Fri frakt över 589 kr

Det är allt annat än angenämt att inte känna sig i toppslag inför ett viktigt möte. Men med hektiska dagar, långa flygningar och mötesmaraton är det helt enkelt omöjligt att spendera en längre tid i badrummet. Dock behöver det inte betyda att du måste kompromissa med ditt välvårdade utseende. Med rätt verktyg och tekniker kan du enkelt och effektivt fräscha upp dig även när tiden är knapp.

Snabbt välvårdad inför mötet

Skapa ditt bästa välvårdade jag på nolltid

Här kommer några smidiga tips till ett välvårdat, fräscht och oklanderligt yttre när du är på språng och vill göra ett gott intryck.

Fräsch doft

Att dofta ljuvligt är givet för att känna sig fräsch och ge ett positivt intryck. Spraya din herrparfym på handlederna och nacken för att få en balanserad doft, men tänk på att inte gnugga handlederna eftersom att det förstör doftmolekylerna. För en doft som inte är för påträngande rekommenderar vi en Eau de Toilette framför Eau de Parfum som är mer lämpad till kvällen. Ett tips är även att satsa på en fräsch doft med noter av citrus. Floris no 89 är ett uppiggande tips som lätt får plats i necessären.

Rengör ansiktet

Skölj ansiktet med vatten och applicera en bra ansiktsrengöring för män som exempelvis Truefitt & Hill Daily Facial Cleanser. Den har en krämbaserad formula som är både återfuktande och djuprengörande. Rengöringen innehåller även jojobabönor som försiktigt fräschar upp, exfolierar och ger huden en nyfunnen lyster. Förutom att pigga upp ansiktet har ansiktstvätten även en mild doft av lime och lavendel.

Återfukta ansiktet

När ansiktet är rengjort applicerar du därefter en ansiktskräm för män. Vårt tips är förslagsvis Truefitt & Hill Advanced Facial Moisturizer som är en oöverträffad återfuktare som ger huden spänst och lyster. Att den dessutom minskar fina linjer, reducerar rynkor och har en fräsch citrusdoft gör att den passar perfekt för alla tillfällen.

Ge skägget lyster

Om du har skägg - då kommer skäggolja göra susen! Den hjälper ditt ansiktshår bli lättkammat, se mer välvårdat ut och dofta gott. En variant som alltid placerar sig i toppen på skäggolja bäst i test är oljan från Edwin Jagger som tillför extra spänst samt liv till ditt skägg och doftar ljuvligt! Med en naturlig formula av sesamolja, arganolja och jojobaolja så hjälper den dessutom till med att motverka klåda och irritation i hårbotten.

Pigga upp ögonen

Få saker viskar mer om stressiga dagar och för lite sömn än ögonpåsar. Men osmickrande mörka ringar går som tur att bli av med väldigt snabbt - En bra ögonkräm för män minskar synliga trötthetstecken kraftigt och ger dig genast ett piggare yttre!

Alltid välvårdad inför mötet

Inför varje möte, oavsett om det är planerat sedan länge eller spontant, vill vi känna oss säkra i vår framtoning. Därför är det viktigt att vi snabbt kan piffa upp oss och känna oss välvårdade, även om vi har ont om tid.

Med de tips vi delat med oss av här kan du enkelt och snabbt känna dig på topp. Och när du söker produkter för att skapa den perfekta välvårdade looken – från parfymer till skäggprodukter och ansiktsvård – hittar du allt du behöver här hos oss på Glamazon. Så nästa gång tiden är knapp, men du ändå vill vara den bästa versionen av dig själv, så luta dig tillbaka och lita på våra råd och produkter. Ett par minuter kan göra underverk, och med rätt produkter är du alltid redo att möta världen med stil.

Snygg på jobbet >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer