Tancan Primer Recension

Det har blivit dags för Herr Glamazon att testa och recensera TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body. Hur är den som parfymfri ansiktskräm? Fungerar den som parfymfri body lotion? Hur doftar parfymfritt? Frågorna är många, så läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker om TanCan Aloe Vera Gel i sitt test och recension av aloe vera gel.

Aloe vera gel test - TanCan Primer For Face & Body

Aloe vera gel test - TanCan Primer For Face & Body

Alla vill ju ha återfuktad och mjuk hud varje dag, så just därför har det varit kul att få chansen att testa och utvärdera denna aloe vera gel och göra en TanCan Recension. Anledningen till att jag tyckte detta aloe vera gel test var så kul att genomföra, är för att jag vanligtvis gillar att använda brun utan sol och är särskilt förtjust i brun utan sol för män som ger ett resultat som ser naturligt ut. TanCan gjorde sig kända för detta i Sverige med TanCan Bronze Self Tanning Spray.

Vi på Glamazon är för den nya tidens brun utan sol för män, som ger ett resultat som ser hälsosamt och snyggt ut. Man ska känna sig fräsch. Vi har endast bra brun utan sol produkter för män i vårt sortiment, och har du inte prövat så bör du göra det omgående. Men nu ska inte min TanCan recension handla om brun utan sol från TanCan utan i stället om TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body som är en aloe vera gel för ansikte och kropp framtagen för daglig användning som ansiktskräm oparfymerad och body lotion oparfymerad.

TanCan Aloe Vera Gel är även tänkt som ett perfekt komplement för att återfukta huden före brun utan sol. Då får din brun utan sol optimalt fäste vilket ger dig ett hållbart, naturligt och jämnt resultat. Tanken är att du börjar med en dusch där du tvättar dig och sedan rakar dig med dina favorit rakprodukter. I duschen är det viktigt att ta bort döda hudceller och rengöra huden på djupet med en kroppsskrubb för män och även en exfoliering för ansiktet.

Det är ett nöje att få stå och skrubba sig ordentligt, skölja av och direkt efteråt smörja in sig i svalkande aloe vera gel. Jag gillar den här typen av grooming produkter som går att använda till både ansikte och kropp. Det är otroligt tidssparande att kunna använda samma produkt som oparfymerad ansiktskräm och parfymfri bodylotion. Men hur bra är denna svensktillverkade aloe vera gel? Läs min TanCan recension här nedan. Jag kommer att börja med att gå igenom ingredienserna och vad för effekt de har på huden.

 

Är innehållet aloe vera gel bäst i test?

När jag tittar på innehållet på TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body kan det mycket väl bli aloe vera gel bäst i test. Innehållet är fenomenalt. Vi börjar med 96,5 procent aloe vera, vilket gör detta till en ren aloe vera gel och så nära aloe vera gel 100 procent du kan komma. Aloe vera är en bra ingrediens när huden behöver en extra fuktboost. Denna aloe vera gel är även fri från parabener, mineralolja och parfym.

När vi går vidare i innehållsförteckningen så hittar vi extrakt från vitt te. Vitt te är en antioxidant som hjälper huden att behålla sin spänst, verkar åldersförebyggande och skyddar huden från yttre påfrestningar. Vi på Glamazon är ett stort fan av åldersförebyggande hudvård, och tycker att det är ett självklart val att välja en åldersförebyggande kräm före en som inte är det.

Hur doftar oparfymerad body lotion?

Doften på TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body är i stort sett obefintlig. Det är rätt intressant med en produkt utan parfym som är nästintill doftlös. Det här är en doftfri bodylotion som doftar ungefär som att smörja in sig med vatten, vilket är helt fantastiskt. Vanligtvis när man smörjer in sig med oparfymerad body lotion har den ändå en doft. Och oftast luktar de inte så gott heller. Detta för att ingredienserna avger sin naturliga doft.

