En doft för den orädde

Det italienska märket Police ville skapa en parfym för den starke och virile mannen. Resultatet blev en vågad och oväntad kryddig kombination. Allt förpackat i en riktig statement-flaska som tål att stå framme på badrumshyllan.

Police Icon
En del parfymer går snabbt att kategorisera. Police Icon hör definitivt hemma i kategorin av herrdofter för den som vill och vågar ta plats. Det är en Eau de Parfum där de kryddstarka noterna av rosépeppar, kardemumma, lavendel och rosmarin möter den söta doften av jordgubb. Man har arbetat med kontraster och låter en traditionell mellannot av patchouli vägas upp av söt och sensuell vanilj. Dessutom satsar man på parfymörernas heta favorit, ökenrosen labdanum. Det här är en parfym som passar den urbane mannen. Allra bäst lämpad är den att bära på kvällstid eller tillfällen då du söker en energigivande doft som utstrålar pondus och styrka.

Police Icon med Falken som symbol

Police har gjort flaskor som sticker ut till sitt koncept. Flaskan till Icon är inget undantag, den är skulpterad i form av en falk. Med slipade ytor som reflekterar ljuset och skapar blåskimrande reflexer som dansar i rummet är det en flaska som inte går obemärkt förbi. Valet av falken som symbol är naturligtvis ingen tillfällighet, den är en kraftfull jägare. Elegant, ståtlig och svår att fånga. Police satsar stort på sina marknadsföringskampanjer för sina olika linjer med solglasögon, accessoarer och parfymer. Genom åren har märkets kampanjer sammankopplats med kända ansikten som Bruce Willis, David Beckham, George Clooney och Neymar. Kampanjen för Icon skapades av Anzdrej Dragan och frontas av en modell som symboliserar en stark, ambitiös och fri man som är redo att ta över världen. Ett tydligt formspråk som väl passar den uttrycksfulla doften hos Police Icon.

Police Icon

Herrparfym >>>