Glamourflage Hand Wash Recension

Glamourflage är ett australiensiskt varumärke som tror på att vi behöver mer glamour i vardagen. Produkterna är inspirerade av 1940 och 1950-talets pinuppor. Jag själv är ett stort fan av denna tidsålder, rockabillykulturen och gillar varumärken som Rumble 59 som erbjuder klassisk pomada. Det är ett måste under sommarens bilträffar, cruisingar och andra motorevenemang runt om i Sverige. Nu har det blivit dags för mig som Herr Glamazon att göra ett flytande tvål test för händerna och recensera Glamourflage Hand Wash.

Glamourflage Hand Wash Recension

Handtvål test - Glamourflage Hand Wash

Ger den mig mer glamour i vardagen? Klarar den av att tvätta händerna rena från oljebaserad pomada? Och hur är doften? Läs vidare i min recension här nedan om vad jag tycker om Glamourflage Hand Wash i mitt handtvål test. Jag kommer att svara på alla frågor, så att du kan få en så rättvis bild som möjligt. Men jag kommer att börja med att titta på vad denna flytande tvål innehåller och vad den gör för händerna.

 

Vad Innehåller Glamourflage Hand Wash?

Glamourflage Hand Wash innehåller glycerin. Glycerin är en väldigt bra ingrediens att titta efter när du ska köpa flytande tvål. Ingrediensen fungerar på så sätt att den binder fukt i huden och är särskilt bra för dig som har torra händer. Vi på Glamazon gillar glycerin lite extra i tvål för dess egenskap att hjälpa huden på händerna att kännas spänstig igen, vilket är särskilt bra om du letar efter handvård med anti-age effekt.

Hur Känns Glamourflage Hand Wash På Huden?

Glamourflage Hand Wash har en gelaktig konsistens som känns ungefär likadan som en tjock duschtvål för män. Jag känner direkt att den löser upp all smuts och allt fett. Jag skulle vilja likställa den rengörande effekten med Yes diskmedel, det blir inte renare än såhär. Den löddrar otroligt bra och är en riktig fröjd att tvätta händerna med. Tack vare innehållet av glycerin blir löddret mjukt och behagligt.

Hur Känns Huden När Man Sköljt Av Glamourflage Hand Wash?

Jag märkte direkt att efter jag använt handkräm i några dagar, känns händerna ok när jag tvättar dem med Glamourflage Hand Wash och sköljer av. Händerna känns mjuka, lena och ordentligt rena. Har jag däremot slavat med handkräm män är den här flytande tvålen inte alls särskilt trevlig att tvätta händerna med. Då upplever jag att mina torra händer blir ännu mer uttorkade och skrovliga, och den ger en obehaglig stramande känsla.

Hur Doftar Glamourflage Hand Wash?

Glamourflage Hand Wash har en kraftfull doft av mandarin. Jag skulle beskriva mandarindoften som mjukare än citron och limedoft, men mindre söt än apelsindoft. Doften känns mest när jag står och tvålar in mina glamazon händer. Efter att jag sköljt av dom sitter doften i en liten stund, sedan avtar den sakta. Citrusdofter alltid är en hit när det kommer till handtvål oavsett om du använder dig av en flytande tvål eller hård tvål för män.

Glamourflage Hand Wash

Till Produkten >>>

Hur Ser Glamourflage Hand Wash Ut?

Formulan på Glamourflage Hand Wash är genomskinlig och lite lätt orangeröd i tonen. Färgen påminner om nyansen på Claus Porto Favorito Red Poppy Bath Soap och Musgo Real Spiced Citrus Soap. Förpackningen är en hög smal pumpflaska i rund design. Flaskan är i silverfärgad plast där själva pumpen är i vit plast. Vi på Glamazon gillar att etiketten är prydd med en pinuppa, som faktisk ger lite mer glamour i vardagen och ger en trevlig 1950-tals känsla. Om flaskan varit gjord i metal eller glas hade det varit 10 Glamazon av tio möjliga, men tyvärr drar plast ner betyget för retro känslan.

Behöver Man Mycket Eller Lite Av Glamourflage Hand Wash?

Du behöver otroligt lite av Glamourflage Hand Wash för att tvätta händerna rena. Om jag trycker långsamt på pumpen för att bara få ut en liten droppe, är till och med det för mycket. Återigen tänker jag på Yes, där en droppe räcker längre än något annat diskmedel. Jag gillar att den här flytande tvålen är dryg och räcker jättelänge. Nog kanske längre än någon annan handtvål jag använt tidigare.

Är Glamourflage Hand Wash En Flytande Tvål Man Blir Ren Av?

Ja du kommer få rena händer av Glamourflage Hand Wash. Rena händer skulle kunna vara synonymt med den här flytande tvålen. Den tvättar bort allt du kan tänka dig, även feta hårstylingprodukter. Jag likställer effekten med Yes diskmedel. Du kommer få renare händer än du någonsin fått. Och även om du bara tar pyttelite ur pumpflaskan så räcker det gott och väl för att tvätta händerna riktigt rena, så bra att även hudens naturliga oljor åter med av bara farten.

Behöver Man Komplettera Glamourflage Hand Wash Med Något Annat?

Vi på Glamazon tycker att komplettera Glamourflage Hand Wash med en handkräm är ett måste. Det är lite baksidan med att denna flytande tvål tvättar så otroligt rent, du behöver smörja in dig med handkräm dagligen, och till och med flera gånger om dagen. En annan sak vi förespråkar är att varje man ska ha ett manikyrset. Manikyrset herr är en praktisk uppsättning redskap som tillsammans med en nagelborste i trä enkelt håller händer och naglar välvårdade och rena.

 

Är Glamourflage Hand Wash En Återfuktande Flytande Tvål?

Jag skulle inte säga att Glamourflage Hand Wash är en återfuktande flytande tvål. Den har snarare en uttorkande effekt på händerna. Så har du torra stramande händer, är inte det här den flytande tvålen för dig. Visserligen innehåller formulan glycerin, men effekten är så pass sparsamt återfuktande att det knappt märks. Dock skulle formulan varit ännu mer uttorkande om det inte hade funnits glycerin i den. Men du köper inte den här tvålen för att få återfuktade händer utan du köper den som en inredningsdetalj och för att tvätta bort tuffa stylingprodukter, motorolja, jord och annat kraftigt smuts från händerna. Fukten fixar du med en bra handkräm.

Är Glamourflage Hand Wash Bästa Flytande Tvål?

Söker du en flytande tvål som är enkel att dosera, räcker jättelänge och tvättar händerna renare än någonsin? Så absolut. Vi på Glamazon kan utse Glamourflage Hand Wash till bästa flytande tvål i kategorin, tvål som räcker länge, djuprengör och doseras enkelt. Men du får vara förberedd på att den torkar ut händerna så pass mycket att det är bäst att smörja in dom med handkräm efter varje handtvätt. ett snyggt komplement under sommarens bilträffar eller om man vill få lite 1950-tals känsla på handtvätten.

Till Flytande Tvål >>>