Fars dag - Tips och inspiration by Glamazon

Nu är dagen för alla pappor där ute snart här. Den där speciella dagen då vi uppmärksammar deras uppoffrande och hjärtan lite extra. Men att hitta en bra fars dag-present är verkligen inte lätt.

Därför har vi på Glamazon kraftsamlat våra skarpaste pappor och groomingexperter som ger sina allra bästa tips för presenter som passar både pappan som är en flitig resenär, aktiv eller som satsar helhjärtat på karriären.

Fars dag

Necessär

Oavsett vem man är så förhöjer en stilren necessär alltid känslan för när man tar upp sina groomingprodukter på morgonen innan arbete, efter gymmet eller på hotellet efter en lång flygning. Det är en liten accessoar - men som ger en oerhörd kvalitetskänsla.

Få saker slår att ha en högkvalitativ necessär som är med en år ut och år in. Det är som en kärlek som bara växer sig starkare med åren” - En av Glamazons groomingexperter.

 

Återfuktande ansiktskräm

Att pappor bryr sig om sin grooming kan vara “the understatement of the year”. Ingen gillar rynkor, torr hud eller annan vanlig problemhy. En återfuktande ansiktskräm för män både känns oerhört skön att applicera samtidigt som det ger liv och vårdar ansiktet.

 

Fräsch och väldoftande duschkräm

På morgonen innan jobbet, när han lunchtränar eller när han kommer hem efter en lång arbetsdag. En riktigt väldoftande och fräsch duschkräm för män gör skillnad och ger en oerhört uppfriskande känsla.

Det är ett säkert kort. För vem älskar inte att duscha? Det är en vardagslyx i sin minsta, men kanske viktigaste form.

 

Speciella fars dag erbjudanden

För pappan som behöver allt-i-ett

Detta allt-i-ett erbjudande från Recipe for men är framtaget för att ge allt som pappa behöver i sin vardag. Detta genom kvalitetsprodukter med både ansiktsrengöring, ansiktskräm, mjukgörande rakgel och en snygg necessär i canvas. Han kommer att älska det!

För pappan som gillar traditionell rakning

 

Detta presentset från det Engelska och klassiska kvalitetsmärket Taylor of Old Bond Street är för han som har en clean renrakning. Vi rekommenderar den till den traditionella gentlemannen som uppskattar klassiska rakprodukter! Dessa passar alla hudtyper, har fräsch doft och behagligt, vårdande formula som lämnar en uppfriskande känsla efter rakningen.

För pappan som har skägg

Oavsett om det är uttalat eller inte - om din pappa har skägg så är det noga beräknat och något som har betydelse.

Den här presentasken från hyllade Percy Nobleman är noggrant sammansatt med hundra procent naturliga kvalitetsprodukter som kommer att vårda, förhöja och ge ytterligare liv till hans skägg.