Fri frakt över 589 kr

När det kommer till ansiktsrengöring är det viktigt att hitta en produkt som rengör effektivt och samtidigt vårdar huden. Man vill ha en rengöringskräm som känns lyxig, doftar gott och ger en behaglig känsla under användning. Det har blivit dags för Herr Glamazon att testa Nobil Homo Care Cleansing Cream från The Merchant of Venice. Vad innehåller denna doftfria rengöringskräm? Hur känns den på huden och hur effektiv är den för att tvätta bort smuts och orenheter? Passar den alla hudtyper och hur är dess konsistens? Läs vidare och se vad Herr Glamazon tycker om The Merchant of Venice Face Wash i sin recension och test av ansiktsrengöring för män här nedan.

The Merchant of Venice Face Wash Recension

Ansiktsrengöring test - The Merchant of Venice Face Wash

Att hitta en bra ansiktsrengöring som effektivt tvättar bort smuts och samtidigt behåller hudens naturliga fuktbalans kan verkligen vara en utmaning. Detta är anledningen till att The Merchant of Venice Nobil Homo Care Cleansing Cream kommer in i bilden. Det har varit en förnämlig upplevelse att få göra detta ansiktstvätt test. Med sin behagliga formula återfuktar och smörjer rengöringen huden istället för att irritera och beröva huden all sin fukt.

När det kommer till rengöring av min hy är jag extremt kräsen med vad för produkter jag använder eftersom jag har tendens att få väldig torr och stramande hud. Jag anser att just ansiktsrengöring är en av de absolut viktigaste produkterna för att ta hand om min hy, den är för mig vad en målare skulle kalla grundarbetet och fuskar man med grundjobbet så blir resultatet därefter. Att skada sin hud med hårda kemikalier hör till det förflutna.

The Merchant of Venice Face Wash är en förträfflig ansiktsrengöring som är perfekt för torr hud och är helt fantastisk under vintermånaderna, att den verkligen är doftfri, och ger ett resultat man älskar är bara bonus. Varför? Vi börjar med att gå igenom vad den återfuktande och rengörande formulan innehåller i min recension och vad varje ingrediens gör för huden.

Vad innehåller The Merchant of Venice Face Wash?

The Merchant of Venice har haft en intention att skapa en produkt som avlägsnar orenheter även djupt ner i porerna. Men den ska samtidigt vara mild mot huden, och det har de verkligen lyckats med, med denna face wash. Män i Sverige kan behöva en effektiv och snäll produkt. Denna ansiktsrengöring för män inkluderar olusolja, en vegetabilisk oljeblandning som mjukgör, förbättrar förutsättningarna för återfuktning och ger huden en trevlig känsla samt en silkeslen yta.

Ricinus Communis Seed Oil eller ricinolja är en vegetabilisk olja som tillsatts för dess mjukgörande egenskaper. Att ricinolja har en förmåga att lugna och hålla huden återfuktad är något vi på Glamazon gillar lite extra. Ricinolja har en smutslösande effekt och fungerar därför riktigt bra som ansiktsrengöring. Oljan passar alla hudtyper, men den har också gjort sig känd för att ge fantastiska resultat vid akne eftersom den inte bara rengör huden på djupet, utan för att den även löser upp sebaceous filament och fett i porerna.

Rengöring från  The Merchant of Venice

Nästa ingrediens jag kommer nämna är Copernicia Cerifera Cera, på svenska kallad Karnaubavax. Ett naturligt vax som ger en skyddande barriär på huden, barriären i sin tur hjälper till att skydda mot fuktförlust. På så sätt behåller huden sin naturliga fuktbalans. Karnaubavax kan även bidra till att ge en mjuk känsla på huden och är ett bra val för personer med känslig hud, då det anses vara relativt hypoallergent.

Hur är formulan på The Merchant of Venice Face Wash?

