Mr Natty Beard Elixir Recension

Vår skäggiga Herr Glamazon har fått testa Mr Natty Beard Elixir under en längre tid. Detta är ett litet återfuktande elixir som Mr Natty tog fram när hans skäggige vän Matt Raines ville inkassera en skuld av honom. Resultatet blev en fantastisk skäggolja som mjukgör och vårdar ansiktshåret ordentligt.

Test av Skäggolja - Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir

Test av Skäggolja - Mr Natty Beard Elixir

Mr Natty hör till pionjärerna när det kommer till skäggprodukter och i kategorin skäggolja så har de så många år av erfarenhet av att klippa och trimma skägg att få märken kan mäta sig med dem. Mr Natty vet verkligen vet vad män letar efter i en olja för skägget. Detta vårdande elixir hette tidigare Franks, men det har numera nått sådana höjder av berömmelse att den går under namnet ”Famous" och har i farten även fått en broderdoft med namnet ” Bring Me Sunshine”. Genom att använda naturliga oljor stimulerar detta skäggelixir hårsäckarna och återfuktar huden under ansiktshåret för att lindra klåda och irritation. Mr Natty Beard Elixir är perfekt för regelbundet underhåll och konditionering av skägget. Det är en av de minsta flaskor jag sett, men kan nu säga den må vara liten på jorden men ack så stor den är för skägget. Ska man köpa skäggolja och vill ha en försäkring till ansiktshåret på samma gång är det här produkten man ska välja. Mr Natty oljan är verkligen ett elixir som räddar vilken dålig skäggdag som helst.

Innehållet:

Som storleken är innehållet i Bring Me Sunshine Beard Elixir minimalt, vilket inte är något negativt utan något mycket positivt! Mr Natty har bara använt sig av några få naturliga ingredienser som gör jobbet med bravur och utgår från en bas med druvkärneolja, som är rik på linolsyra för att höja hudens kvalitet. Mjukgörande persikoolja hjälper till att skydda skägget medan vetivertolja bekämpar bakterier och svamp så ansiktsåret förblir fräscht och hälsosamt. För alla med gles skäggväxt, innehåller denna dunderkur även svartpepparolja som främjar hårtillväxten och stimulerar blodcirkulationen. Vem vill inte ha tjockare och fylligare skägg??

Doften:

Mr Natty Beard Elixir finns i två dofter och det är en smaksak vilken man föredrar. Jag har prövat både Bring Me Sunshine och Famous doften under en längre tid och gillar dem båda skarpt.

Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir

Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir

Mr Natty Bring Me Sunshine doften är helt parfymfri och ska enligt Mr Natty dofta naturligt av citrus, svartpeppar och vetiver. Kompositionen ska kännas som om man är vid Amalfikusten eller vid en sprakande lägereld i öknen vid Rajasthan. När jag applicerade oljan var min första tanke träslöjd, rök och grillkväll i trädgården! Den doftar kraftigt av nysågat trä och närmare bestämt sågspån. Men det är även rök och grillade grönsaker och efter ett litet tag kan man ana en hint av citron och svartpeppar, men oj vad rökig trädoft det blir av vetiveroljan. Gillar du framträdande manliga trädofter av nysågat, då är den här doften perfekt för dig.

Till Produkten >>>

Mr Natty Famous Beard Elixir

Mr Natty Famous Beard Elixir

Även Mr Natty Famous Beard Elixir har en träig parfymfri maskulin doft av vetiver och patchouli med en hint av enbär och bergamott. Det här är Mr Nattys originaldoft som tidigare hette Franks. Men helt enkelt blev så populär är den bytte namn till Famous. Kompositionen är en trevlig bekantskap där tränoterna från vetiver och patchouli är dominerande men jag gillar enbärsdoften som tittar fram och blandar sig fint med citrusnoterna. Det är rätt mycket tall över hela kompositionen och det ger den där manliga skogshuggar känslan. Bra doft på en fantastisk skäggolja.

Till Produkten >>>

Flaska/Förpackning:

Skäggoljan kommer i en liten kartong prydd med fyndiga engelska ordlekar och själva flaskan är i glas fylld med hela 8 ml elixir som gör ett fantastiskt jobb. Korken är försedd med praktisk pipett så doseringen går superlätt, det är bara droppa ut önskad mängd för att fixa skägget. Kom bara ihåg att det här är ett elixir så det behövs inte mycket för att få jobbet gjort.

Lätt Eller Svår Att Tvätta Ur?

Mr Natty Beard Elixir är förvånansvärt lätt att tvätta ur med tanke på att den innehåller persikoolja som är en väldigt fet olja. Den var även enkel att tvätta bort från händerna med handtvål efter appliceringen vilket alltid är uppskattat.

Behöver Man Mycket Eller Lite För Resultat?

Du behöver ytterst lite för att uppnå resultat. Skäggoljan är väldigt dryg och lite gör jobbet.

Vem Passar Mr Natty Beard Elixir För?

Mr Natty Beard Elixir passar alla som är inne i en tuff skäggperiod och vill ge ansiktshåret lite extra omtanke och kärlek. Skäggoljan är perfekt att använda som det elixir den är efter att man exempelvis utsatt skägget för salta bad, gassande sol och hårda festkvällar eller isande vinterkyla. Den är även ett riktigt bra komplement när man vill börja odla skägg, då den bidrar till snabbare och friskare skäggväxt.

Konsistens:

Den är fet men förhållandevis rinnig. Kladdfri och absorberas fort. Den är välbalanserad, där varje olja har använts i exakt rätt mängd för att få önskad effekt. Det behövs ytterst lite för att få full effekt.

Behöver Man Komplettera Med Kam, Borste, Vax Eller Skäggbalsam?

Det ska man alltid och skägget mår bäst av att bli borstat eller kammat regelbundet. Just Mr Natty Beard Elixir skäggoljan gör sig väldigt bra naturell eftersom den är så fet i konsistensen och man vill ju att den vårdande effekten av den ska bli maximal. Använd den som det elixir den är och komplettera med en bra skäggborste för att få full täckning. Glöm inte bort skäggschampot vid rengöring och skäggtvätt.

Återfuktande Effekt?

Mr Natty Beard Elixir har som uppgift att återfukta och det är vad den gör, timme efter timme. De naturliga oljorna stimulerar hårsäckarna och återfuktar huden för att mjukgöra och lindra klåda. Perfekt för regelbundet underhåll och konditionering av skägget.

Hur mycket fräschade den upp skägget?

Maximalt! Det här är skäggoljan som fixar vilken dålig skäggdag som helst. Skägget blir mjukare och får en fin lyster. Rekommenderar definitivt om man vill ha snyggare och fräschare skägg.

Helhetskänsla:

Storleken är inte allt brukar det ju sägas, och med denna skäggolja så stämmer den klyschan, trots sin minimala storlek på hela 8 ml. Den är så dryg att den räcker längre än sina större konkurrenter i badrumsskåpet. Om man tar en droppe åt gången ger den ungefär 160 appliceringar.

Resultatet är övervägande positivt då skäggoljan verkligen räddar och återställer ansiktshåret. Mr Natty Beard Elixir är räddaren i nöden när skägget blivit torrt och risigt. Resultatet blir ett fylligare skägg som är supermjukt och doftar riktigt manligt. Helt enkelt väldigt mjukt och hanterbart och doften håller hela dagen och lite till.

Skäggolja bäst i test >>>