Percy Nobleman Premium Beard Oil Recension

Förr i tiden var skägg ett tecken på att man var av nobel börd och att man var respekterad. Det har skett en del förändringar genom historien vad gäller längd och stilar på skägg för att slutligen i dag blivit ett manligt attribut här för att stanna oavsett stil och härkomst. Alla skäggprydda män från dåtid till nutid har en sak gemensamt - Snyggt och välvårdat skägg! Det har blivit dags för Herr Glamazon att testa om Percy Nobleman Premium Beard Oil är lösningen för att få ett skägg av högsta kvalitet? undersöka vad skäggoljan innehåller? Hur den doftar och det viktigaste av allt vad ger oljan för resultat? Läs vidare nedan vad Herr Glamazon tycker om denna premium skäggolja från Percy Nobleman i sitt test och recension.

Test av Percy Nobleman Premium Beard Oil

Test av Percy Nobleman Premium Beard Oil

Det första jag vill säga är att det har varit en förnäm upplevelse att få testa Percy Nobleman Premium Beard Oil. Vi är många skäggprydda män som i perioder tampas med ett torrt livlöst skägg som kan få oss att vilja ta till sax, rakhyvel och ta ut skilsmässa från skägget för gott. Jag själv kan ha sådana perioder när temperaturen varit under noll en längre tid och nordanvinden fått härja fritt i ansiktshåret, även efter perioder med stark sol, höga temperaturer och salta bad har tanken kommit att nu struntar jag i det här med skägg.

Så det är tur att Percy Nobelman tagit fram denna förträffliga skäggolja. Den är formulerad för att just rädda torra, grova och längre skägg som skriker efter fukt, omvårdnad och kärlek. En sak som slog mig tidigt i mitt test av skäggoljan, var att den kommer som en riddare när skägget är i nöd om man saknat tillgång på riktigt skäggschampo ett par dagar. Det är jag evigt tacksam för. Percy Nobleman Premium Beard Oil är en skäggolja av hög börd, som doftar gott, och ger ett resultat man vill adla.

Varför? Vi börjar med att gå igenom vad den feta, återfuktande formulan innehåller för bra oljor och vad de gör för skägget.

Innehållet:

Percy Nobleman Premium Beard Oil är uppbyggd som ett hantverk med rikligt av organisk arganolja som bas för att hjälpa till att reparera slitet skägg och göra det starkare och motståndskraftigare. Arganolja är en väldigt näringsrik olja med högt innehåll av E-vitamin som tar hand om huden under ansiktshåret och förebygger fina linjer.

Formulan innehåller även mandelolja som smörjer och mjukgör varje skäggstrå. För att skägget ska se tjockare och fylligare ut har Percy Nobelman tillsatt Jojobaolja som även hjälper till att motverka mjäll. En av hemligheterna i att just denna skäggolja är så bra för risigt och torrt skägg är det höga innehållet av fet avokadoolja som bidrar med fukt, näring och dödar svampbakterier. En bonus är att avokadooljan även startar hudens egna produktion av kollagen, vilket håller rynkor och linjer borta från huden under skägget.

Svartkumminolja är tillsatt för att stärka hårsäckarna, motverka håravfall och för tidigt grått skägg. För att ansiktshåret ska få liv och lyster så finns det sesamolja i kompositionen som även hjälper till att öka skäggväxten. Slutligen finns superhjälten veteolja i formulan som bidrar till att aktivera tillväxten av hårsäckar, rengör och återställer strukturen på skägget plus att den fungerar som en förebyggande åtgärd mot tappade skäggstrån och torrhet.

Stort plus av Percy Nobleman för innehållet av svartkumminolja, sesamolja och veteolja för de som vill ha en skäggolja för mer skägg.

Doften:

Enligt vännerna på Percy Nobleman ska skäggoljan ha en doft av trä, vanilj och tobak. Första gången jag testade Premium Beard Oil så var det en kraftig våg av ljust nysågat trä som mötte mig när jag öppnade flaskan, den vågen kommer förvisso fortfarande varenda gång jag tar några droppar olja i handflatan.

