsla:

Det här är en skäggolja mest för skägg som nyss börjat odlas eftersom den bidrar till att få bättre skäggväxt. Den gör sig riktigt bra i stubb och kortare skägg, där den bidrar med mjukhet och en naturlig lyster. Oljan är enkel att applicera tack vare den smidiga droppkorken och den är snudd på helt kladdfri. Det bästa med Dear Barber Beard Oil är doften av glassen 88:an som är klockren och ger en varm och inbjudande känsla.

Har du långt eller tjockt skägg är inte detta oljan för dig men om du däremot vill få skägget att växa fortare, har tunt ansiktshår eller just börjat odla är detta oljan för dig. Dear Barber Beard Oil är en perfekt skäggolja för nybörjare och är en utmärkt introduktion för dig som aldrig använt skäggolja tidigare.

Skäggolja bäst i test >>>