Aloe vera gel test - TanCan Primer For Face & Body

Till Produkten >>>

Är den bästa parfymfri body lotion om man ser till formulan?

Formulan på TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body är genomskinlig och lite lätt orangegul i tonen. Den är förhållandevis tjock och stabbig, vilket gör doseringen enkel. Det är bara att trycka ut en klick i handen, och klicken stannar kvar utan att flyta ut. Att applicera är lite svårare. Det är lite trickigt att sprida ut formulan över huden, då denna aloe vera gel inte är så hal som en bodylotion för män oftast är.

Det här är en parfymfri body lotion eller aloe vera gel, som är mer klistrig i konsistensen. Så när jag smörjer in mig, är det mer som att allt fastnar på ett ställe, och det är svårt att få ett jämnt lager. Det kan också vara att jag är alldeles för torr i huden, och min hud därför suger upp allt den kan, så fort den kommer i kontakt med min aloe vera gel. Så vi på Glamazon skulle säga, att om man ser till applicering är detta inte bästa parfymfri body lotion.

Efter att ha smörjt in mig några gånger, så började jag bli mer van med formulan på TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body. Och jag kom fram till att det bästa sättet var att smörja in mig direkt efter duschen. Jag tvättar mig med en fast tvål eller duschgel herr och sköljer av mig. Medans jag fortfarande är dyblöt och står kvar i duschen, tar jag fram min flaska TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body och smörjer in mig.

När jag smörjer in parfymfri body lotion eller aloe vera gel på blöt hud, är det som att den blir lite utspädd och då fungerar det alldeles utmärkt. Appliceringen är fortfarande lite trickig, men absolut inte som innan. Min aloe vera gel har fortfarande en tendens att hamna på ett och samma ställe, men eftersom huden är blöt, är det lättare att sprida ut den. Sen är det något med att smörja in sig i aloe vera gel, som gör att man torkar extremt snabbt.

Om jag jämför med vanlig parfymfri body lotion, så går den här in i huden supersnabbt. Vilket gör att jag kan klä på mig direkt. När denna aloe vera gel torkat känns den inte alls klibbig på huden. Huden känns istället jättemjuk och len. Dock tycker jag att den gör sitt jobb bättre på kroppen än som aloe vera gel ansikte. Som parfymfri ansiktskräm, tycker jag att den känns något obehaglig i ansiktet. Lite som att denna aloe vera gel ansikte lägger sig ovanpå huden och torkar. Jag känner mig stel i ansiktet.

Blir man glansig i ansiktet av aloe vera gel ansikte?

Det här är en bra aloe vera gel ansikte på så sätt att man inte blir glansig i ansiktet av att använda den. Den innehåller inget fett, eller något annat som skulle göra en glansig i ansiktet. Dock innehåller den inte heller något för att matta ner. Och utan aktiva ingredienser som mattar ner fet hud, finns förstås risken att du kommer bli glansig i ansiktet, om det är så att du ofta är det. TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body kommer dock aldrig gör dig glansig på kroppen.

Behöver man komplettera ren aloe vera gel med något annat?

Om du ska använda ren aloe vera gel som en parfymfri lotion kommer du att behöva komplettera med fotkräm och en handkräm för män. Som en parfymfri lotion är ett alldeles utmärkt alternativ, dock är den för klen för att ta hand om torra händer och fötter som behöver mer fukt. Detta för att ren aloe vera gel helt enkelt inte på något sätt är fet. Och på narig och skrovlig hud, är en fetare kräm bättre.

 

Ska du använda ren aloe vera gel som ansiktskräm parfymfri, kommer du att behöva komplettera med en ögonkräm för män. TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body innehåller bra ingredienser men som ögonkräm för män är det ofta bättre att använda en produkt med mer aktiva ingredienser. På så sätt kan du minska rynkor, påsar och mörka ringar under ögonen. Huden runt ögonen behöver ofta mer än bara fukt.