The Merchant of Venice Face Wash har en formula olik allt annat jag provat tidigare. Man måste helt enkelt prova den för att förstå att det finns någonting så underbart på ansiktsrengörings-fronten. Utseendemässigt så är det en vit opak kräm. Den är det krämigaste du kan tänka dig, extremt mjuk och len. Den går åt det lite tjockare hållet, känns hal och är fantastiskt återfuktande.

Hur är doften på The Merchant of Venice Face Wash?

Doften på The Merchant of Venice Face Wash

Första gångerna jag tvättar ansiktet med denna cleansing cream från The Merchant of Venice tycker jag mig att doften är som salva. Det doftar ingenting alls och tankarna går åt salva från Apoteket. Men nu har jag använt rengöringen i några månader och min uppfattning har ändrats något. Jag anar en mycket mycket svag behaglig doft, som fortfarande doftar salva, fast lite bättre.

Till Produkten >>>

Hur ren blir huden med ansiktsrengöringen?

Venice Face Wash kommer tvätta dig ren. Huden blir ren i klass med de bästa ansiktsrengöringarna på marknaden. Men inte torr. Det är en kombination jag inte stött på tidigare vilket är häftigt. Någon gång i mitt liv har jag tvättat mig med en cleansing milk som haft effekten att den inte torkat ut huden, men då har jag inte alls blivit så ren som jag blir med The Merchant of Venice.

Hur mycket fräschare blev huden?

Jag ger Nobil Homo 10 Glamazon av 10 möjliga för hur fräsch huden blir. Tänk dig hur din hud är nu, och så uppdaterar du den till det bästa möjliga. Det är resultatet av The Merchant of Venice Nobil Homo. Den har en balanserande effekt som är utomordentligt bra. Jag har ofta torr fnasig hud på kinderna, den har inte fnasat någonting alls sen jag började använda den här. Och mina porer på näsan har även de blivit bättre.

Hur känns The Merchant of Venice Face Wash på huden?

När jag använder oparfymerad ansiktsrengöring förväntar jag mig en bra känsla på huden. Det är lite av själva grejen när du väljer oparfymerat. Men i mitt ansiktsrengöring test har jag kommit fram till att det här är någonting helt annat och mycket bättre. Jag korar den omedelbart till bäst i test ansiktsrengöring bara för känslan hur den känns på huden.

Den känns skön på ett sätt jag inte upplevt tidigare. Återigen 10 Glamazon av 10 möjliga. Föreställ dig känslan av att applicera en riktigt framstående anti-age produkt, tänk dig då ett anti-age serum som är bland det bästa som finns att tillgå eller en riktigt riktigt upplyftande anti-age ansiktsmask. Man känner hur den tar tag i huden och tightar till den.

Just för den sakens skull älskar jag att applicera denna ansiktsrengöring. Män kan ha en tendens att stressa i duschen, men jag skulle hellre rekommendera dig att massera in The Merchant of Venice Face Wash i huden, och låta den verka medan du tvättar håret och resten av kroppen. Du kommer att bli hänförd.

Produkter att komplettera The Merchant of Venice Face Wash med

Hur mycket ska jag använda av ansiktsrengöringen?

Har du använt ansiktsrengöring tidigare eller just bestämt dig för att bli en ansiktsrengöring kille, kommer du bli förvånad över hur lite du behöver. En pump från flaskan motsvarar ungefär mängden av en vattendroppe, och det räcker bra. Personligen brukar jag ta mellan 1 pump och 3 pump, beroende på hur länge sen det var jag tvättade ansiktet senast.

Behöver man komplettera ansiktsrengöringen med något annat?

Vi på Glamazon måste slå ett slag för The Merchant of Venice parfym. Jag har flera av deras parfymer och alla är bra. The Merchant of Venice Accordi Di Profumo gör att jag kan visa min kreativa sida och skapa en egen unik parfym varje dag. Och när jag går hemifrån så är det oftast The Merchant of Venice parfym jag bär.

