Så väljer du rätt Floris parfym för varje tillfälle

Parfym är inte bara en doft; det är ett uttryck av identitet och stil. För den moderna mannen som vill framhäva sin personlighet och smak, erbjuder Floris London ett sortiment av sofistikerade dofter för varje tillfälle. Med en anrik historia och en förkärlek för kvalitet, är varje Floris parfym en hyllning till tradition och innovation.

Floris London parfymer på ett vintage bord med bokhyllor i bakgrunden

Floris parfym: Ett arv av kvalitet och elegans

Som ett av de äldsta och mest respekterade parfymhusen i världen, bär Floris London en stolt tradition av kvalitet och elegans. Genom åren har de skapat dofter som speglar både klassisk brittisk stil och samtida smaker. Deras dedikation till hantverket är tydlig i varje flaska, och varje doft är designad för att förmedla en unik berättelse. Låt oss guida dig genom några av deras mest ikoniska dofter, från Floris No 89 till Floris Leather Oud, och hur du väljer rätt doft för varje tillfälle.

Floris No 89: Det klassiska valet för vardagen

Floris No 89 är den klassiska parfymen för vardagen

Floris No 89 är en tidlös klassiker som balanserar citrus och träiga noter. Denna doft kombinerar traditionell brittisk elegans med vardaglig användbarhet. Med sina uppfriskande noter av apelsin, bergamott, lavendel och neroli, är Nummer 89 särskilt framtagen för att inte vara överväldigande och för att ge en diskret närvaro. Detta är den perfekta kompositionen för en dag på kontoret eller för en lunch på stan. Och kom ihåg, Om den är tillräckligt bra för James Bond, är den tillräckligt bra för oss alla dagar i veckan.

Mer om Floris No 89 EdT >>>

Floris Santal: Ett stilrent val för arbetsplatsen

Floris Santal är en stilren doft för arbetsplatsen

Med sina varma och kryddiga noter är Floris Santal ett utmärkt val för arbetsplatsen. Den erbjuder en komposition som är både sofistikerad och diskret, vilket gör den till en utmärkt signaturdoft för den professionella mannen. Dess rika sammansättning av sandelträ, mysk och bärnsten ger en långvarig doft som håller sig genom arbetsdagen, vilket ger en känsla av självförtroende och distinktion.

Mer om Floris Santal EdT >>>

Floris Honey Oud: Perfektion för speciella evenemang

Floris Honey Oud är en bra doft för speciella evenemang

För de ögonblick när en distinkt och minnesvärd doft krävs, sticker Floris Honey Oud ut från mängden. Kombinationen av lyxiga oud-noter blandat med söt honung ger en rik och förtrollande doftprofil. Inspirerad av den delikata baklava-desserten, blandar denna parfym gyllene engelsk honung och vanilj med djupa noter av oud-olja. Denna unika blandning framhäver sofistikering och självförtroende, vilket gör den perfekt för galamiddagar, stora firanden eller andra speciella evenemang. Honey Oud är en fantastisk doft som är både mysig och inbjudande, samt mästerligt blandad.

Mer om Floris Honey Oud EdP >>>

Floris Leather Oud: För lugna och eleganta stunder

Floris Leather Oud är en sofistikerad och djup doft för eleganta stunder

Floris Leather Oud är en sofistikerad och djup doft som kombinerar den lyxiga rikedomen av oud med den jordiga fräschören från nytt läder. Denna komposition är perfekt för de stunder då man vill förmedla en känsla av elegans och självsäkerhet. Med sin varma och sofistikerade karaktär passar Leather Oud för kvällsevenemang eller formella sammankomster där en stark, minnesvärd närvaro är önskvärd. Leather Oud utstrålar inbjudande lyx utan att be om ursäkt för sin närvaro.

Mer om Floris Leather Oud EdP >>>

Floris Bergamotto di Positano: Semesterkänsla till varje dag

Floris Bergamotto di Positano är perfekt för sommarens alla tillfällen

Bergamotto di Positano för in semesterkänslan i vardagen. Med sin lätta och uppfriskande komposition, som samtidigt är värmande, är denna doft perfekt för sommarens alla tillfällen. Denna doft påminner om en italiensk semester och erbjuder en uppfriskande men samtidigt värmande känsla, idealisk för både dagliga aktiviteter och sommarkvällarnas evenemang. Den är som en minisemester till den italienska kusten, varje dag.

Mer om Floris Bergamotto di Positano EdP >>>

Floris Elite: Diskret elegans för helgen

Floris Elite är en doft som utstrålar diskret elegans

Elite är en doft som utstrålar diskret elegans och är perfekt för helgens alla tillfällen. Floris Elite är helt enkelt symbolen för en elegant man med god smak, eftertänksam med ett lugnt överlägset uppträdande. Kompositionen, som skapades redan 1979, har i dag uppnått statusen som ett mästerverk. Med noter av citrus, trä och läder erbjuder den en sofistikerad doftupplevelse som känns klassisk men ändå modern. Med sin subtila men tydliga närvaro är denna komposition det ultimata valet för helgens aktiviteter, från avslappnade middagar till rogivande utflykter.

Mer om Floris Elite EdT >>>

Floris London: En doftsignatur för varje man

Floris parfym med doftsignatur för varje man

Oavsett vilken herrdoft du väljer, representerar varje Floris London parfym en del av den brittiska parfymtraditionen och dess dedikation till kvalitet och finess. Att välja rätt Floris parfym för varje tillfälle handlar om att förstå din egen stil och de intryck du vill ge.

Avslutande tips:

  • Tänk på årstiden: Välj lättare, friskare dofter under sommaren och varmare, rikare under vintern.
  • Tänk på varaktigheten: För långa dagar eller evenemang, välj en parfym med högre koncentration av doftoljor för längre varaktighet.
  • Kom ihåg att mindre är mer: Överdriven användning kan vara överväldigande, så applicera med måtta.

Upptäck din perfekta Floris doft här på Glamazon

Utforska vårt exklusiva utbud av Floris parfymer direkt här hos oss på Glamazon. Från den sofistikerade Floris No 89 till den djärva Floris Leather Oud, är din idealiska doft för varje tillfälle bara några klick bort.

Vi gör det enkelt och bekvämt att välja rätt parfym, med experttips och detaljerade beskrivningar. Ta del av vårt sortiment och låt din nya Floris doft bli din personliga signatur.

Utforska och handla din nästa Floris parfym direkt här på Glamazon – där stil och kvalitet möts i varje flaska.

Vilken parfym passar mig >>>