 

Som komplement till ren aloe vera gel kommer du förstås även att behöva något att tvätta dig med. Jag har tidigare nämt att jag brukar tvätta kroppen med en fast tvål eller duschgel herr. Och vill du ha hjälp att välja en bra duschgel för män, läs gärna vårt magasin inlägg duschkräm bäst i test. Där går vi igenom vad produkterna innehåller och vad de gör för huden. Vad de doftar och vilken som passar dig bäst.

 

Använder du ren aloe vera gel som ansiktskräm parfymfri behöver du också något att tvätta ansiktet med. Vi på Glamazon har bra ansiktsrengöring för män, så att du lätt kan välja en som passar din hudtyp. Kanske du föredrar att tvätta dig med en fast tvål för ansiktet, eller en ansiktsrengöring för fet hy. Det finns även de som är kombinerade så att du kan använda samma rengöring till ansiktet och kroppen.

 

Hur är förpackningen på denna aloe vera gel?

TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body kommer i en vit plastflaska på 200ml. Korken är en sådan du trycker nedåt för att den ska öppnas. Det är otroligt praktiskt att det går att ställa flaskan upp och ner. På så sätt är det lättare att få ut det sista ur den när den börjar ta slut. Doseringen av denna aloe vera gel är enkel, det är bara att trycka på flaskan för att få ut lagom mycket.

Är denna aloe vera gel 100 procent återfuktande?

Söker du en ren aloe vera gel eller en aloe vera gel 100 procent är det här rätt produkt för dig. TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body är så ren aloe vera gel kan bli med sina 96,5 procent. Den återfuktande effekten är fantastisk, om du inte duschar, kommer den ändå att fortsätta hålla din hud återfuktad i flera dagar. Så vi på Glamazon kan bara säga ja på frågan, om denna aloe vera gel 100 procent är återfuktande.

Som aloe vera gel ansikte hade vi önskat att den hade återfuktat lite mer. Samma sak om du har torra hälar, här kan fotvård med en fotkräm vara bättre än hudlotion oparfymerad. Att använda TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body som kroppslotion oparfymerad passar sig bättre sommarhalvåret. Varken huden på kroppen eller ansiktet skriker efter fukt så mycket då. Till vinterhalvåret kan en något fetare oparfymerad ansiktskräm vara ett bra alternativ till aloe vera gel ansiktet.

Är TanCan bästa aloe vera gel?

En svalkande aloe vera gel oparfymerad som är tillverkad i Sverige har alltid goda chanser att kvala in till bästa aloe vera gel. Och ska du använda den som parfymfri after sun kan du vara säker på att med sina 96,5 procent aloe vera svalkar den som den ska. Om bästa aloe vera gel för dig handlar om att du vill ha en ren aloe vera gel som är så nära en aloe vera gel 100 procent man kan komma, är TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body absolut en toppkandidat till bästa aloe vera gel.

Är TanCan bäst parfymfri ansiktskräm?

Det här är mer för dig som söker en oparfymerad lotion för ansiktet än en parfymfri ansiktskräm. Konsistensen är så tunn att TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body har svårt att bli bäst parfymfri ansiktskräm, om du söker en parfymfri ansiktskräm som har fet och krämig formula. Denna aloe vera gel ansikte med sina 96,5 procent aloe vera fungerar dock bra att använda som återfuktning sommarhalvåret för dig som söker ett fettfritt och parfymfritt alternativ.

Är TanCan bäst parfymfri body lotion?

Om man ser till resultatet kan TanCan Aloe Vera Gel For Face & Body absolut bli bäst parfymfri body lotion. Man blir mjuk och underbart återfuktad. Formulan är dock inte så pass krämig som en body lotion parfymfri oftast är, utan den här är mer klistrig, vilket gör den svår att applicera jämnt. Trots detta ett stort plus för att den innehåller 96,5 procent aloe vera vilket gör detta till en riktig toppenprodukt om vi tittar på innehållet.