Doften ska inte avfärdas som ytterligare en skäggolja som dofta trä. Percy Nobleman Premium Beard Oil är så mycket mer och har en mogen herrdoft som signalerar att man varit med ett tag och samlat på sig visdom och erfarenheter genom livet. Som sagt så är det tränoterna man känner först men så fort oljan vidrör skägget händer det saker, först kommer en frisk fräschhet av citrus som sedan försvinner lika fort som den dök upp och istället framträder det en söt fantastisk doft av färsk tobak blandat med sötheten från vanilj som ger doften en diskret air.

Ska erkänna att det tog ett tag att växa in i doften och att under första veckorna jag testade skäggoljan gick och funderade på tjära och framförallt bildäck och bränt gummi. Vet inte om det är racerfantasten i mig som bara hade önsketanker eller om det var tobaksdoften som spelade spratt med mig i början. Det här är en doft som bara blir bättre och bättre ju mer man använder den och den fungerar i alla sammanhang. Helt enkelt en mycket bra doft.

Flaska/förpackning:

Percy Nobleman Premium Beard Oil

Till Produkten >>>

Klassisk, stilren och funktionell. Percy Nobleman Premium Beard Oil kommer i en väl tilltagen glasflaska på 50ml som för tankarna till gamla medicinflaskor. Flaskan ligger bra i handen och pipettkorken är väl fungerande så den har inga problem att dra upp rikligt med olja för applicering.

Korken är även utrustad med läckageskydd vilket gör att man med lätthet kan ha flaskan liggande i necessären om man är på resande fot annars gör den sig mycket bra på badrumshyllan. Skäggoljan levereras i den klassiska svarta Percy Nobelman kartongen. Stilrent och funktionellt som det ska vara.

Är skäggoljan lätt eller svår att tvätta ur?

Trots att Percy Nobleman Premium Beard Oil är en väldigt fet skäggolja så lämnar den ingen svåravtvättad hinna på händerna som så många andra oljor gör om man har en bra tvål. Jag använde en droppe av Claus Porto Cerina Liquid Soap (som för övrigt är en grym duschgel), lödtrade upp och skäggoljan var borta direkt. Däremot har jag även applicerat skäggoljan och försökt få bort den från händerna med Scottish Fine Soaps Vetiver & Sandalwood Hair & Body Wash vilket ungefär krävdes fem handtvättar innan jag fick bort skäggoljan från händerna.

Percy Nobelman skäggoljan tvättas lätt bort med en bra fast tvål men den är snudd på omöjlig att tvätta bort om man saknar tillgång till en riktig tvål. För skägget har jag använt mig av Percy Nobleman Beard Wash som är lika bra som skäggoljan och är en perfekt partner som förhöjer skäggvården. Om du bryr dig om ditt skägg så ska du inte tvätta det med nått annat än schampo och balsam som är speciellt formulerade för just ansiktshåret, på så sett bibehåller du skäggets naturliga oljor.

Behöver man mycket eller lite skäggolja för resultat?

Percy Nobleman Premium Beard Oil är framtagen för att rädda torra, grova och längre skägg som är i akut behov av fukt och kärlek. Man kan tro att det kommer behövas en hel del för att få resultat men formulan är helt galet bra så det behövs inte mycket alls för att få ett bra resultat. Se bara till att få ner oljan till huden då du vill ha maximal effekt från alla bra oljor i kompositionen.

Har du lite tid över pröva att blöt en bomullshandduk under riktigt kallt vatten efter du applicerat skäggoljan och håll handduken sedan lätt över skägget. Det hjälper till att kapsla in skapelsen och transportera in alla nyttigheter från oljorna i huden och stänga in dem där. Viktigt att tänka på är att börja med lite olja och bygg på efter behov.

Vem passar Percy Nobleman Premium Beard Oil för?

