Mustaschvax bäst i test

Mustaschvax - Bäst i test enligt barberare

Det är något speciellt med en man med mustasch. En välgroomad, snygg mustasch är gentlemannens bästa vän. Men att få till det perfekta resultatet kräver ett speciellt vax som är utformat för de grövre hårstråna som växer i mustaschen och skägget. Glamazons barberare avslöjar här sina 5 favoriter!

1. Percy Nobleman Moustache Wax

Bästa mustaschvax Percy Nobleman Moustache Wax

Motivering

En genuin premiumprodukt från England, när den är som bäst. Percy Nobleman erbjuder en fantastiskt mustaschvax med sheasmör, babassu och arganolja tillsammans med en bas av bivax som mjukgör, vårdar och gör det möjligt att forma och styla mustaschen efter behag. Innehåller bra ingredienser, håller mustaschen på plats och lämnar inga klibbiga rester.

Detta vax från Percy Nobleman är perfekt för en levande mustasch som kan formas om under dagen. Det ger fin lyster, utmärkt stadga och gör det lätt att fixa mustaschen för en välvårdad look.

För vem?

Passar dig med gles, kort eller medellång mustasch.

Omdöme

Det här är ett riktigt bra mustaschvax som är enkelt att använda och inte kväver mustaschen ”

2. Edwin Jagger Mustaschvax

Bästa mustaschvax Edwin Jagger Moustache Wax

Motivering

Man kan med ett rungande “Ja!” säga att Edwin Jagger lyckats med visionen att förse gentlemän med en felfri grooming.

Mustaschvaxet ger en oerhört fin stadga, textur och lyckas med det svåra. Att ge ett naturligt hållbart resultat, utan att formulan är för hård. Den behagliga doften är ett extra plus i kanten.

För vem?
För dig som vill styla mustaschen med ett vax som är enkel att applicera och inte ger ett för hårt resultat.

Omdöme
Gör det enkelt att fixa mustaschen och ger ett snyggt, tidlöst resultat!

3. Truefitt & Hill Mustaschvax

Bästa mustaschvax Truefitt & Hill Moustache Wax

Motivering

Truefitt & Hill är världens äldsta barbershop och har funnits i över två århundraden. Här kan man med säkerhet säga att kvalitet sitter i väggarna. Det räcker att bläddra bland Charles Dickens noveller där varumärket omnämns för att förstå varumärkets tradition av att förbereda britter för vardagen och sociala events. Idag är man hovleverantör till hertigen av Edinburgh och fortsätter förse män med oöverträffade premiumprodukter.

Denna formula har en fin sammansättning av oljor från jojoba, avokado och aloe vera i kombination med sheasmör och bivax som vårdar, mjukgör, livar upp och ger en naturlig form till mustaschen - Tillsammans med en fräsch doft av grapefrukt, mandarin och bergamott.

För vem?

Ett utmärkt val för dig som vill ha vårdande formula som ger mustaschen en naturlig form.

Omdöme

Ett perfekt vax för den klassiska gentlemannen!

4. Benjamin Barber Mustaschvax

Bästa mustaschvax Benjamin Barber Mustaschvax

Motivering

En gång för länge, länge sedan. År 1740 för att vara mer exakt. Började Benjamin Huntsman genom en egenutvecklad metod göra sina egna rakblad. Hans hantverk älskades och det skulle inte dröja länge innan han öppnade sin egna salong. Benjamin Barber. Idag är Benjamin Barber ledsagare för gentlemäns världen över. En lots till en bättre och snyggare mustasch.

Detta mustaschvax har en manligt doft av black oak med noter av ek, lagrad rom och sandelträ.

För vem?

Den hårdare formulan passar dig som vill styla mustaschen, medan den mjukare varianten är utmärkt för dig som vill ha en naturlig mustaschform.

Omdöme

Klassiskt mustaschvax som luktar man.”

5. Taylor of Old Bond Street Mustaschvax

Bästa mustaschvax Taylor of Old Bond Street Moustache Wax

Motivering

Jeremiah Taylor öppnade sin salong i Londons den 1 september 1854 på fashionabla Bond Street. Han fick snabbt ett gott rykte för sina botaniska formulas och än idag hyllas varumärket för sin stil, kvalitet och elegans.

All ackumulerad kunskap har lett till detta mustaschvax som det ständigt talas gott om. Vaxet har en behaglig doft av lavendel, med en fast konsistent som är lätt att applicera.

För vem?

Ett utmärkt val för dig som vill ha en styling som håller hela dagen!

Omdöme

“Säkrar en oklanderlig mustasch - Oavsett längd!