Fri frakt över 589 kr

Nu är det dags att låta ditt hår få skina! Med de här tipsen för #festivalsommaren kommer din look se lika bra ut när du anländer till festen, som när du är inne på dag 4. Det bästa av allt? Alla hårfrisyrerna är superenkla att lyckas med!

Enkla frisyrer till festivalen

Dag 1: Fredag

Första dagens så känns ditt hår fräscht och du är mer än redo för festivalen. Första steget? Att dubbla mängden schampo och balsam för att säkerställa att håret är superrent och redo för några dagar med torrschampo.

För dag 1 så rekommenderar vi att du kör en look som är som ditt hår, fast lite bättre. Vi älskar exempelvis festivalhårstilen från modellen Ashley Moore som fokuserar på hennes naturliga lockar, där hon bara använder lite hårolja för att ge dem extra lyster. Tänk på att inte använda för mycket hårprodukter eftersom att du kommer att ändra hårstil under festivalhelgen.

Risken är även stor att du inte kommer att ha tillgång till något eluttag på ett par dagar, så passa på att platta eller locka håret medan du är hemma för att preppa inför dina kommande festivalfrisyrer.

Dag 2: Lördag

Trots att du vaknar med huvudvärk så måste håret vara på topp! Håret kommer troligtvis vara lite fett och därför kommer vi att förlita oss på en av våra favoriter när det kommer till festivalfrisyrer: Hästsvansen!

Använd en hårborste som är utformad för att det ska vara enkelt att borsta bort knutar och gör en hästsvans. Använd ett hårband, applicera lite hårspray för att hålla frisyren på plats och dra igenom hårolja - Så kommer frisyren att se drömmig ut!

Dag 3: Söndag

Vid det här laget är det svårt att förneka att ditt hår sett bättre dagar, men som tur är kan du gömma tecken på fettigt hår genom att göra som Ariana Grande och jobba med snygga flätor.

Här börjar vi givetvis med ett torrschampo varpå du sedan lägger 3 små franska flätor från övre pannan till i mitten av pannan, för att sedan göra topparna och resten av flätorna till en hög hästsvans. Därefter så vrider du håret till en knut och håller upp frisyren med hårspray.

Dag 4: Måndag

Snart kommer du äntligen bli förenad med din bästa vän! (Duschen såklart!), men du måste ju resa hem med flaggan på topp och det kan du göra genom att inspireras av bloggaren Nyane:s “Space buns”.

Den här frisyren är en av de enklaste att återskapa och du gör det genom att använda en kam som du skapar en bena från mitten på huvudet, rätt ned till nacken. Därefter så borstar du varje sida till en hög hästsvans och säkerställer så att de är så symmetriska som möjligt. Därefter så vrider du dom till två toppknutar och får dem att sitta med hårspray.

När du kommer hem så kan vi rekommendera ett rengörande schampo och hårmask - för efter att festivalen förtjänar ditt hår äntligen lite njutning!

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

En kvalitativ fast tvål bör inte bara vara en rengöringsprodukt; den bör vara en helhetsupplevelse som vårdar huden. Den bör dessutom vara så mångsidig att den kan användas både i duschen och vid handfatet. Triumph & Disaster A + R...

Läs mer