Snabbt välvårdad inför mötet

Det är allt annat än angenämt att inte känna sig i toppslag inför ett viktigt möte. Men med hektiska dagar, långa flygningar och mötesmaraton är det helt enkelt omöjligt att spendera en längre tid i badrummet.

Snabbt välvårdad inför mötet

Här kommer några smidiga tips till ett fräscht och oklanderligt yttre när du är på språng och vill göra ett gott intryck.

Fräsch doft

Att dofta ljuvligt är givet för att känna sig fräsch och ge ett positivt intryck. Spruta din herrparfym på handlederna och nacken för att få en balanserad doft, men tänk på att inte gnugga handlederna eftersom att det förstör doftmolekylerna. För en doft som inte är för påträngande rekommenderar vi en Eau de Toilette framför Eau de Parfum som är mer lämpad till kvällen. Ett tips är även att satsa på en fräsch doft med noter av citrus. Floris no 89 är ett uppiggande tips som lätt får plats i necessären.

 

Rengör ansiktet

Skölj ansiktet med vatten och applicera en bra ansiktsrengöring för män som exempelvis Truefitt & Hill Daily Facial Cleanser. Den har en krämbaserad formula som är både återfuktande och djuprengörande. Rengöringen innehåller även jojobabönor som försiktigt fräschar upp, exfolierar och ger huden en nyfunnen lyster. Förutom att pigga upp ansiktet har ansiktstvätten även en mild doft av lime och lavendel.

 

Återfukta ansiktet

När ansiktet är rengjort applicerar du därefter en ansiktskräm för män. Vårt tips är förslagsvis Truefitt & Hill Advanced Facial Moisturizer som är en oöverträffad återfuktare som ger huden spänst och lyster. Att den dessutom minskar fina linjer, reducerar rynkor och har en fräsch citrusdoft gör att den passar perfekt för alla tillfällen.

 

Ge skägget lyster

Om du har skägg - då kommer skäggolja göra susen! Den hjälper ditt ansiktshår bli lättkammat, se mer välvårdat ut och dofta gott. En variant som alltid placerar sig i toppen på skäggolja bäst i test är oljan från Edwin Jagger som tillför extra spänst samt liv till ditt skägg och doftar ljuvligt! Med en naturlig formula av sesamolja, arganolja och jojobaolja så hjälper den dessutom till med att motverka klåda och irritation i hårbotten.

 

Pigga upp ögonen

Få saker viskar mer om stressiga dagar och för lite sömn än ögonpåsar. Men osmickrande mörka ringar går som tur att bli av med väldigt snabbt - En bra ögonkräm för män minskar synliga trötthetstecken kraftigt och ger dig genast ett piggare yttre!