Skäggoljan passar dig som redan har odlat ett stort maffigt skägg och dig som har grov skäggväxt men framförallt är den perfekt för alla som har riktigt dåliga skäggdagar. Percy Nobelman skäggoljan är räddaren i nöden så fort ansiktshåret börjar kännas torrt, slitet och håglöst. Den är även bra för dig med tunt skägg då den bidrar till att accelerera skäggväxten med sin aktiva komposition.

Konsistens:

Formulan är rätt fet eftersom den innehåller så många nyttiga oljor och kan kännas rätt kladdig när man arbetar med den. Men det händer nått med oljan så fort den kommer i skägget. Den smörjer hårstråna enkelt med perfektion och går med lätthet ned till huden. För mycket av det goda kan dock göra skägget lite flottigt så applicera efter behov men som helhet är formulan på skäggoljan mycket enkel att jobba med och ger ett bra resultat.

Behöver man komplettera med kam, borste, vax eller skäggschampo?

Eftersom Percy Nobleman Premium Beard Oil är så mångsidig räcker det gott med en borste eller kam och ett skäggschampo. Jag har kompletterat med Percy Nobleman Beard Wash som är en bra rengöring och ger det där lilla extra till skägget. Jag gillar även att använda Percy Nobleman Beard Brush som ger skön massage och ser till att ansiktshåret får en trevlig lyster.

Test av Percy Nobleman Premium Beard Oil

Några andra bra produkter att komplettera skäggvården med är Percy Nobleman Beard & Moustache Scissors som är en mycket populär sax för att klippa envisa strån som sticker ut och inte vill lägga sig till rätta, även Percy Nobleman Gentlemans Styling Wax har varit en trevlig bekantskap för att forma skägget till perfektion.

Sedan så har vi ju det här med linjerna och stubben på övre delen av kinderna och nere på halsen, för att motverka den stickiga känslan och få en naturlig mjuk övergång till skägget så kan jag rekommendera ansiktskrämen Percy Nobleman Face & Stubble Moisturiser som är en utmärkt ansiktskräm för oss med skägg plus att den även mjukgör skäggstubben.

Det är en stora fördel att köpa skäggolja från detta varumärke då det finns en komplett linje där alla skäggprodukter går hand i hand för att ge bästa möjliga resultat.

Hur mycket återfuktar skäggoljan?

Tio av tio för Percy Nobelman skäggoljan. Den här oljan är framtagen för att råda bot på torrt, slitet skägg och den återfuktar med full kraft. Konsistensen ger maximal vård till både hud och skägg så det går inte annat än att ge full pott till den. Det är inte många av de skäggoljor jag testat som ger en sån riklig återfuktning som Percy Nobleman Premium Beard Oil ger skägget och huden under.

Hur mycket fräschare blev skägget?

Skäggoljan är som en V8-motor, man applicerar den och effekten bara accelererar till full perfektion. Percy Nobelman har lyckats med ett högprestandautförande i formulan för att få skägget ska bli perfekt med trevlig lyster.

Helhetskänsla:

Av alla skäggoljor jag testat kommer Percy Nobleman Premium Beard Oil ha en stadig plats bland favoriterna under lång tid framöver. Formulan är värd att adla för den räddar alla dåliga skäggdagar med sin kraftfulla konsistens som går att likna med en muskelbil förklädd till sportbil.

Det som gör detta till en kandidat till bästa skäggoljan och en vinnare är just mångsidigheten som kombinerar ett kraftpaket med elegans och slutligen en vuxen doft som bara växer med tiden. Vännerna på Percy Nobelman har verkligen lyckats gör en premium skäggolja som agerar som en riddare för alla skägg i nöd.

Det har varit ett sant nöje för mig att få äran att recensera och testa den här Percy Nobelman skäggoljan och de övriga produkterna för skäggvård från dem. För de som vill ha en skäggolja för mer skägg är detta produkten. För alla som har en dålig skäggdag är den här oljan ett måste.

Om man har torrt skägg så är den räddningen. Oavsett om man vill ha en skäggolja för dagligt bruk eller som intensivvård så är det här oljan som fixar biffen. Percy Nobleman Premium Beard Oil ser till att skägget blir av nobel börd oavsett stil och härkomst.

Percy Nobleman >>>