Men förutom herrparfym, så ja du behöver komplettera med flera produkter för ansiktsvård. Som ansiktsrengöring man upptäcker du rätt snart att för att få ut det mesta ur din ansiktsrengöring bäst i test är det bra att följa upp med en ansiktsskrubb, varje dag eller någongång i veckan, beroende på vad som känns bra för din hud. En ögonkräm är att rekommendera och förutom din vanliga ansiktskräm kanske även en nattkräm, som är en speciell kräm du använder över natten.

Vem passar The Merchant of Venice Face Wash för?

Det här är både ansiktsrengöring fet hy bäst i test och samtidigt ansiktsrengöring torr hy bäst i test. The Merchant of Venice har tagit fram sin bästa ansiktsrengöring för män som har ett fullproppat schema och reser mycket. Och bara man tittar på målgruppen som The Merchant of Venice riktar sig mot, så förstår man vad man kan vänta sig av produkten.

Stressad hy, torr hy, trött hy, glansig hy, hann knappt sova inatt eller glömde min ansiktskräm hemma, allting löser sig med The Merchant of Venice Face Wash. Jag kan se många framstående män använda den här. Ställ dig till skaran av ansiktstvätt män du också som väljer att tvätta sig med sin bästa ansiktsrengöring alla dagar i veckan.

The Merchant of Venice Face Wash är bästa ansiktsrengöring för män

Hur är förpackningen på ansiktsrengöringen?

Detta vore väl inte ansiktsrengöring man bäst i test utan en förpackning som lever upp till det. Under mitt ansiktsrengöring män test är det här den finaste flaskan jag stött på och jag känner mig hedrad över att jag fått möjligheten att använda den. Endast flaskan skulle kunna räcka som skäl att kora den till bästa ansiktsrengöring. Män kan särskikt uppskatta den stilrena designen i svart porslin med praktisk pump.

Är The Merchant of Venice Face Wash bästa ansiktsrengöring för män?

Får det lov att vara en ansiktstvätt Herr? Så får det lov att vara den bästa. Det här är ansiktsrengöring bäst i test med motiveringen att den effektivt avlägsnar orenheter även djupt ner i porerna samtidigt som den är mild mot huden och återfuktande. Det är en extremt mjuk och len koncentrerad kräm som passar män som föredrar en ansiktsrengöring som känns lyxig. Den doftfria formulan och eleganta flaskdesignen i svart porslin, känns tilltalande för män som värderar stil och kvalitet. Vi på Glamazon kan se många framstående män använda The Merchant of Venice Face Wash.

Innehålls-överkurs:

Nu har vi kommit till punkten i min ansiktsrengöring recension som jag kallar för innehålls-överkurs. För dig som är lika nördig på ingredienser som jag och gillar att fördjupa dig. Den första ingrediensen jag kommer nämna är cetearyl alcohol. Det är en fet alkohol som hjälper till att förena vatten och olja, och ger en mjukgörande effekt på huden.

Octyldodecanol är en fet alkohol som mjukgör huden. Den slätar ut huden genom att “fylla på” utsidan av huden med fukt och sedan behålla fukten. Därför passar ämnet särskilt väl till dig som har torr hud eller stram och grov hud. Octyldodecanol hjälper även andra ingredienser tränga djupare ned i huden, där de kan vara mer effektiva.

The Merchant of Venice parfym

Denna bäst i test ansiktsrengöring innehåller även decyl oleate som mjukar upp huden. Denna ingredienser ger, förutom en mjukare hud, bättre omedelbar återfuktning till huden. En ansiktsrengöring med decyl oleate kommer dessutom få din hud att kännas klarare och renare, eftersom smuts och olja enkelt löses upp.

Avslutningsvis vill jag säga att du är alltid välkommen att ringa Glamazon Kundcenter om du vill veta mer om ansiktsrengöring, anti-age, ansiktsvård för män, hur ofta man ska tvätta ansiktet, eller vad för funderingar du kan tänkas ha. Vi älskar att hjälpa till!

Till The Merchant of Venice >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer