Nõberu Shower Cream Amber-Lime Recension

Att tvätta sig är bra, och att göra det med en krämig, väldoftande duschkräm är guld värt. Det har blivit tid för Herr Glamazon att testa och recensera Nõberu Shower Cream Amber-Lime. Hur bra rengör den huden? Hur är doften? Torkar den ut huden? Man vill ju ha svar på alla dessa frågor eftersom man vill bli ren och fräsch. Får Nõberu duschkrämen flytta in i badrummet? Läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker i sitt test av duschkräm för män.

Test av Nõberu Shower Cream Amber-Lime

Recension av Nõberu Amber-Lime Shower Cream

Hur tolkar man det när chefen en dag kommer förbi efter lunchen och ställer en duschkräm på ens skrivbord och säger ”Använd den här” medan han redan är på väg bort? Vad menar han? Jag som duschar två till tre gånger per dag har väl inga problem med min personliga hygien trots min aktiva livsstil!

Muttrar lite och går igenom mejlen som kommit under lunchen och där i min inbox hittar jag vad allt handlar om. Jag har blivit utsedd till att vara försökskanin och testa duschkräm för män ett tag framöver.

Arbetsbeskrivningen är tydlig. Jag ska använda och utvärdera Nõberu N°102 Amber-Lime Shower Cream hemma, på gymmet och när jag är på resande fot, jag ska till och med pröva hur mycket den svider om jag skulle råka få tvål i ögonen (vem hittade på den punkten?).

Sagt och gjort så var det bara kavla upp armarna och sätta igång och pröva alla punkter. Eller rättare sagt kasta kläderna och hoppa in i duschen.

 

Vad är Nõberu Shower Cream Amber-Lime för produkt?

Jag har hittat något riktigt bra. Detta har varit ett nöje att tvätta sig och testa Nõberu Shower Cream. Varför? Det ska jag förklara nu. Nõberu börjar bli lite av en svensk klassiker, jag personligen förknippade detta närproducerade varumärke främst med skäggvård och deras fantastiska saltvattenspray och sandelträ hårspray men kanske inte så mycket med kroppsvård och hygienprodukter.

Detta var innan jag började tvätta mig dagligen med Nõberu N°102 Amber-Lime Shower Cream. Den här oljebaserade rengöringen visar att Nõberu kan sin sak även när det kommer till duschkräm för män. Den gör sitt jobb galant, den återfuktar, mjukgör och rengör och doften den är bara ren bonus.

Hur är flaskan på duschkrämen?

Flaskan är snygg, stilren och gör sig bra i badrummet. Jag gillar formen på plastflaskan för att den inte är rund och kräver massa plats utan är slimmad och funktionell. Fler flaskor i badrummet borde ha den här formen. Det som ställer till ett litet problem med förpackningen är det som även gör den så funktionell. Trycklock. Denna form av öppning är något flera olika märken börjar använda sig av mer och mer, istället för pump eller skruvlock.

Det är bara så smidigt och enkelt om man använder duschkrämen på samma plats varje dag, det är bara grabba tag i flaskan, trycka till, dosera och tvätta sig utan att behöva avvara en hand för att hålla i korken, och att slippa momentet med att försöka sätta tillbaka korken medan man har duschkräm i handen är guld värt.

Men om man behöver ha Nõberu Shower Cream med sig i necessären eller i gymväskan är det som att tigga om problem. Det finns inga säkerhetsmarginaler för att det inte ska vara kladd precis överallt när man kommer till sin destination. Gud nåde om man glömmer tejpa öppningen på flaskan innan man går till gymmet. För att ha hemma i badrummet är flaskan en vinnare och om man ska ha den med sig glöm inte tejpa locket eller häll över lite duschkräm till en flaska som går att försluta säkert.

Vad innehåller Nõberu Shower Cream Amber-Lime?

Det är innehållet som gör Nõberu N°102 Amber-Lime Shower Cream till en vinnare. Det jag gillar mest är att den innehåller glycerin som hjälper till att låsa in fukt i huden. Om du rakar dig med glycerinbaserade produkter vet du vad jag menar. Glycerin i duschkräm är genialt. Ett stort plus är även den höga halten arganolja som hjälper till att återfukta och förhindra förångning av fukt från det yttre hudlagret. Glycerinet och arganoljan gör den här duschkrämen till något extra vilket man märker på huden när man kommer ut ur duschen. Bra jobbat Nõberu!

Hur doftar Nõberu Shower Cream Amber-Lime?

Doften är diskret, manlig och fräsch. Jag gillar den här kompositionen med cederträ, blommor, apelsin och lime som fungerar både dag som kväll.

Test av Nõberu Shower Cream Amber-Lime

Till Produkten >>>

Hur är konsistensen på duschkrämen?

Konsistensen på Nõberu Shower Cream är vit, oljig, dryg och lätt men inte för lätt. När man har doserat den i handen stannar den där den ska tills man vill massera in den i huden vilket gör konsistensen enkel och flexibel att arbeta med. Detta är ett tecken på att den faktiskt innehåller bra saker, vilket man även känner när oljorna i duschkrämen bearbetar huden.

Tvättar Nõberu Shower Cream Amber-Lime rent?

Ja. Den tvättar rent, och Nõberu N°102 Amber-Lime Shower Cream gör det bra och skonsamt. Man känner sig fräsch, piggare, gladare, yngre och framför allt ren när man kommer ut ur duschen. Man upplever direkt att huden blivit mjukare och smidigare. Jag skulle nog våga säga att det är som att sökandet efter ungdomens källa upphör när Nõberu Shower Cream tar sin självklara plats i badrummet. Känslan är att varje gång man hoppar in i duschen och tvättar sig med duschkrämen så kommer man ut yngre och fräschare.

Hur mycket löddrar duschkrämen?

Löddret på Nõberu N°102 Amber-Lime Shower Cream är minimalt. Men å andra sidan är det bra för man vill ha duschkrämen på huden, istället för att den förvandlas till ett stort skum som duschstrålarna omedelbart blåser ner i avloppet, innan man hunnit tvätta sig. Skulle nog inte ens kalla det lödder utan det blir mer som en vit smörjande hinna när man applicerar Nõberu Shower Cream över huden.

Svider duschkrämen i ögonen?

Inget jag rekommenderar men om olyckan skulle vara framme så kommer det kännas inget snack om det. Men det är skillnad på duschkräm och duschkräm och Nõberu ställer sig till de som känns lite snällare. Men försök undvik att få duschkrämen i ögonen.

Torkar Nõberu Shower Cream Amber-Lime ut huden?

Många duschkrämer är konstruerade för att tvätta bort allt från huden yta. Det kan kanske låta bra för att bli av med smuts, svett och dåliga bakterier. Tyvärr tvättar de även bort hudens naturliga oljor, och det ställer till lite problem och torkar ut. Det är ungefär som att använda vanligt schampo i skägget. Våra naturliga oljor behövs för att huden ska känna sig återfuktad, mjuk och ung.

Nõberu Shower Cream tvättar rent men tack vare formulan med glycerin och arganolja så skyddar den hudens egna oljor och huden får behålla sitt naturliga skydd. Som jag nämnt tidigare blir resultatet att man känner sig yngre efter duschen och det är tack vare de goda återfuktande egenskaperna som Nõberu Shower Cream har. Det är en solklar tia av tio möjliga på återfuktande effekt.

Uppfriskande känsla med Nõberu Shower Cream Amber-Lime?

Uppfriskande är ett ord som kan betyda så mycket, för mig går tankarna till produkter med mentol, koffein eller chili och produkter som får en att nästan börja huttra av köld när de kommer i kontakt med huden. Men uppfriskande känsla kan även betyda för mig att man blir en ny man. Nõberu Shower Cream Amber-Lime gör mig till en yngre och bättre man. Så ja den är uppfriskande i den mening att huden blir mjukare, fastare, smidigare och känns yngre. Ungdomens källa i badrummet som jag kallade den tidigare.

Behöver jag mycket eller lite av duschkrämen?

Det är det här som är bra med produkter som har ett innehåll och inte bara är vatten på flaska. Det behövs inte mycket alls av Nõberu Shower Cream för att tvåla in hela kroppen. Den är dryg, räcker länge och varje droppe ger ett bra resultat.

Fungerar Nõberu Shower Cream även i håret?

Om nöden inte har någon lag så fungerar Nõberu Shower Cream alldeles utmärkt i håret. Men jag skulle istället rekommendera att använda Nõberu Treatment Shampoo och Conditioner i samma doft så att håret får samma kärlek som huden.

Behöver jag komplettera Nõberu Shower Cream med något annat?

En duschborste kan vara bra att komplettera med för att komma åt över hela ryggen. Annars är kroppsskrubb att rekommendera nån gång i veckan och även som tidigare nämnt Nõberu N°102 Amber-Lime Hair Treatment Shampoo och Nõberu N°102 Amber-Lime Hair Treatment Conditioner så att håret får samma omtanke som kroppen. I vanliga fall rekommenderar jag alltid att man ska använda en body lotion efter duschen men med Nõberu N°102 Amber-Lime Shower Cream är inte detta en nödvändighet om du inte är mycket torr i huden sedan tidigare.

Sammanfattning av Nõberu Amber-Lime Shower Cream

Nõberu Shower Cream förtjänar sin plats i badrummet och har blivit en mycket kär vän till min hud. Den gör allt man kan kräva av en duschkräm som att effektivt tvätta bort smuts, svett och dåliga bakterier men den gör så mycket mer än så den återfuktar även huden och lämnar den mjuk, smidig och ungdomlig. Doften är diskret, manlig och fräsch och är precis vad man kräver av en duschkräm för män. Nõberu vet hur mycket ett väldoftande skägg eller en nyrakad haka kan göra för självförtroendet och de vill ge männen rätt till egentid i badrummet. Med Nõberu N°102 Amber-Lime Shower Cream få man chansen att visa sig själv från sin bästa sida varje dag. Det har varit ett nöje att få testa och recensera denna duschkräm för män. Tack Nõberu för att ni gett mig en ny favorit.

Till Nõberu >>>